ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
چرا من به عقلم نرسید زنگ بزنم؟
gilas
عموووو الان آب شدم از خجالت
شازده خودمه دیگه
طفلک شازده کلی هم مریض بود
اصلا فکر نکنی منظورم تو یا امین بودا نههههههههههههههه
منظورم سامان و مرجان بود و اون کسری متولد شونده که صداشم در نیاورد
نخبه
چرا من به عقلم نرسید زنگ بزنم
ان شالله سال بعد شما هم بتونی بیای
خاله ماهی مگه شماره بچه ها رو داشتین که زنگ بزنید؟
ماهی
مرسی منم دوس دارم همه رو ببینم..
آره شماره یکی دو نفر از بچه ها رو دارم.خب تازه اگه به فکرم رسیده بود از خودت با پیام خصوصی شماره می گرفتم..
به چیزی که فکر کردم این بود که براتون کیک درست کنم با پرواز بفرستم..
اگه دفعه بعد خواستید ماهی خانوم به جای خودش براتون شیرینی جات بفرسته قرارتون رو توی مهر ماه نگذارید.کلا خیلی ماه شلوغی هست برام
ماهی
عکس مکس چی ندارین؟
نخبه
اون وقت چه قرار پر کیک و شیرینی میشد چون دو تا کیک با مناسبت مختلف داشتیم و یه شیرینی اونم کسی فرستاده بود که خودش نیومده بود حالا تاپیکش که بزارم مینویسم چه خبر بوده
نه این بار دیر شد چون دنیز کوشولو بود و نمیشد من بیام بدون منم که قرار مزه نداره
سال بعد تابستون حالا چه ماهی معلوم نیست ولی احتمالا سال بعد فردای روز عید فطر باشه اگه عمو محمود بیاد
نخبه
عکس مکس چی ندارین؟
عکس تا دلتون بخاد از اون بچه پروئی عکس دارم که به من میگفت چائی دو رنگ بریز ببینم بلتی یا نه اون وقت دیروز خودش مسئول چائی ریختن بود
gilas
چای که هیچی بگو چقدر قشنگ غذا هارو یکی کرد و ظرفا رو جمع کرد
تازه کلی اصرار داشت که ظرفا رو هم بشوره دیگه گفتیم همین قدر قبوله مشخص شد وقت زن گرفتنه
KuRoSh
گیلاس
صبر داشته باشید بزارید تاپیک اماده بشه بعد تعریف کنید
عکس دارم قد هلو زرد آلو شفتالو از نوع سوژه ای
ولی تو تاپیک میزارم
SaMaN TaJ
اونایی که بودن و نبودن و دوست داشتن باشن و تیلیف زدن و دایی هادی و عمو خسرو و عمو محمود لایت و کسری پرنده
هاچو هاچو
خدایا شکرت که هاچو نیومد از تو ممنونم خدای بزرگ که این هاچوی همیشه گرسنه نیومد و الا ما چی میخوردیم کل سفره رو درو میکرد سه سوت
ماهی
آخی عزیــــــــــــــــــــــــزم!
نمایش یا پنهان متن
همچین احساساتی شدم انگار به من گفتن وقت زن گرفتنتهنخبه
اینو خوب اومدی
ولی تو تاپیک میزارم
پلیز بدون هماهنگی عکس داخل تاپیک نگذارید..لفطا با اینجانب یا گیلاسی هماهنگ کنید بعضی چهرها که تحت تعقیبن باید نورانی بشه
gilas
farzane
farzane
از همگی هم که بودن ممنون دستتون درد نکنه خیلی خیلی خوش گذشت از اونایی هم که خوراکی گرفتن و خوراکی فرستادن و خوراکی آورن ممنون دست گلتون درد نکنه همش عالی بود دنیز نانازی خوشمل و جیگرمم دیدم بقلش کردم عشق کردم قربونش برم دلم برای دنیز نانازیم تنگ شدهههههههههههههه فقط دوست داشتم این خوردنی رو قورت بدم کلی هم قربون صدقه اش که میرفتم ساکت میشد نگام میکرد و به حرف هام گوش میداد
دلم تنگ شده هوای دیروز رو کردم و بچه ها رو و دنیز نانازیمو
zrnznn
نخبه
ان شالله فردا
نخبه
ان شالله فردا
دلم تنگ شده هوای دیروز رو کردم و بچه ها رو و دنیز نانازی
منم دلم تنگ شده برات دنیز چقدر شماها رو دوست داشت اصلا اذیت نکرد و باهاتون بازی میکرد و میخندید...
farzane
منم دلم تنگ شده برات دنیز چقدر شماها رو دوست داشت اصلا اذیت نکرد و باهاتون بازی میکرد و میخندید...
عزیزمی شیرین جونم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→