ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
maryamlondon1
اینو خوب اومدی دکتر مامان مریم حالا صبر کنیم ببینیم سونو گرافی درست بوده .. اصلا باید بگیم همسر ویلیام واسه سونو بیاد پیش شما تشخیصتون حرف نداره..
حتما درسته بهت قول میدم
ای بابا بیچاره احسان در عرض یک روز 12 دندون ازش کشیدن سه بار رفتم اتاق عمل وبعد پشمون شدم و بر گشتم خونه تا بلاخره مجبور شدم واجازه دادم دندوناش بکشند
نمایش یا پنهان متن
.البته دست حسن پسرم سپردمش ومن رفتم تو حیاط بیمارستان ودامن حضرت فاطمه وال بیتهارا جر میدادم تا بچه ام سالم بهم برگردونه .چند نفر هم دورم کردند ودلشون بحالم سوخت همچین اشک میریختم انگار بچه ام فوت کرده ..شب عید کریسمس ارزو کرد که امسال دندونای جدیدش در بیاد .الان دوروزه لثه اش ورم کرده .فکر کنم میخواهد دندون تازه در بیاره .به نظرم دعای پاک کودکان پیش خدا مستحاب میشه مگه نه ؟؟
یک سوراخ گوش خیلی ساده است باور کن درد نداره نترس برو گوشش سوراخ کن تا گشوارهای خوشکلشو ببینم
والله ما اون قدیم قدیما پوشاک بچه استفاده نمیکردیم از کهنه بچه که تو بازار میفروختن استفاده میکردیم وبا دست کهنه بچه را تمیز ومیشستیم
mahsa joon
جووووووووووووووونم دستاشو ببين اي خدا شيرين جونم خوش به حالت من عاشق بچم
الهي كه هميشه سالم باشه و بخنده ....
عاشقتم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
تا مینی واش هست ما چرا باید کاری بکنیم والا به خدا من روزی یه بار مینی واش رو روشن میکنم بس که این بچه لباساش رو تفی میکنه موقع پوشک عوض کردن فقط در حال فراره هی دمر میشه میخاد فضولی کنه جدیدا یاد گرفته پاهاشو میاره بالا با دستاش پاهاشو میگره به زور میخاد ببره طرف دهنش موقع غذا دادن بهش داستان دارم باهاش بس که با پاهاش و دستاش بازی میکنه من دهن بچه رو گم میکنم
نخبه
جووووووووووووووونم دستاشو ببين اي خدا شيرين جونم خوش به حالت من عاشق بچم
الهي كه هميشه سالم باشه و بخنده ....
عاشقتم
منم گاهی وقتا دلم میخاد قورتش بدم دیروز حالم بد بود نمیتونستم بغلش کنم اونقدر دلم براش تنگ شده بود به باباش گفتم بزار به پاهاش دست بزنم دلم براش تنگ شده اونم از دور منو هی نگاه میکرد اخه نافرم سرما خوردم اونم مریضه ولی دنیز داره بهتر میشه گفتم دوباره نفس من نخوره بهش بدتر بشه
بله بله شناختمتون
نخبه
مامی چه مشقتهایی کشیدین شما
دنیز لگن داره تو سرویس پلاستیکش همه چی بود ولی فعلا هوا سرده ان شالله بعد از عید عادتش میدم اون 50 هزار تومن هم جای اینکه براش جهاز بخرم خودم بستنی میخرم میخورم
یک سوراخ گوش خیلی ساده است باور کن درد نداره نترس برو گوشش سوراخ کن تا گشوارهای خوشکلشو ببینم
ای جونمممممممممم ان شالله که زوده زود دندونای خوشگلش در بیاد و دیگه هیچ وقت خراب نشه دندون درد خیلی بده من تو دوره بارداری چند تا از دندونام خراب شد الان هم از ترس امپول نمیرم درستش کنم کلا ترسو شدم
سوراخ گوش هم والا پارسال من خودم گوشم رو دو تا سوراخ کردم مردم و زنده شدم والا با این گوشام
هاچو هاچو
نامرد...اون بستنی خوردت نمیشه
نخبه
چی چیو نامرد.. من و ارش سر خوراکیها همیشه دعوا داریم نمیدونم دنیز بزرگ بشه میخاهیم چیکار کنیم .. هر وقت میریم فروشگاه هر کی یه سبد جداگونه خوراکی برا خودش میخره بعد میاریم خونه تو دو تا نایلون جداگونه میزارم تو کابینت تا چند روز هر کی از خوراکی خودش میخوره خب چون من همیشه خونه ام مسلما خوراکیهای من زودتر تموم میشه واسه همین چاره ای نمی مونه جز دستبرد زدن به خوراکیهای ارش
خو حالا فکرش کن دنیز هم خوراکی بخاد
maryamlondon1
وای از دست تو
والله یادمه وقتی کوچک بودم عمه ام با سوزن ونخ گوشم سوراخ کرد جیکم هم در نیاامد .
maryamlondon1
اره امین جان این تکنلوژی پدر اقایون در اورده چند .وقت دیگه میبینی خانما از ژاپن ربات وارد میکنند .
نخبه
ربات واسه چی پس شوهرامون چی کاره ان
تا کار داشتی بچه رو میدی بغل باباش میگی ارشششششششش بیا بچتو بگیر
mahsa joon
بدين بغله من...
نخبه
بدين بغله من...
دیدی وقتی زنگ زدی داشت چه مدلی گریه میکرد
mahsa joon
اي جانه دلم اون عكسي كه ازش گذاشتي آب دهنش را افتاده عاشقشم خيلي عكسه قشنگيه.
Life Dream
پستها رو كه ميخوندم متوجه شدم هنوز گوششو سوراخ نكرديد، مامان مريم راست ميگه، ما هم اين اشتباه رو كرديم خواهرم گوش مبينا رو دير سوراخ كرد چه زجري كشيد، هر روز گوشواره از كوشش ميكند و خونريزي ميكرد، نميزاشت دوباره گوشش كنيد، واقعاً عذاب كشيد طفل معصوم، به حرف مامان مريم گوش بده و تا حاليش نيست زود گوششو سوراخ كنيد، بعداً چون نميزاره و مقاومت ميكنه، هم خودش اذيت ميشه هم شما!
نخبه
فرشته مهربون ...... اورده براش یه دندون
امروز 17 دیماه اولین دندون دنیز خوشگلم در اومد
سر سفره شام بودیم که من همش شلوغ میکردم نمیزاشتم مامان و بابا غذاشون رو بخورن مامانی اومد کنارم که بهم شیر بده منم قهر کردم نخوردم بعد لباسم رو در اورد گفت شاید گرممه که اینقدر بی تابی میکنم این وسط من هی جیغ بنفش میکشیدم که یهو مامان گفت اون سفیده چیه تو دهنش فکر کرد من چیزی از رو زمین برداشتم خوردم هی لبم رو کشید پایین دید یه چیز سفیدی از تو لثه ام زده بیرون یهو با خوشحالی گفت بابا بابا دنیز دندون در اورده بابا باور نکرد فکر کرد مامی اشتباه میکنه واسه همین خودش دست کشید به لبت و یهو خندید گفت ای وروجک چه دندون تیزی داری
الهی مامان به قربونت بره دندونت مبارک باشه ان شالله همه دندونات به راحتی در بیان و اذیتت نکنن و همیشه دندونای سالمی داشته باشی
نخبه
پستها رو كه ميخوندم متوجه شدم هنوز گوششو سوراخ نكرديد، مامان مريم راست ميگه، ما هم اين اشتباه رو كرديم خواهرم گوش مبينا رو دير سوراخ كرد چه زجري كشيد، هر روز گوشواره از كوشش ميكند و خونريزي ميكرد، نميزاشت دوباره گوشش كنيد، واقعاً عذاب كشيد طفل معصوم، به حرف مامان مريم گوش بده و تا حاليش نيست زود گوششو سوراخ كنيد، بعداً چون نميزاره و مقاومت ميكنه، هم خودش اذيت ميشه هم شما!
مرسی دائی مازیار اگه بدونی چقده خوشحالم همش یاد ارامش جون میافتم که وقتی کوروش کوچولو دندون در اورد اومد رو دیوار نوشت و این شکلک رو گذاشت..
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
حورا
میگم هزار ماشاله معلومه خیلی شیطونه دنیز خاله
نخبه
نه اتفاقا خیلی بچه خوب و آرومیه (البته جدیدا وروجک شده از وقتی یاد گرفته دمر بشه همش در حال فراره که فقط بچرخه فضولی کنه )خیلی خوش خنده اس عین خودم هر چی بهش بگی میخنده سلام هم بهش میکنی میزنه زیر خنده قربونش برم من
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→