₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• ماهی

خوش به حالتون.. :65: ایشالله همیشه به خوشی :65:
    چرا من به عقلم نرسید زنگ بزنم؟ :4:

6 سپاس: gilas، نخبه، بندری، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، farzane

• gilas

نقل قول: بندری
    بچه های قرار اینو هم بدونید که تمامی زحمات برای جور شدن این قرار همش به همت گیلاسی و نخبه بوده و اگه اینا نبودن برا قرار مطمئن مطمئن باشید قراری هم نبود . برا من که ثابت شده

عموووو الان آب شدم از خجالت 824

نقل قول: نخبه
    البته یاور همیشگی قرارهای سایت هم مثل همیشه کمکمون کردن اقا مهدی 2002 گل یعنی همون اقاشون گیلاسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

شازده خودمه دیگه :8:
    طفلک شازده کلی هم مریض بود :11:

منظورت کی بود پروها بیایید خودتون رو لو بدید

اصلا فکر نکنی منظورم تو یا امین بودا نههههههههههههههه :4:

منظورم سامان و مرجان بود و اون کسری متولد شونده که صداشم در نیاورد :74:

6 سپاس: نخبه، بچه مثبت، بندری، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، farzane

• نخبه

نقل قول: ماهی
    خوش به حالتون.. ایشالله همیشه به خوشی
    چرا من به عقلم نرسید زنگ بزنم

ان شالله سال بعد شما هم بتونی بیای282 دوست دارم شما و پسر گلت رو از نزدیک ببینم
    خاله ماهی مگه شماره بچه ها رو داشتین که زنگ بزنید؟

6 سپاس: ماهی، gilas، بندری، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، farzane

• ماهی

ان شالله سال بعد شما هم بتونی بیای دوست دارم شما و پسر گلت رو از نزدیک ببینم

مرسی منم دوس دارم همه رو ببینم.. :6:
    خاله ماهی مگه شماره بچه ها رو داشتین که زنگ بزنید؟

آره شماره یکی دو نفر از بچه ها رو دارم.خب تازه اگه به فکرم رسیده بود از خودت با پیام خصوصی شماره می گرفتم.. :8:
    به چیزی که فکر کردم این بود که براتون کیک درست کنم با پرواز بفرستم..:23:عکس آواتارم رو هم بذارم روی جعبه ش :23: تا منم به نوعی حضور داشته باشم.اما متاسفانه هفته ی خیلی شلوغی هم از نظر کار هم از نظر خونه داشتم.. :66:
    اگه دفعه بعد خواستید ماهی خانوم به جای خودش براتون شیرینی جات بفرسته قرارتون رو توی مهر ماه نگذارید.کلا خیلی ماه شلوغی هست برام :4:

6 سپاس: نخبه، بندری، gilas، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، farzane

• ماهی

راستی حالا تعریف کنید ببینم کی چیکار کرده؟ :4: کی چی خورده ؟ :4: چقدر خورده؟ :4:
    عکس مکس چی ندارین؟ :24:

5 سپاس: نخبه، gilas، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، farzane

• نخبه

آره شماره یکی دو نفر از بچه ها رو دارم.خب تازه اگه به فکرم رسیده بود از خودت با پیام خصوصی شماره می گرفتم.

286

اون وقت چه قرار پر کیک و شیرینی میشد چون دو تا کیک با مناسبت مختلف داشتیم و یه شیرینی اونم کسی فرستاده بود که خودش نیومده بود حالا تاپیکش که بزارم مینویسم چه خبر بوده:4: ولی کیکی که شما بپزید یه چیز دیگسسس وای دلم کیک خاست:4:
    اگه دفعه بعد خواستید ماهی خانوم به جای خودش براتون شیرینی جات بفرسته قرارتون رو توی مهر ماه نگذارید.کلا خیلی ماه شلوغی هست برام

نه این بار دیر شد چون دنیز کوشولو بود و نمیشد من بیام بدون منم که قرار مزه نداره:4:
    سال بعد تابستون حالا چه ماهی معلوم نیست ولی احتمالا سال بعد فردای روز عید فطر باشه اگه عمو محمود بیاد :9: اون روز تو ایران هم همه تعطیلن میتونن بیان

5 سپاس: gilas، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، ماهی، farzane

• نخبه

راستی حالا تعریف کنید ببینم کی چیکار کرده؟ کی چی خورده ؟ چقدر خورده؟
    عکس مکس چی ندارین؟

عکس تا دلتون بخاد از اون بچه پروئی عکس دارم که به من میگفت چائی دو رنگ بریز ببینم بلتی یا نه اون وقت دیروز خودش مسئول چائی ریختن بود:23:

6 سپاس: gilas، حورا، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، ماهی، farzane

• gilas

اون وقت دیروز خودش مسئول چائی ریختن بود

چای که هیچی بگو چقدر قشنگ غذا هارو یکی کرد و ظرفا رو جمع کرد :23:

تازه کلی اصرار داشت که ظرفا رو هم بشوره دیگه گفتیم همین قدر قبوله مشخص شد وقت زن گرفتنه :4:

6 سپاس: حورا، نخبه، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، ماهی، farzane

• KuRoSh

شیرین
    گیلاس
    صبر داشته باشید بزارید تاپیک اماده بشه بعد تعریف کنید :4:
    عکس دارم قد هلو زرد آلو شفتالو از نوع سوژه ای :4:
    ولی تو تاپیک میزارم :4:

5 سپاس: gilas، هاچو هاچو، ماهی، نخبه، farzane

• SaMaN TaJ

با سپاس از همگی.فقط همین

اونایی که بودن و نبودن و دوست داشتن باشن و تیلیف زدن و دایی هادی و عمو خسرو و عمو محمود لایت و کسری پرنده :4:

8 سپاس: gilas، hadi04، هاچو هاچو، بندری، ماهی، نخبه، farzane، تنها

• هاچو هاچو

خجالتمون ندین البته یاور همیشگی قرارهای سایت هم مثل همیشه کمکمون کردن اقا مهدی 2002 گل یعنی همون اقاشون گیلاسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

:4: :4: به به به :4:عجب سوپرایزی بوده :93: پس بالاخره هویت این مرد خوشبخت مشخص شد :78: انشالله همیشه شاد و عاشقانه کنار هم زندگی کنن :24:

خدایا شکرت که هاچو نیومد از تو ممنونم خدای بزرگ که این هاچوی همیشه گرسنه نیومد و الا ما چی میخوردیم کل سفره رو درو میکرد سه سوت :4:

:83: خیلی نامردی :83: من همیشه گرسنه نیستم،همیشه غذا ندارم فقط :83:

5 سپاس: بندری، ماهی، gilas، نخبه، farzane

• ماهی

از اون بچه پروئی عکس دارم که به من میگفت چائی دو رنگ بریز ببینم بلتی یا نه اون وقت دیروز خودش مسئول چائی ریختن بود

:4:
    نقل قول: gilas
    ازه کلی اصرار داشت که ظرفا رو هم بشوره دیگه گفتیم همین قدر قبوله مشخص شد وقت زن گرفتنه

:4:
    آخی عزیــــــــــــــــــــــــزم! :65:
    نمایش یا پنهان متنهمچین احساساتی شدم انگار به من گفتن وقت زن گرفتنته :83:

4 سپاس: هاچو هاچو، gilas، نخبه، farzane

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی نامردی من همیشه گرسنه نیستم،همیشه غذا ندارم فقط

اینو خوب اومدی
    نقل قول: کوروش فسقلی
    عکس دارم قد هلو زرد آلو شفتالو از نوع سوژه ای
    ولی تو تاپیک میزارم

پلیز بدون هماهنگی عکس داخل تاپیک نگذارید..لفطا با اینجانب یا گیلاسی هماهنگ کنید بعضی چهرها که تحت تعقیبن باید نورانی بشه:23:

3 سپاس: gilas، farzane، هاچو هاچو

• gilas

بعضی چهرها که تحت تعقیبن باید نورانی بشه

286

3 سپاس: farzane، نخبه، هاچو هاچو

• 4 سپاس: نخبه، حورا، gilas، هاچو هاچو

• farzane

جای همگی اونایی که نبودم داداش آرسام عمو محمود عمو خسرو ماهی جونم مهتاب جونم داداش هاچو ماچویی داداش وحید حورا جونم مامان مریم و .. و .. و .. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ها خالی بود 671 685 369

از همگی هم که بودن ممنون دستتون درد نکنه خیلی خیلی خوش گذشت از اونایی هم که خوراکی گرفتن و خوراکی فرستادن و خوراکی آورن ممنون دست گلتون درد نکنه همش عالی بود دنیز نانازی خوشمل و جیگرمم دیدم بقلش کردم عشق کردم قربونش برم دلم برای دنیز نانازیم تنگ شدهههههههههههههه فقط دوست داشتم این خوردنی رو قورت بدم کلی هم قربون صدقه اش که میرفتم ساکت میشد نگام میکرد و به حرف هام گوش میداد 227 :6: :8: :11:

904 1113 1045 957 921 1007

دلم تنگ شده هوای دیروز رو کردم و بچه ها رو و دنیز نانازیمو 208 671

10 سپاس: garfild، بچه مثبت، نخبه، بندری، بهونه، حورا، hadi04، gilas، هاچو هاچو، maryamlondon1

• zrnznn

زودی عکسها رو بزنید منم میخوام ببببینممممممممممممممممممممم :65:
    4 سپاس: farzane، نخبه، garfild، gilas

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    زودی عکسها رو بزنید منم میخوام ببببینممممممممممممممممممممم

ان شالله فردا

2 سپاس: farzane، gilas

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    زودی عکسها رو بزنید منم میخوام ببببینممممممممممممممممممممم

ان شالله فردا
    نقل قول: farzane
    دنیز نانازی خوشمل و جیگرمم دیدم بقلش کردم عشق کردم قربونش برم دلم برای دنیز نانازیم تنگ شدهههههههههههههه فقط دوست داشتم این خوردنی رو قورت بدم کلی هم قربون صدقه اش که میرفتم ساکت میشد نگام میکرد و به حرف هام گوش میداد

دلم تنگ شده هوای دیروز رو کردم و بچه ها رو و دنیز نانازی

منم دلم تنگ شده برات دنیز چقدر شماها رو دوست داشت اصلا اذیت نکرد و باهاتون بازی میکرد و میخندید...
    :8:

3 سپاس: farzane، gilas، حورا

• farzane

منم دلم تنگ شده برات دنیز چقدر شماها رو دوست داشت اصلا اذیت نکرد و باهاتون بازی میکرد و میخندید...:8:

عزیزمی شیرین جونم :8: :6: :11: قربون دنیز نانازی هم بشه خاله فرزانش که انقدر دوسش داره این خوشگل خوردنی رو 786 1153 227

3 سپاس: نخبه، gilas، حورا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: