ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
levrone
اوخیییییییییییی! جیگرشو بخورم من.
garfild
♥Rose♥
موی بلند ماشاءالله چه بهش میاد
hadi04
وای شه دخمل گشنگی
نخبه
نمیزاره هیچی به موهاش بزنم هر چی میزنم سه سوته میکنه واسه همین موهاش همیشه این شکلیه
فکر کردم نوشتی دختره گشنه ای
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
بندری
ما هم پاتوقمون بيشتر تو خيابون اصلي گوهر بود و روزي يه بار هم بستني پگاه مي رفتيم اي حالي مي داد حسابي بهمون خوش گذشت .
من كه يادم نمياد چه تاپيكايي ميذاشتم
ماشااله خيلي خيلي بامزه شده . خداييش .
من عاشق موهاي به هم ريخته بچه هام . هميشه توي خونه گل موي آيسان رو باز مي كنم
hadi04
نه عزیزم نوشتم گَشَنگی گشنه چیه؟ دخمل قشنگ دایی
نغمه
فکر کنم دخمل من با آیسان گلی عمو خسرو تو یه سن هستن چون دخملک من هم الان نزدیک یک ماه هست که چهار دست و پا میره اینقده ناز میشینه و باز راه میافته
اما غافل نباید شد ازش بس که سرعتش زیاده در چشم به هم گذاشتنی سر از یه جا در میاره که کلی براش خطر داره
حورا
نخبه
اره متوجه شدم ولی اولش گفتم خدایا منظورش گشنه است بعد جرقه ای در مغزم شکل گرفت و فهمیدم منظورت چی بیده
فکر کنم دخمل من با آیسان گلی عمو خسرو تو یه سن هستن چون دخملک من هم الان نزدیک یک ماه هست که چهار دست و پا میره اینقده ناز میشینه و باز راه میافته
اما غافل نباید شد ازش بس که سرعتش زیاده در چشم به هم گذاشتنی سر از یه جا در میاره که کلی براش خطر داره
وای که چقدر خوردنی هستن این بچه ها وقتی برای اولین بار دمرو میشن و بعد هم چهار دست و پا میرنو راه رفتنشون که اخر خنده اس با احتیاط بلند میشه و بعد تاتی تاتی و چند قدم یه بار هم با کون میافته زمین دوباره بلند میشه خعلی نازنننننننننننننننن همشون
بابای دنیز هم میگه بزار موهاش بلند بشه اینجوری با مزه تره
ولی من دوست دارم مهمونی میریم موهاشو گیره بزنم دنیز نمیزاره زودی از سرش بر میداره و هی موهاشو بهم میریزه
دائی سرپنت شلخته چیه بگو افشوننننننننننننننننننننننننن
میسی دائی مثبت
hadi04
الهی آرزوی کیست زری به دلت بمونه که تو منو خونین جیگر کردی اگه دفع بلا کردی فکر کردی خیال کردی اگه تو دفع شر کردی اینو بدون ضرر کردی زری نمیری الهی
نخبه
hadi04
فکر کنم خط رو خط افتاده
نخبه
اخه اومدم عکس خنده بزارم یه جا دیگه داشتم در مورد دیکوراسیون خونه فک میزدم اشتباهی کپی کردم اینجا تا اومدم پاک کنم دنیز بیدار شد رفتم دوباره بخابونمش .همش تو فکر این بودم الان هادی میاد میگه این چیه
hadi04
اخه اومدم عکس خنده بزارم یه جا دیگه داشتم در مورد دیکوراسیون خونه فک میزدم اشتباهی کپی کردم اینجا تا اومدم پاک کنم دنیز بیدار شد رفتم دوباره بخابونمش .همش تو فکر این بودم الان هادی میاد میگه این چیه
نخبه
اره سایت بقلی داشتیم با خانوما بحث کاغذ دیواری میکردیم
hadi04
اِوا سلام برسون
برو بی بی سی رو ببین جان کری و ظریف کنار هم نشستن دارن گفتگو میکنن بی بی سی هم داره خودشو جر میده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→