ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
ممنون مامان مریم مهربون
یه فیلم از دنیز گرفتم در حال بازی با بره ناقلا همونی که دلشاد (بهروز جان ) براش خریده اونقده خنده داره دنیز هی بلند میشد و مینشست و از بالا زل میزد تو چشای گوسفنده و هی میخاست بگیره و بخوردش
تنها
دلم برات خیلی تنگ شده فرشته کوچولو
شهلا
خدا نگهدارش باشه .
کوچولوی شماست احتمالا ؟ پ ن پ ...
masod
maryamlondon1
یعنی دنیز عروس من میشه وشما مادر زن ومن مادر شوهر دنیز میشم
Life Dream
راستي اينم از عكس مبينا كوچولوي ما، خواهر زادمه تو اين عكس يه ماهشه، الانم تقريباً 15 ماهش شده
نمایش یا پنهان متن
نميدونم اين روزا چرا هر كي بچه به دنيا مياره دختره، هويجوري پيش بره كه نسل پسرها منقرض ميشه!!EVANESCENCE
وای بخورمشششششششششش
چقد زود بزرگ شد
عزیزممممم چقد دلم میخواد یه بوس ابدار از لپای نازش کنم
hadi04
ای به روی چشم شیرین جان من دیگه به روحم بخندم از این کارا بکنم همین یکی اونم میخواستم ببینم درست کار میکنه یا نه
نخبه
وای بخورمشششششششششش
چقد زود بزرگ شد
عزیزممممم چقد دلم میخواد یه بوس ابدار از لپای نازش کنم
ممنون پرستو جونم دنیز دختر خوش خنده ایه هر کی بهش میگه سلام بچه ام کلی براش ذوق میکنه و میخنده همه عاشقش میشن هم بچه ارومیه هم خوش خنده هستش خودم که یه ثانیه تنهاش میزارم دلم براش تنگ میشه باید یه جین دنیز بیارم
نمیدونم یادته یا نه که دوست داشتم بچه اولم پسر باشه ولی الان خیلی خیلی زیاد خوشحالم که بچه اولم دختره و اروم و خانوم به بچه دوم فعلا که فکر نمیکنم ولی اگه دیگه بچه نداشته باشم عین خیالم نیست ولی اگه پسردار میشدم حتما به بچه دوم که دختر باشه فکر میکردم به قول ارش دختر یه چیز دیگس مخصوصا باباها عاشق دخترهاشونن
ای جونم هزار ماشلله خدا حفظش کنه براتون مطمئنی تو این عکس یکماهه هستش ماشلله بچه درشتی به نظر میاد
ان شالله شما هم به زودی دوماد بشید و یه عالمه از همین دخمل خوشملا که ما داریم داشته باشید بفهمید چه کیفی داره زندگییییییییییییییییییییییییییییی با دختر بچه
نخبه
اوهوم اینطور میگن
خدا نگهدارش باشه .
کوچولوی شماست احتمالا ؟ پ ن پ ...
دلم برات خیلی تنگ شده فرشته کوچولو
میسی خاله شیدا و ممنون که اول هر ماه که میشه اس میدی و تبریک میگی که یکماه بزرگتر شدم
Life Dream
آره ولي خدايي دختر يه چيز ديگه هست، چشم و چراغ خونه و همه شاديها و صفاي خونه
ان شالله شما هم به زودی دوماد بشید و یه عالمه از همین دخمل خوشملا که ما داریم داشته باشید بفهمید چه کیفی داره زندگییییییییییییییییییییییییییییی با دختر بچه
مشكوك شدم رفتم دوباره نگاه كردم، آره يه ماهشه، اون موقع خيلي تپل شده بود ولي الان مثل اون موقع تپل نيست، خيلي بدغذا شده بايد به زور همه چيز رو بهش بدن!
خدا دنيز كوشمولوي نازه شما رو هم نگه داره ايشالله.
ژنرال
دنیز بچه ارومیه س؟ نگفتی بودی تو ارومیه زندگی میکنی
نخبه
اتفاقا خودم هم توجه کرده بودم ولی خب نمیشه نوشت بچه ارومی است نقطه سر خط
نخبه
باز هم ماشالله بچه درشتیه
بچه داداشم با اینکه از دنیز 45 روز بزرگتر ولی لپ داره این هوا
دنیز هم چند روزیه که فرنی میخوره البته در حد روزی سه چهار قاشق مربا خوری ولی کلی کیف میکنه
بچه مثبت
اگر آروم باشه من لقب «بچه مثبت ِ ثانی» رو بهش اهدا میکنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
خدا حفظش کنه.
منم یکی از خواهرزاده هام اسمش مبیناست
Life Dream
آره ني ني ها فرني خيلي دوس دارن، ماست هم دوس دارن
ممنونم داداش بچه امين مثبت
الهي، خدا حفظش كنه دايي محسن
نخبه
این روزها دنیز بیشتر کارهایی که انجام میده فیلم گرفتنیه واسه همین عکس کمتر ازش دارم کلی کارای باحال یاد گرفته با دستاش بازی میکنه و مثلا حرف میزنه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآ ااااااییییییییییی اووووووووووووووووووووووووووو چند شب پیش هم صدای جیغ زدنش رو کشف کرده بود هی جیغ میزد بعد صبر میکرد مثلا صدای جیغش تموم بشه یه بار دیگه جیغ بزنه خیلی خنده دار بود کلی جیغ جیغ کرد به حالت بازی نه از روی عصبانیت بعد هم سه سوت خوابش برد بس که شیطونی کرده بود
شب قبل هم ارش پای کام بود و دنیز هم تو بغلش یهم دیدم ارش با موس کار میکنه ولی صدای کیبرد میاد نگو دنیز هم از پایین هی میکوبه رو کیبرد هی کار باباش رو خراب میکنه
تو این عکس بچه از اعماق تهش داره میخنده
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم داشت واسه خودش بازی بازی میکرد که صداش کردیم داره ما رو نگاه میکنه
با یه من اب دهن
▧ تصویر در دسترس نیست
راستی بچه ام این روزا سی دی اموزشی بی بی انیشتن رو میبینه اونقدر دوست داره تا میزارم کلی ذوق میکنه و اروم و ساکت نگاه میکنه الان اون جلو تی وی مشغوله منم پای کام
ژنرال
بی بی انیشتن دیگه چیه ؟
نخبه
برنامه اموزشی واسه بچه ها که به زبان انگلیسی هستش منتها سی دی یک و دو همش اهنگ و بازیه که بچه خوشش میاد و یه عالمه عروسک که هی ادا در میارن و کارهای بامزه میکنن ولی سی دی های بعدی اموزش میده مثلا اجزای صورت رو به انگلیسی فصلها رنگها الات موسیقی حیوانات میوه ها و خیلی چیزهای دیگه به زبان انگلیسی
میخام براش کارتهای اموزشی صد افرین رو هم بخرم یه چی تو مایه های همون بن بن بن هستش که تی وی تبلیغ میکرد اونم خوبه به زبان فارسی هستش هم شکل و هم نوشته رو بچه به ذهن میسپاره و یاد میگیره .. از حالا بخرید احتکار کنید هر روز گرونترمیشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→