سلام من برگشتم خسته ام داغونم ولی نت خونم به شدت افتاده دارم تزریق میکنم تازه امروز فهمیدم که من چقدر بد بختم بعد از 15 روز ماموریت خارج از کشوری اومدم خونه زنم و بچم نیستن رفتن سرکار منم تنهام و خسته خوابم هم نمیبره دارم میترکم خدااااااااا
رفتیم با این جماعت زیر آب زن خداحافظی کردیم ..خداییش ما چه جور مردمی هستیم؟ تاهمین دیروز داشت زیر آبمو می زدا...حالا گریه می کنه مثل بارون بهار و من این حالتیم حس خوبی دارم.از عملکرد خودم توی این سالا برای شرکت راضیم..رئیس ازم خواسته شنبه هم بیام..مشکوک میزنه..البته نه برای کار ..نمی دونم چیکارم داره کلا خیلی عشقولانه شده همه ش این حالتیه
حس خوبی دارم.از عملکرد خودم توی این سالا برای شرکت راضیم..رئیس ازم خواسته شنبه هم بیام..مشکوک میزنه..البته نه برای کار ..نمی دونم چیکارم داره کلا خیلی عشقولانه شده همه ش این حالتیه
میخان گودبای پارتی بگیرن کیک و این صحبتا که مثلا با خاطره خوش بری به من گفتن
والا حقیقتش یه احساس زیبای دیگه هم داشتم روم نشد بگم دل پیچه شدید دارم نمیدونم این غذای هواپیما چی بود لعنتی ترکونده منو آخه یکی به این خاله مژده بگه ی آمار از احساسات برو بچ بگیره خدایی 99 در صدش کجاش زیباست این تاپیک قرار بود احساسات زیبا توش نوشته بشه کار به دل پیچه منم کشید
Holtek
gilas
نمایش یا پنهان متن
یه وقت خدای ناکرده فکر نکنید لالا ندارماااااااااالالا به صورت دیفالت هست
نخبه
یکم عصبانی
مقداری سر در گم
مقدار زیادی هم بی حوصله و خسته از روزای تکراری
mojde
gilas
mojde
gilas
ماهی
نخبه
میخام تغییر دکور بدم شوهر .... امروز و فردا میکنه .. منم دیگه دست و دلم به هیچ کاری نمیره
تنها
نخبه
hadi04
خسته ام داغونم
ولی نت خونم به شدت افتاده دارم تزریق میکنم
تازه امروز فهمیدم که من چقدر بد بختم بعد از 15 روز ماموریت خارج از کشوری اومدم خونه زنم و بچم نیستن رفتن سرکار منم تنهام و خسته خوابم هم نمیبره دارم میترکم خدااااااااا
mz56mz
ماهی
حس خوبی دارم.از عملکرد خودم توی این سالا برای شرکت راضیم..رئیس ازم خواسته شنبه هم بیام..مشکوک میزنه..البته نه برای کار ..نمی دونم چیکارم داره
نخبه
میخان گودبای پارتی بگیرن کیک و این صحبتا که مثلا با خاطره خوش بری
hadi04
دل پیچه شدید دارم نمیدونم این غذای هواپیما چی بود لعنتی ترکونده منو
آخه یکی به این خاله مژده بگه ی آمار از احساسات برو بچ بگیره خدایی 99 در صدش کجاش زیباست این تاپیک قرار بود احساسات زیبا توش نوشته بشه کار به دل پیچه منم کشید
mz56mz
كاكو عرق نعناع بخور خيلى خوبه احساست عوض ميشه
تنها
hadi04
راست میگی؟ الان میرم سراغش البته نعناع خشک هم خوردم فکر کنم همون عرقش بهتر باشه دچار پیچش احساسات شدم
نخبه
نبات داغ هم برا احساساتت خیلی خوبه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→