ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
خجالت بکش از عمو بندری یاد بگیر امروز بابا شده نصف توئه
افرین و احسنت بر تو ای بچه مثبت خوشمان امد مخصوصا از اون رسم انتخاب شغل..
من کلی ایده واسه تزئین خونه و تزئین غذاها و کیک و این حرفا داشتم ولی این چیزی هم که تو گفتی خیلی خوشم اومد سعی میکنم اجرا کنم .. اصلا برم رو دیوار بنویسم هر کی بیاد در مورد رسم خودشون حرف بزنه من بتقلیدم
تنها
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم
پس دلش میخواد خاله شیدا بیاد همش بغلش کنه بگردونتش
کافیه دستت بخوره زیر گردنش غش میکنه از خنده قلقلکش میاد
ببویس پس هروقت خواستم دنیزکوچولو برام بخنده دست بزنم به زیر گلوش
خاله قربون دنیز قلقلکی بشه
خب مامان شیرین دخملمون خود کفاست مگه بده؟؟
میخواد از همین الان رو پای خودش وایسه
بچه پرو هم نیست جیگر خاله هست
نخبه
اخه میترسم قاشق رو بکنه تو حلقش داغون کنه خودشو و الا من از خدامه خودش غذا بخوره منم برم پی کارم
تنها
نه حالا من یچیزی گفتم فعلا برا خودکفایی زوده مراقبش باش بزرگ که شد دیگه خودش غذاشو میخوره شما هم برو دنبال کارات
نخبه
دنیز خود کفا میشود
▧ تصویر در دسترس نیست
اولین یلدای دنیززززززززززززززززززززززززززززززز
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
نخبه
mz56mz
نخبه
عمو جون شما هم بفرمائید
هاچو هاچو
جون دلممممممممممم ،چقدرم مهربون و خندونه ماشالله
حورا
خیلی دوست دارم دنیز کوچولو
دلشاد
gilas
maryamlondon1
m3hrdad
نخبه
میسی میسی این کودک از اون نفهماش نیستا
میترسم اصلا دل ندارم از این کارا بکنم دنیز دو جفت گوشواره داره ولی میترسم سوراخ کنم گوشهاش رو واکسن که میزنه کلی گریه میکنم حالا فکر کن ببرم بگم گوشش رو سرواخ کنن زار زار گریه میکنم با بچه
maryamlondon1
میترسم اصلا دل ندارم از این کارا بکنم دنیز دو جفت گوشواره داره ولی میترسم سوراخ کنم گوشهاش رو واکسن که میزنه کلی گریه میکنم حالا فکر کن ببرم بگم گوشش رو سرواخ کنن زار زار گریه میکنم با بچه
اگه پسر بود وختنه اش میکردی چکار میکردی تا یک هفته میترسی خوب بغلش کنی وتا صبح مواظب بودی که لگد به زخمش نزن تا خونریزی نکنه
بندری
نخبه
داداش کوچیکمو یادمه
اره میخام همین کارو بکنم والا با این گرونی پوشک بچه باید هم جیش گفتن رو به بچه یاد داد که مصرف پوشک بیاد پایین والا به خدا پوشک میخری بسته ای 50 هزار تومن دو هفته نشده تمومه
میسی عموئی بعله بعله بزرگ شدم چشم بهم بزنی ایسان جونم هم بزرگ شده یه عالمه شیطونی میکنه و کارای بامزه که قند تو دل مامان و بابا اب میشه
دنیز میگه ایسان گلی جونم زود زود بزرگ بشو بلیم این پسرا رو بزنیم فرار کنیم
hadi04
masod
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→