ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ژنرال
که این طور.
اسم جالبی داره
انشالا که در تربیتش هم موفق باشی
zrnznn
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
یادم باشه این بار دیدمت بدم بغلت باهاش بازی کنی عذاب وجدان دارم دفعه قبل یادم رفت بدم بغلت اخه تازه شیر خورده بود گفتم شاید روت بالا بیاره
هاچو هاچو
ماشالله
اون عروسک که کنارش خوابیده همون دریا خانومه؟
بچه مثبت
حورا
بی بی انشتین , دریا خانم
دنیز خاله
نخبه
نخیل دریا یه اسب آبیه
اون عروسکه چرا هستش یادت نیست کارتونش رو فکر کنم 6-7 سال پیش نشون میداد
مقسی جزو کسانی هستی که همیشه یادت می مونه البته حافظه تو قوی نیست بچه من خیلی رونده
دنیز خاله
اون عروسکه دریا نیست اون چرا هستش دریا یکی دیگه هستش.. تازه جدیدا بهش میگیم دریا ابجیته
نخبه
هاچو هاچو
نخبه
فقط خدا خدا کنید این مدت بچه ام دندون در نیاره هم اینکه دوست ندارم زود دندون در بیاره و هم اینکه یه جشن خوب براش میخام بگیرم که خب باید دوربینم به دستم برسه و خواهرم هم باشه.. کلی ایده توپ دارم واسه جشن دندونی دخملم خدا کنه فقط بتونم یه جشن کوچیک براش بگیرم
بچه مثبت
گاز=دندان
نخبه
چه جالب.. شما هم اش دندونی میپزید؟
maryamlondon1
افرین افرین از حالا امادش کن زبان انگلیسی یاد بگیره تا راحت بتونم ویزای عروسیش بگیرم
هاچو هاچو
یه وقت تو عنترنت پخش نشه؟!؟
ژنرال
ما هم یه آش مخصوصی میپزیم که بهش میگیم دندونک یا دَنَک !
تنها
خاله قربونت بره دنیز ناز نازی قربون اون نگات بشم فرشته خوردنی
شیرین جونم دخترت زرنگه دیگه ناراحتی نداره که میخواد زودتر دندون دربیاره همه رو گاز بگیره با اون دندونای کوچولوش
دووووووووووووووووووووووووووووووووووست داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارم عروسک خوردنی خاله
نخبه
نه اگه زود دندون در بیاره زود هم دندوناش خراب میشه واسه همین نگرانم
میسی خاله شیدا
بچه ام تازگیها یاد گرفته تا میری طرفش دستش رو میاره بالا که بغلم کن اونقدر هم وول وول میخوره و تقلا میکنه که ادم دلش نمیاد بغلش نکنه
کافیه دستت بخوره زیر گردنش غش میکنه از خنده قلقلکش میاد
وقتی بهش فرنی میدم به زور میخاد قاشق رو از دستم بگیره خودش بکنه تو حلقش
نخبه
ما هم یه آش مخصوصی میپزیم که بهش میگیم دندونک یا دَنَک !
هنوز در نیاورده ولی بعید نیست به همین زودی در بیاره بچه داداشم که دو تا در اورده... اره درسته ما هم میگیم دنک ..ولی من اون مدل اش رو دوست ندارم کمتر خورده میشه میخام یه اش بهتر بپزم که سبزی هم داشته باشه خورده بشه و همه دوست داشته باشن
هان راست میگیا
وووی مامان مریم پس کو دومادم ؟تنهایی اومدین سر بزنید
نمایش یا پنهان متن
اره مامان مریم به اون اسباب بازیها میگن دندونی دارم ولی یه بار دادم دستش نکرد تو دهنش پس هنوز وقت دندون در اوردنش نیست چون نمیخاره لثه اش فقط اب دهنش میریزه ولی فکر کنم تا ماه اینده در بیاره
بچه مثبت
خیلی وقته بابا نشدم خبر ندارم
نمایش یا پنهان متن
در این مهمانی دانه هایی مانند برنج، گندم، نخود، لوبیا، عدس بو داده شده و به شادباش، والدین و دیگر بستگان به نوبت هرکدام مشتی بر سرکودک می پاشند و عکس یادگاری می گیرند و در پایان، حاضرین که دندانهای آنها خوب رشد کرده، از دانه های خوراکی نوش جان می کنند.علاوه بر آن، در برخی مناطق مختلف گیلان رسم است که، از دانه های مختلف آشی می پزند و برای کودک و مهمان ها سرو می کنند.
یک رسم جالب در گیلان که آن را از نقاط دیگر متمایز می کند و از عناصر دیگر این مراسم، سفره ای است که در پیرامون کودک پهن کرده و در آن اشیاهای مختلف که هر کدام نماد یک شغل خاص در جامعه است را با مهارت خاص می چینند از جمله اشیای موجود در سفره ی زندگیِ شغلیِ کودک : قیچی، سوزن، خودکار، دفتر، آینه و غیره است؛ که در پایان مراسم، کودک هدایت و ترغیب می شود که یکی از اشیاء چیده شده در سفره را بردارد و با این عملِ کودک، شغل او در آینده رقم زده شده و والدین کودک با چنین مراسم نمادینی، به نگرانیشان در مورد آینده ی شغلی فرزند خود، جامه ی عمل می پوشانند. در مراسم نیز مدعوین برای نوزاد هدیه ای ضمن آرزوی سلامتی و رشد راحت دندان بچه به عنوان چشم روشنی و شرکت در شادی در بسته بندی های رنگارنگ می آوردند و دعوت کننده از مدعوین به صرف شربت، شیرینی، برنج و دانه های سرخ شده پذیرایی می نماید و در پایانِ مراسم، بسته های کوچک از برنج و غیره تهیه می کند و به عنوان شیرینی دندان در آوردن کودکش بین اقوام، آشنایان و همسایگان تقسیم می کند.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→