عالی بود! ما هم ماه رمضان بیشتر فرنی درست میکنیم. اما نه اینجوری! باید خوشمزه باشه!
من هم ساده اش بلدم که فقط با نشاسته وشیر وکمی گلاب وهل درست میکنن امیدوارم درست کنید ولذت ببرید واقعا خوش مزه است خواستید مواد نصف کنید .به اندازه افراد ..من عیالوارم دیس بزرگ درست کردم که تا امدم تا پیکش کنم فاتحه اش خوانده شد
این روزا کمتر اشپزی میکنم و همش خونه مامی تلپم ولی چشم سعی میکنم شرکت کنم
یادم باشه یه غذای کودک بلدم مخصوص فندق کوشمولومون درست کنم..شیرین غذاهای ترکی درست کن..مثلا کوفته تبریزی
نقل قول: maryamlondon1
وای ماهی چه استیکی حتما درست میکنم میدونی چرا به خاطر پسر شماره 3 اون میره پاشگاه وهمیشه براش درست میکنم ولی ما انجا تو دستگاه مخصوص میزاریم
قربونت برم مریم خانوم عزیزم اتفاقا این غذای مورد علاقه ی پسرمه.چون نه نون داره نه برنج.من استیک رو با روشهای مختلفی درست کردم و لی این روش از همش بهتره.گوشتو می ذاری تو دهنت آب میشه بچه های این روزا غذاهای سنتی رو دوس ندارن.
آره یکتا جونم..آدرس بدی برات می فرستم ..قابلی نداره به خدا..بدون تعارف می گم.قیمت چندانی نداره
نقل قول: carlos
آورین آورین
نقل قول: carlos
خیلی خیلیییییییییی خوشمزه ست کاش منم بلد بودم
خب آموزش دادیم که بلد بشی درست کنید دیگه..چرا گریه می کنی پس؟ ولی واقعا خوشمزه ست.مخصوصا قارچش با اون سس..محمد امین که به من امان گوشت خوردن نمیده بیشتر قارچاش و سیب زمینیاش و هویج پخته هاش به من می رسه...اگه یک کیلو گوشتم درست کنم همه رو هپولی هپول می کنه نمایش یا پنهان متننوش جونش
یادم باشه یه غذای کودک بلدم مخصوص فندق کوشمولومون درست کنم..شیرین غذاهای ترکی درست کن..مثلا کوفته تبریزی
کوفته تبریزی بلد نیستم یعنی تا حالا درست نکردم ولی غذای ترکی میخاهید چشم بزار وقتی عید رفتم سفر براتون هم اش دوغ با سبزی محلی و خورشت کنگر درست میکنم اخه اونجا که میرم پر از کنگره..
نقل قول: ماهی
یادم باشه یه غذای کودک بلدم مخصوص فندق کوشمولومون
ممنون اینم خوبه خوش به حال فندق میشه من تازه دیدم که 5 صفحه رفته جلو و عکس غذاهای بچه ها رو دیدم دست همگی درد نکنه غذاهایی که خود شما درست کردین ما با نام محلی درست میکنیم و خوشمزه هم هست و زود اماده میشه بقیه بچه ها هم کارشون عالی بود من با اینکه فرنی دوست ندارم ولی دلم خاست اون فرنی رو امتحان کنم به نظر که خیلی خوشمزه میاد
غذای با قارچ هم به معدم سازگار نیست پس یا باید بدون قارچ درست کنم یا اصلا درست نکنم حالا بعدا فکر میکنم ببینم چیا بلدم که هم اسونه هم بقیه احتمالا درست نکردن
ممنون تاپیکت عالی بود بقیه بچه ها هم که غذا درست کردن دستشون درد نکنه همگی عالی بود
شیرین جون اول با اجازه ی شما و بعد با اجازه ی همگی دلم خواست کنگر رو من درست کنم اجازه هست؟
خواهش میکنم عزیزم شما درست کنین ما لذت میبریم و بیشتر یاد میگیریم.. راستش من تا حالا درست نکردم مادرم درست کرده ولی میخاستم این بار خودم درست کنم فکر نکنم سخت باشه یه چی شبیه خورشت کرفسه
هاچو هاچو, ما منتظر شوله مشهدی هستیم درست کن به ما هم یاد بده فقط مراقب باش دوباره بوش همسایتونو روانی نکنه
اتفاقا همین هفته پیش شله خوردم طرز تهیش یه مقداری سخته یه بار که تو یه جایی درست کردیم من کمک آشپز بودم ولی فقط کا رو خراب میکردم همسایه ای دیگه نمونده،همشون تیمارستان بسترین
بابا خاله دست کم گرفتی توی خاله بازیامون یه چیزایی یاد گرفتیم درست کنیم اینو متی توی خاله بازیش 2 روز پیش درست کرده اما اون موقع هنوز تاپیکو ندیده بودم که از مراحلشم عکس بندازم فعلا این همینجوری باشه تا یکی با مراحل میارم ▧ تصویر در دسترس نیست شرمنده انقر آسون و خنده داره که روم نمیشه بگم اما نغمه جون خواست بخاطر ایشون شکلات رو همراه با کره و شکر (شکر به نسبت تلخی شکلات هر چقدر دوست داریت ) روی بخار سماور آب میکنید تا کاملا ذوب و یکدست بشه بهد توی ظرف دلخواه یک لایه شکلات میریزید یک لایه بیسکوییت پتی بور دوباره یکلایه شکلات و همینطور لایه لایه ادامه میدید و لایه آخر شکلات رو که ریختین به شکل اشتها آوری تزیین نموده بعد داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره در آخر هم میل میفرمایید نوش جون
آره یکتا جونم..آدرس بدی برات می فرستم ..قابلی نداره به خدا..بدون تعارف می گم.قیمت چندانی نداره
فدات بشم کدبانوی مهربون ... نه عزیزم بلکه قسمت شد و ما هم روی عزیزانو از نزدیک دیدیم اونموقع میام با هم میریم می خریم
اقا این تاپیک محشره واقعا دست گل همگی بازهم درد نکنه. .. من که هر وقت میام اینجا هم گشنم میشه هم شرمنده میشم ..از سر کار که میام بدون پیمانه و اینها یه چیزی درست می کنم میخوریم اگه بخوام عکس و اینام براش بگیرم که بچم باید هفته ای یه بار فقط غذا بخوره ولی سعی می کنم حتما این ذهن تن پرورو یه تکونی بهش بدم.. البته از الان بگم دنیشها غدای به درد بخور ندارن .. همون خوک گریلشون شاهکارشونه با یه عالم پیه و چربی جلز وولز شده
ولی میخاستم این بار خودم درست کنم فکر نکنم سخت باشه یه چی شبیه خورشت کرفسه
همون خورشت کرفس هست به جای کرفس کنگر بریز میشه خورشت کنگر و اگه سبزی بریزی میشه قورمه سبزی حالا لوبیا و سبزیش رو حذف کن لپه و سیب زمینی خلال بریز می شه قیمه، کلهم همش رو حذف کن و گردو چرخ کرده و رب انار و مرغ بریز میشه فسنجون، گردو چرخ کردش رو حذف کن و مرغ رو سرخ کن میشه اکبر مشدی، رب انارش رو حذف کن میشه مرغ سرخ کرده، من یه خورده خمارم حالشو ندارم غذا درست کنم و گرنه آخرشم
maryamlondon1
من هم ساده اش بلدم که فقط با نشاسته وشیر وکمی گلاب وهل درست میکنن
ماهی
یادم باشه یه غذای کودک بلدم مخصوص فندق کوشمولومون
قربونت برم مریم خانوم عزیزم
خب آموزش دادیم که بلد بشی درست کنید دیگه..چرا گریه می کنی پس؟
ولی واقعا خوشمزه ست.مخصوصا قارچش با اون سس..محمد امین که به من امان گوشت خوردن نمیده
نمایش یا پنهان متن
نوش جونشدیااکو
ژنرال
نخبه
کوفته تبریزی بلد نیستم یعنی تا حالا درست نکردم ولی غذای ترکی میخاهید چشم بزار وقتی عید رفتم سفر براتون هم اش دوغ با سبزی محلی و خورشت کنگر درست میکنم اخه اونجا که میرم پر از کنگره..
ممنون اینم خوبه خوش به حال فندق میشه
من تازه دیدم که 5 صفحه رفته جلو و عکس غذاهای بچه ها رو دیدم دست همگی درد نکنه غذاهایی که خود شما درست کردین ما با نام محلی درست میکنیم و خوشمزه هم هست و زود اماده میشه بقیه بچه ها هم کارشون عالی بود من با اینکه فرنی دوست ندارم ولی دلم خاست اون فرنی رو امتحان کنم به نظر که خیلی خوشمزه میاد
غذای با قارچ هم به معدم سازگار نیست پس یا باید بدون قارچ درست کنم یا اصلا درست نکنم
حالا بعدا فکر میکنم ببینم چیا بلدم که هم اسونه هم بقیه احتمالا درست نکردن
ممنون تاپیکت عالی بود بقیه بچه ها هم که غذا درست کردن دستشون درد نکنه همگی عالی بود
sotude
شیرین جون اول با اجازه ی شما و بعد با اجازه ی همگی دلم خواست کنگر رو من درست کنم
نمایش یا پنهان متن
تا شنبه آماده میکنم قول میدم
نغمه
mati
نخبه
خواهش میکنم عزیزم شما درست کنین ما لذت میبریم و بیشتر یاد میگیریم.. راستش من تا حالا درست نکردم مادرم درست کرده ولی میخاستم این بار خودم درست کنم فکر نکنم سخت باشه یه چی شبیه خورشت کرفسه
ماهی
خیلی دوس دارم.مخصوصا که بهار فصل دوغ نزدیکه
متی کوچولو برامون نون و پنیر و سبزی هم با یه تزئین خوشگل درست کنی قبولت داریم
هاچو هاچو
فقط مراقب باش دوباره بوش همسایتونو روانی نکنه
اتفاقا همین هفته پیش شله خوردم
همسایه ای دیگه نمونده،همشون تیمارستان بسترین
mati
اینو متی توی خاله بازیش 2 روز پیش درست کرده اما اون موقع هنوز تاپیکو ندیده بودم که از مراحلشم عکس بندازم فعلا این همینجوری باشه تا یکی با مراحل میارم
▧ تصویر در دسترس نیست
شرمنده انقر آسون و خنده داره که روم نمیشه بگم اما نغمه جون خواست بخاطر ایشون
شکلات رو همراه با کره و شکر (شکر به نسبت تلخی شکلات هر چقدر دوست داریت ) روی بخار سماور آب میکنید تا کاملا ذوب و یکدست بشه بهد توی ظرف دلخواه یک لایه شکلات میریزید یک لایه بیسکوییت پتی بور دوباره یکلایه شکلات و همینطور لایه لایه ادامه میدید و لایه آخر شکلات رو که ریختین به شکل اشتها آوری تزیین نموده بعد داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره در آخر هم میل میفرمایید
gilas
خدا نکنه
آدرس بده برات میفرستم شوخی هم ندارم
منم شوخی ندارم با کسی
فقط تا برسه تازه میمونه
علیرضا جان آدرس برای شما هم پخ بکنم
gilas
مریم گلم برای شما هم باید آدرس پخ کنم
نکن ما من اینطوری
مامان جوون من یه مدل دیگه درست میکنه یعنی بدون کیوی فکر کنم اینم خیلی ترد بشه بخاطر ترشی کیوی حتما میگم تست کنه مامان جونم
sotude
گیلاس جان تو بگو کجایی من داغه داغ برات میفرستم مطمئن باش
بازم شوخی نکردما
هاچو هاچو
خیلی زیباست
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
The one
فدات بشم کدبانوی مهربون ... نه عزیزم بلکه قسمت شد و ما هم روی عزیزانو از نزدیک دیدیم اونموقع میام با هم میریم می خریم
اقا این تاپیک محشره واقعا دست گل همگی بازهم درد نکنه.
دیااکو
همون خورشت کرفس هست به جای کرفس کنگر بریز میشه خورشت کنگر و اگه سبزی بریزی میشه قورمه سبزی حالا لوبیا و سبزیش رو حذف کن لپه و سیب زمینی خلال بریز می شه قیمه، کلهم همش رو حذف کن و گردو چرخ کرده و رب انار و مرغ بریز میشه فسنجون، گردو چرخ کردش رو حذف کن و مرغ رو سرخ کن میشه اکبر مشدی، رب انارش رو حذف کن میشه مرغ سرخ کرده، من یه خورده خمارم حالشو ندارم غذا درست کنم و گرنه آخرشم
sotude
بله فقط با کمی تفاوت بسیار
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→