ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
Kishe Mehr
این اقدامات گستاخانه و دد منشیونه ات رو در سورپرایز تحت الذکر به یاد خواهم سپرد
من فقط در حضور وکیلم حرف میزنم
جیگرتو طرف
اگر دادی به کی بوده؟
راستش علنی نه چون بچه ی مثبتی ام
سلام داش سامی گلو بچه لایت سایت
یارو میره مکه برمیگرده بهش میگن چطور بود؟ میگه ای بابا اینقده شلوغ بود خیلی اذیت شدیم خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه
اتفاقا تو راه برگشتن از استخر هم با یکی از بچه ها سر همین جریان بحث می کردیم و دلیل دیگه ای جز همون دلیلی که در جواب به دیااکو دادم ندارم
نمایش یا پنهان متن
حالا خودت چی؟Kishe Mehr
سلام بر روی ماه سرباز وطن کوروش جلالی
خب راستش از اونجایی که هر چیزی یه خوبی داره و یه بدی به نظرم هم اره هم نه. ولی به نظرم باید باشه. اگه نباشه همه چیز یکنواخت میشه. باید باشه تا جامعه پویایی و تحرک داشته باشه
زندگی زیباست ای زیبا پسند... زیبه اندیشان به زیبایی رسند
زندگی واسه ما انسانها یعنی اشرف مخلوقات ساخته شده تا به بهترین ها و زیبایی ها و به تعالی برسیم. هر چند مشکلاتی هم هست ولی اگه بخوای میتونی زیب بیندیشی.
سلامبولی بلیکم داش مازی.. جیگرتو
راستش اون موقع که گفتی نصب کردم ولی نمیدونم چرا درست باز نمیشد
راستش در زمان حاضر خب متاسفانه تقریبا در همه ی دنیا این رسم پابرجاست. توی ایران که تقریبا تا دهه ی 60 به نظرم کیش مهر و کردار پندار گفتار نیک بود ولی به مرور با شدت گرفتن تکنولوژی و خیلی فاکتورای دیگه جامعه و مردم از هم فاصله گرفتن. ولی منو تو چی کار به بقیه داریم. از خودمون شروع کنیم. عین اون یارو که گفت جوون که بودم میخواستم همه ی دنیا رو تغییر بدم بعدش گفتم کشورم و بعدش که میانسال شدم گفتم شهرمو بعدش که پیر شدم گفتم خانواده مو حالا که تو بستر مرگ افتادم می فهمم که اگه خودمو تغییر داده بودم خیلی هنر کرده بودم و به تبع اون دنیا و دیگران هم تغییر می کرد. همین که منو تو از خودمون شروع کنیم دیگران هم نگاه به ما می کنند و این کار رو ادادمه میدن. ..
Kishe Mehr
حالا نگفتی اخرش شنگول و منگول چی میشن؟ حبه ی انگور چی میشه؟ اقا گرگه سر مادرش چه بلایی میاره؟
الان احساس کمبود خواب دارم
کز گناهم با نگاهش کاستم
مجتبی محبوب یار بوفیان
کز چپم مدحش کنند و راستم
شوخ طبع و مثبت اندیشی ملیح
با نشاطی که کنارش ماستم
همنشینی که توانایم نمود
آنچنان که از خودم برخاستم
بی همو تایی که دنیای من است
با مجی من زندگی آراستم
مجتبی را من زحق در خواستم
با مجی من تا ابد بی کاستم
ساری که وقت نمیشه در جوابت چیزی بسرایم
دزدیده چون جان میروی اندر میان جان من
سرو خرامان منی ای رونق بستان من
چون میروی بی من مرو ای جان جان بی تن مرو
و از چشم من بیرون مشو ای شعله تابان من
هفت آسمان را بر درم و از هفت دریا بگذرم
چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
تا آمدی اندر برم شد کفر و ایمان چاکرم
ای دیدن تو دین من و ای روی تو ایمان من
بی پا سر کردی مرا بی خواب و خور کردی مرا
سرمست و خندان اندرآ ای یوسف کنعان من
از لطف تو چون جان شدم و از خویشتن پنهان شدم
ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من
گل جامه در از دست تو ای چشم نرگس مست تو
ای شاخه ها آبست تو ای باغ بی پایان من
یک لحظه داغم میکشی یکدم به باغم میکشی
پیش چراغم میکشی تا وا شود چشمان من
ای جان پیش از جانها و ای کان پیش از کانها
ای آن پیش از انها ای آن من ای آن من
منزلگه ما خاک نی گر تن بریزد باک نی
اندیشه ام افلاک نی ای وصل تو کیوان من
مر اهل کشتی را لحد در بحر باشد تا ابد
در آب حیوان مرگ کو ای بحر من عمان من
ای بوی تو در آه من وای آه تو همراه من
بربوی شاهنشاه من شد رنگ و بو حیران من
جانم چو ذره در هوا چون شد زه ثقلی جدا
بی تو چرا باشد چرا ای اصل چار ارکان من
ای شه صلاح الدین من ره دان من ره بین من
ای فارغ از تمکین من ای برتر از امکان من
ابوفاضل
140ــ بچه بودي عاشق شدي؟اگر آره كي بوده و چطوري؟
141ــ اگه عزیزت با لباس کار بیاد سر قرار تحمل میکنی؟پیش دوستایی که باهاشون رودرواسی داری چطور؟
142ــ شهامت رو تو چی میبینی ؟
با تشكر از شما
.......................
gilas :
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
levrone
143. این جمله مال کدوم یکی از بزرگانه؟
در ادب ایمان و اخلاق سرآمد دیگران باش.
144. گرگه میره در خونه شنگولو منگول در میزنه میگه: درو باز کنین! منم منم مادرتون غذا آوردم براتون!
اگه گفتی بعدش چی میشه؟
145. مدیریت کایزن رو به صورت ساده و قابل فهم در یک سطر برام توضیح بده.
The one
Kishe Mehr
با سلام خدمت شما دوست عزیز . اختیار دارید ابوفاضل جان. مرسی از اینکه تشریف فرما شدین. حتما در خدمت شما هستم
اره حدود 17 سالم بود تو یه عروسی عاشق یه دختری تقریبا یکی دو سال از خودم بزرگتر شدم
خب اول دلیلش رو ازش جویا میشم که چرا اینطوری اومده
ایستادگی در برابر ظلم، میل به پیشرفت، به کنار راندن مسائلی که باعث عدم پیشرفت میشه، تلاش بیشتر در راه رسیدن به هدف
به به داداش بهروز یره. خدا رو شکر خیلی عالی هستم بهتر از این نمیشه
از مولا علی (ع)
اگه گفتی بعدش چی میشه؟
بزغاله ها میگن مامان ما صدای لطیف و نازکی داشت . صدای تو کلفته . تو مادر ما نیستی .
کایزن در واقع اصطلاحی ژاپنیه که میل به پیشرفت و تغییر و بهتر شدن داره. این شیوه ی مدیریت میگه به جای اینکه بخواهیم یکدفعه زود پیشرفت کنیم تغییرات اندک رو هم مد نظر قرار بدیم کافیه تا سازمان به تعالی و بهره وری خودش برسه.
Kishe Mehr
راستش بیشتر از اینکه اکتسابی باشه ژنتیکیه به نظرم
حضرت علی (ع) می فرمایند که :
مراقب افکارت باش که به گفتارت تبدیل می شوند.
مراقب گفتارت باش که آنها به کردارت تبدیل می شوند.
مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبدیل می شوند.
مراقب عادتت باش که آنها به شخصیتت تبدیل می شوند.
مراقب شخصیتت باش که آنها به سرنوشتت تبدیل می شوند.
البته به همین موارد اکتفا نکن می تونی تو گوگل سرچ کنی و به چیزای خیلی خوبی برسی. که بعدا به موقعش برات می فرستم
اتفاقا سوالش واسه خودمم جالب بود. آمـــــا با تمرین و ممارست می تونی به هر چیزی برسی
خب واسه چیزای قشنگی که تو خواب می بینم برنامه ریزی نکردم که از خواب بپرم واسه چیزایی که تو خواب اعصابم خورد میشه یا اینکه اذیت میشم این کارو میکنم که مزه اش به از خواب بیدار شدنه
The one
نخبه
نمایش یا پنهان متن
سلام مجیییییییی ااااااااااااااااا اصلا یادم نبود این هفته صندلی داغ داریم .. متاسفانه این چند روز سرم خیلی شلوغه به دلایلی که برات اس ام اس دادم سعی میکنم به کارام و برنامه هام هر چه سریعتر رسیدگی کنم که وقتم ازادتر بشه و تا این هفته تموم نشده منم بیام ازت سوال بپرسم الانم با عجله 5 صفحه رو خوندم و باید برم خونه خواهل جونم واسه همین مخم هنگیده الان سوالی به ذهنم نمیرسه فقط واسه اینکه پست نازنینم پاک نشه یه سوال میپرسم و اخر شب میام جواب رو میخونم ............. ممنون و خسته نباشی پسمل با جنبه سایت150--اولین کلمه ای که با دیدن این اسامی به ذهنت میرسه بگو...
شیرین جون
گیلاسی
سیبی
شاپرک
هیفا
مامان مریم
محبوبه
ماهی گلی
مژده
مستون
گالکسی
ارش52
محسن صائب
دیااکو
ترگل
عمو محمود
بهونه
بچه مثبت
میرزا
کارلوس
بهروز مشهدی
دلشاد
کوروش کوچیکه
کوروش بزرگ
دکتر رضا
سامان
هاچو هاچو
سهیلا
متی
ساحل ناقلا
حورا
علیییییییییی
پرستو
EVANESCENCE
151.تلخ ترین و شیرین ترین رویداد زندگیت چی بوده؟؟؟
Kishe Mehr
اتفاقا یادم بود. قبل از اینکه بیام نت میخواستم بذارمش که دیدم گفتی
البته اونی که من شنیدم با صدای استاد شجریان رو هر چی تو نت گشتم پیدا نکردم
نمایش یا پنهان متن
با عرض پوزش راجع به بقیه ی حرفا فعلا نمی حرفم یهو دیدی گیلاسی اومد تاپیک رو به لقاء الله پرتاب کردخب اول اینو بگم همونطور که قبلا هم گفتم سخت ترین کار دنیا اینه که اونطور که دیگران دوست دارن زندگی کنی و برخورد کنی
افزایش اعتماد به نفس توی پسر خیلی چیز مهمیه. حتی شاید مهمتر از مثبت اندیشی. ولی تا میتونی باید در افزایش موارد و فاکتورهای مثبت توی پسرت کوشا باشی. یه چیز مهمتر به نظرم افزایش خلاقیت بچه است. البته اگرم افراد خلاق باشند ولی اعتماد بنفس نداشته باشند فایده ی زیادی نداره.
میگم تو عین ما ایرانی ها دلت میخواد راه میانبر رو بری؟
هاچو هاچو
153 . دوست داشتی مثل من یک داداش دوقلو داشتی ؟ چرا ؟
154 . تا حالا تقیه کردی ؟ اگر آره توضیح بده
levrone
در ادب ایمان و اخلاق سرآمد دیگران باش.
اشتباه حدس زدی عزیزم. این فرمایش گهربار از بیانات استاد اخلاق آقا بهروزه! چه جوری از این موضوع خبر نداری؟
144. گرگه میره در خونه شنگولو منگول در میزنه میگه: درو باز کنین! منم منم مادرتون غذا آوردم براتون!
اگه گفتی بعدش چی میشه؟
اینجا هم اشتباه کردی داداش! خرسه میاد درو باز میکنه میگه تو که دهن مارو سرویس کردی! اونا 10 ساله از اینجا رفتن!
155. اگه تو قرعه کشی بانک صادرات 30000000000000 ریال برنده بشی باهاش چیکار میکنی؟
156. اگه گفتی زننده تک گل انگلیس به ایتالیا تو بازی رده بندی جام جهانی90 کی بود؟(ایتالیا دو یک بازی رو برد.)
157. دوست دارم نظرتو درباره این دو تا عکس بدونم:
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستLife Dream
من اين كارو كردم و همه بهم خنديدن!!! توو دنيايي كه هستيم اگه خودتو تغيير بدي يعني اينكه با جامعه متضاد شدي و همه براي آدم هووو ميكشن! اين نظر واقعي منه، ايران ديگه ويران و مرده و هيچ چيز نميتونه اصلاحش كنه، هيچ چيز!!.
158- رنگ زندگيت چيه؟
159- توو مكان و زماني كه هستيم علم بهتره يا ثروت؟
160- از خودت تا الان براي كسي مايه گذاشتي؟ جوري كه خودت به خاطر فقدانش توو تنگنا قرار بگيري؟
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
به به سلام به روی ماهت ... باشه کارات مهمتره اگه تونستی بیا البته تا 300 تا سوال تموم نشده بیاییا
نمایش یا پنهان متن
گفتی یک کلمه ولی اگه چند کلمه هم شد اشکالی نداره دیگه؟همیشه شاد و غصه به دلش راه نمیده
ریلکس و مقرراتی و دختر خوف
آرام و درونگرا
شوخ و شنگ و گاهی حوصله اش نیمه ابری
شاد و به فکر اینو اون و خیلی کم نیمه ابری و پرمهر
مامان دوم
اکتیو و تز دهنده و نکته بین
پر انرژی (برخلاف دیگر شیرازی ها) و با اعتماد بنفس
بسیار کوشا و مامان دخی خاله مبینا اینا
پر تلاش و مامی خانومی سابق
اوستاد هنرمند
خلاق و طناز
صاحب فرهنگستان شعر و ادب
سخنور خوبیه
آبجی ترگلی مهربونی
جیگر من
یه کمی اندازه سر سوزن کمرو
متفکر و تفکر انگیز
بچه باحالیه
باهاش حال میکنم
با معرفت
علی رغم محدودیتی که دارن خیلی فعالن
کوروش جلالی سرباز وطن شیراز دوست
تاپیکای باحال و خنده دار و البته کم پیدا
یه کمی مغرور و گرفتار کارهاش
اوس معمار با معرفت
برادری در مشهد
مشغول کار
البته هر وقت اسم سهیلا میاد یاد دختر خاله ام می افتم که بهش میگفتیم سهیلا واویلا
دایی دکتره
یه کمی غم داری بگو
باوقار و مومنه
اذیت کننده از روی شوخی
آجی پرستوی مهاجر جهرمی کرج ابادی
البته هر موقع یاد پرستو می افتم یاد روز سورپرایز می افتم که خیلی تو هم بود
کاکوی خودوم
نمایش یا پنهان متن
البته دوستان عزیز اگه نتونستم دقیق ویژگی های بعضی از دوستا ن رو بگم بذارند به پای کم شناسی از دوستان گلKishe Mehr
تو سوال قبلی شیرین اگه دقت کرده باشید بعضی از اسامی کنار هم دیگه اومدن. مثلا مژده و مستون و گالکسی و آرش 52 که با هم قوم و خویش و کلا با هم هستند و یا کارلوس و بهروز مشهدی که همشهری هستن و بازم جالب اینجاست که شیرین وقتی اسم بهروز رو اورده پشت سرش اسم دلشاد (بهروز) یادش افتاده و یا کوروش کوچیکه با کوروش بزرگ اومده. این ویژگی جالب توی روانشناسی نشان دهنده ی اینه که مغز از یک قابلیت بالایی برخورداره که اطلاعات داخل خودش رو طبقه بندی میکنه
به به سلام به روی ماهت آبجی پرستوی مهاجر جهرمی کرج آبادیو
شیرین ترینش رو که گفتم. همونی که واسه بار اول رفتم مسجد الحرام
فسفس (به بعضی ها که اسم خودشونو گذاشتن مهندس و در واقع اوسگولی بیش نیستند میگم فِسفِس
راستش اره ولی یادم نمیاد چی و کجا بوده؟
The one
هاچو هاچو
فشار فشورتُم یره
چشم ولی اینجا نه چون نمیخوام پستم حذف بشه
همون نخود سیاه خودمونه دیگه
حالا اینارو جواب بده
161 . اگر نامرئی بشی دوست داری کجا بری ؟
162 . اگر بتونی یک قدرت ماورائی داشته باشی دوست داری اون قدرت چی باشه ؟
163 . یک عکس تو کامپیوترت که خیلی باهاش حال میکنی بذار ببینم .
Kishe Mehr
من با این جمله ی حضرت علی ع اشتباه گرفتم : راس الایمان حسن الخلق و التحلی با الصدق ** سر آمد ایمان ،داشتن اخلاق خوب و خود آرایی به زیور صداقت و راستی است .
مرسی معلم اخلاق بهروز یره
من فکر میکردم داستان یک جور دیگه است. مگه اقا خرسه ایفون تصویری ندارن؟
گری لینکر؟
راجع به عکس اولی باید عرض کنم که
راجع به عکس دومی هم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→