از دست شماها هوس آش کردم خوابمم میاد همچین یه نموره غر دارم همشم دارم یه لبخند مسخره تحویل همکارام میدم که یعنی همه چی آرومه من چقدر خوشحالمو از این حرفا
زجهان دل بر کندم، تا شوری پیدا کردم تو سیه گیسو کردی چون مجنون صحرا گردم ز تو گر دل برگیرم، دیگر از غم می میرم به خدا دور از رویت از جان شیرین سیرم شب هجران جای می ، خوناب دل می نوشم ز خیالت بر خیزد بوی گل از آغوشم
میبینم که همه هوس اش کردن پس بزار عینهون این نوحه خونا بگم باز دلتون بسوزه
نمایش یا پنهان متنپریشب مامان و بابام اومدن خونمون (مامانم کادوی شب یلدا برای من و دنیز اورده بود) اصرار کردم شام موندن داداش بزرگه و اهل و عیالشم اومدن شام قورمه سبزی درست کردم بعد یهو یادم افتاد خاهرم هم هوس اش کرده بود اش هم درست کردم زنگ زدم اونا هم اومدن جای همتون خالی خیلی خوش گذشت... شب هم همگی موندن خونمون چه کیفی داشت فردا صبح بعد از صبحانه رفتن بعد یهو داداش کوچیکه زنگ زد که میان خونمون خبر نداشتن بابام اینا اینجا بودن.. فکر کن اصلا وقت نمی کردم بیان خونه ما ،این بار اول بود و منو اینهمه خوشبختی محال بود... بازم جاتون خالی نهار دور هم خوردیم و عصری هم با هم رفتیم بیرون کلی خرید کردیم برا خودمون و شام هم بیرون زدیم بر بدن ... یه شب قبل یلدا واقعا خوشحال شدم همه خانواده ام رو دیدم الانم لبو گذاشتم برا شب بپزه برم انار هم دون کنم و بقیه چیزا رو اماده کنم .. خعلی خعلی خوشحالم قراره یلدا خونه خودم باشم و بعد از شام میریم خونه ننه شوهر
کلا خوشحالممممممممممممممممممم راستی شام هم میخام قلیه ماهی بزارم.. اولین باره میخام بپزم
احساسم ته کشیده! هم اکنون نیازمند احساسات سبز شماییم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
حالمو می گم
mojde
خوابمم میاد همچین یه نموره غر دارم
همشم دارم یه لبخند مسخره تحویل همکارام میدم که یعنی همه چی آرومه من چقدر خوشحالمو از این حرفا
mz56mz
تو سیه گیسو کردی چون مجنون صحرا گردم
ز تو گر دل برگیرم، دیگر از غم می میرم
به خدا دور از رویت از جان شیرین سیرم
شب هجران جای می ، خوناب دل می نوشم
ز خیالت بر خیزد بوی گل از آغوشم
نخبه
پس بزار عینهون این نوحه خونا بگم باز دلتون بسوزه
نمایش یا پنهان متن
پریشب مامان و بابام اومدن خونمون (مامانم کادوی شب یلدا برای من و دنیز اورده بود) اصرار کردم شام موندن داداش بزرگه و اهل و عیالشم اومدن شام قورمه سبزی درست کردم بعد یهو یادم افتاد خاهرم هم هوس اش کرده بود اش هم درست کردم زنگ زدم اونا هم اومدن جای همتون خالی خیلی خوش گذشت... شب هم همگی موندن خونمون چه کیفی داشت فردا صبح بعد از صبحانه رفتن بعد یهو داداش کوچیکه زنگ زد که میان خونمون خبر نداشتن بابام اینا اینجا بودن.. فکر کن اصلا وقت نمی کردم بیان خونه ما ،این بار اول بود و منو اینهمه خوشبختی محال بود... بازم جاتون خالی نهار دور هم خوردیم و عصری هم با هم رفتیم بیرون کلی خرید کردیم برا خودمون و شام هم بیرون زدیم بر بدن ... یه شب قبل یلدا واقعا خوشحال شدم همه خانواده ام رو دیدم الانم لبو گذاشتم برا شب بپزه برم انار هم دون کنم و بقیه چیزا رو اماده کنم .. خعلی خعلی خوشحالم قراره یلدا خونه خودم باشم و بعد از شام میریم خونه ننه شوهرکلا خوشحالممممممممممممممممممم
راستی شام هم میخام قلیه ماهی بزارم.. اولین باره میخام بپزم
حالا همه هوس قلیه ماهی کنن
mojde
چه خوب منم پریشب شبیه این برنامه رو داشتم یکم ضعیف تر و بدون آش
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
به سرخی موهای زلف یارنمایش یا پنهان متن
آخرشم میگفته حالا یه چیزی میگم که جای دیگه تون بسوزه ، امشب هیئت شام نمیدن
نخبه
gilas
mojde
ماهی