ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mz56mz
serpent
مبارکه ایشالا ، ایشالا ک همیشه تو زندگیش هم اینقد زود پیشرفت کنه
ولی از دنیز بعیده کیک جلوش باشه و خودداری کنه از شیرجه رفتن در کیک
نخبه
تو عکس اخری ندیدی مگه دستش تو کیکه و در حال خوردنه
تو عکس سومی هم دهنش پره بادوم هندی روی کیک رو داشت میخورد
میسی عمو مسابقه جایزه اش کیک باشه لطفا
نخبه
میسی خاله جون ..
garfild
خیلی دختر خوب و نازی داری
نخبه
خیلی دختر خوب و نازی داری
میسی دائی خوبی از خودتونه
serpent
چرا ، ولی تعجب کردم از اون دوتا عکس اولیه ک کیک سالمه
نخبه
یکم بیشتر دقت کن تو عکس اول و دوم هم پسته های روی کیک مفقود شدن
serpent
خوب شد ک بهم فهموندید ،وگرنه داشتم از تعجب میمردم
♥Rose♥
لباسش چه خووووووشتله
بچمون مُشتی کیک میخوره فداش بشم
نخبه
لباسش همون لحظه برای اولین بار تنش کردم. خدمتتون عرض کنم 5 تا گل روش داشت که دنیز شیطونک ترتیب سه تاشو داد و از رو لباس کندشون
مقسی خاله فاطمه
ترسید مامانش بخوره به اون نرسه بعدا.. همون اول ترتیب کیک رو داد
♥Rose♥
آخی لباس نو، خب گل دوست داره دیگه
خواهش میتنم
ببین بزرگ بشه چی میشه، هَووی مامان شیلین میشه
نخبه
الانم هست..
اتفاقا باباشم ترسید
♥Rose♥
اوه اوه
خدا بهت صبر بده مامان شیلین▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
به به ببين اينجا چه خبر بوده و ما نبوديم . دختر گلمون يك سالش شده ، ناز شده و چه مامان باسليقه اي هزار ماشا الله .... ان شا الله خوشبختي دنيز كوچولو رو ببيني و چه عكساي نازي ازش گرفنتي . خعلي دوست داشتم ببينمش ولي سعادت نشد
نخبه
بندری
من كه گفتم از پنجم تا 25 كرجم منتها ديگه نشد . من همش منتظر بودم شايد يه قراري جور بشه كه نشد ولي تو اين مدت همه جاي كرج رو بلد شدم چون اين دفعه با ماشين اومديم و همش از صب تا شب مي گشتيم . حالا هم اگه خدا بخواد مي خوام خونم رو بفروشم و كرج بخرم چون خيلي از آب و هواش لذت بردم .
آيسان گلي هم منو كه نه ولي مادرش رو كمي چون ديگه مي خواست حركت كنه و توي سفر هم به چهاردست وپا افتاده ديگه نمي خواد يه جا بنشينه ولي كلا بچه آروميه حالا يه خورده گرفتاريام كم بشه يه سري عكساي جديد تري رو ازش براتون ميزارم . . شايد باورت نشه يه چند دفعه تو خيابونتون هم رد شديم . همش اينور اونور رو نگاه مي كردم هر بچه اي دست كسي بود نگاه مي كردم دنيز نيست . تا اين حد .
نخبه
ااااااااااااا بس که در گیری ذهنی داشتم فراموش کردم بعد از تولد دنیز هم هر هفته عروسی داشتیم همش اخر هفته ها خونه مامانم بودم... کاش بهم زنگ میزدین من فک ر میکردم همش تو سفر هستین اینهمه مدت هی تو دلم میگفتم خوش به حالشون یکماهه از این شهر به اون شهر میگردن چه خوشی میگذره نگو بیخ گوشم بودین
عمو جان ادرس خونمون رو که داشتین کاش می اومدین به خدا خیلی خوشحال میشدم
پس اگه کرج خونه خریدین بهمدیگه سر میزنیم.. منم به ناهید خانوم میگم چه تاپیکهایی میزاشتین
کاش خونمون میاومدین به خدا ناراحت شدم اینهمه مدت اینجا بودین نگفتین من حواس ندارم یادم رفته شما یادم مینداختین..... قیافه خودمو که دیدین چرا تو بغل مردم دنبال دنیز میگشتین؟ ما همش با ماشین این ور اون ور میریم پیاده فقط تو خیابون اصلی گوهر دشت و الا تو سوپر مارکت جلو در خونمون هم به زور میرم من
فردا یه سری از عکسای جدید دنیزو میزارم
نخبه
نخبه
یه دور میزنیم بعد میاد یه چند تا مسافر دیگه هم میزنه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاز وقتی راه رفتن یاد گرفته ،در حین راه رفتن بعضی خوراکیا رو میخوره... اینجا هم در حال خوردن دسر بیده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاولین انار امسال ..
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→