ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بندری
نخبه
میسی عمو بندری
maryamlondon1
شیرین جو ن این تخت نوزاده ؟
هاچو هاچو
شیرین تو چطوری این دختره ماهو نمیخوری آخه؟
نخبه
مامان مریم من که گفتم تخت جوان براش خریدم و یه گهواره برای نوزادیش
اینم عکس گهواره اش روی لحافش هم اسم خود دنیز نوشته شده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
مامان مریم رو تخت دنیز من هم جا میشم دو متره تشکش هم از جنس خوب خریدم تا شوهر کنه میتونه روش بخوابه البته اگه با سلیقه باشه اون وقت به جای تخت براش میز توالت و کتابخونه و میز کامپیوتر این سرویس رو میخرم البته قبلش باید یه خونه بزرگتر بخریم که اینهمه وسایل توش جا بشه در حال حاضر اتاق دنیز فقط برای یکی از اون سه مورد جا داره
صبحها که از خواب پا میشه خوردنیه حسابی تا چشمش بهت می افته یه خنده تحویلت میه و بعد شروع میکنه ایخخخخخخخخخخخخا حرف زدن و دوباره خندیدن من و باباشم قربون صدقش میریم ساعت 9 تا ده صبح هم تو خونه میگردونمش که فضول خانوم دید بزنه و بازرسی کنه همه جا رو بعد هم پاهاشو میزارم رو پام و با هم تو خونه تا تی میکنیم که بتونه پاهاشو رو زمین سفت نگه داره ولی تنبلی میکنه و دو دقیقه بعد میشینه اونقده باحال میشه قیافش منم هی ماچش میکنم محکممممممممممممممممممممممممممم
هاچو یه بچه بیار خیلی خوفه
حورا
maryamlondon1
مامان مریم من که گفتم تخت جوان براش خریدم و یه گهواره برای نوزادیش
اینم عکس گهواره اش روی لحافش هم اسم خود دنیز نوشته شده
الهی چطوری رو لحاف اسمش نوشتی ؟؟؟چه جالب
مامان مریم رو تخت دنیز من هم جا میشم دو متره تشکش هم از جنس خوب خریدم تا شوهر کنه میتونه روش بخوابه
خدا عمر طولانی و با برکت به شما وپدرش بدهد تا جهاز خوب ومد روز براش درست کنی این تخت برا بچه بعدی نگهدار
نخبه
خواهرم لحاف رو براش دوخت و با چرخ خیاطی براش گلدوزی کرد اسمشو
رو تختی که رو تختش هست هم خواهرم دوخته
ممنون مامان مریم انشالله سایه شما هم بالا سر بچهات و نوه های اینده ات باشه
مامی بچه بعدیم کجا بود
خب اگه بچه بعدی پسر بود چی این سرویس دخترونس اسم سرویس هم پرنسسه
نخبه
- تازه داره دستاشو کشف می کنه. به هر زحمتی هست تا جلوی صورتش بالا میاره، و یا می کنه تو چشش و با حالت خنده داری با اون یکی چشم نگاش می کنه یا می کنه تو دهنش و ملچ و مولوچ...
- به شدت به محیط اطرافش علاقه منده و با کنجکاوی در و دیوار و تابلوها و پارچه های نقش و نگاردار مبل و تخت و خلاصه هرچی نزدیکش باشه رو از نظر می گذرونه. اونقدر این علاقه زیاده که بعضی اوقات از شدت خواب به زور چشاشو وا نگه می داره اما دست از نگاه کردن برنمی داره و سر انجام خسته میشه و میخوابه.. فکر کنم بچم فهمیده عشقی که به لوستر داره یه عشق یه طرفس اخه هر چی باهاش حرف میزنه اون جوابشو نمیده بچم افسردگی میگیره اخر از دست این لوستر نامرد
نخبه
هاچو هاچو
maryamlondon1
خب اگه بچه بعدی پسر بود چی این سرویس دخترونس اسم سرویس هم پرنسسه
خوب بچه ا ی سومی یا چهارمی دیگه
نمایش یا پنهان متن
بچه ای دوم تو هم دخترهdragon
نخبه
از کجا میدونید؟
خاله هام میگن چون دنیز شبیه پسراس بچه بعدی پسره
حالا شما چرا میگین دختره با ذکر دلیل و مثال و نمودار توضیح دهید
ممنون
از بیمارستان بخر
نخبه
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
حورا
دلم می خواد بغلش کنم
هزار ماشاله فرشته کوچولو
هاچو هاچو
هنوز نمیتونه بشینه؟
نخبه
نه بابا زوده .. 6_7 ماهگی میشینه ان شالله
تو ماشین تو بغلم میشینه بیرون رو دید میزنه اونقدر نگاه میکنه تا خسته بشه بعد خمیازه میکشه و تو بغلم خابش میبره
جدیدا هم عاشق تلویزیون شده فیلم میبینه و هر هر میخنده
هزار ماشاله فرشته کوچولو
وای اونقده کیف داره بغلش کنی بازی کنی کلی برات میخنده ا روز قرار با بچه ها دوست شده بود وقتی باهاش حرف میزدن اینم بهشون لبخند میزد هر کی هم میخاست بغل کنه میرفت تو بغلش
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→