₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه خاطره نویسی نوروزی๑۩۞۩ ๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه خاطره نویسی نوروزی๑۩۞۩ ๑
1 2 3 4 5 6 7 8

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه خاطره نویسی نوروزی๑۩۞۩ ๑

6741 بازدید، 158 پست، نویسنده: maryamlondon1

• Galexy

:9: خاطرات زیاد جالبی نداشتم، خیلی دلم میخواست شرکت کنم :12:

• maryamlondon1

محمد جان بیا وشرکت کن وقضاوت بسپار به کاربران :6:

• maryamlondon1

امشب شب دوشنبه 14 فروردین سال 1391 است

حالم گرفته دوساعت پیش باز دزدها امدن :2: پسرم سه تا دورّیبن بیرون خونه نصب کرده . دوساعت پیش باز امدن به جون شیشه های یک ماشین پارک شده ولی وقتی دیدن شوهرم پرده اتاق بالا را کنار کشید واونار دید فرار کردن
    تصویر در دسترس نیست

..وقتی امدیم دوربین ها را چک کردیم دیدم رفته بودن خونه روبروی وسطل اشغال بردن پارک که چند متر باخونه ما فاصله نداره .. به پلیس زنگ زدیم پلیس رفت تو پارک ودید تقریبا چند کاغذ وکتاب تو سطل اشغال سوزندن پلیس سطل اشغال به درب همسایه مون برد ودر زد ولی همسایه روبرومون خونه نبود اونا هم بیخال سطل گذشتن وامدن خونه ما وفیلم چک کردن ولی چون قیا فه دزدها زیاد مشخص نبود گفتن هیچ کاری نمیتونن بکنن .چند توصیه ایمنی که تقریبا هزینه اش 700 پوند یعنی تقریبا دوملیون وخورده پول باید خرج کنیم .ودزدگیر بزاریم :2: احسان الان تو بغلم خوابیده از ترسش حاظر نشد بره اتاق خودش :2: پسر دومم اتاقش رو به خیابونه ونمای بیرون همش شیشه ای هستش . دیشب تا ساعت 6 صبح نخوابیده بود .بدبختی یک پروژه داره برا پایان نامه فارغ التحصیلی اش باید تو این دوهفته تحویل بده :17: .نمی دونم چکار کنم .خونه هم اگه میخواهیم عوض کنیم به این خوبی این خونه که الان هستیم گیرمون نمیاد :2: خواستم احسان ببرم مسافرت دیگه از ترسم نمیرم .خونه را نمیشه خالی بزاریم چندو وقت پیش خونه همسا یه های بغل دستیمون دزدیدن فکر کنم کار کار این دوتا حرام زاده باشه . یکی از همسایه هامون که یهودی پارسال خونه اش دزد زده بعد از دوماه خونه بغلمون که مسیحی وسیاه پوست هم ساعت 3ونیم بعد از ظهر دزدیدن ..وخانه اون طرف تر عرب کوبتی هستن خونه اونا هم ساعت 10 شب دزدیدن منطقه که ما هستیم منطقه که بیشترشون یهودی وخر پول هستن :2: ولی یک کوچه پشت خونه ما هست دولت این خونه را بی خانه مان داده واین دوتا حرام زاده تو این واحد زندگی میکنن..پلیس انجا هیچ کاری نمیکنه تازه اگه دزد هم خودت دستگیر کنی .فردا میبینی دزده خودش شاکی شده واز تو غرامت میخواد پلیس این دوتا حرام زاده را میشناسه ولی تا مدرک دستشون نباشه بی خیال هستن :2:

9 سپاس: هاچو هاچو، shaparak64، ماهی، arash52، بندری، نغمه، levrone، zrnznn، نخبه

• هاچو هاچو

maryamlondon1,
    خودتونو ناراحت نکن مامان مریم، خب با همسایه هاتون جمع بشید با همدیگه یه فکری بکنید ...

1 سپاس: maryamlondon1

• ماهی

نقل قول: بندری
    روز يك يك نود و يك

آخی ....قدم نو رسیده مبارک...چه جالب... :8:
    maryamlondon1,
    وای چه ترسناک مامان مریم...حالا ایشالله که چیزی نمیشه ولی مواظب خودتون باشید :2:

و اما نوروز خوبی داشتم شکر خدا..
    ولی یه اتفاقی قبل از نوروز افتاد که برای خودم خیلی جالب بود و کلی خندیدم و هنوز هم یادم می افته می خندم.این خاطره واقعا یه خاطره کاملا شیرازیه .. :4: واقعا اونروز فهمیدم برامون حرف در می آرن بیخود نیست :4:
    روز بیست و هشتم بود
    با مامانم رفتیم سبزی فروشی .مامانم می خواست سبزی برای سبزی پلو بگیره..به آقای سبزی فروش گفت : آقا لطفا ..کیلو تره ، گشنیز و جعفری و شویدو ... بدید..آقائه با توپ خیلی پر گفت : خب بگو سبزیِ سبزی پلو می خوام دیگه چرا هی دونه دونه میگی؟ 242
    مامانم مکثی کرد و گفت : حالا مگه چی شده آقا که عصبانی می شی؟ :37:
    آقائه گفت : سه ساعت هی این و اونو واونو اون می خوام...
    یه خانوم دیگه به مامانم گفت : بنده خدا خسته میشن گوش بدن :4:
    مامانم گفت : انرژیشو که من باید بگذارم حرف بزنم :37:
    آقائه خیلی جدی در حای که شاکی بود گفت : خب باید یکی باشه گوش کنه یا نه؟242
    مامانم گفت : ببخشید گوشتون خسته شد والله.. :22:
    :23:
    واقعا ها عجب ملتی هستیم ما.. :4: دیگه اینجوریشو ندیده بودم :83:

9 سپاس: arash52، نغمه، gilas، maryamlondon1، هاچو هاچو، garfild، zrnznn، shaparak64، نخبه

• gilas

یه عاالمه خاطره خوب و دارم اما نمیشه گفت که 824

همشو باید سانسور کنم بگم :4:

4 سپاس: maryamlondon1، ماهی، هاچو هاچو، shaparak64

• arash52

خاطره خاصي ندارم
    امسال يه كم همت كردم و مطالعه كردم
    كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو تا 70% خوندم
    چندتا هم فيلم ديدم از آرشيو
    خيلي زحمتم شد واقعا
    هفته دوم هم كلا سركار بودم
    بقيه هم ديد و بازديد بود و تفريحات سالم
    چندسالي بود كه از اسفند متنفر شده بودم و تاحدودي از فروردين
    الان كلا حالم از فروردين به هم ميخوره و ايضا اسفند
    اين بود انشاي من :46:

6 سپاس: gilas، maryamlondon1، ماهی، هاچو هاچو، zrnznn، shaparak64

• نغمه

ماهی,

وااااااااااااای ماهی جونم خاطره ات خیلیییییییییییی باحال بود کلی خندیدم:23: انشاالله تا آخر سال خاطرات خوبی برات باقی بمونه :8:

• بهونه

خاطرات نوروز منم که مهمتر از همش داداشم بود که بعد از یک سال اومد پیشمون و فردا هم داره بر میگرده :2:
    یه سفر 3 روزه هم رفتیم به یه منطقه کوهستانی جاتون خالی خیلی هوا سرد بود:4:تازه اون شب آخری هم برف اومد البته تو کوهستان ها اومد خیلی منظره قشنگی شده بود 308
    بقیه روزها هم در بوفیلند بودیم :buff:

6 سپاس: gilas، maryamlondon1، ماهی، zrnznn، نغمه، shaparak64

• بهونه

نقل قول: maryamlondon1
    مهدی خاطره ات بنویس بهانه نیار ( بهونه خودمون نست ها)

1157

• ماهی

نقل قول: arash52

منم همین حس رو دارم کما بیش... ولی زورزورکی به خودم خوش می گذرونم :23:
    البته موقع تحویل سال دیگه نمی تونم زورکی الکی خوش باشم..های های گریه می کنم :2:
    محمد امینم عصبانی میشه اما واقعا نمی تونم اشکمو نگه دارم :2:
    نقل قول: نغمه
    وااااااااااااای ماهی جونم خاطره ات خیلیییییییییییی باحال بود کلی خندیدم

:10:
    نقل قول: نغمه
    انشاالله تا آخر سال خاطرات خوبی برات باقی بمونه

مرسی نغمه ی گلم.ایشالله تو هم همیشه شاد باشی :6:
    خاطره بازم دارم.از مراسم عقد کنون و عیدی بَرون و چادر بُرون :4: و اینا.... می آم می گم
    351

2 سپاس: maryamlondon1، نغمه

• maryamlondon1

maryamlondon1,
    نقل قول: هاچو هاچو
    خودتونو ناراحت نکن مامان مریم، خب با همسایه هاتون جمع بشید با همدیگه یه فکری بکنید ...

انشالله درست میشه :2:
    نقل قول: ماهی
    وای چه ترسناک مامان مریم...حالا ایشالله که چیزی نمیشه ولی مواظب خودتون باشید

من از دیوانگی شوهرم میترسم سری قبل با کابل دنبالشون کرد وبه پلیس هشدار داد که این دفعه دستم بیفتن میکشمشون تازه پسرام هم دنبالش میرن میترسم چاقو بخورن .. :2:
    مامانم گفت : ببخشید گوشتون خسته شد والله..

واقعا ها عجب ملتی هستیم ما.. دیگه اینجوریشو ندیده بودم

عجب مادر با حالی داری ماهی جون :23: خاطره ات خیلی زیبا مرسی :11:
    نقل قول: gilas
    امروز, 08:15 66
    یه عاالمه خاطره خوب و دارم اما نمیشه گفت که
    همشو باید سانسور کنم بگم

عیبی نداره ما به فیلمهای سیمای جمهوری اسلامی عادت کردیم صحنه های عاشقونه را سانسور میکنن. :83: شما هم سانسور کن :4: زود بیا بنویس منتظرت هستیم :11:
    امسال يه كم همت كردم و مطالعه كردم
    كتاب جانستان كابلستان اميرخاني رو تا 70% خوندم
    چندتا هم فيلم ديدم از آرشيو
    خيلي زحمتم شد واقعا

واقعا خسته نباشی :4:

عجب :50:
    نقل قول: بهونه
    خاطرات نوروز منم که مهمتر از همش داداشم بود که بعد از یک سال اومد پیشمون و فردا هم داره بر میگرده

اخیییی به سلامتی انشالله به ارض وطنم لندن سالم برگرده :4:
    نقل قول: بهونه
    یه سفر 3 روزه هم رفتیم به یه منطقه کوهستانی جاتون خالی خیلی هوا سرد بودتازه اون شب آخری هم برف اومد البته تو کوهستان ها اومد خیلی منظره قشنگی شده بود

چه جالب به برادرت بگو سرما را به ایران برده :56: .این یک هفته هوای لندن افتابی وگرم بود درجه حرارت رسیده بود به 23 جای برادرت خالی بود :4:
    خاطره بازم دارم.از مراسم عقد کنون و عیدی بَرون و چادر بُرون و اینا.... می آم می گم

دیگه فرصت باقی نمانده ماهی جون زود بیا بگو قربونت برم :11:

4 سپاس: ماهی، بهونه، هاچو هاچو، gilas

• بهونه

.این یک هفته هوای لندن افتابی وگرم بود درجه حرارت رسیده بود به 23 جای برادرت خالی بود

دیروز رفته بودیم پشت بوم مامی جات خالی جا انداخته بودیم داداشم رفته بود تو آفتاب نشسته بود هی میگفت به به چه آفتابی دارم حال میکنم :4: مازیرسایه نشسته بودیم :23:

3 سپاس: gilas، ماهی، maryamlondon1

• هاچو هاچو

همشو باید سانسور کنم بگم :4:

حالا نمیشه زبون اصلیشو بهمون بگی ؟ :15:
    نمایش یا پنهان متندر ضمن خوش برگشتی 826

3 سپاس: gilas، ماهی، maryamlondon1

• ماهی

دیگه فرصت باقی نمانده ماهی جون زود بیا بگو قربونت برم

باشه سعی می کنم زودی بگم

خب همونطور که می دونید امسال آستینا رو بالا زدیم تا برای داداشم زن بگیریم و دستی دستی بیچاره ش کنیم :4:
    از اونجا که مامانم همیشه می گفت می خوام براش مراسم سنتی فراموش شده رو احیا کنم و باز هم از اونجا که مادر عروس خانوم هم بسیار پایه تشریف دارند و موافق صد در صد مامی هستن، قرار بر این شد که هم مراسم سنتی اجرا بشه و هم مراسم امروزی..
    یکی از این مراسم ، بند انداون یا چادر بُرون هست :4:
    داستان از این قراربود :
    یک روز قبل از مراسم عقد مهمونها همه در منزل عروس خانوم جمع شدند.یک آرایشگر هم استخدام کرده بودند تا مراسم اصلاح صورت رو در حالیکه مهمونها به پایکوبی و رقص می پردازند انجام بده.سفره ی سوزنی که یه پارچه مخصوص و صنایع دستی هست پهن می کنند و روش شیرینی و میوه و آینه و شمعدون و قران ... چیده بودند البته به خاطر مقارن شدن با نوروز هفت سین هم گذاشته بودند.یه خانوم مطرب رو هم دعوت کرده بودند که به طور زنده موسیقی اجرا می کرد که غالبا با دف و ویالون این کارو می کنه.بیشتر اشعار محلی مثل واسونک خونده میشه.
    در حالی که آرایشگر مشغول کارش بود مادر و فامیل عروس مرتب برای عروس خانوم آب قند میآوردند و هی ماشالله ماشالله می گفتن :57: و اسفند دود می کردند.خواهرای بیچاره داماد هم باید نقش دلقک رو اجرا می کردند و رقصنده اصلی مجلس باشند :23:
    که در این زمینه برای داداشم کم نذاشتم :4:
    بعد از اصلاح ، آرایشگر کمی عروس رو آرایش کرد و لباسی رو که ما براش خریده بودیم تنش کردند.و پارچه چادر نمازی رو که براش برده بودیم برش زدند تا براش چادر سفید بدوزند :1:
    مراسم جالبی بود .تا حالا چنین چیزی ندیده بودم و مامانم معتقده باید این مراسم زنده بشه.حیفه که داره به دست فراموشی سپرده میشه.
    بعد هم روز اول عید مراسم عیدی بردن برای عروس خانوم رو داشتیم که خودش خاطره انگیز بود.یک روز هم عقد محضری که اتفاق خاصی نیفتاد و در نهایت جشن عقد کنون که خیلی خیلی خوش گذشت ..
    ولی به جون شما لهِ له شدم دیگه :4:

9 سپاس: هاچو هاچو، gilas، zrnznn، نغمه، بچه مثبت، shaparak64، maryamlondon1، بندری، بهونه

• هاچو هاچو

بهونه,
    خشک به حالت حداقل یه سفر رفتی :5:

3 سپاس: maryamlondon1، بندری، بهونه

• هاچو هاچو

ماهی,
    چه مراسمه جالب و با صفایی :4:
    نمایش یا پنهان متنخب بعدش چی شد؟!! :65: :4: 351

2 سپاس: ماهی، بندری

• gilas

اول عید مراسم عیدی بردن برای عروس خانوم رو داشتیم

عیدی برون که هنوز هست ما هم داریم این مراسمو :100: البته دیگه مهمون بازی اینا نداریم :10:

حالا نمیشه زبون اصلیشو بهمون بگی ؟

نوچ نمیشه :10:

نمایش یا پنهان متن
    در ضمن خوش برگشتی

826

4 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، maryamlondon1، بندری

• هاچو هاچو

نوچ نمیشه :10:

:10: باشه

2 سپاس: maryamlondon1، بندری

• ماهی

خب بعدش چی شد؟!!

بعدش دیگه مهمونا رفتن خونه..دومادم یه مشت سماق ریختیم توی جیبش ...تا 6 ماه دیگه ایشالله عروسی شه :83:
    نمایش یا پنهان متنایشالله دومادی خودت :8:

عیدی برون که هنوز هست ما هم داریم این مراسمو البته دیگه مهمون بازی اینا نداریم

حوصله م نمیشه کامل توضیح بدم.ولی عیدی برون واقعی به شیوه سنتی دیگه شیرازم برگزار نمیشه.اصلش اینه که داماد باید کلی چیز میز بگیره مثل لباس ، یه تیکه طلا ، و حتی یه مرغ زنده که دور گلوش با روبان پاپیون درست می کنن :83: و یه ماهی بزرگ (خوردنی) به اضافه سفره ی هفت سین و میوه و شیرینی که هر کدوم رو در یک سینی که بهش می گن معجومه ( نمی دونم املا یا تلفظش رو دریست می گم یا نه ) قرار می دن.بعد هر سینی رو روی سر یه حمّال می گذارن بعد با ساز و نقاره ( با موسیقی سنتی ) عیدی می برن.البته داداشم دیگه نگذاشت این سینی ها رو راه بندازیم :23:
    قدیما خیلی با صفا بوده ها :4:

6 سپاس: shaparak64، نغمه، maryamlondon1، بندری، نخبه، پری سا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: