₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

وروجک مامان در حال شیطنت و خنده

تصویر در دسترس نیست

خواب معصومانه
    تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: gilas، mz56mz، بچه مثبت، carlos، حورا، aac198000، دلشاد، بندری، maryamlondon1، بهونه، هاچو هاچو، hadi04، کوروش فسقلی، تنها، garfild، farzane

• نخبه

عاشق این عکسشم چه اروم و دست به سینه نشسته بچم که مادر غذاشو قورت بده:4:
    تصویر در دسترس نیست

15 سپاس: gilas، mz56mz، بچه مثبت، carlos، حورا، ماهی، دلشاد، بندری، maryamlondon1، بهونه، هاچو هاچو، hadi04، کوروش فسقلی، تنها، farzane

• gilas

نقل قول: نخبه
    وروجک مامان در حال شیطنت و خنده

ای قربون اون خندیدنت شیطونکم :8: 1024

خواب معصومانه

ای جووونم :8: لباشو نگاه :11:

عاشق این عکسشم چه اروم و دست به سینه نشسته بچم که مادر غذاشو قورت بده

ای جااانم با ادب من :11: :8:

7 سپاس: mz56mz، نخبه، carlos، maryamlondon1، هاچو هاچو، کوروش فسقلی، farzane

• 2 سپاس: نخبه، farzane

• 2 سپاس: نخبه، farzane

• حورا

ماشاله دنیز خاله متفکر کوچولو:8:
    3 سپاس: نخبه، maryamlondon1، farzane

• aac198000

خدا حفظش کنه :48:

خوب خدارا شکر به مامانش نرفته :3:

راستی مارک آشور خیلی مارک خوبیه برای لباس نوزاد -آفرین مادر مهربان :39:

3 سپاس: نخبه، maryamlondon1، farzane

• نخبه

نقل قول: aac198000
    خوب خدارا شکر به مامانش نرفته

چیش به من نرفته؟
    نقل قول: aac198000
    راستی مارک آشور خیلی مارک خوبیه برای لباس نوزاد -آفرین مادر مهربان

:9:
    باید بگی افرین مادر بزرگ مهربان که زحمت کشیدن سیسمونی و اینهمه لباسای خوشمل واسه دنیز خریدن

3 سپاس: aac198000، maryamlondon1، farzane

• نخبه

اینم از اتاق دنیز مامان :8:
    نمایش یا پنهان متنالبته هنوزم کامل نیست وقت نمیکنم عروسکها رو بزنم به دیوار و کلی کار دیگه مونده که هنوز فرصتش رو پیدا نکردم براش انجام بدم و یا بخرم

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

15 سپاس: mz56mz، ماهی، بچه مثبت، دلشاد، gilas، بندری، maryamlondon1، بهونه، حورا، هاچو هاچو، hadi04، کوروش فسقلی، تنها، garfild، farzane

• mz56mz

به به عجب اتاقى مباركش باشه دست مامان و باباش ندرده :78:
    2 سپاس: نخبه، farzane

• نخبه

میسی عموئی
    وووووی جای ساعت اون بالا نیست یه میخ از قبل بود منم واسه اینکه رو زمین نباشه فعلا گذاشتم اونجا در اسرع وقت ساعت رو باید کمی پایینتر قرار بدم... منم شدم مثل شیرازیا فعلا حسش نیس :23:

3 سپاس: gilas، هاچو هاچو، farzane

• ماهی

وای چه عکسای خوشگلی :93:
    وقت نمی کنم زیاد سر بزنم به صفحه شخصی..ولی الانه اومدم یه عالمه عکسای خوشمل دیدم..:93:
    آخی عزیــــــــــــــــــــــــــــــــزم :65: ایشالله سالم و سلامت باشه.. :6:

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، farzane

• دلشاد

نخبه,
    پس بع بع ای من کوووووو 841

• نخبه

نقل قول: دلشاد
    پس بع بع ای من کوووووو

طبقه سوم گذاشتم کنار عروسکهای کوروش گیتار بع بعی معلومه تو عکس دقت کن .. حالا بعدا از رو به رو هم عکس میزارم

4 سپاس: gilas، دلشاد، هاچو هاچو، farzane

• gilas

نخبه,

آخی فرشته نگهبانه یادته :65:

1153

• نخبه

نقل قول: gilas
    آخی فرشته نگهبانه یادته

مگه دفعه پیش ندیدیش از اول همونجا گذاشتمش :8:
    نمایش یا پنهان متن فقط نمیدونم کدوم بچه ی فضولی ترتیب یه بال فرشته رو داده زین پس در اتاق دنیز رو قفل میکنم هر کی میاد خونمون بچه اش مستقیم میره اتاق دنیز و کل اسباب بازیاشو میریزه بهم منم روم نمیشه چیزی بگم حالا از این به بعد قفل میکنم تا ادم بشن:4: پروها خودشون یه عالمه اسباب بازی دارن چشمشون به مال مردمه:4:

3 سپاس: gilas، هاچو هاچو، farzane

• gilas

مگه دفعه پیش ندیدیش از اول همونجا گذاشتمش

نه :9:

الان دیدمش :65:
    :11:

فقط نمیدونم کدوم بچه ی فضولی ترتیب یه بال فرشته رو داده زین پس در اتاق دنیز رو قفل میکنم هر کی میاد خونمون بچه اش مستقیم میره اتاق دنیز و کل اسباب بازیاشو میریزه بهم منم روم نمیشه چیزی بگم حالا از این به بعد قفل میکنم تا ادم بشن

یه فقل فرمون هم بزار رو در لازم میشه :4:

• نخبه

دستهای کوچک تو

تصویر در دسترس نیست

همین دست هایی که در عمق اغوش من پنهان میشوند و من سرشار میشوم از بازی انگشت های تو....

همین ها که چنگ می اندازند باغ پیراهنم را و تو به خیالت تمام گل هایش را از آن خودت کرده ای ...نمیدانی مادر ، که اولین و اخرین گل خود ه توئی و بس ...باغ پیراهنم فدای احساس تو :8:

همین ها که لای گریه های تو گم میشوند و من کنار اشک هایت پیدایشان میکنم و انقدر میبوسمشان که ناله هایت رنگ ارامش بگیرد و ارام کند دل به آتش نشسته ی مرا

دست های کوچک ات اگر بزرگ شد و پی دست های دیگری رفت خیالم خوش است و آسوده که من وجودشان را در تمام خاطره هایم حک کرده ام ...چه کنارم باشی چه دور از من هزار بار دست های دعایم بدرقه ی لحظه های تو دخترم
    دوستت دارم بینهایت :8:

8 سپاس: بچه مثبت، gilas، حورا، hadi04، هاچو هاچو، تنها، farzane، بندری

• بچه مثبت

چه نگاه عاقل اندر نخبه ای :4:
    تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    12 سپاس: نخبه، gilas، ماهی، maryamlondon1، بندری، hadi04، هاچو هاچو، تنها، arash52، دلشاد، garfild، farzane

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    چه نگاه عاقل اندر نخبه ای

بچه عاشق دوربینه :4: البته بیشتر عاشق مادرشه که پشت دوربینه و خیلی نخبه اس:23:

دستاش رو من اون مدلی نکردم خودش اونجوری دستاشو گذاشته منم دیدم بامزس عکس گرفتم ازش :8:

یهو یاد دوران بارداریم و روزای اولی که دنیز دنیا اومده بود افتادم چه زود گذشت وای که چقدر داشتن بچه لذت بخشه :8: باید یه جین بچه بیارم:23:

4 سپاس: بچه مثبت، gilas، هاچو هاچو، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: