₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 74 75 76 77 78 79 80 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• 1 سپاس: نخبه

• levrone

نقل قول: نخبه
    اولین انار امسال ..

اوخیییییییییییی! جیگرشو بخورم من.

1 سپاس: نخبه

• ♥Rose♥

ای جان 1153
    موی بلند ماشاءالله چه بهش میاد
    786

• hadi04

نخبه,
    وای شه دخمل گشنگی :4:

• نخبه

میسی خاله رز گیلاسی دائیها جلال و بهروز مرتضی دلشاد و دائی هادی282

نقل قول: ♥Rose♥
    موی بلند ماشاءالله چه بهش میاد

:4: اره جون خودش
    نمیزاره هیچی به موهاش بزنم هر چی میزنم سه سوته میکنه واسه همین موهاش همیشه این شکلیه:23: تازه جدیدا یاد گرفته غذاشو که میخوره سیر میشه مثلا بقیه اش رو میگه هدر نره می ماله به موهاش و صورتش و پاهاش :23: یه همچین بچه ای دارم من :9:

نقل قول: hadi04
    وای شه دخمل گشنگی

فکر کردم نوشتی دختره گشنه ای :23:

5 سپاس: بندری، hadi04، jaj، ♥Rose♥، gilas

• بچه مثبت

979
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• serpent

وااااااای چ موهایه شلخته ای دارههههههههههههه ، ای خدااااااااا :11: :11::11:

• بندری

کاش خونمون میاومدین به خدا ناراحت شدم اینهمه مدت اینجا بودین نگفتین من حواس ندارم یادم رفته شما یادم مینداختین..... قیافه خودمو که دیدین چرا تو بغل مردم دنبال دنیز میگشتین؟ ما همش با ماشین این ور اون ور میریم پیاده فقط تو خیابون اصلی گوهر دشت و الا تو سوپر مارکت جلو در خونمون هم به زور میرم من

ما هم پاتوقمون بيشتر تو خيابون اصلي گوهر بود و روزي يه بار هم بستني پگاه مي رفتيم اي حالي مي داد حسابي بهمون خوش گذشت .

منم به ناهید خانوم میگم چه تاپیکهایی میزاشتین

من كه يادم نمياد چه تاپيكايي ميذاشتم :4:

اولین انار امسال ..

ماشااله خيلي خيلي بامزه شده . خداييش .

من عاشق موهاي به هم ريخته بچه هام . هميشه توي خونه گل موي آيسان رو باز مي كنم :8:

2 سپاس: نغمه، نخبه

• hadi04

فکر کردم نوشتی دختره گشنه ای

نه عزیزم نوشتم گَشَنگی گشنه چیه؟ دخمل قشنگ دایی :11:

• نغمه

ماشالاا چه بزرگ شده ییهووویی :6:

فکر کنم دخمل من با آیسان گلی عمو خسرو تو یه سن هستن چون دخملک من هم الان نزدیک یک ماه هست که چهار دست و پا میره اینقده ناز میشینه و باز راه میافته :8:

اما غافل نباید شد ازش بس که سرعتش زیاده در چشم به هم گذاشتنی سر از یه جا در میاره که کلی براش خطر داره :38:

3 سپاس: بچه مثبت، نخبه، hadi04

• نخبه

نه عزیزم نوشتم گَشَنگی گشنه چیه؟ دخمل قشنگ دایی

اره متوجه شدم ولی اولش گفتم خدایا منظورش گشنه است بعد جرقه ای در مغزم شکل گرفت و فهمیدم منظورت چی بیده:4: ای زری کش:23:

نقل قول: نغمه
    ماشالاا چه بزرگ شده ییهووویی

فکر کنم دخمل من با آیسان گلی عمو خسرو تو یه سن هستن چون دخملک من هم الان نزدیک یک ماه هست که چهار دست و پا میره اینقده ناز میشینه و باز راه میافته

اما غافل نباید شد ازش بس که سرعتش زیاده در چشم به هم گذاشتنی سر از یه جا در میاره که کلی براش خطر داره

وای که چقدر خوردنی هستن این بچه ها وقتی برای اولین بار دمرو میشن و بعد هم چهار دست و پا میرنو راه رفتنشون که اخر خنده اس با احتیاط بلند میشه و بعد تاتی تاتی و چند قدم یه بار هم با کون میافته زمین دوباره بلند میشه خعلی نازنننننننننننننننن همشون :8:

نقل قول: بندری
    من عاشق موهاي به هم ريخته بچه هام . هميشه توي خونه گل موي آيسان رو باز مي كنم

بابای دنیز هم میگه بزار موهاش بلند بشه اینجوری با مزه تره
    ولی من دوست دارم مهمونی میریم موهاشو گیره بزنم دنیز نمیزاره زودی از سرش بر میداره و هی موهاشو بهم میریزه :9:

نقل قول: serpent
    وااااااای چ موهایه شلخته ای دارههههههههههههه ، ای خدااااااااا

دائی سرپنت شلخته چیه بگو افشوننننننننننننننننننننننننن :94: خب موهای بچم مجعده تهش فر خورده حالا که یکم بلند شده :8:

میسی دائی مثبت282

3 سپاس: بچه مثبت، hadi04، بندری

• hadi04

اره متوجه شدم ولی اولش گفتم خدایا منظورش گشنه است بعد جرقه ای در مغزم شکل گرفت و فهمیدم منظورت چی بیده ای زری کش

الهی آرزوی کیست زری به دلت بمونه که تو منو خونین جیگر کردی اگه دفع بلا کردی فکر کردی خیال کردی اگه تو دفع شر کردی اینو بدون ضرر کردی زری نمیری الهی :23: نمیدونم چرا یهو یادم به جلال همتی افتاد :9:

• نخبه

الهی آرزوی کیست زری به دلت بمونه که تو منو خونین جیگر کردی اگه دفع بلا کردی فکر کردی خیال کردی اگه تو دفع شر کردی اینو بدون ضرر کردی زری نمیری الهی نمیدونم چرا یهو یادم به جلال همتی افتاد

:23:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

نشیمنم طلایی زیتونی قهوه ای حدودا

فکر کنم خط رو خط افتاده :37: :4:

2 سپاس: نخبه، نغمه

• نخبه

فکر کنم خط رو خط افتاده

:23:همش دعا میکردم نیای بخونی
    اخه اومدم عکس خنده بزارم یه جا دیگه داشتم در مورد دیکوراسیون خونه فک میزدم اشتباهی کپی کردم اینجا تا اومدم پاک کنم دنیز بیدار شد رفتم دوباره بخابونمش .همش تو فکر این بودم الان هادی میاد میگه این چیه:23:

2 سپاس: hadi04، نغمه

• hadi04

همش دعا میکردم نیای بخونی
    اخه اومدم عکس خنده بزارم یه جا دیگه داشتم در مورد دیکوراسیون خونه فک میزدم اشتباهی کپی کردم اینجا تا اومدم پاک کنم دنیز بیدار شد رفتم دوباره بخابونمش .همش تو فکر این بودم الان هادی میاد میگه این چیه

:23: حدسم درست بود پــــــَ گفتم خط رو خط افتاده هر چی فکر کردم نتونستم ربطش بدم به اینجا باور کن :4:

• نخبه

حدسم درست بود پــــــَ گفتم خط رو خط افتاده هر چی فکر کردم نتونستم ربطش بدم به اینجا باور کن

اره سایت بقلی داشتیم با خانوما بحث کاغذ دیواری میکردیم :83:

2 سپاس: hadi04، نغمه

• hadi04

اره سایت بقلی داشتیم با خانوما بحث کاغذ دیواری میکردیم

اِوا سلام برسون :4:
    برو بی بی سی رو ببین جان کری و ظریف کنار هم نشستن دارن گفتگو میکنن بی بی سی هم داره خودشو جر میده :23:

2 سپاس: نخبه، نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: