تو دبیرستان یه مدیر داشتیم اولا که میگفت کیف کولی نداشته باشین خوب نیست برای دختر
واقعن که
نقل قول: gilas
تاااازه میگفت نور صورت دختر به همین موهای صورتشه نباید اصلاح کنه
آره جدیدا هم خواهران معتقدند که هلو زیباییش به پرزای روشه
نقل قول: mz56mz
امروز خوبم و احساس گرما ميكنم
وای عموووو!!! خب من پیروز از میدان جنگ برگشتم وخوشحالم [hide]همونطور که رئیس قول داده بود فراتر از فرمول مسخره شون که مغایرت با قانون کار داره و حتی فراتر از محاسبات قانونی خودم بهم حقوق و پاداش داد.. 256: بعدشم گفت خب حالا راضی هستی؟ می خوام با رضایت کامل بری.. منم که باورم نمیشد توی اون چند لحظه داشتم فکر می کردم شاید اشتباه حساب کردم.آخه خیلی دور از انتظاره که این آدم چنین کاری کنه..بعدش برا اینکه خیلی رضایتم رو هم نشون ندم گفتم باید راضی باشم؟ دو سال پیش براتون کانورت اطلاعات کردم و پاداشش رو نگرفتم یادتونه؟گفت دیگه اونا رو فرامو ش کن..گفتم خب می پرسید راضی هستید میگم نه..تازه پایه های حقوقیم رو هم اضافه نکرده بودید بعدش دوباره کلی صحبت کردیم .در نهایت از اتاقش اومدم بیرون..نیم ساعت بعد صدام کرد و مقدار خیلی خوبی هم برای کار دوسال پیش بهم پاداش داد بعدشم گفت توی اسفند هم یه پرداخت داریم که گفتم با ابنکه نیستی ولی اسمت رو توی لیست بگذارن الانه خیلی خوشحالم [/hide]
دیشب نیمه های شب حالم بد شد... یه حالتی داشتم که به نظرم اومد که سکته س... خیلی حال بدی بهم دست میداد که دقیق نمیشه توصیف کرد... کمی سرگیجه+کمی تهوع+تپش قلب... احساس میکردم تماما بدنم میخواد متلاشی بشه و همزمان یه حالت اضطراب و بی قراری و دل آشوبه بهم دست میداد... کمی آروم میشدم و دوباره حمله شروع میشد... پارسال هم یکبار این حالت بهم دست داد... جالبه که معمولا شبها این طور میشم. رفتم دکتر فشار خونمو گرفت گفت تنظیمه... یه آمپول و قرص آسپیرین و یه قرص دیگه تجویز کرد تا بعد از 2-3 ساعت کمی آروم شدم. الان هم همون حالت سنگینی رو دارم یکسالی میشه که خونم خیلی غلیظ شده و مرتب توی سرم و بدنم احساس سنگینی میکنم... باید شنبه برم آزمایش خون و سی تی اسکن از سَرَم...
حتما حامله ای نمایش یا پنهان متنان شالله که طوری نیس و زود خوب بشه این حالتت( معمولا این جور حالتها از استرس هستش)حالا بازم برو دکتر ببین چی میگن انشالله که هیچی نباشه
نخبه
نخبه
gilas
البته لالا هم دارما
تو دبیرستان یه مدیر داشتیم اولا که میگفت کیف کولی نداشته باشین خوب نیست برای دختر
تاااازه میگفت نور صورت دختر به همین موهای صورتشه نباید اصلاح کنه
نخبه
نور
منم دارم..دنیز هم تازه خسبیده برم یکم بخسبم
mojde
mz56mz
garfild
فردا برام روز خیلی مهمی
هاچو هاچو
mz56mz
mojde
zrnznn
ایشال که چیزی نیست و زودی سلامتیتونو به دست میارید
.
.
.
garfild,
ایشال که با خبر خوش بیاییی
.
.
.
من درس درد دارم
garfild
امروز هم خسته ام
خدا کنه فردا تعطیل باشه ستاد
تنها
ماهی
واقعن که
آره جدیدا هم خواهران معتقدند که هلو زیباییش به پرزای روشه
وای عموووو!!!
خب من پیروز از میدان جنگ برگشتم وخوشحالم
[hide]همونطور که رئیس قول داده بود فراتر از فرمول مسخره شون که مغایرت با قانون کار داره و حتی فراتر از محاسبات قانونی خودم بهم حقوق و پاداش داد.. 256:
بعدشم گفت خب حالا راضی هستی؟ می خوام با رضایت کامل بری..
الانه خیلی خوشحالم
ژنرال
اونم واسه خاطر اینکه جَو مدرسه مردونه نشه چیزی نمیکن وگرنه گیر میدادن
مشکوک میزنیا
ایشالا...
ماهی,
خوب دبگه حسابی مایه دار شدی!
مبارکه
ژنرال
رفتم دکتر فشار خونمو گرفت گفت تنظیمه... یه آمپول و قرص آسپیرین و یه قرص دیگه تجویز کرد تا بعد از 2-3 ساعت کمی آروم شدم. الان هم همون حالت سنگینی رو دارم
یکسالی میشه که خونم خیلی غلیظ شده و مرتب توی سرم و بدنم احساس سنگینی میکنم...
باید شنبه برم آزمایش خون و سی تی اسکن از سَرَم...
gilas
اما خسته کارک یکم
خاله جونم عمل احتیاج نداری خدارو شکر اما از اینا می خوای
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
ببشخیدHoltek
نه مي بينم كه همچنان شانست خوبه
خدا رو شكر دو روزه هوا يكم گرم شده ، كم مونده بود مثل اون خرها يخ بزنيم
فوتبال بازي كردي يا كاراته ؟
يادمه چن وقت پيش هم اينجوري شده بودي ، يه اسمي داشت اين مريضي ؟
نخبه
حتما حامله ای
نمایش یا پنهان متن
ان شالله که طوری نیس و زود خوب بشه این حالتت( معمولا این جور حالتها از استرس هستش)حالا بازم برو دکتر ببین چی میگن انشالله که هیچی نباشهنخبه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→