₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13

بدون عکس

بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!

7019 بازدید، 254 پست، نویسنده: mojde

• mz56mz

ساعت ٣ بامداد هنوز بيدارم ، بي خوابى اومده سراغم ولى سرحالم يكى بياد با هم بريم بيرون :1:
    7 سپاس: ژنرال، Life Dream، mojde، ماهی، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• ژنرال

نقل قول: Holtek
    يادمه چن وقت پيش هم اينجوري شده بودي ، يه اسمي داشت اين مريضي ؟

آره پارسال هم این حالت بهم دست داد ... والا اسم خاصی نداره... رفتم دکتر و آزمایش و چکاپ... گفت همه چیزت تنظمیه فقط خونت غلیظ شده که احتمالا به همین دلیل این حالت بهت دست داده... یه سرس دارو داد که استفاده کردم و دیگه مشکلی نداشتم تا دوشب پیش که دوباره اون حالتا شروع شد و هنوز هم به صورت خفیف گاهی میاد سراغم.
    از پارسال تا حالا دو بار خون دادم ؛ هر 6ماه یه بار خون میدم...

نقل قول: نخبه
    ان شالله که طوری نیس و زود خوب بشه این حالتت( معمولا این جور حالتها از استرس هستش)حالا بازم برو دکتر ببین چی میگن انشالله که هیچی نباشه

نمیدونم... این بار میرم پیش یه متخصص مغز و اصاب؛ در هر حال علتش هرچی باشه، برای غلظت خونم باید چاره ای پیدا کنم. چون عوارض خطر ناکی داره از جمله سکته...
    پارسال مازیار گفت یکی از روش های خیلی خوب درمان غلظت خون، اینه که صبح ناشتا، مویز بخوری... یک ماهی این کارو کردم وبعد دیگه ادامه ندادم.

10 سپاس: maryamlondon1، نخبه، Life Dream، mojde، mz56mz، Holtek، ماهی، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• maryamlondon1

چه جالب اين بخش دفترچه خاطرات شده :65: من دوباره دست گلي به اب دادم برا چند مين بار باز شيشه لپ تاپم شكست،با هزار مكافآت ومنت والتماس برا چند دقيقه تا بلت احسان قرض ميگيرم :2:
    7 سپاس: Life Dream، mojde، mz56mz، ماهی، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• Life Dream

نقل قول: ژنرال
    دیشب نیمه های شب حالم بد شد... یه حالتی داشتم که به نظرم اومد که سکته س... خیلی حال بدی بهم دست میداد که دقیق نمیشه توصیف کرد... کمی سرگیجه+کمی تهوع+تپش قلب... احساس میکردم تماما بدنم میخواد متلاشی بشه و همزمان یه حالت اضطراب و بی قراری و دل آشوبه بهم دست میداد... کمی آروم میشدم و دوباره حمله شروع میشد... پارسال هم یکبار این حالت بهم دست داد... جالبه که معمولا شبها این طور میشم.
    رفتم دکتر فشار خونمو گرفت گفت تنظیمه... یه آمپول و قرص آسپیرین و یه قرص دیگه تجویز کرد تا بعد از 2-3 ساعت کمی آروم شدم. الان هم همون حالت سنگینی رو دارم
    یکسالی میشه که خونم خیلی غلیظ شده و مرتب توی سرم و بدنم احساس سنگینی میکنم...
    باید شنبه برم آزمایش خون و سی تی اسکن از سَرَم...

محسن جان همون طور كه خودت گفتي غلظت خون خيلي توو اين مواردي كه اشاره كردي تاثير داره، به خاطر كندي جريان توو مويرگ هاي مغزي اين اتفاق ميوفته، باعث ميشه اكسيژن رساني به اندازه كافي به مغز انجام نشه و احساس سر گيجه و سنگيني كني، به همراه اين مورد اعصاب ناآرام و روحيه بد هم ميتونه تاثير منفي بزاره، فشارهاي روحي و رواني چيزي هست كه براي كل بدن به خصوص سيستم خون رساني و قلب، و مغز تاثيرات نامطلوبي رو به وجود مياره مثل كمبود حافظه و عدم تمركز، اميدوارم كه بيشتر به فكر خودت باشي، ورزش رو فراموش نكن كه حد اقل تا حد زيادي مشكلات قلبي تنفسيتو درمان ميكنه، مساله روحي هم بايد چيزي كه باعث ناراحتي شده رو از ريشه خشك كرد كه ميدونم تقريباً غير ممكنه تا زماني كه اون مشكل حل نشه! منم با همين مشكلات درگيرم و ميدونم چي ميگي، البته شكر خدا حد اقل مشكلات جسميشو ندارم. انشالله كه شما هم هر چه زودتر شفاي كامل پيدا ميكني :48:

8 سپاس: نخبه، mojde، mz56mz، ماهی، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، ژنرال

• Life Dream

هيجده هوم امتحاناتم شروع ميشه و براي امتحان اول خيلي استرس دارم، اولين امتحانم خيلي سخته، ولي بقيشون راحتن از درسهاي مديريت و برنامه ريزي بدم مياد ولي درسهاي آناتومي و فيزيولوژي بدني رو خيلي دوس دارم :40:
    7 سپاس: نخبه، mojde، mz56mz، ماهی، gilas، Kishe Mehr، ژنرال

• mojde

gilas,

والا اینجوری که دکتر گفته گردنم باید کشیده بشه بعید نیست اون شکلی بشم.
    منم بهترم اما دکتر حسابی بهم هشدار داده باید خیلی مراقب باشیم مخصوصا ماها که کارمون پشت کامپیوتره
    حتما هر چند دقیقه گردنمون رو ورزش بدیم تا دچار این عوارض نشیم

6 سپاس: mz56mz، نخبه، ماهی، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• نخبه

دلم میخاد برم بیرون هوا سرده نمیتونم با دنیز برم .وقتی هم میبرمش اونقدر شیطونی میکنه که پشیمون میشم از بیرون رفتن :62:
    الانم کنارم نشسته هی میکوبه رو کیبرد و یا با موس ور میره :43:
    دلم میخاست برم خونه مامانم بچه رو بزارم اونجا برم دو ساعت برا خودم بچرخم.. اونقده فکرا تو ذهنمه میخام برم وسایل بخرم بیارم تو خونه بدرستمشون ولی با این بچه وروجک نمیشه هی خود خوری میکنم :14:

6 سپاس: ماهی، gilas، mz56mz، mojde، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• Holtek

نقل قول: ژنرال
    از پارسال تا حالا دو بار خون دادم ؛ هر 6ماه یه بار خون میدم..

زالو و حجامت هم خيلي خوبه ، حتما امتحان كن .

8 سپاس: نخبه، ماهی، gilas، mz56mz، mojde، Kishe Mehr، هاچو هاچو، ژنرال

• ماهی

در حال حاضر..له له له...داغونم والللو :4:
    نقل قول: Holtek
    نه مي بينم كه همچنان شانست خوبه

نه بابا شانس چیه..شرمنده ش کردم با وجدان کاری زیاد :4: می تونستم خیلی کارایی رو که کردم نکنم و خیلی کارایی رو که نکردم بکنم...در ضمن کسی رو که قرار شده بذارن جای من هزار تا امتیاز می خواست ازشون بگیره..تازه داره قدر می دونه :3:

6 سپاس: gilas، نخبه، mz56mz، mojde، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• gilas

یه حس بی حسی 1057
    5 سپاس: نخبه، mz56mz، mojde، ماهی، هاچو هاچو

• mz56mz

هوا از دو نفرى گذشته :4: سررررررررد و ابرى و بارانى 256 1201 حس رانندگى توى جادهاى سر سبز دارم 352
    6 سپاس: mojde، ماهی، نخبه، gilas، هاچو هاچو، ژنرال

• mojde

بد نیستیم .گردنمان کمی ذق ذق میکند. کمی هم گرسنه میزنیم کمی هم دلمان قهوه میخواهد.تو این مایه ها :4:
    5 سپاس: mz56mz، ماهی، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

حالمان خوب است آمـّـــــا تو باور کن

آدم زندگیش بایستی با چالش و چلنج همراه باشه :24:

نقل قول: هاچو هاچو
    دارم میرم اصفهون فردا..من همیشه میرم حرم دعاتون میکنم..حالا نوبت شماست..

یعنی میشه بفهمیم مهدی یره میره صفاهان چه بکنه؟ :65: :66:
    ژنرال,
    کاکو انار بخور. ایشالله بلا دور ِ . من برات دعا میکنم...
    نقل قول: Life Dream
    درسهاي مديريت و برنامه ريزي

مدیریت که خوبه :4: اگه کمک خواستی در خدمتم :4:

7 سپاس: mz56mz، mojde، ماهی، نخبه، gilas، هاچو هاچو، ژنرال

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    آدم زندگیش بایستی با چالش و چلنج همراه باشه

مث زندگی من :bahone:
    این روزا دارم فکر می کنم اگر نمودار زندگی من کشیده بشه یه چیزی میشه توی این مایه ها :23:
    تصویر در دسترس نیست

الان حالم خیلی خوبه...یه جورایی عشقولانه ام :9: شاید به خاطر بارونه که داره نم نم میاد 1201

6 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، نخبه، gilas، mojde، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

نقل قول: ماهی
    الان حالم خیلی خوبه...یه جورایی عشقولانه ام شاید به خاطر بارونه که داره نم نم میاد

الان تبدیل شد به برف :4:
    نقل قول: ماهی
    این روزا دارم فکر می کنم اگر نمودار زندگی من کشیده بشه یه چیزی میشه توی این مایه ها

تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: mz56mz، ماهی، نخبه، gilas، mojde، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    الان تبدیل شد به برف

چه برفی میاد... :bahone:
    با اینکه توی این لحظات آخر هم دست از زیرآب زنی بر نمی دارند این جماعت، و آدمو کسل می کنند ..ومی بینم تا چه حد تنگ نظر و بخیل هستند :28: ولی بازم حالم خوبه :65:
    من اصلا یادم نمی اد که کسی خواسته باشه از اداره بره من برم در مورد حق و حقوقش بپرسم و سعی کنم اظهار نظر کنم یا اصلا بهش فکر کنم.از این جماعت در عجبم...آخه چقدر بیکارید شما..تا چه حد به کار دیگران کار دارید؟ 368

5 سپاس: Kishe Mehr، نخبه، gilas، mojde، هاچو هاچو

• نخبه

حوصله ام سر رفته.. همچنان دلم میخاد دنیزو ببرم خونه مامی بزارم خودم برم بیرون 371
    5 سپاس: Kishe Mehr، mojde، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• gilas

4 سپاس: mojde، نخبه، mz56mz، هاچو هاچو

• mojde

خدایا خسته شدم از بس که سر را هم دو راهی بود نمیشه یه کم مستقیم برم؟
    4 سپاس: gilas، نخبه، mz56mz، هاچو هاچو

• 5 سپاس: mojde، gilas، نخبه، mz56mz، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: