161. اگه بخوای یک کار خیریه در آینده ت انجام بدی چه پروژه ای به نظرت مفیدتره ؟
به جای اینکه به کسی ماهی بدم ماهی گیری یادش میدم کاری میکنم که خودش کارآفرین باشه تا علاوه بر اینکه خودش رو بتونه مشغول کنه دیگران رو هم مشغول بکنه. واسه افرادی که پتانسیلش رو دارن امکاناتش رو و وام هایی میدم که بتونن کارگاهی راه بندازن و خودشونو دیگرانو مشغول کنن
نقل قول: The one
162. گفتی که الان آمادگی ازدواج رو داری یعنی واقعا حاضری تو سن 25 ازدواج کنی؟ نمیگم زوده چون مثلا اینجا پسرای خونواده های معتقد تا به بیست میرسن زن میخوان و میگیرن منتها تو ایران فکر می کردم بیشتر بعداز سی رسم باشه که اقایون مزدوج بشن نمیدونم شایدم اشتباه می کنم!! حالا اگه جوابت آره هست تو چه سنی دوست داری پدر بشی؟
راستش اونجا رو نمیدونم ولی تو ایران معمولا حدود یک سالی رو میذارن که دختر و پسر با هم بگردن و از اخلاق و رفتار و همه چیز هم اشنا بشن و بعد اگه دیدن بهم می خورن می رن واسه مرحله بعد. منم فعلا نمیخوام ازدواج کنم. منظورم از قصد ازدواج اینه که امادگی دارم واسه نامزدی. یعنی تا بیاییم بجنبیم و نامزد باشیم و همدیگه رو بشناسیم یک سالی میشه بعد چند ماه هم عقد و بعدش هم ازدواج. یعنی تا ازدواج حداقل دو سالی طول میکشه حالا خودت که بهتر از من میدونی بهترین سن واسه پدر و مادر شدن حدود 26 تا 34 اینا هست. یعنی از نظر فیزیولوژیکی منظورمه. کلا میخوام تقریبا 5-4 سالی بعد از ازدواج با همسرم ( ) با هم باشیم و دنیا رو بگردیم و عشق و حالمونو بکنیم بعد خودمونو بندازیم تو دردسر
163. اسم بچه هات رو دوست داری چی بذاری؟
خو حالا کو تا بچه حالا بذار تا زنش رو بگیریم بچه اش هم اسمشو بعدا میذاریم. راستش هنوز فکر نکردم
دوست دارم قبل از کنکور برم همه ی سوالات رو کِش برم بعد بدمش به اینو اون
نقل قول: هاچو هاچو
162 . اگر بتونی یک قدرت ماورائی داشته باشی دوست داری اون قدرت چی باشه ؟
قبلا دوست داشتم که افکار دیگران رو بخونم که البته به یکسری کلاسهایی میشه حتی ثبت نام هم کردم ولی بعد نرفتم سراغش چون یک بار فکرش رو کردم که ادما به چی فکر می کنن خیلی تاثیر بدی رو ادم داره. ولی الان دوست دارم واجب الدعوه باشم تا هر دعایی میکنم برآوده بشه
نقل قول: هاچو هاچو
163 . یک عکس تو کامپیوترت که خیلی باهاش حال میکنی بذار ببینم .
راستش از این عکس خیلی خوشم میاد یه جورایی احساس میکنم حالا یا سر کار هست دزدکی خوابیده یا اینکه سر کار هم نیست همینطوری خوابیده، اینقده رفت تو حس خوابیدن که با سر و صدایی که اطرافش هست هم بیدار نمیشه. جدا از این ادمای اینطوری چندان غم و غصه ای نسبت به خیلی افراد دیگه ندارن. مثلا به یه میلیاردری حرف میزدم که ماهی شاید 200 میلیون تومن درآمد داره. بهش گفتم تبریز رفتی/ گفت نه.. گفتم چرا؟ گفت ما اینقدر درگیر کار هستیم که نمیتونیم از شهرمون خارج بشیم چه برسه بریم مسافرت. حالا همین اقای میلیاردر شب که سرشو میذاره رو بالش ششصد هزارتا دغدغه ی فکری داره که چی کار کنه که پولش بیشتر بشه یا اینکه کمتر نشه یا ورشکست نکنه یا سیل و زلزله نیاد اپارتمانش بریز ه و هزار تا دغدغه ی فکری و ذهنی دیگه... تو دلم مونده یه بارم که شده عین این ادمه بخوابم
خو واسه اونایی که عین من اهل هر چیزی نیستن اره نمایش یا پنهان متن
در کل برات آرزوی خوشبختی می کنم حالا سوال بعدیش
منم برات همینطور گلو
164. اولین جایی که دوست داری ببینی کجاست؟ بعدش کجا کلا اون جاهای مشخصی که تو ذهنته و دوست داری ببینی رو بگو
دوس دارم همه ی کشورهای دنیا رو ببینم شاید از ترکیه ( قونیه ) ارامگاه مولانا شایدم از ایتالیا شروع کنم
165.مشخصات شخص شخیصه ای که فکر می کنی برازنده ی همسریت هست رو بگو
خب از نظر مذهبی همسطح باشیم البته ترجیحا مذهبی چون برام مهم هست که باهم هم عقیده باشیم پاکدامنی روم به دیفار ببخشید عین خودم ورجین باشه از همه ی اینا مهمتر اخلاق خوبی داشته باشه زیبایی به مقدار کافی مشکل و بیماری خاصی نداشته باشه اهل پیشرفت و درس و مقش باشه خشک نباشه ( از همه لحاظ ) و فعلا همینا
166. اگه خیلی به شغلش علاقمند باشه ولی نتونه مثل یه خانم خونه دار به خونه برسه یعنی نرمال باشه نه ایده آل و در ضمن وضعیت مالیتون هم طوری باشه که نیازی به حقوقش نداشته باشید. آیا با کار کردنش مخالفت می کنی؟ یا سعادت اون برات مهمتر از سعادت خودته؟
به قول معروف الاهم فی الاهم می کنیم اگه به زندگی و وظایف منزلش نتونه برسه و از اینا مهمتر نتونه به بچه ها برسه با هم اندیشی همدیگه فکر ی به حالش میکنیم و اگه دیدیم که با سر کار نرفتن همسرم مشکلاتمون حل میشه خوف نمیره دیگه بعدشم ببخشید شما کار کردن زن رو به منزله ی سعادت میدونید؟ کدوم ادم عاقلی هست که سعادت همسرشو نخواد خب اگه همسرم ببینه که سعادت و خوشبخت شدن در زندگی مشترک و همچنین تربیت فرزندان صالح در گروی کار نکردن هست اگه ادم عاقلی باشه خب خودش سر کار نمیر ه دیگه نیازی به گفتن من نیست که... والله
و اما مجی عزیز متاسفانه این آخرین سوالیه که میتونم ازت در این تاپیک بپرسم.
خو هیفای عزیز برو یه ایدی دیگه بساز با اون بیا بپرس. خوب که سوالاتو پرسیدی بعدش بگو من فلانی ام
راستش خیلی فکر کردم که چه سوالی میتونه اختتامیه ی خوبی باشه مخصوصا چیزی باشه که برازنده ی دوست عزیزم باشه
خواهش میشه.. تک تک سوالات دوستان عزیز برام محترمن و بعد از اتمامش بک آپ میگیرم تا همیشه داشته باشمشون
ولی این سوالی که میخوام بپرسم با وجود اینکه خصوصیترین سوال زندگی هر شخص هست هر چقدر که در ملا عام بزرگتری مطرح بشه رمانتیکتر و جذابتره و دلنشینتر و غیر فراموش شدنی..
چی میخوای بپرسی؟ تو رو خدا زیاد داغم نکنی
البته این رو هم بگم که جواب این سوال اصلا برام مهم نیست مهم خود مطرح کردنشه. 286
به یکی از اقواممون گفتیم چرا دخترتو ندادی به پسر فلانی؟ اونم گفت والله اومدن خواستگاری بهم گفتن که دخترتو بدی ممنون میشیم دخترم ندی بازم ممنون میشیم. منم دیدم حالا که براشون فرقی نمی کنه جوابم منفیه. حالا من نمیدونم سوالت چیه و درخواستت چیه ولی به قول یکی از دوستام یک نه بگو خودتو راحت کن پس جواب منم از همین الان با تمام احترامی که بهت قائلم نه هست
در واقع هدفم اینه که برات یه خاطره ی به یاد موندنی بسازم1228 و دوست دارم بعدها با افتخار این اتفاق رو برای همسر آیندت و فرزندان نازنینت وصف کنی..
تو سایت لحظه به لحظه اش برام خاطره است ولی حالا بذار ببینم سوالت چیه بعد به زن و بچه ام نشونش بدم
آخرین خواسته ام از طرح این سوال اینه که تو رو معذب کنم
میخوای معذبم کنی؟
167.مجتبای نازنینم
بفرمایید هیفای نازنینم چرا تیکه تیکه حرف میزنی
با توجه به قدرت تخیل قوی که داری مجسم کن که در یک فضا ی دل انگیز هیفای گل اندام در برابرت زانو زده
خواهش میشه عجالتم نده عطر یا اودکلنی که اونجا زدن چیه؟
جعبه ی زیبایی رو بهت تقدیم میکنه
داخل جعبه چی هست؟ اگه خوردنی هست بازش کن بخوریم حالا همیشه وقت واسه حرف زدن هست بذار اینو بخوریم غذا از دهن می افته
و ضمن این تقدیم با کمال شرمساری میگه که
خواهش میشه عزیزم مگه چی میخوای بگی که ابراز شرمساری میکنی؟ بابا اون تاپیک محبوب درسته که گفته شرمسار باشید ولی ما که با هم این حرفا رو نداریم خو حرفتو بزن حالا
ای بابا تو که منو مردی زود باش بگو دیگه ایشششششششششش
به من افتخار همسر شدنت رو می بخشی؟
نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متنیه لحظه وایسا الان خیلی داغ شدم چند مین رو صندلی ای که حورا گلی داده بنشینم
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متنالان دل تو دل همه نیست هان؟ نمایش یا پنهان متنهیفای بیردانا چی گفت الان؟ نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متنمن چشمام درست می بینه؟ نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متناوه عزیزم نمایش یا پنهان متنببخشید که یه کمی طولانیش کردم خواستم همچینی یه نموره سورپرایزش بیشتر بشه نمایش یا پنهان متنهیفا جان ببین راستش منو تو خیلی ویژگی های زیادی داریم که عین هم هستن. خودتم میدونی اینو. ولی خب اینجا زیاد بازش نمی کنم. از یک طرف خیلی دوستت دارم خودتم میدونی ولی متاسفانه.... باید بگم که ... نمایش یا پنهان متنخب بنا به دلایل زیادی نه من غیرمستقیم از مامان و بابام اینا هم پرسیدم اونا نظرشون 100% منفی بود. البته نمیخوام بگم که نظر خودم کاملا مثبته و هیچ مشکلی نیست و همچنین اینکه همه چیز رو سپردم دست مامان بابام . خب اونا هم حق دارن. بچه بزرگ کردن و یه درصد کوچیکی هم که بهشون حق بدم که نظرشون رو بپرسم. ولی بازم میگم بنا به دلایل زیادی که گفتم و نگفتم و خودت میدونی منجمله سنمون و یه چیزای دیگه باید بگم متاسفم البته اینو خودت میدونی که هیچ وقت تا اخر عمر از یادت خواهم برد. تو ارزشت خیلی زیاده و بیش از این حرفاست. امیدوارم بهتر از من گیرت بیاد و خوشبختت کنه اینو واقعا از ته دلم میگم :!: منو ببخش
نمایش یا پنهان متنولی اگه میدونستم که قراره همچین چیزی بگی اصلا نامزدی نمی کردم نه یعنی نامزد صندلی داغ نمیشدم با این سوالت کاملا اونجام داغ شد ولی شوخی میکنم .. حالا که یخم باز شد و یخ تاپیک هم باز شد همه میتونن تقاضای ازدواج بدن بجز اقایون نمایش یا پنهان متنالبته فکر کنم اولین خواستگاری سایت رقم گرفت و ایشالله خواستگاری های بعدی به جاهای باریک باریک بکشه
Ei baba mariam jun gharar shod moji dagh beshe na man Vali ghorbune mahabatet ke be fekrami Mehrabunio paki ham az khodete Albate inam begam ke shoma hameie dastano nemidunid Yani faghat mano moji midunim va behem sabet shod ke chipsare khufie
174. همۀ داستان رو از سیر تا پیاز تعریف کن. (سوال کاملاً جدیه )
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
171 - مجی تا حالا دهنت سرویس شده ؟ یعنی چند بار رفتی دندون پزشکی برای سرویس دهان و دندان ؟
خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه طرف دو سه بار رفتم. البته خدا رو شکر دردی نداشتم ولی کلا بد چیزیه این دندون درد پارسال دندونمو عصب کشی کرده بودم . دکتر بهش بی حسی زده بود. بعد که کاراش تموم شد اومدم بیرون چون هنوز بقایای بی حسی تو دهنم بود لب و لوچه ام کج و کوله شده بود هر کی نگاه می کرد فکر میکرد یا دارم بهشون دهن کجی میکنم یا اینکه واقعا اینجوریم
نقل قول: carlos
172 - مجی تا حالا شده نه راه پیش داشته باشی نه راه پس ؟
راستش یه بار تقلب کردم (یعنی بالاجبار مجبور بودما.. وگرنه بچه مثبت و درسخونی ام ) بعد که میخواستم بلند بشم که برگه رو تحویل بدم یادم افتاد که ای دل غافل اون نت کوچیکه رو جا گذاشتم. حالا نه میشد برگردم و نه میشد که برم برگم رو بدم. مراقب که اینو دید برگم رو گرفت و فرصت اینم که برم تقلبه رو بردارم رو هم نداشتم. خلاصه فهمیدن و البته کاری به کارم نداشتن و نمره ای ازم کم نکردن نمایش یا پنهان متنالبته واسه خودم که خدا رو شکر مسائل حادی پیش نیومده ولی واسه یه نفر شنیدم که اَره رفته یه جاش نه راه پیش داشته و نه راه پس
نقل قول: carlos
173 - مجی تو اگه بخوای هیفا رو سوپرایز کنی چیکار میکنی ؟؟
سلام و خسته نباشید 175- امیدوارم تو زندگیت هیچ موقع تلخی یا خاطرات بدی نداشتی اگه خدایی نکرده داشتی بدترین خاطره یا بدترین دوران زندگیت چی بوده؟ ببخش اگه با این سوالم ناراحتت کردم 176- دوست داری اولین فرزندت دختر باشه یا پسر یعنی دختری هستی یا پسری؟ 177- یه روز تو خونه تنها باشی دسترسی به اینترنت وموزیک و فیلم نداشته باشی کل شبکه های تلوزیون هم همزمان آخوند نشون بده اون موقع چکار میکنی ؟
با توجه به قانون 7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
اول یه مطلبی رو بگم که این برنامه ای که مشاهده فرمودید جنبه ی طنز داشت و با یک برنامه ریزی از قبل تعیین شده تمامی داستان پی ریزی شده بود و این جریان صرفا جنبه ی طنز داشت و هیچ ارزش دیگری ندارد قدیما یه برنامه ای میذاشتن که جانعلی تو برنامه میگفت لطفا جدی نگیرید
نقل قول: دلشاد
سلام و خسته نباشید
با سلام خدمت شما داداش بهروزی
175- امیدوارم تو زندگیت هیچ موقع تلخی یا خاطرات بدی نداشتی اگه خدایی نکرده داشتی بدترین خاطره یا بدترین دوران زندگیت چی بوده؟
مرسی داداش ایشالله شما هم خاطره ی بدی نداشته باشی ولی این سوال رو قبلا جواب دادم گفته بودم که متاسفانه فوت پدربزرگم بدترین خاطره ام بود
176- دوست داری اولین فرزندت دختر باشه یا پسر یعنی دختری هستی یا پسری؟
برام فرقی نمی کنه داداش هر چی خدا بخواد... هر چه از دوست رسد نکوست البته قدیما که فکر می کردم میگفتم اولیش پسر باشه تا اگه بعدیش دختر بود هوای خواهرشو داشته باشه
177- یه روز تو خونه تنها باشی دسترسی به اینترنت وموزیک و فیلم نداشته باشی کل شبکه های تلوزیون هم همزمان آخوند نشون بده اون موقع چکار میکنی ؟
راستش چون خدا رو شکر تخیل من خوبه میشینم با خودم فکر میکنم و دست به قلم میشم با یه نشریه ای صحبت کردم قراره یه سری نوشته هامو چاپ کنن البته اسم نشریه هه فعلا سکرته ببخشیدا
نقل قول: بچه مثبت
174. همۀ داستان رو از سیر تا پیاز تعریف کن. (سوال کاملاً جدیه )
راستش سنه ی 1345 بود منو هیفا تو یه سایت دیگه (سکرته) با هم بودیم بعد دور از جونتون من با یک دختری دوستی فقط در حد مجازی (واقعا در حد مجازی حاضرم قسم بخورم ) داشتم و همچنین اون دختره با هیفا رابطه ی خوبی نداشت متاسفانه. یه بار هیفا یه پیام خصوصی به من داده بود و راجع به یه مورد غیرمهمی سوال کرده بود. بعد که اون دختره فهمید که هیفا به من پیام داده خیلی ناراحت شد. البته چون اون دختره پسورد من رو داشت این جریان رو فهمید و منم فکر نمیکردم که این برخورد رو انجام بده.. خلاصه سرتون رو درد نیارم این دخترا رو که می شناسید البته دور از جون دخترای گل سایت که همگی واقعا گل هستن، اون دختره الکی گیر داد و باعث شد که منو هیفا یه مدتی با هم قهر باشیم. و المنة لله اون دختره رو بالکل گذاشتم کنار و داستان به همین خوبی و خوشی به پایان رسید و کلاغه هم به خونش رسید
خلاصه اینکه میگن همیشه پای یک زن در میان است دروغ نبوده خدا بیامرزه پدر کسی که این واژه رو واسه بار اول ساخته
نمایش یا پنهان متنخسته نباشید وای من مخم هنگه واقعا هیچی به ذهنم نمیرسه بپرسم مخصوصا الان که بعد از 16 سال پسر دائیم رو دیدم هنوزم فکم اویزونه... عجب تیکه ای بود لامصب میدونستم علوسی نمیکردم
نمایش یا پنهان متن حالا واسه اینکه پست نترکه مجبورم یه سوال بپرسم البته قول میدم فردا .... اوا فردا هم که نیستم کار دارم ولی بازم قول میدم فردا یکم افکارمو جمع و جور کنم بیام سوال بپرسم ... البته بچه ها سوالایی که من میخاستم بدونم رو پرسیدن حالا به مخ نخبم فشار بیارم شاید چیزی یادم اومد.. خدائی هنگم این هفته
180-------حالا که هیفا خواستگاری کرد منم میخام شجاعت به خرج بدم مجی ایا وکیلم نه ببخشید یادم رفته بود من مدیرم وکیل نیستم
خب مجی به هیفا که جواب نه دادی احتمالا الان سر به کوه و بیابون و خیابون و پاساژها گذاشته حالا با همون قوه تخیل که هیفا گفت داری ،فکر کن من علوس نشدم .، آیا با من علوسی میشی؟ البته جواب من نه ا نظر تو چیه ؟با اخلاقهای خوب و بدی که از شیرین تا اندازه ای میدونی آیا حاضر بودی خواستگاری شیرین نخبه بری با همین چیزای کمی که در موردش میدونستی؟ وقتی یکی میخاد بره خاستگاری خیلی چیزا رو در نظر میگیره ایا حاضر بودی با این خصوصیات اخلاقی ریسک کنی و با من علوسی بشی .. با همین شناختی که در حد نت هستش؟ اخ جون توهم ... مجی بیا منو بگیر دور همی بخندیم
178- حداقل هفت مورد از این خصوصیات مشترک رو نام ببر.
مثلا من چشم دارم اونم داره، من دماغ و گوش و قلب و پا و کلیه و کبد و عقل و در خیلی چیزای دیگه با هم مش+ترک هستیم البته جدای از اینها به چیزای دیگه ای علاقه مندیم. مثل همین سایت. مثل علاقه به مولانا. علاقه به حافظ. فرهنگ ایرانی. عرفان ایرانی. علاقه به اشپزی. علاقه به خوابیدن. علاقه به گشتن دور دنیا و کلی چیزای دیگه
نقل قول: میرزا
179 - صنایع دستی چی بلدی؟
راستش مهره دوزی بلدم یه کوشمولو خاتم سازی یه کوشمولو سفال ، حکاکی روی چوب و از این قبیل
واقعا زدی تو خال 181-باتوجه به این مورد اگه دکی بودی چه چیزی پیشنهاد میکردی برای این موضوع؟ 182-تا به حال الاغ سواری کردی؟زمین خوردی؟یا بوسش کردی 183-از اونجایی که به قول خود شیرازی ها که ما شیرازی ها تنبل هستیم تو چی تنبلی؟فکر میکنی تلاش زیاد تو زندگیت چه تاثیری در پی داره؟
بسیار بسیار ممنونم از نظر لطفت مجی جان امیدوارم که لایق لطف دوستان باشم در مورد صندلی داغ بگم که من به عنوان اولین نفر سال گذشته روی صندلی داغ نشستم و هنوز جاش خوب نشده اگه متنش رو تو کامپیوترم یافتم براتون میذارم
184- سه تا از بهترین تاپیکهای خودت رو معرفی کن . 185- اگر این سایت رو به فروش بگذارند چقدر حاضری بخریش ؟ 186- اگر جنگ بشه حاضری برای حفاظت از میهنت به جبهه بری ؟ شعار ندی ها
مثلا من چشم دارم اونم داره، من دماغ و گوش و قلب و پا و کلیه و کبد و عقل و در خیلی چیزای دیگه با هم مش+ترک هستیم البته جدای از اینها به چیزای دیگه ای علاقه مندیم. مثل همین سایت. مثل علاقه به مولانا. علاقه به حافظ. فرهنگ ایرانی. عرفان ایرانی. علاقه به اشپزی. علاقه به خوابیدن. علاقه به گشتن دور دنیا
اینا همش علایق مشترکه نه خصوصیات مشترک! یعنی در واقع فقط یک مورد از اون هفت مورد رو گفتی؛ داشتن علایق مشترک زیاد. حداقل شش مورد دیگه باید ذکر کنی.
Kishe Mehr
به جای اینکه به کسی ماهی بدم ماهی گیری یادش میدم
راستش اونجا رو نمیدونم ولی تو ایران معمولا حدود یک سالی رو میذارن که دختر و پسر با هم بگردن و از اخلاق و رفتار و همه چیز هم اشنا بشن و بعد اگه دیدن بهم می خورن می رن واسه مرحله بعد. منم فعلا نمیخوام ازدواج کنم. منظورم از قصد ازدواج اینه که امادگی دارم واسه نامزدی. یعنی تا بیاییم بجنبیم و نامزد باشیم و همدیگه رو بشناسیم یک سالی میشه بعد چند ماه هم عقد و بعدش هم ازدواج. یعنی تا ازدواج حداقل دو سالی طول میکشه
خو حالا کو تا بچه
Kishe Mehr
چپوچولتم یره
دوست دارم قبل از کنکور برم همه ی سوالات رو کِش برم
قبلا دوست داشتم که افکار دیگران رو بخونم که البته به یکسری کلاسهایی میشه حتی ثبت نام هم کردم ولی بعد نرفتم سراغش چون یک بار فکرش رو کردم که ادما به چی فکر می کنن خیلی تاثیر بدی رو ادم داره.
راستش از این عکس خیلی خوشم میاد
The one
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
خو واسه اونایی که عین من اهل هر چیزی نیستن اره
نمایش یا پنهان متن
منم برات همینطور گلو
دوس دارم همه ی کشورهای دنیا رو ببینم
خب از نظر مذهبی همسطح باشیم
به قول معروف الاهم فی الاهم می کنیم
The one
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست168 _ گل شقایق دوست دارین؟
169 _ دوست دارین شرکت کننده بعدی کی باشه؟
170 _ دوست دارین ماه عسل مکه باشین و بعد به جاهای دیگه سفر کنین؟
carlos
172 - مجی تا حالا شده نه راه پیش داشته باشی نه راه پس ؟
173 - مجی تو اگه بخوای هیفا رو سوپرایز کنی چیکار میکنی ؟؟
Kishe Mehr
خو هیفای عزیز برو یه ایدی دیگه بساز با اون بیا بپرس. خوب که سوالاتو پرسیدی بعدش بگو من فلانی ام
خواهش میشه.. تک تک سوالات دوستان عزیز برام محترمن و بعد از اتمامش بک آپ میگیرم تا همیشه داشته باشمشون
به یکی از اقواممون گفتیم چرا دخترتو ندادی به پسر فلانی؟ اونم گفت والله اومدن خواستگاری بهم گفتن که دخترتو بدی ممنون میشیم دخترم ندی بازم ممنون میشیم. منم دیدم حالا که براشون فرقی نمی کنه جوابم منفیه. حالا من نمیدونم سوالت چیه و درخواستت چیه ولی به قول یکی از دوستام یک نه بگو
تو سایت لحظه به لحظه اش برام خاطره است ولی حالا بذار ببینم سوالت چیه بعد به زن و بچه ام نشونش بدم
میخوای معذبم کنی؟
بفرمایید هیفای نازنینم
خواهش میشه عجالتم نده
داخل جعبه چی هست؟
خواهش میشه عزیزم مگه چی میخوای بگی که ابراز شرمساری میکنی؟
ای بابا تو که منو مردی
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
یه لحظه وایسا الان خیلی داغ شدم چند مین رو صندلی ای که حورا گلی داده بنشینمنمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
الان دل تو دل همه نیست هان؟نمایش یا پنهان متن
هیفای بیردانا چی گفت الان؟نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
من چشمام درست می بینه؟نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
اوه عزیزمنمایش یا پنهان متن
ببخشید که یه کمی طولانیش کردم خواستم همچینی یه نموره سورپرایزش بیشتر بشهنمایش یا پنهان متن
هیفا جان ببین راستش منو تو خیلی ویژگی های زیادی داریم که عین هم هستن. خودتم میدونی اینو. ولی خب اینجا زیاد بازش نمی کنم. از یک طرف خیلی دوستت دارم خودتم میدونی ولی متاسفانه....نمایش یا پنهان متن
خب بنا به دلایل زیادی نهنمایش یا پنهان متن
ولی اگه میدونستم که قراره همچین چیزی بگی اصلا نامزدی نمی کردم نه یعنی نامزد صندلی داغ نمیشدمنمایش یا پنهان متن
البته فکر کنم اولین خواستگاری سایت رقم گرفت و ایشالله خواستگاری های بعدی به جاهای باریک باریک بکشهبچه مثبت
Ei baba mariam jun gharar shod moji dagh beshe na man
Vali ghorbune mahabatet ke be fekrami
Mehrabunio paki ham az khodete
Albate inam begam ke shoma hameie dastano nemidunid
Yani faghat mano moji midunim va behem sabet shod ke chipsare khufie
174. همۀ داستان رو از سیر تا پیاز تعریف کن. (سوال کاملاً جدیه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
متشکرم حورا جان. به جای حورا نوشتم هیفا
بابت صندلی هم خیلی مرسی .. خیلی جواب داد
من همه چیزای مثبت رو دوست دارم
کربلایی ارش، هیفا، خودش شما، گیلاس، امین بچه مثبت نژاد و...
aliiiiiii,
Kishe Mehr
خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه طرف
پارسال دندونمو عصب کشی کرده بودم . دکتر بهش بی حسی زده بود. بعد که کاراش تموم شد اومدم بیرون چون هنوز بقایای بی حسی تو دهنم بود لب و لوچه ام کج و کوله شده بود
راستش یه بار تقلب کردم (یعنی بالاجبار مجبور بودما.. وگرنه بچه مثبت و درسخونی ام
نمایش یا پنهان متن
البته واسه خودم که خدا رو شکر مسائل حادی پیش نیومده ولی واسه یه نفر شنیدم که اَره رفته یه جاش نه راه پیش داشته و نه راه پسبهش خبر نمیدم میرم کپنهاگ یهو جلوش سبز میشم
دلشاد
175- امیدوارم تو زندگیت هیچ موقع تلخی یا خاطرات بدی نداشتی اگه خدایی نکرده داشتی بدترین خاطره یا بدترین دوران زندگیت چی بوده؟
ببخش اگه با این سوالم ناراحتت کردم
176- دوست داری اولین فرزندت دختر باشه یا پسر یعنی دختری هستی یا پسری؟
177- یه روز تو خونه تنها باشی دسترسی به اینترنت وموزیک و فیلم نداشته باشی کل شبکه های تلوزیون هم همزمان آخوند نشون بده اون موقع چکار میکنی ؟
gilas
The one,
با توجه به قانون
7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
پست های اضافی و بدون سوال و پاسخ حذف شد .
Kishe Mehr
قدیما یه برنامه ای میذاشتن که جانعلی تو برنامه میگفت لطفا جدی نگیرید
با سلام خدمت شما داداش بهروزی
مرسی داداش ایشالله شما هم خاطره ی بدی نداشته باشی ولی این سوال رو قبلا جواب دادم
برام فرقی نمی کنه داداش
البته قدیما که فکر می کردم میگفتم اولیش پسر باشه تا اگه بعدیش دختر بود هوای خواهرشو داشته باشه
با یه نشریه ای صحبت کردم قراره یه سری نوشته هامو چاپ کنن
راستش سنه ی 1345 بود
خلاصه اینکه میگن همیشه پای یک زن در میان است دروغ نبوده
ژنرال
178- حداقل هفت مورد از این خصوصیات مشترک رو نام ببر.
179 - صنایع دستی چی بلدی؟
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خسته نباشید وای من مخم هنگه واقعا هیچی به ذهنم نمیرسه بپرسم مخصوصا الان که بعد از 16 سال پسر دائیم رو دیدم هنوزم فکم اویزونه... عجب تیکه ای بود لامصب میدونستم علوسی نمیکردمنمایش یا پنهان متن
حالا واسه اینکه پست نترکه مجبورم یه سوال بپرسم البته قول میدم فردا .... اوا فردا هم که نیستم کار دارم ولی بازم قول میدم فردا یکم افکارمو جمع و جور کنم بیام سوال بپرسم ... البته بچه ها سوالایی که من میخاستم بدونم رو پرسیدن حالا به مخ نخبم فشار بیارم شاید چیزی یادم اومد.. خدائی هنگم این هفته180-------حالا که هیفا خواستگاری کرد منم میخام شجاعت به خرج بدم
خب مجی به هیفا که جواب نه دادی احتمالا الان سر به کوه و بیابون و خیابون و پاساژها گذاشته
اخ جون توهم ... مجی بیا منو بگیر دور همی بخندیم
Kishe Mehr
نه کی گفته مهندس؟
مثلا من چشم دارم اونم داره، من دماغ و گوش و قلب و پا و کلیه و کبد و عقل و در خیلی چیزای دیگه با هم مش+ترک هستیم
راستش مهره دوزی بلدم
بهونه
واقعا زدی تو خال
181-باتوجه به این مورد اگه دکی بودی چه چیزی پیشنهاد میکردی برای این موضوع؟
182-تا به حال الاغ سواری کردی؟زمین خوردی؟یا بوسش کردی
183-از اونجایی که به قول خود شیرازی ها که ما شیرازی ها تنبل هستیم تو چی تنبلی؟فکر میکنی تلاش زیاد تو زندگیت چه تاثیری در پی داره؟
arash52
نقل قول: نخبه
ارش52
خلاق و طناز
نقل قول: حورا
169 _ دوست دارین شرکت کننده بعدی کی باشه؟
کربلایی ارش، هیفا، خودش شما، گیلاس، امین بچه مثبت نژاد و...
بسیار بسیار ممنونم از نظر لطفت مجی جان
امیدوارم که لایق لطف دوستان باشم
در مورد صندلی داغ بگم که من به عنوان اولین نفر سال گذشته روی صندلی داغ نشستم و هنوز جاش خوب نشده
اگه متنش رو تو کامپیوترم یافتم براتون میذارم
184- سه تا از بهترین تاپیکهای خودت رو معرفی کن .
185- اگر این سایت رو به فروش بگذارند چقدر حاضری بخریش ؟
186- اگر جنگ بشه حاضری برای حفاظت از میهنت به جبهه بری ؟ شعار ندی ها
ژنرال
اینا همش علایق مشترکه نه خصوصیات مشترک!
یعنی در واقع فقط یک مورد از اون هفت مورد رو گفتی؛ داشتن علایق مشترک زیاد.
حداقل شش مورد دیگه باید ذکر کنی.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→