₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه

اینو خوب اومدی دکتر مامان مریم حالا صبر کنیم ببینیم سونو گرافی درست بوده .. اصلا باید بگیم همسر ویلیام واسه سونو بیاد پیش شما تشخیصتون حرف نداره..

حتما درسته بهت قول میدم :15:
    والا مامان و خواهرم از من بدترن دنیز خیلی دل نازک اگه بدونی وقتی گریه میکنه چقدر دل ادم کباب میشه یه جوری هق هق میکنه و مظلومانه اشک میریزه که دلم نمیاد از این کارا بکنم حالا باشه بزرگ بشه یا لااقل هوا کمی گرم بشه که اگه بی تابی کرد بتونم پارکی جایی ببرمش که یادش بره

ای بابا بیچاره احسان در عرض یک روز 12 دندون ازش کشیدن سه بار رفتم اتاق عمل وبعد پشمون شدم و بر گشتم خونه تا بلاخره مجبور شدم واجازه دادم دندوناش بکشند
    نمایش یا پنهان متن .البته دست حسن پسرم سپردمش ومن رفتم تو حیاط بیمارستان ودامن حضرت فاطمه وال بیتهارا جر میدادم تا بچه ام سالم بهم برگردونه .چند نفر هم دورم کردند ودلشون بحالم سوخت همچین اشک میریختم انگار بچه ام فوت کرده . :2: دل مادر دیگه بهت حق میدم :1:

.شب عید کریسمس ارزو کرد که امسال دندونای جدیدش در بیاد .الان دوروزه لثه اش ورم کرده .فکر کنم میخواهد دندون تازه در بیاره .به نظرم دعای پاک کودکان پیش خدا مستحاب میشه مگه نه ؟؟
    یک سوراخ گوش خیلی ساده است باور کن درد نداره نترس برو گوشش سوراخ کن تا گشوارهای خوشکلشو ببینم :4:
    بسته ای 50 هزار تومن دو هفته نشده تمومه

والله ما اون قدیم قدیما پوشاک بچه استفاده نمیکردیم از کهنه بچه که تو بازار میفروختن استفاده میکردیم وبا دست کهنه بچه را تمیز ومیشستیم :2: بهتره یادش بدی این یکی دیگه ترس نداره 50 هزار تومان پس انداز کن برا جهازش :4: لگن بچه از اسباب بازیهای قشنگ طراحی شده یکی براش بخر وعادتش بده توش بشینه خوب اول هر کاری زحمت داره وبچه لج میکنه شما حوصله به خرج بده وتحمل کن تا یاد بگیره ..ای بابا تو این زمانه پوشاک بچه شیر خشک وکالسکه بچه دیگه بزرگ کردن بچه زحمت نداره .زمان ما شستن کهنه.. تا صبح سینه تو دهن بچه .میرفتم بازار یک دست بچه ویک دست زنبیل به اضافه سفت کردن چادر وروسری تو گرمای بندر عباس :4:

6 سپاس: بندری، mahsa joon، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، نخبه

• mahsa joon

اي خدا چه قد عسل شده دنيز ....
    جووووووووووووووونم دستاشو ببين اي خدا شيرين جونم خوش به حالت من عاشق بچم
    الهي كه هميشه سالم باشه و بخنده ....

عاشقتم

2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• بچه مثبت

نقل قول: maryamlondon1
    کهنه بچه
    خانومای این دوره زمونه دست به سیاه و سفید نمیزنن چه برسه به کهنه شستن :87: 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، نخبه، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    خانومای این دوره زمونه دست به سیاه و سفید نمیزنن چه برسه به کهنه شستن

تا مینی واش هست ما چرا باید کاری بکنیم والا به خدا من روزی یه بار مینی واش رو روشن میکنم بس که این بچه لباساش رو تفی میکنه موقع پوشک عوض کردن فقط در حال فراره هی دمر میشه میخاد فضولی کنه جدیدا یاد گرفته پاهاشو میاره بالا با دستاش پاهاشو میگره به زور میخاد ببره طرف دهنش موقع غذا دادن بهش داستان دارم باهاش بس که با پاهاش و دستاش بازی میکنه من دهن بچه رو گم میکنم :23:

1 سپاس: بچه مثبت

• نخبه

نقل قول: mahsa joon
    ي خدا چه قد عسل شده دنيز ....
    جووووووووووووووونم دستاشو ببين اي خدا شيرين جونم خوش به حالت من عاشق بچم
    الهي كه هميشه سالم باشه و بخنده ....

عاشقتم

منم گاهی وقتا دلم میخاد قورتش بدم دیروز حالم بد بود نمیتونستم بغلش کنم اونقدر دلم براش تنگ شده بود به باباش گفتم بزار به پاهاش دست بزنم دلم براش تنگ شده اونم از دور منو هی نگاه میکرد اخه نافرم سرما خوردم اونم مریضه ولی دنیز داره بهتر میشه گفتم دوباره نفس من نخوره بهش بدتر بشه

نقل قول: masod
    slam man masod hstm va bh soma tbryk megam az tarf man dnez kogolo ra bbos ba tshkor tanq vry mash. .( bandh ra af bfrmaed dstgah man khrab

بله بله شناختمتون :4: چشم یه ماچ طلائی از جانب شما :11: برای دنیز

• نخبه

والله ما اون قدیم قدیما پوشاک بچه استفاده نمیکردیم از کهنه بچه که تو بازار میفروختن استفاده میکردیم وبا دست کهنه بچه را تمیز ومیشستیم بهتره یادش بدی این یکی دیگه ترس نداره 50 هزار تومان پس انداز کن برا جهازش لگن بچه از اسباب بازیهای قشنگ طراحی شده یکی براش بخر وعادتش بده توش بشینه خوب اول هر کاری زحمت داره وبچه لج میکنه شما حوصله به خرج بده وتحمل کن تا یاد بگیره ..ای بابا تو این زمانه پوشاک بچه شیر خشک وکالسکه بچه دیگه بزرگ کردن بچه زحمت نداره .زمان ما شستن کهنه.. تا صبح سینه تو دهن بچه .میرفتم بازار یک دست بچه ویک دست زنبیل به اضافه سفت کردن چادر وروسری تو گرمای بندر عباس

مامی چه مشقتهایی کشیدین شما :4: خب دوره ما هم سختیهای خودش رو داره
    دنیز لگن داره تو سرویس پلاستیکش همه چی بود ولی فعلا هوا سرده ان شالله بعد از عید عادتش میدم اون 50 هزار تومن هم جای اینکه براش جهاز بخرم خودم بستنی میخرم میخورم :23:

.شب عید کریسمس ارزو کرد که امسال دندونای جدیدش در بیاد .الان دوروزه لثه اش ورم کرده .فکر کنم میخواهد دندون تازه در بیاره .به نظرم دعای پاک کودکان پیش خدا مستحاب میشه مگه نه ؟؟
    یک سوراخ گوش خیلی ساده است باور کن درد نداره نترس برو گوشش سوراخ کن تا گشوارهای خوشکلشو ببینم

ای جونمممممممممم ان شالله که زوده زود دندونای خوشگلش در بیاد و دیگه هیچ وقت خراب نشه دندون درد خیلی بده من تو دوره بارداری چند تا از دندونام خراب شد الان هم از ترس امپول نمیرم درستش کنم کلا ترسو شدم
    سوراخ گوش هم والا پارسال من خودم گوشم رو دو تا سوراخ کردم مردم و زنده شدم والا با این گوشام :23:

3 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1، حورا

• هاچو هاچو

جای اینکه براش جهاز بخرم خودم بستنی میخرم میخورم :23:

نامرد...اون بستنی خوردت نمیشه :83:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    نامرد...اون بستنی خوردت نمیشه

چی چیو نامرد.. من و ارش سر خوراکیها همیشه دعوا داریم نمیدونم دنیز بزرگ بشه میخاهیم چیکار کنیم .. هر وقت میریم فروشگاه هر کی یه سبد جداگونه خوراکی برا خودش میخره بعد میاریم خونه تو دو تا نایلون جداگونه میزارم تو کابینت تا چند روز هر کی از خوراکی خودش میخوره خب چون من همیشه خونه ام مسلما خوراکیهای من زودتر تموم میشه واسه همین چاره ای نمی مونه جز دستبرد زدن به خوراکیهای ارش :23: بعد هم میگه چرا خوراکی های سبد منو خرودی میگم به من چه میخاستی بخوری تا من تخورم :23: اون لحظه تنها جمله ای که به ذهنش میرسه اینه که خیلی پروئییییییییییییییییییییییییییییییی :62: :83: حالا جرات داره ارش دست به خوراکیهای سبد من بزنه ببینه چیکارش میکنم :94:
    خو حالا فکرش کن دنیز هم خوراکی بخاد :19:

1 سپاس: حورا

• maryamlondon1

اون 50 هزار تومن هم جای اینکه براش جهاز بخرم خودم بستنی میخرم میخورم

وای از دست تو :23: بیچاره دنیز عجب مادری داره :23:
    سوراخ گوش هم والا پارسال من خودم گوشم رو دو تا سوراخ کردم مردم و زنده شدم والا با این گوشام

والله یادمه وقتی کوچک بودم عمه ام با سوزن ونخ گوشم سوراخ کرد جیکم هم در نیاامد . :23: البته برا چندمین بار گوشم سراخ میشد به خاطر اینکه عفونت میکرد وگوشواره گوشم نمیکردم زخمش جوش میخورد بعد از مدتی مادرم دوباره دست به کار میشد :68:

3 سپاس: نخبه، حورا، هاچو هاچو

• maryamlondon1

نقل قول: بچه مثبت
    خانومای این دوره زمونه دست به سیاه و سفید نمیزنن چه برسه به کهنه شستن

اره امین جان این تکنلوژی پدر اقایون در اورده چند .وقت دیگه میبینی خانما از ژاپن ربات وارد میکنند . :4:

2 سپاس: نخبه، حورا

• نخبه

امین جان این تکنلوژی پدر اقایون در اورده چند .وقت دیگه میبینی خانما از ژاپن ربات وارد میکنند .

ربات واسه چی پس شوهرامون چی کاره ان :4:
    تا کار داشتی بچه رو میدی بغل باباش میگی ارشششششششش بیا بچتو بگیر:23:

• mahsa joon

اي خدا من ني ني خيلي دوست دارم .
    بدين بغله من... 409 409 409 409 473 473 473 473 473 473

2 سپاس: نخبه، حورا

• نخبه

نقل قول: mahsa joon
    اي خدا من ني ني خيلي دوست دارم .
    بدين بغله من...
    اره بعضی وقتا یکی رو میخام بغلش کنه من برم به کارم برسم
    دیدی وقتی زنگ زدی داشت چه مدلی گریه میکرد :4: فکر کنم داشت خاب میدید اخه اصلا چشماشو باز نکرد و فقط حالت گریه به خودش گرفته بود ناز و نوازشش کردم دوباره خابید

• mahsa joon

آخي آره صداش ميومد.
    اي جانه دلم اون عكسي كه ازش گذاشتي آب دهنش را افتاده عاشقشم خيلي عكسه قشنگيه. 786 786 786 1153 1153 1153 1153

3 سپاس: Life Dream، نخبه، حورا

• Life Dream

سلاي، خواستم اولين نفر باشم كه دندون در اوردن دنيز رو تبريك ميگه، الهي كه مباركش باشه كوشمولوي ناز :8:
    پستها رو كه ميخوندم متوجه شدم هنوز گوششو سوراخ نكرديد، مامان مريم راست ميگه، ما هم اين اشتباه رو كرديم خواهرم گوش مبينا رو دير سوراخ كرد چه زجري كشيد، هر روز گوشواره از كوشش ميكند و خونريزي ميكرد، نميزاشت دوباره گوشش كنيد، واقعاً عذاب كشيد طفل معصوم، به حرف مامان مريم گوش بده و تا حاليش نيست زود گوششو سوراخ كنيد، بعداً چون نميزاره و مقاومت ميكنه، هم خودش اذيت ميشه هم شما! :24:

3 سپاس: نخبه، حورا، maryamlondon1

• نخبه

دنیز داره یه دندون..... قند میخوره از قندون

فرشته مهربون ...... اورده براش یه دندون

امروز 17 دیماه اولین دندون دنیز خوشگلم در اومد :24:

سر سفره شام بودیم که من همش شلوغ میکردم نمیزاشتم مامان و بابا غذاشون رو بخورن مامانی اومد کنارم که بهم شیر بده منم قهر کردم نخوردم بعد لباسم رو در اورد گفت شاید گرممه که اینقدر بی تابی میکنم این وسط من هی جیغ بنفش میکشیدم که یهو مامان گفت اون سفیده چیه تو دهنش فکر کرد من چیزی از رو زمین برداشتم خوردم هی لبم رو کشید پایین دید یه چیز سفیدی از تو لثه ام زده بیرون یهو با خوشحالی گفت بابا بابا دنیز دندون در اورده بابا باور نکرد فکر کرد مامی اشتباه میکنه واسه همین خودش دست کشید به لبت و یهو خندید گفت ای وروجک چه دندون تیزی داری

الهی مامان به قربونت بره دندونت مبارک باشه ان شالله همه دندونات به راحتی در بیان و اذیتت نکنن و همیشه دندونای سالمی داشته باشی :8:

6 سپاس: Life Dream، بچه مثبت، حورا، gilas، ژنرال، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    سلاي، خواستم اولين نفر باشم كه دندون در اوردن دنيز رو تبريك ميگه، الهي كه مباركش باشه كوشمولوي ناز
    پستها رو كه ميخوندم متوجه شدم هنوز گوششو سوراخ نكرديد، مامان مريم راست ميگه، ما هم اين اشتباه رو كرديم خواهرم گوش مبينا رو دير سوراخ كرد چه زجري كشيد، هر روز گوشواره از كوشش ميكند و خونريزي ميكرد، نميزاشت دوباره گوشش كنيد، واقعاً عذاب كشيد طفل معصوم، به حرف مامان مريم گوش بده و تا حاليش نيست زود گوششو سوراخ كنيد، بعداً چون نميزاره و مقاومت ميكنه، هم خودش اذيت ميشه هم شما!

مرسی دائی مازیار اگه بدونی چقده خوشحالم همش یاد ارامش جون میافتم که وقتی کوروش کوچولو دندون در اورد اومد رو دیوار نوشت و این شکلک رو گذاشت.. 256 256 256 256 الان حس اون روز ارامش جون رو میفهمم که چقدر خوشحال بود ..

5 سپاس: بچه مثبت، حورا، Life Dream، ژنرال، maryamlondon1

• نخبه

اینم عکس اولین دندون دنیز بوفیییییییییییییی :8:

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: حورا، ژنرال، Life Dream، mz56mz، بندری، بهونه، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، maryamlondon1، تنها، garfild، نغمه

• حورا

مبارک باشه .ایشاله دندونای بعدی :46:

میگم هزار ماشاله معلومه خیلی شیطونه دنیز خاله :8:

2 سپاس: نخبه، Life Dream

• نخبه

نقل قول: حورا
    میگم هزار ماشاله معلومه خیلی شیطونه دنیز خاله

نه اتفاقا خیلی بچه خوب و آرومیه (البته جدیدا وروجک شده از وقتی یاد گرفته دمر بشه همش در حال فراره که فقط بچرخه فضولی کنه )خیلی خوش خنده اس عین خودم هر چی بهش بگی میخنده سلام هم بهش میکنی میزنه زیر خنده قربونش برم من :8:

3 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، حورا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: