₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    شیرین اخرش من میکشی با این عکسای دنیز .وای چقدر دلم میخواهد بگیرم بغلم وبوس بوس بوس گاز بوس نیشگون بوس وای دلم اب افتاد

ممنون مامان مریم مهربون 282 خب کاری نداره دخملم رو بگیرید برای پسرتون بعد هی بوس بوسش کنید بگید علوس گلم:4:

یه فیلم از دنیز گرفتم در حال بازی با بره ناقلا همونی که دلشاد (بهروز جان ) براش خریده اونقده خنده داره دنیز هی بلند میشد و مینشست و از بالا زل میزد تو چشای گوسفنده و هی میخاست بگیره و بخوردش:23: حیف که فیلم مورد داره یعنی صحنه داره:23: و الا میزاشتم میدیدین حالا بعدا یه عکس موقع بازی با بره ناقلا میگیرم ازش و میزارم

5 سپاس: farzane، حورا، بندری، هاچو هاچو، maryamlondon1

• تنها

وااای دنیز خاله چقدر ناز شده
    دلم برات خیلی تنگ شده فرشته کوچولو :11: :6:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• شهلا

سلام...خیلی بانمکه . من که مدتیه بی خبرم از اوضاع . فقط همین طوری الان آمدم و دیدم.
    خدا نگهدارش باشه .
    کوچولوی شماست احتمالا ؟ پ ن پ ... :3: :46:

2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• masod

سلام ای بانو خسته نباشی اوضاع خانه چطوره کوچولو چکار میکنه همیشه سلامت تندرست باشی فقط دلم تنگ شده بود گفتم یه احوال پرسی کنم همیشه شاد باشی./
    3 سپاس: maryamlondon1، هاچو هاچو، نخبه

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    ممنون مامان مریم مهربون خب کاری نداره دخملم رو بگیرید برای پسرتون بعد هی بوس بوسش کنید بگید علوس گلم

یعنی دنیز عروس من میشه وشما مادر زن ومن مادر شوهر دنیز میشم :34:

3 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، نخبه

• Life Dream

اوووووووه عكساي جديد دنيز رو، خيلي زيبا شده، از روي رنگ پوستش مشخصه كه پوستش در آينده روشن و سفيد ميشه، الهي كه هميشه سايه شما و پدرش بالا سرش باشه، راستي بهتره اين تاپيك رو كلاً ذخيره كني شايد از دست بره حيفه :buff:

راستي اينم از عكس مبينا كوچولوي ما، خواهر زادمه تو اين عكس يه ماهشه، الانم تقريباً 15 ماهش شده :8:

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متننميدونم اين روزا چرا هر كي بچه به دنيا مياره دختره، هويجوري پيش بره كه نسل پسرها منقرض ميشه!! :99:

10 سپاس: gilas، هاچو هاچو، ژنرال، حورا، hadi04، نخبه، بچه مثبت، بندری، بهونه، maryamlondon1

• EVANESCENCE

ای جونممممممممممممم نگا چه خانومی شده :8: :11: خودش :8:
    وای بخورمشششششششششش
    چقد زود بزرگ شد
    عزیزممممم چقد دلم میخواد یه بوس ابدار از لپای نازش کنم :11:

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، Life Dream

• hadi04

هادی تو نه تو همون یه دونه گل خونه بسه دختر باید یه دونه باشه دردونه باشه عخششششششششش باباش باشه

ای به روی چشم شیرین جان من دیگه به روحم بخندم از این کارا بکنم همین یکی اونم میخواستم ببینم درست کار میکنه یا نه :4:
    نقل قول: masod
    سال نو بر همگي مبارك

:10:

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، Life Dream

• نخبه

نقل قول: hadi04
    همین یکی اونم میخواستم ببینم درست کار میکنه یا نه

:23:

نقل قول: EVANESCENCE
    ای جونممممممممممممم نگا چه خانومی شده خودش
    وای بخورمشششششششششش
    چقد زود بزرگ شد
    عزیزممممم چقد دلم میخواد یه بوس ابدار از لپای نازش کنم

ممنون پرستو جونم دنیز دختر خوش خنده ایه هر کی بهش میگه سلام بچه ام کلی براش ذوق میکنه و میخنده همه عاشقش میشن هم بچه ارومیه هم خوش خنده هستش خودم که یه ثانیه تنهاش میزارم دلم براش تنگ میشه باید یه جین دنیز بیارم :4:

نقل قول: Life Dream
    نميدونم اين روزا چرا هر كي بچه به دنيا مياره دختره، هويجوري پيش بره كه نسل پسرها منقرض ميشه!!

نمیدونم یادته یا نه که دوست داشتم بچه اولم پسر باشه ولی الان خیلی خیلی زیاد خوشحالم که بچه اولم دختره و اروم و خانوم به بچه دوم فعلا که فکر نمیکنم ولی اگه دیگه بچه نداشته باشم عین خیالم نیست ولی اگه پسردار میشدم حتما به بچه دوم که دختر باشه فکر میکردم به قول ارش دختر یه چیز دیگس مخصوصا باباها عاشق دخترهاشونن :8:

استي اينم از عكس مبينا كوچولوي ما، خواهر زادمه تو اين عكس يه ماهشه، الانم تقريباً 15 ماهش شده

ای جونم هزار ماشلله خدا حفظش کنه براتون مطمئنی تو این عکس یکماهه هستش ماشلله بچه درشتی به نظر میاد
    ان شالله شما هم به زودی دوماد بشید و یه عالمه از همین دخمل خوشملا که ما داریم داشته باشید بفهمید چه کیفی داره زندگییییییییییییییییییییییییییییی با دختر بچه282

3 سپاس: Life Dream، ژنرال، gilas

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    یعنی دنیز عروس من میشه وشما مادر زن ومن مادر شوهر دنیز میشم

اوهوم اینطور میگن:4:
    :9:

نقل قول: masod
    سلام ای بانو خسته نباشی اوضاع خانه چطوره کوچولو چکار میکنه همیشه سلامت تندرست باشی فقط دلم تنگ شده بود گفتم یه احوال پرسی کنم همیشه شاد باشی./
    سلام علیکم اوضاع خانه خوبه همه چی تمیز و مرتب و سر جاشه:4: ما هم خوبیم شکر ملالی نیست جز دوری شما :25:

:56: نخیر دخمل همسایمونه:23: دخملم اول فندق بود بعد شد دنیز بوفی282

نقل قول: شهلا
    سلام...خیلی بانمکه . من که مدتیه بی خبرم از اوضاع . فقط همین طوری الان آمدم و دیدم.
    خدا نگهدارش باشه .
    کوچولوی شماست احتمالا ؟ پ ن پ ...

نقل قول: تنها
    وااای دنیز خاله چقدر ناز شده
    دلم برات خیلی تنگ شده فرشته کوچولو

میسی خاله شیدا و ممنون که اول هر ماه که میشه اس میدی و تبریک میگی که یکماه بزرگتر شدم :11:

2 سپاس: Life Dream، maryamlondon1

• Life Dream

نمیدونم یادته یا نه که دوست داشتم بچه اولم پسر باشه ولی الان خیلی خیلی زیاد خوشحالم که بچه اولم دختره و اروم و خانوم به بچه دوم فعلا که فکر نمیکنم ولی اگه دیگه بچه نداشته باشم عین خیالم نیست ولی اگه پسردار میشدم حتما به بچه دوم که دختر باشه فکر میکردم به قول ارش دختر یه چیز دیگس مخصوصا باباها عاشق دخترهاشونن

آره ولي خدايي دختر يه چيز ديگه هست، چشم و چراغ خونه و همه شاديها و صفاي خونه :8:
    ای جونم هزار ماشلله خدا حفظش کنه براتون مطمئنی تو این عکس یکماهه هستش ماشلله بچه درشتی به نظر میاد
    ان شالله شما هم به زودی دوماد بشید و یه عالمه از همین دخمل خوشملا که ما داریم داشته باشید بفهمید چه کیفی داره زندگییییییییییییییییییییییییییییی با دختر بچه

مشكوك شدم رفتم دوباره نگاه كردم، آره يه ماهشه، اون موقع خيلي تپل شده بود ولي الان مثل اون موقع تپل نيست، خيلي بدغذا شده بايد به زور همه چيز رو بهش بدن!

خدا دنيز كوشمولوي نازه شما رو هم نگه داره ايشالله. :48:

2 سپاس: نخبه، maryamlondon1

• ژنرال

دنیز دختر خوش خنده ایه هر کی بهش میگه سلام بچه ام کلی براش ذوق میکنه و میخنده همه عاشقش میشن هم بچه ارومیه هم خوش خنده هستش

دنیز بچه ارومیه س؟ نگفتی بودی تو ارومیه زندگی میکنی :4:

3 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    دنیز بچه ارومیه س؟ نگفتی بودی تو ارومیه زندگی میکنی

اتفاقا خودم هم توجه کرده بودم ولی خب نمیشه نوشت بچه ارومی است نقطه سر خط:4: تازشم دنیز ارومیه زندگی نمیکنه اما مردمان ارومیه را دوست دارد :90:

4 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، Life Dream، maryamlondon1

• نخبه

مشكوك شدم رفتم دوباره نگاه كردم، آره يه ماهشه، اون موقع خيلي تپل شده بود ولي الان مثل اون موقع تپل نيست، خيلي بدغذا شده بايد به زور همه چيز رو بهش بدن!

باز هم ماشالله بچه درشتیه
    بچه داداشم با اینکه از دنیز 45 روز بزرگتر ولی لپ داره این هوا :6:
    دنیز هم چند روزیه که فرنی میخوره البته در حد روزی سه چهار قاشق مربا خوری ولی کلی کیف میکنه :8:

2 سپاس: Life Dream، maryamlondon1

• بچه مثبت

نمیشه نوشت بچه ارومی است
    میشه نوشت بچه آرومیه :4:
    اگر آروم باشه من لقب «بچه مثبت ِ ثانی» رو بهش اهدا میکنم :83:

مبينا كوچولوي ما
    خدا حفظش کنه دایی مازیار :70:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: ژنرال، Life Dream، نخبه، maryamlondon1

• ژنرال

اينم از عكس مبينا كوچولوي ما، خواهر زادمه

خدا حفظش کنه.
    منم یکی از خواهرزاده هام اسمش مبیناست :buff:

4 سپاس: Life Dream، نخبه، هاچو هاچو، maryamlondon1

• Life Dream

دنیز هم چند روزیه که فرنی میخوره البته در حد روزی سه چهار قاشق مربا خوری ولی کلی کیف میکنه

آره ني ني ها فرني خيلي دوس دارن، ماست هم دوس دارن :8:
    نقل قول: بچه مثبت
    خدا حفظش کنه دایی مازیار

ممنونم داداش بچه امين مثبت :10:
    منم یکی از خواهرزاده هام اسمش مبیناست

الهي، خدا حفظش كنه دايي محسن :8:

5 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، نخبه، هاچو هاچو، maryamlondon1

• نخبه

اینم دو تا عکس جدید
    این روزها دنیز بیشتر کارهایی که انجام میده فیلم گرفتنیه واسه همین عکس کمتر ازش دارم کلی کارای باحال یاد گرفته با دستاش بازی میکنه و مثلا حرف میزنه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآ ااااااییییییییییی اووووووووووووووووووووووووووو چند شب پیش هم صدای جیغ زدنش رو کشف کرده بود هی جیغ میزد بعد صبر میکرد مثلا صدای جیغش تموم بشه یه بار دیگه جیغ بزنه خیلی خنده دار بود کلی جیغ جیغ کرد به حالت بازی نه از روی عصبانیت بعد هم سه سوت خوابش برد بس که شیطونی کرده بود
    شب قبل هم ارش پای کام بود و دنیز هم تو بغلش یهم دیدم ارش با موس کار میکنه ولی صدای کیبرد میاد نگو دنیز هم از پایین هی میکوبه رو کیبرد هی کار باباش رو خراب میکنه:23: منم گفتم افرین نزار بابات پای کام بشینه :23:

تو این عکس بچه از اعماق تهش داره میخنده:23:

تصویر در دسترس نیست

اینجا هم داشت واسه خودش بازی بازی میکرد که صداش کردیم داره ما رو نگاه میکنه
    با یه من اب دهن :4: بچه تف تفیه همش

تصویر در دسترس نیست

راستی بچه ام این روزا سی دی اموزشی بی بی انیشتن رو میبینه اونقدر دوست داره تا میزارم کلی ذوق میکنه و اروم و ساکت نگاه میکنه الان اون جلو تی وی مشغوله منم پای کام :23: برم پیش بچه

12 سپاس: ژنرال، gilas، mz56mz، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، garfild، حورا، zrnznn، بندری، maryamlondon1، تنها

• ژنرال

عکسای جالبی بود.

سی دی اموزشی بی بی انیشتن

بی بی انیشتن دیگه چیه ؟ 453

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، maryamlondon1

• نخبه

بی بی انشتن دیگه چیه ؟

برنامه اموزشی واسه بچه ها که به زبان انگلیسی هستش منتها سی دی یک و دو همش اهنگ و بازیه که بچه خوشش میاد و یه عالمه عروسک که هی ادا در میارن و کارهای بامزه میکنن ولی سی دی های بعدی اموزش میده مثلا اجزای صورت رو به انگلیسی فصلها رنگها الات موسیقی حیوانات میوه ها و خیلی چیزهای دیگه به زبان انگلیسی :9:
    میخام براش کارتهای اموزشی صد افرین رو هم بخرم یه چی تو مایه های همون بن بن بن هستش که تی وی تبلیغ میکرد اونم خوبه به زبان فارسی هستش هم شکل و هم نوشته رو بچه به ذهن میسپاره و یاد میگیره .. از حالا بخرید احتکار کنید هر روز گرونترمیشه :4:

4 سپاس: ژنرال، gilas، هاچو هاچو، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: