168- چه تصوری از خدا داری؟ یعنی وقتی داری با خدا صحبت میکنی یا عبادتش میکنی، چه تصویر و شمایلی از خدا توی ذهنت میاد؟
خدا ... همه چیزه ... برات برادر میشه .. خواهر میشه .. همزبان .. مونس همدم .. بی پدر ها رو پدر ... بی مادر هارو مادر .. بی خانمان هارو سرپناه .. خدا برای من همه چیزه .. کسی که فقط گوش میده .. ولی سبک میشی وقتی عبادتش میکنی ... یادش میکنی .. وقتی صداش میکنی آرامشت میشه .. به قلبت نور میده.
نقل قول: ژنرال
168- بزرگترین فرق بین زن و مرد رو در چی میدونی؟ یعنی وجه تمایز اصلی بین زن و مرد از نظر تو چیه؟
مردها نمی بخشند اما فراموش می کنند .. زنها می بخشند ولی هیچگاه فراموش نمیکنند... این مثل واقعیته
نقل قول: ژنرال
170- توی دیدگاه شرقی و همچنین دیدگاه اسلامی، در مورد رابطه زن و مرد یک اصل وجود داره و اون اینکه، مرد مظهر نیاز و زن مظهر ناز تلقی میشه. و برای همین در طول تاریخ این مرد بوده که به خواستگاری زن میرفته و ... البته برای این اصل، استنادات روانشناسانه هم اورده شده که واردش نمیشم.
اگر زیاده از مورد دوم به بعد هرکدوم رو که دوست نداشتی جواب نده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Ahora Quien, خسته نباشی یلدا جان.. 175-ماهی دوست داری؟ 176-به عنوان یه مهاجر ، یه توصیه به کسی بکن که برای مهاجرت اقدام کرده و در صدد رفتن از وطنش هست.. 177-آیا تا حالا شده توی زندگی احساس عجز و ناتوانی مطلق کنی؟ اگر دوس داشتی برامون بگو کی و چرا؟ ممنون از جوابت
181-چه سنی برا ازدواج مناسب میدونی؟؟ ..رابطه قبل از ازدواج قبول داری رابطه نامشروع میگم .. کی تصمیم داری تشکیل خانواده بدی ؟؟ 182- بعد از خارج شدن از ایران بعد از ان به ایران سفر کردی ؟؟ 183- یلدا جون چند تا بچه دوست داری داشته باشی ؟؟پسر یا دختر ؟؟
یلدا جان از این که در صندلی داغ شرکت کردی و بابت حضور فعال و پاسخهای خوب و کاملت بسیار ممنونم و خسته نباشید بهت میگم. از اینکه میبینم از اون دسته از جوونهایی هستی که با وجود زندگی در غربت به خوندن و نوشتن و فرهنگ و زبان خودمون هم مسلط هستی واقعا خوشحالم و بهت تبریک میگم. خواستم خسته نباشیدی بهت گفته باشم و یکی دو سؤال کوچیک هم به نظرم اومد که ازت میپرسم.
184. یه جا دیدم نوشتی که دوست نداری به دوران بچگیت برگردی و یک جا نوشتی دوست هم نداری دیگه به ایران سر بزنی و همون یک بار کافیه. و یه جای دیگه در جواب سؤال بچه مثبت در مورد ایران نوشتی خاطرات خوب. چطور این سه تا رو باهم جمع بندی می کنی؟
185. گفته بودی فقط در روزهای محرم گریه میکنی. قصدم وارد شدن به مسائل مذهبی یا باورهای شخصیت نیست ولی اینو میخواستم بدونم تو اون روزها برای چی گریه می کنی واقعا؟ اون چیزی که گریه ات میندازه ظلمی هست که به نظرت به امام حسین وارد شده یا احتمالا شباهت دادن مصیبتهایی که میشنوی با بعضی از شرایط خاص خودته؟
هممم ... من ماهی آب پز شده دوست دارم ... هر نوع رو نه
نقل قول: ماهی
176-به عنوان یه مهاجر ، یه توصیه به کسی بکن که برای مهاجرت اقدام کرده و در صدد رفتن از وطنش هست..
وقتی دارید میرید ... بفهمید کسی شما رو مجبور به این کار نکرده .. وقتی رسیدید پس فردا یقه دولت رو نگیرید که شما ما رو اینجا خواستید .. (چون دیدم چند نفری رو)
نقل قول: ماهی
177-آیا تا حالا شده توی زندگی احساس عجز و ناتوانی مطلق کنی؟ اگر دوس داشتی برامون بگو کی و چرا؟
راستش تا الان نه .. ولی یه باری دلم میخواست برم مشهد خیلی دلم پر بود و بی طاقت شده بودم ... با اینکه تا حالا نرفتم .. ولی دلم هوایی شده بود ... چه کنم که قسمت نشد
186- به اين مساله اعتقاد داري خوشبختي خودش نمياد دم در خونت و خودت بايد بري و يخشو بگيري؟!
187- به نظرت كمي نسبت به آيندت بيتفاوت نبودي و همينطور ننشستي كه هر چه را آيد خوش ايد؟
188- قبول داري كه بي اعتمادي و شكستهاي كوچك گذشته در مورد مسائل عاطفي باعث شده نسبت به زندگي بي تفاوت باشي و احساس تنهاييت از روي لجبازي هست و روشي كه پيش گرفتي اگه اصلاحش نكني زندگيتو در آينده نابود ميكنه؟
سوالات رو با توجه به پاسخهاي شما به پستهاي پيشين در مورد عدم رضايتتون از زندگي طرح كردم، من رك هستم و ببخشيد كه رك پرسيدم.
یلدا جان از این که در صندلی داغ شرکت کردی و بابت حضور فعال و پاسخهای خوب و کاملت بسیار ممنونم و خسته نباشید بهت میگم. از اینکه میبینم از اون دسته از جوونهایی هستی که با وجود زندگی در غربت به خوندن و نوشتن و فرهنگ و زبان خودمون هم مسلط هستی واقعا خوشحالم و بهت تبریک میگم. خواستم خسته نباشیدی بهت گفته باشم و یکی دو سؤال کوچیک هم به نظرم اومد که ازت میپرسم.
ممنونم .. نظر لطفتون هست
نقل قول: علیرضا
184. یه جا دیدم نوشتی که دوست نداری به دوران بچگیت برگردی و یک جا نوشتی دوست هم نداری دیگه به ایران سر بزنی و همون یک بار کافیه. و یه جای دیگه در جواب سؤال بچه مثبت در مورد ایران نوشتی خاطرات خوب. چطور این سه تا رو باهم جمع بندی می کنی؟
دوران بچگی ربط پیدا میکنه به افغانستان .. ایران و فنلاند .. البته 13سالم بود که اومدم فنلاند ... شاید سن کمی نباشه .. ولی بازم تاثیر های خودش رو داشت .. من منظورم از یک بار کافی بود .. رفتنم به افغانستان بود بعد خیلی مدتی .. ایران هم که خاطرات خوبی برام داشت .. دروغ نگفتم
نقل قول: علیرضا
185. گفته بودی فقط در روزهای محرم گریه میکنی. قصدم وارد شدن به مسائل مذهبی یا باورهای شخصیت نیست ولی اینو میخواستم بدونم تو اون روزها برای چی گریه می کنی واقعا؟ اون چیزی که گریه ات میندازه ظلمی هست که به نظرت به امام حسین وارد شده یا احتمالا شباهت دادن مصیبتهایی که میشنوی با بعضی از شرایط خاص خودته؟
ظلمی که در حق امام حسین شد درست .. من دلم برای امام مهدی و بی کسی هاش میسوزه .. برای غم هاش ......
186- به اين مساله اعتقاد داري خوشبختي خودش نمياد دم در خونت و خودت بايد بري و يخشو بگيري؟!
هم آره هم نه ... گاهی اوقات فکر میکنی به خوشبختی رسیدی ..ولی میاد روزی که بدونی سرابی بیش نبوده .. البته باید بری دنبالش به شرط اینکه خوشبختی دیگران رو ازشون نگیری .
نقل قول: Life Dream
187- به نظرت كمي نسبت به آيندت بيتفاوت نبودي و همينطور ننشستي كه هر چه را آيد خوش ايد؟
شاید خوب نباشه .. من خیلی وقته دیگه منتظر چیزی نیستم .. دوست دارم آینده برام مثل یک سوپرایز باشه .. البته سوپرایز خوب ... اجازه دادم خودش بیاد .. بهش فکر نکنم .. شاید بعضی ها بگن اصلا آینده نگر نباشم ... هستم ولی بیشتر اوقات تیرم به هدف نخورده.
188- قبول داري كه بي اعتمادي و شكستهاي كوچك گذشته در مورد مسائل عاطفي باعث شده نسبت به زندگي بي تفاوت باشي و احساس تنهاييت از روي لجبازي هست و روشي كه پيش گرفتي اگه اصلاحش نكني زندگيتو در آينده نابود ميكنه؟
با شما موافقم .. میگن که راه است و چاه و دیده ی بینا و آفتاب تا آدمی نگاه کند پیش پای خویش چندین چراغ دارد و بیراهه می رود بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش شاید باید کم کم به فکر زندگیم باشم .. ولی احساسی ندارم فعلا .. لجباز هستم ولی دست خودم نیست ... چرا خودم رو تنبیه میکنم نمیدونم چرا ... ولی میدونم بیشتریش برای اعتماد شکسته شده ای خودم هست ...
سوالات رو با توجه به پاسخهاي شما به پستهاي پيشين در مورد عدم رضايتتون از زندگي طرح كردم، من رك هستم و ببخشيد كه رك پرسيدم.
شرمنده ... ولی وجود نداره .. هیچ انسانی کامل نیست ... حتی زن
ولی من منظورم مرد ایده آل از نظر تو بود.مثلا یکی میگه مرد تحصیلکرده و خوتیپ یکی میگه پولدار.. از نظر تو مرد ایده آلت باید چه ویژگی هایی داشته باشه.منظورم اون بود..
گیلاس جان ! هاچو هاچو ! نمی دونم باید به عنوان سوال جدید مطرح شه؟
ولی من منظورم مرد ایده آل از نظر تو بود.مثلا یکی میگه مرد تحصیلکرده و خوتیپ یکی میگه پولدار.. از نظر تو مرد ایده آلت باید چه ویژگی هایی داشته باشه.منظورم اون بود..
مرد ایده آل ... واسه من چهره ... قد .. اصلا مهم نیست ... مهم قلبش هست .. مهم مهربونیش .. اینکه بتونم بهش تکیه کنم .. خونه ام همون جایی باشه که اون حضور داره .. حاضرم حتی باهاش نون خشک بخورم ولی بدونم مرد هست .. غیرت داره .. خانواده اش براش مهمه .. این مرد ایده آل از دید من هست.
روت .. یه شیرینی ... یا بهتره بگم یک نوع کیک افغانی هست که با چایی میخوریش .. بیشتر برای مهمونی های درستش میکنند واسه عصرانه هم عالییه ... ولی من واسه صبحانه خوردمش ▧ تصویر در دسترس نیست
نقل قول: هاچو هاچو
190 . رقصت چطوره ؟
همه میگن عالییییهه
نقل قول: هاچو هاچو
191 . یک عکس تو کامیپوترت که دوستش داری رو بذار لطفا.
یعنی چی؟ اینکه مثلا گنده باشم ولی کاری بلد نباشم انجام بدم .. یا زور بگم؟
يعني گول هيكلت رو خوردي مثلا بري يقه كسي رو بگيري
نقل قول: Ahora Quien
گفته بودم باید فامیل درجه یک باشید که نیستید دیگه
آخه چرا آدمو سر دوراهي قرار ميدين
192- ادامه اين مصرع رو ميتوني بگي ؟ اظهار عجز پيش ستمگر ز ابلهيست .... 193- اگه متوجه بشي كه با شهادتت افغانستان رشد قابل توجهي مي كنه ، حاضري به شهادت برسي؟ 194- اگه همين الان حضرت مهدي بخوان محتويات موبايل يا نوتبوكت رو چك كنن ، احساس خجالت نمي كني ؟
راستي يه مطلب جالب بگم . چندسال پيش ها كه سفري به كشمير و ... داشتم ، هركي از دوستان فاميلمون كه منو ميديد ازش مي پرسيد : اين افغانيه ؟ بعد از اينكه چندنفر پرسيدند ازش و من متوجه شدم ، به فاميلمون گفتم منظورشون چيه ؟ميخوان اذيت كنن؟ فاميلمون گفت : نه بابا . چون تو سفيد و خوشگلي فكر مي كنن افغاني هستي . تازه اونجا فهميدم چه تفاوتهايي بين نژادهاي مختلف افغان هست . مخصوصا وقتي بعضي هاشون رو از نزديك ديدم . به خصوص جامعه نسوانشون رو
Ahora Quien
ممنونمم
خدا ... همه چیزه ... برات برادر میشه .. خواهر میشه .. همزبان .. مونس همدم .. بی پدر ها رو پدر ... بی مادر هارو مادر .. بی خانمان هارو سرپناه .. خدا برای من همه چیزه .. کسی که فقط گوش میده .. ولی سبک میشی وقتی عبادتش میکنی ... یادش میکنی .. وقتی صداش میکنی آرامشت میشه .. به قلبت نور میده.
مردها نمی بخشند اما فراموش می کنند .. زنها می بخشند ولی هیچگاه فراموش نمیکنند... این مثل واقعیته
و برای همین در طول تاریخ این مرد بوده که به خواستگاری زن میرفته و ... البته برای این اصل، استنادات روانشناسانه هم اورده شده که واردش نمیشم.
راستش جوابی ندارم .. شرمنده
بچه مثبت
بچه مثبت:
علیرضا:
گیلاس:
محمود:
دلشاد:
آرش 52:
یلدا انوری:
بوف بوفی:
ایران:
افغانستان:
فنلاند:
ایالات متحده امریکا:
اسرائیل:
مادر:
پدر:
خواهر:
برادر:
همسر:
همبستر:
خدا:
انسان:
زندگی:
عشق:
شراب شیراز:
بهشت:
حور:
قلمان:
جهنم:
شیطان:
اگر زیاده از مورد دوم به بعد هرکدوم رو که دوست نداشتی جواب نده
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
151- من دقیقأ حرف شما رو می فهمم و دیدم که افرادی به خاطر ملیت یا نژاد مسخره می شند،
منظور سوال من همین بود یلدا جان .. ممنون توضیح دادی
وای چه جمله ای زیبای گفتی .افرین افرین
172- تلخ ترین خاطره که تورا به شدت به گریه انداخته وبه سختی تونستی فراموشش کنی ؟؟؟
173یک خاطره شیرین برامون تعریف کن
174-
تا حالا شده دل کسی رو بشکنی؟ یا تا حالا به کسی ظلم کردی ؟؟؟
Ahora Quien
باهوش
مدیر
عروس خانوم
عموییی
پر از غم
کمانگیر
تنها
شادیی
خاطرات خوب
رگ و ریشه
برف
اوباما
شناخته شده
غمخوار
استوار
دوست
پشتوانه
همدم
همه چیز
اشرف مخلوقات
اجبار
احساس ناب
سرخ
نیدونمم
اینم نیدونمم
سزا
آتش
Ahora Quien
خواهش میکنم
ممنونممممم
حرفی که زن داییم بهم گفت .. البته به گریه ننداخت فقط نمیتونم هیچوقت فراموشش کنم .. فکر کرده بود به دایی خودم چشم دارم ... الله اکبر ... پوفففف
در جواب کوروش جان یه خاطره تعریف کردم
تا حالا شده دل کسی رو بشکنی؟ یا تا حالا به کسی ظلم کردی ؟؟؟
شکر خدا تا الان نه
ماهی
خسته نباشی یلدا جان..
175-ماهی دوست داری؟
176-به عنوان یه مهاجر ، یه توصیه به کسی بکن که برای مهاجرت اقدام کرده و در صدد رفتن از وطنش هست..
177-آیا تا حالا شده توی زندگی احساس عجز و ناتوانی مطلق کنی؟ اگر دوس داشتی برامون بگو کی و چرا؟
ممنون از جوابت
arash52
178- چرا من اينقدر دوست داشتني هستم ؟
179- تا حالا گول هيكلت رو خوردي؟
180- اين دعوتنامه ما چي شد؟
maryamlondon1
182- بعد از خارج شدن از ایران بعد از ان به ایران سفر کردی ؟؟
183- یلدا جون چند تا بچه دوست داری داشته باشی ؟؟پسر یا دختر ؟؟
علیرضا
از اینکه میبینم از اون دسته از جوونهایی هستی که با وجود زندگی در غربت به خوندن و نوشتن و فرهنگ و زبان خودمون هم مسلط هستی واقعا خوشحالم و بهت تبریک میگم.
خواستم خسته نباشیدی بهت گفته باشم و یکی دو سؤال کوچیک هم به نظرم اومد که ازت میپرسم.
Ahora Quien
ممنونم ماهی جان
هممم ... من ماهی آب پز شده دوست دارم ... هر نوع رو نه
وقتی دارید میرید ... بفهمید کسی شما رو مجبور به این کار نکرده .. وقتی رسیدید پس فردا یقه دولت رو نگیرید که شما ما رو اینجا خواستید .. (چون دیدم چند نفری رو)
راستش تا الان نه .. ولی یه باری دلم میخواست برم مشهد خیلی دلم پر بود و بی طاقت شده بودم ... با اینکه تا حالا نرفتم .. ولی دلم هوایی شده بود ... چه کنم که قسمت نشد
خواهش میکنم ماهی جان
Life Dream
سلام و خسته نباشيد خدمت يلدا خانم، (همون يلدايي كه اوايل همش داستهانهاي وحشتناك ميزاشت اگه اشتباه نكرده باشم!)
Ahora Quien
ممنونمم
میتونید از آینه بپرسید
یعنی چی؟ اینکه مثلا گنده باشم ولی کاری بلد نباشم انجام بدم .. یا زور بگم؟
گفته بودم باید فامیل درجه یک باشید که نیستید دیگه
Ahora Quien
سن 22 ... نه قبول ندارم رابطه قبل از ازدواج رو .. هیچوقتی .. نوشتم که میخوام مجرد بمونم
نه
1پسر 1دختر .. ... البته اگه ازدواجی در کار باشه
Ahora Quien
از اینکه میبینم از اون دسته از جوونهایی هستی که با وجود زندگی در غربت به خوندن و نوشتن و فرهنگ و زبان خودمون هم مسلط هستی واقعا خوشحالم و بهت تبریک میگم.
خواستم خسته نباشیدی بهت گفته باشم و یکی دو سؤال کوچیک هم به نظرم اومد که ازت میپرسم.
ممنونم .. نظر لطفتون هست
دوران بچگی ربط پیدا میکنه به افغانستان .. ایران و فنلاند .. البته 13سالم بود که اومدم فنلاند ... شاید سن کمی نباشه .. ولی بازم تاثیر های خودش رو داشت .. من منظورم از یک بار کافی بود .. رفتنم به افغانستان بود بعد خیلی مدتی .. ایران هم که خاطرات خوبی برام داشت .. دروغ نگفتم
ظلمی که در حق امام حسین شد درست .. من دلم برای امام مهدی و بی کسی هاش میسوزه .. برای غم هاش ......
Ahora Quien
سلامم و ممنونم
هم آره هم نه ... گاهی اوقات فکر میکنی به خوشبختی رسیدی ..ولی میاد روزی که بدونی سرابی بیش نبوده .. البته باید بری دنبالش به شرط اینکه خوشبختی دیگران رو ازشون نگیری .
شاید خوب نباشه .. من خیلی وقته دیگه منتظر چیزی نیستم .. دوست دارم آینده برام مثل یک سوپرایز باشه .. البته سوپرایز خوب ... اجازه دادم خودش بیاد .. بهش فکر نکنم .. شاید بعضی ها بگن اصلا آینده نگر نباشم ... هستم ولی بیشتر اوقات تیرم به هدف نخورده.
با شما موافقم .. میگن که
راه است و چاه و دیده ی بینا و آفتاب
تا آدمی نگاه کند پیش پای خویش
چندین چراغ دارد و بیراهه می رود
بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش
شاید باید کم کم به فکر زندگیم باشم .. ولی احساسی ندارم فعلا .. لجباز هستم ولی دست خودم نیست ... چرا خودم رو تنبیه میکنم نمیدونم چرا ... ولی میدونم بیشتریش برای اعتماد شکسته شده ای خودم هست ...
رک بودن عالیه ... ممنونم
ماهی
شرمنده ... ولی وجود نداره .. هیچ انسانی کامل نیست ... حتی زن
ولی من منظورم مرد ایده آل از نظر تو بود.مثلا یکی میگه مرد تحصیلکرده و خوتیپ
یکی میگه پولدار..
از نظر تو مرد ایده آلت باید چه ویژگی هایی داشته باشه.منظورم اون بود..
گیلاس جان ! هاچو هاچو ! نمی دونم باید به عنوان سوال جدید مطرح شه؟
gilas : همون سوال قبلی حساب میشه
Ahora Quien
یکی میگه پولدار..
از نظر تو مرد ایده آلت باید چه ویژگی هایی داشته باشه.منظورم اون بود..
مرد ایده آل ... واسه من چهره ... قد .. اصلا مهم نیست ... مهم قلبش هست .. مهم مهربونیش .. اینکه بتونم بهش تکیه کنم .. خونه ام همون جایی باشه که اون حضور داره .. حاضرم حتی باهاش نون خشک بخورم ولی بدونم مرد هست .. غیرت داره .. خانواده اش براش مهمه .. این مرد ایده آل از دید من هست.
هاچو هاچو
190 . رقصت چطوره ؟
191 . یک عکس تو کامیپوترت که دوستش داری رو بذار لطفا.
Ahora Quien
روت .. یه شیرینی ... یا بهتره بگم یک نوع کیک افغانی هست که با چایی میخوریش .. بیشتر برای مهمونی های درستش میکنند واسه عصرانه هم عالییه ... ولی من واسه صبحانه خوردمش
▧ تصویر در دسترس نیست
همه میگن عالییییهه
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
پرسيدم ولي جواب درستي نداد من هم شكستمش
يعني گول هيكلت رو خوردي مثلا بري يقه كسي رو بگيري
آخه چرا آدمو سر دوراهي قرار ميدين
192- ادامه اين مصرع رو ميتوني بگي ؟ اظهار عجز پيش ستمگر ز ابلهيست ....
193- اگه متوجه بشي كه با شهادتت افغانستان رشد قابل توجهي مي كنه ، حاضري به شهادت برسي؟
194- اگه همين الان حضرت مهدي بخوان محتويات موبايل يا نوتبوكت رو چك كنن ، احساس خجالت نمي كني ؟
راستي يه مطلب جالب بگم . چندسال پيش ها كه سفري به كشمير و ... داشتم ، هركي از دوستان فاميلمون كه منو ميديد ازش مي پرسيد : اين افغانيه ؟ بعد از اينكه چندنفر پرسيدند ازش و من متوجه شدم ، به فاميلمون گفتم منظورشون چيه ؟ميخوان اذيت كنن؟ فاميلمون گفت : نه بابا . چون تو سفيد و خوشگلي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→