₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    خیلی وقته بابا نشدم خبر ندارم

خجالت بکش از عمو بندری یاد بگیر امروز بابا شده نصف توئه:23:
    افرین و احسنت بر تو ای بچه مثبت خوشمان امد مخصوصا از اون رسم انتخاب شغل..
    من کلی ایده واسه تزئین خونه و تزئین غذاها و کیک و این حرفا داشتم ولی این چیزی هم که تو گفتی خیلی خوشم اومد سعی میکنم اجرا کنم .. اصلا برم رو دیوار بنویسم هر کی بیاد در مورد رسم خودشون حرف بزنه من بتقلیدم:4:

5 سپاس: ژنرال، gilas، بچه مثبت، بندری، هاچو هاچو

• تنها

نقل قول: نخبه
    بچه ام تازگیها یاد گرفته تا میری طرفش دستش رو میاره بالا که بغلم کن اونقدر هم وول وول میخوره و تقلا میکنه که ادم دلش نمیاد بغلش نکنه

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم :8: :8:

پس دلش میخواد خاله شیدا بیاد همش بغلش کنه بگردونتش :10:

کافیه دستت بخوره زیر گردنش غش میکنه از خنده قلقلکش میاد

ببویس پس هروقت خواستم دنیزکوچولو برام بخنده دست بزنم به زیر گلوش :10:
    خاله قربون دنیز قلقلکی بشه :11:

وقتی بهش فرنی میدم به زور میخاد قاشق رو از دستم بگیره خودش بکنه تو حلقش چه زوری هم داره بچه پرو

خب مامان شیرین دخملمون خود کفاست مگه بده؟؟ :4:
    میخواد از همین الان رو پای خودش وایسه :10:
    بچه پرو هم نیست جیگر خاله هست :8: :8: :11: :6: :11: :6: 318 1153 786

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: تنها
    خب مامان شیرین دخملمون خود کفاست مگه بده؟؟

اخه میترسم قاشق رو بکنه تو حلقش داغون کنه خودشو و الا من از خدامه خودش غذا بخوره منم برم پی کارم:4:

3 سپاس: حورا، تنها، هاچو هاچو

• تنها

اخه میترسم قاشق رو بکنه تو حلقش داغون کنه خودشو و الا من از خدامه خودش غذا بخوره منم برم پی کارم

:4:
    نه حالا من یچیزی گفتم فعلا برا خودکفایی زوده مراقبش باش بزرگ که شد دیگه خودش غذاشو میخوره شما هم برو دنبال کارات

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: تنها
    نه حالا من یچیزی گفتم فعلا برا خودکفایی زوده مراقبش باش بزرگ که شد دیگه خودش غذاشو میخوره شما هم برو دنبال کارات

دنیز خود کفا میشود:4:
    تصویر در دسترس نیست

اولین یلدای دنیززززززززززززززززززززززززززززززز

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

16 سپاس: mz56mz، بهونه، هاچو هاچو، حورا، بچه مثبت، دلشاد، gilas، maryamlondon1، ژنرال، garfild، diver20، بندری، hadi04، Life Dream، تنها، ماهی

• نخبه

2 تصویر این بخش در دسترس نیست
    16 سپاس: mz56mz، بهونه، هاچو هاچو، حورا، بچه مثبت، gilas، maryamlondon1، ژنرال، garfild، diver20، بندری، hadi04، Life Dream، تنها، ماهی، نغمه

• mz56mz

اى جاااااااااااااااااااان مثل من انار دوست داره بخور عمو جون نوش جانت
    3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    اى جاااااااااااااااااااان مثل من انار دوست داره بخور عمو جون نوش جانت

عمو جون شما هم بفرمائید

3 سپاس: هاچو هاچو، حورا، maryamlondon1

• هاچو هاچو

نخبه,
    جون دلممممممممممم ،چقدرم مهربون و خندونه ماشالله :8:

3 سپاس: نخبه، حورا، maryamlondon1

• حورا

عزیزززم :6:

خیلی دوست دارم دنیز کوچولو :8:

2 سپاس: نخبه، maryamlondon1

• 9 سپاس: نخبه، gilas، حورا، maryamlondon1، هاچو هاچو، hadi04، Life Dream، تنها، ماهی

• gilas

4 سپاس: نخبه، maryamlondon1، هاچو هاچو، hadi04

• maryamlondon1

الهییییییییییییییی چه ناز وشیطون شده :11: شیرین پس کی میخواهی گشواره کوشش کنی ؟؟؟؟؟ من پسرام 40 روزه ختنه میکنم :4:
    5 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، نخبه، بهونه، نغمه

• m3hrdad

از این کودک خوشمان آمده است :46:
    3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، بهونه

• نخبه

نقل قول: m3hrdad
    از این کودک خوشمان آمده است

میسی میسی این کودک از اون نفهماش نیستا :23: داستان نسازی براش:23:

نقل قول: maryamlondon1
    الهییییییییییییییی چه ناز وشیطون شده شیرین پس کی میخواهی گشواره کوشش کنی ؟؟؟؟؟ من پسرام 40 روزه ختنه میکنم

میترسم اصلا دل ندارم از این کارا بکنم دنیز دو جفت گوشواره داره ولی میترسم سوراخ کنم گوشهاش رو واکسن که میزنه کلی گریه میکنم حالا فکر کن ببرم بگم گوشش رو سرواخ کنن زار زار گریه میکنم با بچه :20:

6 سپاس: حورا، بندری، بهونه، maryamlondon1، تنها، نغمه

• maryamlondon1

میترسم اصلا دل ندارم از این کارا بکنم دنیز دو جفت گوشواره داره ولی میترسم سوراخ کنم گوشهاش رو واکسن که میزنه کلی گریه میکنم حالا فکر کن ببرم بگم گوشش رو سرواخ کنن زار زار گریه میکنم با بچه

اگه پسر بود وختنه اش میکردی چکار میکردی تا یک هفته میترسی خوب بغلش کنی وتا صبح مواظب بودی که لگد به زخمش نزن تا خونریزی نکنه :4: بزار مامانت ویا خواهرات این کار انجام بدن شما بشین تو خونه :83: کار نداره یک منگنه کوچلو به گوشش میزنند نه درد داره ونه خونریزی گناه داره هرچه بزرگتر میشه درد می کشه لان حالیش نیست .زود برو این کار بکن بعد پشمون میشی ..راستی پرنسس کیت همسر ویلیام شاهزاده اینده انگلیس حامله است ومن پیش بینی کردم دختر داره :4: راستی از حالا اموزش نشستن تو لگن بچه را یادش بده دوسه ماه دیگه هوا گرم میشه وپوشاک کردن بچه خیلی نراحت کننده میشه بلخصوص برا دختر بچه ها .من از چها رماهگی این کار برا بچه هام میکردم :4:

4 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، Life Dream، نغمه

• بندری

ما شا الله این فرشته کوچولوی مهربون ما چه بزرگ شده :11: . یه ماچ از اون لپ های بامزه اش بگیر و بهش بگو آیسان کوچولو بهش میگه مشتاق دیدار تا بریم سر به سر پسرا بزاریم :4:
    2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

.راستی پرنسس کیت همسر ویلیام شاهزاده اینده انگلیس حامله است ومن پیش بینی کردم دختر داره

:23: اینو خوب اومدی دکتر مامان مریم :4: حالا صبر کنیم ببینیم سونو گرافی درست بوده .. اصلا باید بگیم همسر ویلیام واسه سونو بیاد پیش شما :83: تشخیصتون حرف نداره..

اگه پسر بود وختنه اش میکردی چکار میکردی تا یک هفته میترسی خوب بغلش کنی وتا صبح مواظب بودی که لگد به زخمش نزن تا خونریزی نکنه بزار مامانت ویا خواهرات این کار انجام بدن شما بشین تو خونه

داداش کوچیکمو یادمه :9: چه دردی کشید.. والا مامان و خواهرم از من بدترن دنیز خیلی دل نازک اگه بدونی وقتی گریه میکنه چقدر دل ادم کباب میشه یه جوری هق هق میکنه و مظلومانه اشک میریزه که دلم نمیاد از این کارا بکنم حالا باشه بزرگ بشه یا لااقل هوا کمی گرم بشه که اگه بی تابی کرد بتونم پارکی جایی ببرمش که یادش بره

راستی از حالا اموزش نشستن تو لگن بچه را یادش بده دوسه ماه دیگه هوا گرم میشه وپوشاک کردن بچه خیلی نراحت کننده میشه بلخصوص برا دختر بچه ها .من از چها رماهگی این کار برا بچه هام میکردم

اره میخام همین کارو بکنم والا با این گرونی پوشک بچه باید هم جیش گفتن رو به بچه یاد داد که مصرف پوشک بیاد پایین والا به خدا پوشک میخری بسته ای 50 هزار تومن دو هفته نشده تمومه 299

نقل قول: بندری
    ما شا الله این فرشته کوچولوی مهربون ما چه بزرگ شده . یه ماچ از اون لپ های بامزه اش بگیر و بهش بگو آیسان کوچولو بهش میگه مشتاق دیدار تا بریم سر به سر پسرا بزاریم

میسی عموئی بعله بعله بزرگ شدم چشم بهم بزنی ایسان جونم هم بزرگ شده یه عالمه شیطونی میکنه و کارای بامزه که قند تو دل مامان و بابا اب میشه
    دنیز میگه ایسان گلی جونم زود زود بزرگ بشو بلیم این پسرا رو بزنیم فرار کنیم :4:

3 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1، بندری

• hadi04

داری منو مجبور میکنی بیام این دخملتو بخولماااااااااااااا :11: الهی زنده باشه ماشالا ماشالا :8:
    2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• masod

. slam man masod hstm va bh soma tbryk megam az tarf man dnez kogolo ra bbos ba tshkor tanq vry mash. .( bandh ra af bfrmaed dstgah man khrab hst
    2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: