₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 12

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    132. کاربر گرامی شما اصولا چرا به این اندازه علاقه ی مبرم به دلوخ گفتن دارید؟ :23:

451 من؟ :66: اصلا ازت انتظار نداشتم :32:
    در ضمن د ن د پیامهات موجوده ای جلاد :94:
    این اقدامات گستاخانه و دد منشیونه ات رو در سورپرایز تحت الذکر به یاد خواهم سپرد

من فقط در حضور وکیلم حرف میزنم :15:

نقل قول: میرزا
    خسته نباشی دلاور! 427

جیگرتو طرف :11:
    نقل قول: میرزا
    133- تا حالا به کسی فحش ناموس دادی؟ حالا چه علنی، چه توی دلت!
    اگر دادی به کی بوده؟

راستش علنی نه چون بچه ی مثبتی ام :9: ولی یه بار که یادمه توی پیاده رو داشتم راه می رفتم از پشت سرم صدای یه موتور رو می شنیدم. فکر نمی کردم که داره از تو پیاده رو میاد. اونم فکر میکرد که من میدونم اون داره میاد و منم چون نمی دونستم راه خودمو داشتم می رفتم بعد دیدم که یارو بوق زد. منم نگاه کردم دیدم یه پلیسی هست با موتور شخصی داره میره اینو که دیدم یه کمی اخمام رفت تو هم اون نقطه چین هم یکی از پشت کله ام. منم خو هم سنم کم بود هم اون تو لباس نظامی بود نمی شد چیزی بگم همچینی تو دلم یکی نثارش کردم البته چون تا حالا هر کسی اگه به من بدی کرده بدش رو دیده. چهار راه بعدی که رسیدم دیدم افتاده تو چاله همچینی جیگرم حال اومد :82:

نقل قول: SaMaN TaJ
    سلام مجی جون......خسته نباشی،ما تحتت داغ شده حسابی یا نه؟ :23:

سلام داش سامی گلو بچه لایت سایت :11: اره داداش اساسی داغ شدم واسه همین امروز رفتم استخر تا یه کمی خنک بشم :23: خلاصه خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه :4:
    یارو میره مکه برمیگرده بهش میگن چطور بود؟ میگه ای بابا اینقده شلوغ بود خیلی اذیت شدیم خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه :23:

133. یه جا گفتی تا حالا رابطه جنسی رو تجربه نکردی،چرا تجربه نداشتی؟(نگو دوس ندارم که تابلو الکیه........ :4: دلیل خفن بگو) :9:

اگه جواب جدید داری بگو،نظرت رو درباره سوال دیا خوندم :1:

اتفاقا تو راه برگشتن از استخر هم با یکی از بچه ها سر همین جریان بحث می کردیم و دلیل دیگه ای جز همون دلیلی که در جواب به دیااکو دادم ندارم :24:
    نمایش یا پنهان متنحالا خودت چی؟ :86:

• Kishe Mehr

نقل قول: Kurosh
    سلاام کاکو

سلام بر روی ماه سرباز وطن کوروش جلالی :11:
    134.بنظرت اختلاف طبقاتی باید باشه تو جامعه یا نه ؟چرا؟

خب راستش از اونجایی که هر چیزی یه خوبی داره و یه بدی به نظرم هم اره هم نه. ولی به نظرم باید باشه. اگه نباشه همه چیز یکنواخت میشه. باید باشه تا جامعه پویایی و تحرک داشته باشه
    135.برداشتت از زندگی چیه؟

زندگی زیباست ای زیبا پسند... زیبه اندیشان به زیبایی رسند :8:
    زندگی واسه ما انسانها یعنی اشرف مخلوقات ساخته شده تا به بهترین ها و زیبایی ها و به تعالی برسیم. هر چند مشکلاتی هم هست ولی اگه بخوای میتونی زیب بیندیشی.

نقل قول: Life Dream
    سامولي كيش ميش جان، ببخش دير اومدم يكم كار داشتم :10:

سلامبولی بلیکم داش مازی.. جیگرتو :10:
    نقل قول: Life Dream
    136- سوال ثابت: از گوگل كروم استفاده ميكني؟! :4:

راستش اون موقع که گفتی نصب کردم ولی نمیدونم چرا درست باز نمیشد :9: واسه همین اون موقع تحریمش کردم :4: ولی بعدش که دوباره تستش کردم دیدم نه خوبه . البته چون با پلاگین های موزیلا بیشتر حال میکنم و بیشتر به دردم می خوره واسه کارای تخصصی با موزیلا کار می کنم :24:
    نقل قول: Life Dream
    137- از كمپوت گيلاس خوشت مياد؟! :74:

:93: اره اره اره هم کمپوتش هم رانی گیلاس :82:
    نقل قول: Life Dream
    138- واقعاً فكر ميكني ايران كيش مهر هست توو زمان حاظر؟! زماني كه وقتي دارن جوان مردم رو سلاخي ميكنن به جاي اينكه به كمكشون برن وقت رو غنيمت ميشمرن و شروع ميكنن به فيلم برداري كردن از صحنه هاي تيكه تيكه كردن انسانها؟! بعد با افتخار اونو براي ديگران بلوتوث ميكنن! و بعد نصف شب براي ديدن مردن يك انسان بدور هم جمع ميشن و هورا ميكشن! اين همه افتخار ماست!! اينجا كيش مهر هست؟! گفتار كردار پندار، كدومشون الان نيك هست؟!

راستش در زمان حاضر خب متاسفانه تقریبا در همه ی دنیا این رسم پابرجاست. توی ایران که تقریبا تا دهه ی 60 به نظرم کیش مهر و کردار پندار گفتار نیک بود ولی به مرور با شدت گرفتن تکنولوژی و خیلی فاکتورای دیگه جامعه و مردم از هم فاصله گرفتن. ولی منو تو چی کار به بقیه داریم. از خودمون شروع کنیم. عین اون یارو که گفت جوون که بودم میخواستم همه ی دنیا رو تغییر بدم بعدش گفتم کشورم و بعدش که میانسال شدم گفتم شهرمو بعدش که پیر شدم گفتم خانواده مو حالا که تو بستر مرگ افتادم می فهمم که اگه خودمو تغییر داده بودم خیلی هنر کرده بودم و به تبع اون دنیا و دیگران هم تغییر می کرد. همین که منو تو از خودمون شروع کنیم دیگران هم نگاه به ما می کنند و این کار رو ادادمه میدن. ..

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    یه نفر در جمع میخواسته حال یکی دیگه رو بگیره که در خفا خیاط خودش تو کوزه میفته و حالی به حولی میشه و کار به جاهای پهن و باریک و خواستگاری و این حرفها میرسه تا ا ینکه عروس میره گل بچینه وآقا گرگه یهو میخورتش.. :23: حالا محافل عمومی فقط از آخر قضیه باخبر میشن که یه نفرو گرگ میخوره دیگه جزییات ماجرا رو نمیدونن که که اصلا چی شد و به خاطر چه امر خیری بود که گذر علوس خانم به جنگل افتاد!! :4: البته به دلیل ضیق وقت و کمبود اسپانسر فعلا به همین خلاصه از فیلم عروس رفته گرگ بچینه بسنده میشه اهان اخرشم قهرمان قصه اون یکی قهرمانو نجات میده و بعدش دیگه خدا بزرگه یعنی اینقدر جفتشون مسخره بازی در میارن که دیگه بازده ملودرامیش رو از دست داده فیلم :23:

:23: 246 خدا چی کارت کنه :23:
    حالا نگفتی اخرش شنگول و منگول چی میشن؟ حبه ی انگور چی میشه؟ اقا گرگه سر مادرش چه بلایی میاره؟ :23: چی میشه که اقا گرگه میاد تو خونه؟ :86:
    139. الان چه احساسی داری؟ و کلا نظرت نسبت به این افشاگری و شعر پاچه خارانه ی بعدش چی بید؟ یعنی 5 تومن وشد یا نشد؟ :4:

الان احساس کمبود خواب دارم :23: کلا افشاگریت بیشتر تبدیل به فشار گری بود تا افشاگری :23: شعرتم همچینی سورپرایزم کرد 451 اصلا انتظارشو نداشتم :11: دستت مرسی گلو :8:

مجتبی را من ز حق در خواستم
    کز گناهم با نگاهش کاستم

مجتبی محبوب یار بوفیان
    کز چپم مدحش کنند و راستم

شوخ طبع و مثبت اندیشی ملیح
    با نشاطی که کنارش ماستم

همنشینی که توانایم نمود
    آنچنان که از خودم برخاستم

بی همو تایی که دنیای من است
    با مجی من زندگی آراستم

مجتبی را من زحق در خواستم
    با مجی من تا ابد بی کاستم

:39: :65: حظ حض حز حذ کردم اساسی :8: این نصف شبی دمت گرم و سرت خوش باد گلو :11:
    ساری که وقت نمیشه در جوابت چیزی بسرایم :9: اتفاقا امشب که داشتم می اومدم داشتم یه اهنگی رو گوش میدادم و میخواستم بعدا بهت تقدیمش کنم ولی چون اینجا مجالش اومد همینجا بهت تقدیمش میکنم :6:

دزدیده چون جان میروی اندر میان جان من
    سرو خرامان منی ای رونق بستان من
    چون میروی بی من مرو ای جان جان بی تن مرو
    و از چشم من بیرون مشو ای شعله تابان من
    هفت آسمان را بر درم و از هفت دریا بگذرم
    چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
    تا آمدی اندر برم شد کفر و ایمان چاکرم
    ای دیدن تو دین من و ای روی تو ایمان من
    بی پا سر کردی مرا بی خواب و خور کردی مرا
    سرمست و خندان اندرآ ای یوسف کنعان من
    از لطف تو چون جان شدم و از خویشتن پنهان شدم
    ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من
    گل جامه در از دست تو ای چشم نرگس مست تو
    ای شاخه ها آبست تو ای باغ بی پایان من
    یک لحظه داغم میکشی یکدم به باغم میکشی
    پیش چراغم میکشی تا وا شود چشمان من
    ای جان پیش از جانها و ای کان پیش از کانها
    ای آن پیش از انها ای آن من ای آن من
    منزلگه ما خاک نی گر تن بریزد باک نی
    اندیشه ام افلاک نی ای وصل تو کیوان من
    مر اهل کشتی را لحد در بحر باشد تا ابد
    در آب حیوان مرگ کو ای بحر من عمان من
    ای بوی تو در آه من وای آه تو همراه من
    بربوی شاهنشاه من شد رنگ و بو حیران من
    جانم چو ذره در هوا چون شد زه ثقلی جدا
    بی تو چرا باشد چرا ای اصل چار ارکان من
    ای شه صلاح الدین من ره دان من ره بین من
    ای فارغ از تمکین من ای برتر از امکان من

• ابوفاضل

با سلام خدمت شما اگر بنده حقير رو قابل بدونيد چند تا سوال بپرسم
    140ــ بچه بودي عاشق شدي؟اگر آره كي بوده و چطوري؟
    141ــ اگه عزیزت با لباس کار بیاد سر قرار تحمل میکنی؟پیش دوستایی که باهاشون رودرواسی داری چطور؟
    142ــ‌ شهامت رو تو چی میبینی ؟
    با تشكر از شما

.......................
    gilas :
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• levrone

چطوری مجتبی جان؟ خوبی عزیزم؟
    143. این جمله مال کدوم یکی از بزرگانه؟
    در ادب ایمان و اخلاق سرآمد دیگران باش.

144. گرگه میره در خونه شنگولو منگول در میزنه میگه: درو باز کنین! منم منم مادرتون غذا آوردم براتون!
    اگه گفتی بعدش چی میشه؟

145. مدیریت کایزن رو به صورت ساده و قابل فهم در یک سطر برام توضیح بده.

• Kishe Mehr

نقل قول: ابوفاضل
    با سلام خدمت شما اگر بنده حقير رو قابل بدونيد چند تا سوال بپرسم

با سلام خدمت شما دوست عزیز . اختیار دارید ابوفاضل جان. مرسی از اینکه تشریف فرما شدین. حتما در خدمت شما هستم 311
    140ــ بچه بودي عاشق شدي؟اگر آره كي بوده و چطوري؟

اره حدود 17 سالم بود تو یه عروسی عاشق یه دختری تقریبا یکی دو سال از خودم بزرگتر شدم :83: اسمش الهام بود و دیگه دیدمش و نه یک دل و بلکه صد دل عاشقش شدم و البته بعد از اتمام عروسی هم دیگه از یاد بردمش :83:
    141ــ اگه عزیزت با لباس کار بیاد سر قرار تحمل میکنی؟پیش دوستایی که باهاشون رودرواسی داری چطور؟

خب اول دلیلش رو ازش جویا میشم که چرا اینطوری اومده :37: اگه دلیلش موجه بود خوب بی خیال :4: ولی اگه قصد و غرضی داشته خب ممکنه ناراحت بشم. اگرم پیش دوستام باشه با همکاری عزیزم جریان رو با شوخی و خنده یه کم ماست مالیزیشن میکنم بعد ازش گلایه میکنم :4:
    142ــ‌ شهامت رو تو چی میبینی ؟

ایستادگی در برابر ظلم، میل به پیشرفت، به کنار راندن مسائلی که باعث عدم پیشرفت میشه، تلاش بیشتر در راه رسیدن به هدف

نقل قول: levrone
    چطوری مجتبی جان؟ خوبی عزیزم؟

به به داداش بهروز یره. خدا رو شکر خیلی عالی هستم بهتر از این نمیشه :82: شما خوبی عزیز داداش؟ :6:

از مولا علی (ع) :4:
    144. گرگه میره در خونه شنگولو منگول در میزنه میگه: درو باز کنین! منم منم مادرتون غذا آوردم براتون!
    اگه گفتی بعدش چی میشه؟

بزغاله ها میگن مامان ما صدای لطیف و نازکی داشت . صدای تو کلفته . تو مادر ما نیستی . :4:

145. مدیریت کایزن رو به صورت ساده و قابل فهم در یک سطر برام توضیح بده.

کایزن در واقع اصطلاحی ژاپنیه که میل به پیشرفت و تغییر و بهتر شدن داره. این شیوه ی مدیریت میگه به جای اینکه بخواهیم یکدفعه زود پیشرفت کنیم تغییرات اندک رو هم مد نظر قرار بدیم کافیه تا سازمان به تعالی و بهره وری خودش برسه.

• Kishe Mehr

146. فکر می کنم قبلا هم ازت پرسیدم چطور شد که مثبت اندیش شدی؟ یعنی از چه سنی متوجه شدی که مثبت اندیشی یا باید باشی. اگه میشه کاملا شرح بده دوست دارم برای تربیت پسرم از روشت استفاده کنم :9: :4:

راستش بیشتر از اینکه اکتسابی باشه ژنتیکیه به نظرم :37: ولی محیط خیلی تاثیر داره. یادمه بچه دبیرستانی که بودم معلممون راجع به یکی حرف میزد میگفت خیلی ادم مثبت اندیشیه. مثلا اگه بهش بگی اصفهانیا خسیسن میگه نه اینطور نیست. منم علاقمند شدم که مثبت بشم که غافل از اینکه بارقه های مثبت اندیشی تو خودم بوده و زیاد بهش توجه نکرده بودم. بعد که فکر می کردم و افکار خودمو با دیگران مقایسه می کردم می فهمیدم که این افکار از روی مثبت اندیشیه. البته خوندن مجله هایی مثل مجله ی موفقیت خیلییییییییییییییی به توان بی نهایت روم تاثیر داشته. اما اگه بخوای واسه پسر گلت 786 استفاده کنی به نظرم باید با افراد مثبت نگری بگردونیش. از کوچیک گرفته تا بزرگ. چون پسرت بیشتر با خودت هست ایجاب میکنه که اول خودت مثبت اندیش باشی. یعنی همیشه نیمه ی پر لیوان رو ببینی. بهش اموزش بدی که چیزای مثبت رو ببینه. تقریبا هر چیزی یک جنبه ی مثبت داره و یک جنبه ی غیر مثبت :3: .. این مثبت اندیشی رو اول باید توی حرفات بهش توجه کنی و بهش عمل کنی. مثلا الان من نگفتم که هر چیزی یک جنبه ی مثبت داره و یک جنبه ی منفی!!!! گفتم جنبه ی مثبت و غیر مثبت!! :4: که مثلا نباید از واژه هایی مثل خسته نباشید!!! استفاده کنی. بجاش بگی خدا قوت یا از این جملات. مثلا اگه از من بپرسن دوست داری چقدر درامد داشته باشی اگر بگم نهصد و نود و نه هزار دلار در سال، از جنبه ی مثبت اندیشی، این مقدار از مبلغ یک میلیون دلار بیشتره :3:نباید بگی این کار رو نمی تونم انجام بدم بجاش باید بگی خب راه حال واسه انجام این کار چیه. خلاصه اینکه از افکارت باید شروع کنی.

حضرت علی (ع) می فرمایند که :

مراقب افکارت باش که به گفتارت تبدیل می شوند.
    مراقب گفتارت باش که آنها به کردارت تبدیل می شوند.
    مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبدیل می شوند.
    مراقب عادتت باش که آنها به شخصیتت تبدیل می شوند.
    مراقب شخصیتت باش که آنها به سرنوشتت تبدیل می شوند.

البته به همین موارد اکتفا نکن می تونی تو گوگل سرچ کنی و به چیزای خیلی خوبی برسی. که بعدا به موقعش برات می فرستم :4: 786

147.سوالی که هاچو کرد خیلی برام جالبه. چطور میتونی خوابتو کنترل کنی؟ اونجوری مزش از بین نمیره؟ :83: :11:

اتفاقا سوالش واسه خودمم جالب بود. آمـــــا با تمرین و ممارست می تونی به هر چیزی برسی :4: حالا این که چیزی نیست ، من حتی چندین بار شده که گفتم سر فلان ساعت از خواب بیدار شم و دقیقا سر همون ساعت و همون ثانیه ای که می خواستم از خواب بیدار شدم :82:

خب واسه چیزای قشنگی که تو خواب می بینم برنامه ریزی نکردم که از خواب بپرم واسه چیزایی که تو خواب اعصابم خورد میشه یا اینکه اذیت میشم این کارو میکنم که مزه اش به از خواب بیدار شدنه :4:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن سلام مجیییییییی ااااااااااااااااا اصلا یادم نبود این هفته صندلی داغ داریم .. متاسفانه این چند روز سرم خیلی شلوغه به دلایلی که برات اس ام اس دادم سعی میکنم به کارام و برنامه هام هر چه سریعتر رسیدگی کنم که وقتم ازادتر بشه و تا این هفته تموم نشده منم بیام ازت سوال بپرسم الانم با عجله 5 صفحه رو خوندم و باید برم خونه خواهل جونم واسه همین مخم هنگیده الان سوالی به ذهنم نمیرسه فقط واسه اینکه پست نازنینم پاک نشه یه سوال میپرسم و اخر شب میام جواب رو میخونم ............. ممنون و خسته نباشی پسمل با جنبه سایت :46:

150--اولین کلمه ای که با دیدن این اسامی به ذهنت میرسه بگو...

شیرین جون
    گیلاسی
    سیبی
    شاپرک
    هیفا
    مامان مریم
    محبوبه
    ماهی گلی
    مژده
    مستون
    گالکسی
    ارش52
    محسن صائب
    دیااکو
    ترگل
    عمو محمود
    بهونه
    بچه مثبت
    میرزا
    کارلوس
    بهروز مشهدی
    دلشاد
    کوروش کوچیکه
    کوروش بزرگ
    دکتر رضا
    سامان
    هاچو هاچو
    سهیلا
    متی
    ساحل ناقلا
    حورا
    علیییییییییی
    پرستو

• EVANESCENCE

سلامممممممم گل گلیییییییییی :93: چقدر خوشحالم رو این صندلی داغ میبینمتتتتتت :4:
    151.تلخ ترین و شیرین ترین رویداد زندگیت چی بوده؟؟؟

• Kishe Mehr

148. گلو کباب نمکو لینک دانلود اون آهنگ خوشمله رونمیدی بهم؟ :9: ایندفعه با شماره پرسیدم که یادت بمونه :10: :4:

اتفاقا یادم بود. قبل از اینکه بیام نت میخواستم بذارمش که دیدم گفتی :4:
    البته اونی که من شنیدم با صدای استاد شجریان رو هر چی تو نت گشتم پیدا نکردم 276 ولی این یکی دو تا ویدیو کلیپ هست که یکی از امیر آرام و اون یکی هم اثری هست از گروه کامکارها .. اولی از یوتیوب هست که چون به حول قوه ی الهی خدا رو شکر یوتیوب تو ایران مزین به قیلطر هست نتونستم بگوشمش :9:

بازم مرسی از جوابهات بی تعارف میگم جوابهایی که به همه میدی خیلی کامل و جالبن و واقعا تاپیک صندلی داغت خوندن داره مرحبا :110:

:9: اینقذه عجالتم نده 823 خواهش میشه :11: اگر همکاری دوستان عزیزی مثل شماها نبود که تاپیک به اینجا نمی رسید :8:
    نمایش یا پنهان متنبا عرض پوزش راجع به بقیه ی حرفا فعلا نمی حرفم یهو دیدی گیلاسی اومد تاپیک رو به لقاء الله پرتاب کرد :4:

149. این سوالهایی که میخوام بکنم یه کم شخصین یعنی از جانب من! یه کمی هم تخصصی از جانب شما. ولی خب چون فکر می کنم شاید به درد کسی بخوره همینجا مطرحشون می کنم. :25:

خب اول اینو بگم همونطور که قبلا هم گفتم سخت ترین کار دنیا اینه که اونطور که دیگران دوست دارن زندگی کنی و برخورد کنی :3: پس همیشه خودت باش.. توی مدیریت ما میگیم که مدیریت یعنی ابتدا جذب کن سپس تاثیر بذار :86: این یعنی چی؟ مثلا یک دونده ای که داره به سرعت میاد طرفت رو اگه بخوای بزنیش زمین خب خودت می خوری زمین و نمیشه. ابتدا باید مقداری همراه و کنارش مثل اون بدوی و بعد اگه خواستی اونو با یک حرکت کوچیک بزنیش زمین :3: حالا این مثال رو زدم که اگر تو جمعی قرار گرفتی که غیرمثبت نگر بودند ابتدا مقداری باهاش راه بری بعد روی اونها تاثیر بذاری. که این کار رو باید اروم اروم انجام بدی البته با باهوشی مختص به هر کسی که داره.. البته من نمیگم که تو غیرمثبت نگر هستی ولی دوستان که در واقع همون محیط اطراف هستند تاثیر بسیار زیادی رو افراد دارن. من چرا گفتم واسه مثبت اندیشی پسرت خودت باید مثبت باشی؟
    افزایش اعتماد به نفس توی پسر خیلی چیز مهمیه. حتی شاید مهمتر از مثبت اندیشی. ولی تا میتونی باید در افزایش موارد و فاکتورهای مثبت توی پسرت کوشا باشی. یه چیز مهمتر به نظرم افزایش خلاقیت بچه است. البته اگرم افراد خلاق باشند ولی اعتماد بنفس نداشته باشند فایده ی زیادی نداره.
    میگم تو عین ما ایرانی ها دلت میخواد راه میانبر رو بری؟ :23: اخه ایرانی ها علاقه ی وافوری به این کار دارن... گفتم که به مرور می تونی این عمل رو در خودت افزایش بدی. با خوندن چندتا مقاله خیلی سریع به اینها دست پیدا میکنی. اگه خوب اینها رو بخونی شاید دو سه هفته ای ادم مثبتی بشی. البته مثبت شدن چیز شاقی نیست مثبت موندن چیز شاقیه :4:

• هاچو هاچو

152 . یک کلمه خنده دار و بی معنی بگو . :4:
    153 . دوست داشتی مثل من یک داداش دوقلو داشتی ؟ چرا ؟ :1:
    154 . تا حالا تقیه کردی ؟ اگر آره توضیح بده :3:

• levrone

در ادب ایمان و اخلاق سرآمد دیگران باش.
    نقل قول: Kishe Mehr
    از مولا علی (ع) :4:

اشتباه حدس زدی عزیزم. این فرمایش گهربار از بیانات استاد اخلاق آقا بهروزه! چه جوری از این موضوع خبر نداری؟

اگه گفتی بعدش چی میشه؟
    بزغاله ها میگن مامان ما صدای لطیف و نازکی داشت . صدای تو کلفته . تو مادر ما نیستی . :4:

اینجا هم اشتباه کردی داداش! خرسه میاد درو باز میکنه میگه تو که دهن مارو سرویس کردی! اونا 10 ساله از اینجا رفتن!

155. اگه تو قرعه کشی بانک صادرات 30000000000000 ریال برنده بشی باهاش چیکار میکنی؟
    156. اگه گفتی زننده تک گل انگلیس به ایتالیا تو بازی رده بندی جام جهانی90 کی بود؟(ایتالیا دو یک بازی رو برد.)
    157. دوست دارم نظرتو درباره این دو تا عکس بدونم:
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• Life Dream

راستش در زمان حاضر خب متاسفانه تقریبا در همه ی دنیا این رسم پابرجاست. توی ایران که تقریبا تا دهه ی 60 به نظرم کیش مهر و کردار پندار گفتار نیک بود ولی به مرور با شدت گرفتن تکنولوژی و خیلی فاکتورای دیگه جامعه و مردم از هم فاصله گرفتن. ولی منو تو چی کار به بقیه داریم. از خودمون شروع کنیم. عین اون یارو که گفت جوون که بودم میخواستم همه ی دنیا رو تغییر بدم بعدش گفتم کشورم و بعدش که میانسال شدم گفتم شهرمو بعدش که پیر شدم گفتم خانواده مو حالا که تو بستر مرگ افتادم می فهمم که اگه خودمو تغییر داده بودم خیلی هنر کرده بودم و به تبع اون دنیا و دیگران هم تغییر می کرد. همین که منو تو از خودمون شروع کنیم دیگران هم نگاه به ما می کنند و این کار رو ادادمه میدن. .

من اين كارو كردم و همه بهم خنديدن!!! توو دنيايي كه هستيم اگه خودتو تغيير بدي يعني اينكه با جامعه متضاد شدي و همه براي آدم هووو ميكشن! اين نظر واقعي منه، ايران ديگه ويران و مرده و هيچ چيز نميتونه اصلاحش كنه، هيچ چيز!!.

158- رنگ زندگيت چيه؟
    159- توو مكان و زماني كه هستيم علم بهتره يا ثروت؟
    160- از خودت تا الان براي كسي مايه گذاشتي؟ جوري كه خودت به خاطر فقدانش توو تنگنا قرار بگيري؟

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: نخبه
    سلام مجیییییییی ااااااااااااااااا اصلا یادم نبود این هفته صندلی داغ داریم .. متاسفانه این چند روز سرم خیلی شلوغه به دلایلی که برات اس ام اس دادم سعی میکنم به کارام و برنامه هام هر چه سریعتر رسیدگی کنم که وقتم ازادتر بشه و تا این هفته تموم نشده منم بیام ازت سوال بپرسم الانم با عجله 5 صفحه رو خوندم و باید برم خونه خواهل جونم واسه همین مخم هنگیده الان سوالی به ذهنم نمیرسه فقط واسه اینکه پست نازنینم پاک نشه یه سوال میپرسم و اخر شب میام جواب رو میخونم ............. ممنون و خسته نباشی پسمل با جنبه سایت :46:

به به سلام به روی ماهت ... باشه کارات مهمتره اگه تونستی بیا البته تا 300 تا سوال تموم نشده بیاییا :56: ... خیلی خوش اومدی و زحمت کشیدی خواهش میشه دختر خوف سایت 311

نمایش یا پنهان متنگفتی یک کلمه ولی اگه چند کلمه هم شد اشکالی نداره دیگه؟ :99: چون نمیشه تو یک کلمه خلاصه کرد :4:

شیرین جون

همیشه شاد و غصه به دلش راه نمیده
    گیلاسی

ریلکس و مقرراتی و دختر خوف
    سیبی

آرام و درونگرا
    شاپرک

شوخ و شنگ و گاهی حوصله اش نیمه ابری
    هیفا

شاد و به فکر اینو اون و خیلی کم نیمه ابری و پرمهر
    مامان مریم

مامان دوم
    محبوبه

اکتیو و تز دهنده و نکته بین
    ماهی گلی

پر انرژی (برخلاف دیگر شیرازی ها) و با اعتماد بنفس
    مژده

بسیار کوشا و مامان دخی خاله مبینا اینا
    مستون

پر تلاش و مامی خانومی سابق
    گالکسی

اوستاد هنرمند
    ارش52

خلاق و طناز
    محسن صائب

صاحب فرهنگستان شعر و ادب
    دیااکو

سخنور خوبیه
    ترگل

آبجی ترگلی مهربونی
    عمو محمود

جیگر من
    بهونه

یه کمی اندازه سر سوزن کمرو
    بچه مثبت

متفکر و تفکر انگیز
    میرزا

بچه باحالیه
    کارلوس

باهاش حال میکنم
    بهروز مشهدی

با معرفت
    دلشاد

علی رغم محدودیتی که دارن خیلی فعالن
    کوروش کوچیکه

کوروش جلالی سرباز وطن شیراز دوست
    کوروش بزرگ

تاپیکای باحال و خنده دار و البته کم پیدا
    دکتر رضا

یه کمی مغرور و گرفتار کارهاش
    سامان

اوس معمار با معرفت
    هاچو هاچو

برادری در مشهد
    سهیلا

مشغول کار
    البته هر وقت اسم سهیلا میاد یاد دختر خاله ام می افتم که بهش میگفتیم سهیلا واویلا
    متی

دایی دکتره
    ساحل ناقلا

یه کمی غم داری بگو
    حورا

باوقار و مومنه
    علیییییییییی

اذیت کننده از روی شوخی
    پرستو

آجی پرستوی مهاجر جهرمی کرج ابادی
    البته هر موقع یاد پرستو می افتم یاد روز سورپرایز می افتم که خیلی تو هم بود
    صنم

:17: 110 روزه ازش بی خبریم
    کاکو هادی

کاکوی خودوم

نمایش یا پنهان متنالبته دوستان عزیز اگه نتونستم دقیق ویژگی های بعضی از دوستا ن رو بگم بذارند به پای کم شناسی از دوستان گل :11: همه برام عزیزن :6:

• Kishe Mehr

راستی بذارید یه چیز بگم تا هم بار علمی تاپیک بالا بره و هم اینکه یه چیز علمی یاد گرفته باشید :4:
    تو سوال قبلی شیرین اگه دقت کرده باشید بعضی از اسامی کنار هم دیگه اومدن. مثلا مژده و مستون و گالکسی و آرش 52 که با هم قوم و خویش و کلا با هم هستند و یا کارلوس و بهروز مشهدی که همشهری هستن و بازم جالب اینجاست که شیرین وقتی اسم بهروز رو اورده پشت سرش اسم دلشاد (بهروز) یادش افتاده و یا کوروش کوچیکه با کوروش بزرگ اومده. این ویژگی جالب توی روانشناسی نشان دهنده ی اینه که مغز از یک قابلیت بالایی برخورداره که اطلاعات داخل خودش رو طبقه بندی میکنه :3:

نقل قول: EVANESCENCE
    سلامممممممم گل گلیییییییییی :93: چقدر خوشحالم رو این صندلی داغ میبینمتتتتتت :4:

به به سلام به روی ماهت آبجی پرستوی مهاجر جهرمی کرج آبادیو :4: دیگه خیلی ممنون تو هم اومدی ما رو بِداغی؟ :22: نوبت خودتم میشه :74:
    نقل قول: EVANESCENCE
    151.تلخ ترین و شیرین ترین رویداد زندگیت چی بوده؟؟؟

شیرین ترینش رو که گفتم. همونی که واسه بار اول رفتم مسجد الحرام :4: تلخ ترینش هم فوت مرحوم پدر بزرگم سال 76 بود :17: خدا رفتگان همه رو بیامرزه :48:

نقل قول: هاچو هاچو
    152 . یک کلمه خنده دار و بی معنی بگو . :4:

فسفس (به بعضی ها که اسم خودشونو گذاشتن مهندس و در واقع اوسگولی بیش نیستند میگم فِسفِس :74: )
    153 . دوست داشتی مثل من یک داداش دوقلو داشتی ؟ چرا ؟ :1:

:65: به قول ندا، چرا که نه؟ :66: خب اگه داشتم اونم تا حدود بسیار زیادی منو درک می کرد و حرف همدیگه رو می فهمیدیم. با هم کارای دو نفره ی بسیار زیادی انجام می دادیم. از موسیقی گرفته تا درس و دانشگاه و غیره.. ولی چیز جالبی می شد اگه می شد :4: یادت باشه خودت بهم بگی که دوقلو بودن چه حسی داره :3:
    154 . تا حالا تقیه کردی ؟ اگر آره توضیح بده :3:

راستش اره ولی یادم نمیاد چی و کجا بوده؟ 334 اگه یادم اومد میگم :4:

• هاچو هاچو

برادری در مشهد

فشار فشورتُم یره :11:
    یادت باشه خودت بهم بگی که دوقلو بودن چه حسی داره :3:

چشم ولی اینجا نه چون نمیخوام پستم حذف بشه :1:
    اگه یادم اومد میگم :4:

همون نخود سیاه خودمونه دیگه :43:
    حالا اینارو جواب بده :10:
    161 . اگر نامرئی بشی دوست داری کجا بری ؟
    162 . اگر بتونی یک قدرت ماورائی داشته باشی دوست داری اون قدرت چی باشه ؟
    163 . یک عکس تو کامپیوترت که خیلی باهاش حال میکنی بذار ببینم .

• Kishe Mehr

اشتباه حدس زدی عزیزم. ای فرمایش گهربار از بیانات استاد اخلاق آقا بهروزه! چه جوری از این موضوع خبر نداری؟

من با این جمله ی حضرت علی ع اشتباه گرفتم : راس الایمان حسن الخلق و التحلی با الصدق ** سر آمد ایمان ،داشتن اخلاق خوب و خود آرایی به زیور صداقت و راستی است . :4:
    مرسی معلم اخلاق بهروز یره :6:
    اینجا هم اشتباه کردی داداش! خرسه میاد درو باز میکنه میگه تو که دهن مارو سرویس کردی! اونا 10 ساله از اینجا رفتن!

من فکر میکردم داستان یک جور دیگه است. مگه اقا خرسه ایفون تصویری ندارن؟ :37:
    155. اگه تو قرعه کشی بانک صادرات 30000000000000 ریال برنده بشی باهاش چیکار میکنی؟

852 میگم من از این شانسا ندارم میدمش پس :4: حالا چون خیلی اصرار داری می فروشمش میرم خارج 351
    156. اگه گفتی زننده تک گل انگلیس به ایتالیا تو بازی رده بندی جام جهانی90 کی بود؟(ایتالیا دو یک بازی رو برد.)

گری لینکر؟ :9:
    157. دوست دارم نظرتو درباره این دو تا عکس بدونم:

راجع به عکس اولی باید عرض کنم که 451 :41: در کل من از طاقچه و 206 صندوق دار خیلی خوشم میاد :50:
    راجع به عکس دومی هم :17: متاسفانه آرزوی پیشرفت (جلو اومدن ) واسه اینجور ادما :22:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: