ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
خواب معصومانه
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
ای قربون اون خندیدنت شیطونکم
ای جووونم
ای جااانم با ادب من
mz56mz
carlos
حورا
aac198000
خوب خدارا شکر به مامانش نرفته
راستی مارک آشور خیلی مارک خوبیه برای لباس نوزاد -آفرین مادر مهربان
نخبه
چیش به من نرفته؟
باید بگی افرین مادر بزرگ مهربان که زحمت کشیدن سیسمونی و اینهمه لباسای خوشمل واسه دنیز خریدن
نخبه
نمایش یا پنهان متن
البته هنوزم کامل نیست وقت نمیکنم عروسکها رو بزنم به دیوار و کلی کار دیگه مونده که هنوز فرصتش رو پیدا نکردم براش انجام بدم و یا بخرم▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
mz56mz
نخبه
وووووی جای ساعت اون بالا نیست یه میخ از قبل بود منم واسه اینکه رو زمین نباشه فعلا گذاشتم اونجا در اسرع وقت ساعت رو باید کمی پایینتر قرار بدم... منم شدم مثل شیرازیا فعلا حسش نیس
ماهی
وقت نمی کنم زیاد سر بزنم به صفحه شخصی..ولی الانه اومدم یه عالمه عکسای خوشمل دیدم..
آخی عزیــــــــــــــــــــــــــــــــزم
دلشاد
پس بع بع ای من کوووووو
نخبه
طبقه سوم گذاشتم کنار عروسکهای کوروش گیتار بع بعی معلومه تو عکس دقت کن .. حالا بعدا از رو به رو هم عکس میزارم
gilas
آخی فرشته نگهبانه یادته
نخبه
مگه دفعه پیش ندیدیش از اول همونجا گذاشتمش
نمایش یا پنهان متن
فقط نمیدونم کدوم بچه ی فضولی ترتیب یه بال فرشته رو داده زین پس در اتاق دنیز رو قفل میکنم هر کی میاد خونمون بچه اش مستقیم میره اتاق دنیز و کل اسباب بازیاشو میریزه بهم منم روم نمیشه چیزی بگم حالا از این به بعد قفل میکنم تا ادم بشنgilas
نه
الان دیدمش
یه فقل فرمون هم بزار رو در لازم میشه
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
همین دست هایی که در عمق اغوش من پنهان میشوند و من سرشار میشوم از بازی انگشت های تو....
همین ها که چنگ می اندازند باغ پیراهنم را و تو به خیالت تمام گل هایش را از آن خودت کرده ای ...نمیدانی مادر ، که اولین و اخرین گل خود ه توئی و بس ...باغ پیراهنم فدای احساس تو
همین ها که لای گریه های تو گم میشوند و من کنار اشک هایت پیدایشان میکنم و انقدر میبوسمشان که ناله هایت رنگ ارامش بگیرد و ارام کند دل به آتش نشسته ی مرا
دست های کوچک ات اگر بزرگ شد و پی دست های دیگری رفت خیالم خوش است و آسوده که من وجودشان را در تمام خاطره هایم حک کرده ام ...چه کنارم باشی چه دور از من هزار بار دست های دعایم بدرقه ی لحظه های تو دخترم
دوستت دارم بینهایت
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
بچه عاشق دوربینه
دستاش رو من اون مدلی نکردم خودش اونجوری دستاشو گذاشته منم دیدم بامزس عکس گرفتم ازش
یهو یاد دوران بارداریم و روزای اولی که دنیز دنیا اومده بود افتادم چه زود گذشت وای که چقدر داشتن بچه لذت بخشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→