₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
1 2 ... 7 8 9 10 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑

1088 بازدید، 230 پست، نویسنده: gilas

• ماهی

نقل قول: Holtek
    ماهی جان خدا قوت .
    خیلی سوال تو ذهنم بود که نتونستم بپرسم

مرسی
    چرا نتونستی؟ جواب می دادم :1:
    279. آدم خوش قولی هستی؟

آدم بدقولی نسیتم.سر قرار به موقع حاظر میشم و نسبت به تعهداتی مثل قسط بانکی یا اینجور چیزا وسواس دارم که به موقع پرداخت کنم.اما یه وقتایی شده که یه قولای کوچولویی بدم و نتونم بهش عمل کنم :1:
    280. هر چی در مورد من دوست داری بگو؟

برام قابل احترام هستی.روزایی که توی سایت شلوغی می کردیم رو فراموش نمی کنم.یه جورایی همیشه پیش بینی می کردم الان منو نقل قول می کنی و حتی می دونستم چی می خوای بگی.. :10:
    چیزی ندارم بگم جز اینکه از داشتن دوستی مثل تو با یه قلب مهربون خوشحالم :8:

10 سپاس: بچه مثبت، hadi04، Holtek، بندری، mz56mz، gilas، تنها، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• ماهی

خب هیچ وقت تا حالا ترانه ننوشته بودم.خیلی سخت تر از شعره :4:
    دیگه ریتمش با خودت آرسام!
    ببین میشه چیزی از توش در بیاد؟ :bahone:

ماهیِ کوچیکه این تنگ بلور
    خسته از تَنگی تُنگ
    خسته از دیواره
    انگاری بیماره
    خسته از تنهایی ، خسته از هر چی سوکوت
    تو دلش غصه داره حرف داره
    خسته از انکاره
    ای خدا کاری بکن چاره بکن
    ماهی قرمز این تنگ بلور
    چشاشو بسته ولی بیداره

ینی اون روز میرسه بشکنه این تنگ بلور؟
    ینی اون روز میرسه شنا کنم تا اون دور؟
    دل کوچیییییک منم نفس می خواد ، هوای دریا رو می خواد
    موج می خواد ترس می خواد ، نگو به من "سنگ صبور"!

تو همه دلخوشیِ این دل کوچیییکِ پر از عشق بودی
    چشم من اون روزا دنبال تو بود
    تَنگی تُنگو نمی دید چشمام
    خودمو نمی دیدم
    همه چیم مال تو بود
    پس چی شد کجا شکوندم دلتو
    حرف بزن چیزی بگو
    دل من خسته از این حالت بد حال تو بود

اگه اون روز برسه ...
    که دلم دوباره آغوش بخواد
    که دلم بخواد بیام میون انگشتای تو
    گم میشم تو آغوشت تا نبینی روی تنم اون همه زخم
    اون همه دردِ به جامونده از اون مشتای تو

12 سپاس: jaj، hadi04، Holtek، بچه مثبت، بندری، mz56mz، gilas، Kishe Mehr، تنها، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• hadi04

خسته نباشی و خدا قوت
    از اینکه شرکت کردی بسیار ازت سپاسگزارم و از اینکه روی منو پس نزدی و قلب یه پسر جوون اول راه رو نشکوندی و تا آخرش اومدی دیدی که منم تا آخرش بودم :4: سپاسگزارم از اینکه به همه سوال ها پاسخ درست و حقیقت دادی یه جایی توی همین تاپیک دیدم که گفته بودی شاید بعضی ها نظرشون نسبت بهت تغییر کرده باشه و البته با ناراحتی گفته بودی خواستم بگم من اولین نفری هستم که نظرم نسبت بهت تغییر کرده ولی بیشتر رو به مثبت رفته و مثبت تر شده نسبت بهت ،به صداقتت احترام میذارم و بهت افتخار میکنم
    در پایان برای اینکه یه پست با سوال باشه :
    281-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی سوال دارم ولی نمیپرسم :bahone:
    خسته نباشی :3:

gilas: سوال 281 با 5 بوفی خریداری شد .

11 سپاس: Holtek، ماهی، بچه مثبت، بندری، mz56mz، gilas، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• arash52

سلام بر ماهی گلی گوگولی

281- دوست داری چه دعایی برات بکنم؟
    282- تا حالا فیلم مبتذل دیدی؟ منظورم پورنو است.
    283- اگه پول بخوام چقدر بهم قرض میدی؟

:4:

12 سپاس: Holtek، ماهی، بچه مثبت، بندری، hadi04، mz56mz، gilas، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• ماهی

هر کاری می کنم تکستها با این آیپد کوفتی نقل قول نمیشه ای خدا شکلکا چرا نمیان؟
    jaj,
    خواستم به زبان ریاضی بگم خداوند مجموعه ی هر چی صفت خوب هست و صفت بد در اون راه نداره و مفاهیمی غیر از صفت که برای ما ناشناخته هستند و هیچ بعد منفی ندارند همه با هم میشه خداوند
    به این میگن ریاضی عرفانی :bahone:
    hadi04,
    خواهش می کنم داداش مهربون من. تو همیشه به من لطف داری :8:
    arash52,
    به به آرش خان اینجاست. ای وای این روسری من کجاست؟ :bahone:
    281- دعاکن دستم بهت نرسه :4:
    دعا کن خدا هیچ وقت باهام قهر نکنه :1:
    ۲۸۲-آره دیدم :9:
    ۲۸۳-بستگی به زمانش داره. چند وقته پس میدی؟ می تونم ۵۰۰۰۰۰۰ تومن بهت بدم تا چهار ماه :4:

12 سپاس: بچه مثبت، بندری، Holtek، hadi04، jaj، mz56mz، gilas، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• بندری

نجمه اي ياد بگير ببين چه راحت خرج مي كنم
    284 . ماهي جان بازم دور از جون ان شا الله 120 سال زندگي كني اگه توي غربت تقدير روزگار باعث بشه كه ديگه توي اين دنيا نباشي چه سرپناه و پشتوانه اي براي محمد امين داري و تكليف پسرت چي ميشه كسي هست به دادش برسه ؟
    285 . بزرگ ترين غم ماهي ، شاد ترين لحظه ماهي ؟
    286 . به آق والدين اعتقاد داري ؟ اگه داري اگر روزي مادرت دلش از تو بگيره و نفرينت كنه چكار مي كني ، مي توني از دلش در بياري ؟

اين دفعه ديگه واقعا خسته نباشي :46:
    نمایش یا پنهان متنماهي جان واقعا اگه بگم نظرت نسبت به شما عوض شده دروغ نگفتم خيلي تغيير كرده الته منم مثل هادي نظرم تغيير كرده چون توي صندلي داغ خيلي ها صداقت رو نتونستم به راحتي هضم كنم و احساس نكردم فرد صادقه . اميدوارم توي همه مراحل زندگيت موفق باشي عزيز :46:

gilas: سوالات 284-285 و 286 با 15 بوفی خریداری شد .

11 سپاس: Holtek، hadi04، mz56mz، بچه مثبت، gilas، ماهی، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• Holtek

نقل قول: ماهی
    .یه جورایی همیشه پیش بینی می کردم الان منو نقل قول می کنی و حتی می دونستم چی می خوای بگی..

:4:
    چیزی ندارم بگم جز اینکه از داشتن دوستی مثل تو با یه قلب مهربون خوشحالم

مرسي و از مهربوني قلب خودتونه :8:
    نقل قول: محسن صائب
    شما کافیست فقط لب تر کنی

آخ جون!!! پس بايد با ارسام و محمود وكبلايي ارش و جلال و ديگر دوستان .... هماهنگي يه تور سياحتي تفريحي رو بكنيم :1:
    چرا نتونستی؟ جواب می دادم

حالا كه اصرار كردي باشه :
    287. از اونجائيكه م . امين ( حتما سلام مخصوص منو بهش برسون ) تيزهوشان درس ميخوند اين گفته منو بهتر درك مي كني : متين امسال تيز هوشان قبول شده ( كلا 30 نفر در استان پذيرش كردن ) قانونا بايد دولت برا اين بچه ها سرمايه گذاري بكنه ، درحاليكه تقريبا يه ميليون شهريه گرفتن ( بدون سرويس ) بدترين مدرسه از نظر مكاني و .... اختصاص داده شده و .... بالطبع با اين شرايط بايد شاهد فرار مغزها هم نباشيم!!!!!
    حالا غرض از اين مقدمه چيني اين بود كه اونجا با افراد نخبه چجوري برخورد مي كنن و با تعاريفي كه از وضعيت م. امين كردي ، ظاهرا اون شور و علاقه اي كه براي درس و كارهاي جنبي در ايران داشت اونجا نداره؟ شايد بخاطر چيزاي تازه اي كه اونجا پيدا كرده باشه؟ يا برداشت من اشتباه بوده؟
    مرسي

11 سپاس: hadi04، بندری، mz56mz، بچه مثبت، gilas، ماهی، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• بندری

ضمن عرض خسته نباشيد خدمت ماهي خانم و همه دوستان
    مهلت صندلي داغ ماهي خانوم ساعت 12 : 12 امروز شنبه (به مدت يك هفته به پايان رسيد .
    ان شا الله پس از پاسخگويي ماهي خانوم به سوالات باقيمانده جمع بندي نهايي حضورتان اعلام مي گردد .
    با سپاس فراوان

:46: :46: :46:

12 سپاس: Holtek، hadi04، mz56mz، بچه مثبت، gilas، Kishe Mehr، ماهی، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• mz56mz

بندری,
    اى بابا چوك عزيز تمام شد :3: ما رفته بوديم جنگل هيزيم بياريم اون هم چوب گردو :4:

همگى خسته نباشيد و تشكر ويژه از شركت كننده ماهي عزيز فرحناز خانم و مديران محترم صندلى داغ و دوستان سوال كننده :buff:

11 سپاس: بچه مثبت، Holtek، gilas، بندری، hadi04، ماهی، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• gilas

سوالات باقی مانده که باید پاسخ داده شود .

نقل قول: hadi04
    281-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی سوال دارم ولی نمیپرسم

نقل قول: بندری
    284 . ماهي جان بازم دور از جون ان شا الله 120 سال زندگي كني اگه توي غربت تقدير روزگار باعث بشه كه ديگه توي اين دنيا نباشي چه سرپناه و پشتوانه اي براي محمد امين داري و تكليف پسرت چي ميشه كسي هست به دادش برسه ؟
    286 . به آق والدين اعتقاد داري ؟ اگه داري اگر روزي مادرت دلش از تو بگيره و نفرينت كنه چكار مي كني ، مي توني از دلش در بياري ؟

287. از اونجائيكه م . امين ( حتما سلام مخصوص منو بهش برسون ) تيزهوشان درس ميخوند اين گفته منو بهتر درك مي كني : متين امسال تيز هوشان قبول شده ( كلا 30 نفر در استان پذيرش كردن ) قانونا بايد دولت برا اين بچه ها سرمايه گذاري بكنه ، درحاليكه تقريبا يه ميليون شهريه گرفتن ( بدون سرويس ) بدترين مدرسه از نظر مكاني و .... اختصاص داده شده و .... بالطبع با اين شرايط بايد شاهد فرار مغزها هم نباشيم!!!!!
    حالا غرض از اين مقدمه چيني اين بود كه اونجا با افراد نخبه چجوري برخورد مي كنن و با تعاريفي كه از وضعيت م. امين كردي ، ظاهرا اون شور و علاقه اي كه براي درس و كارهاي جنبي در ايران داشت اونجا نداره؟ شايد بخاطر چيزاي تازه اي كه اونجا پيدا كرده باشه؟ يا برداشت من اشتباه بوده؟

نمایش یا پنهان متنسوالات خودم هم موند :4:

10 سپاس: Holtek، بندری، hadi04، ماهی، mz56mz، تنها، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• gilas

.
    مهلت صندلی داغ به پایان رسیده است

از حضور فعال همگی سپاس گذارم 826

ماهی با پاسخ به 286 سوال از 287 سوال پرسیده شده در طول یک هفته برنده صندلی داغ مرداد 1393 می باشد.

نمایش یا پنهان متنبعد از پاسخگویی به سوالات باقیمانده آمار تغییر خواد کرد.

مقداری بوفی و یک ستاره به ماهی تعلق میگیرد.

آمار صندلی داغ مرداد 1393

مهمان : ماهی

تعداد سوالات پرسیده شده : 287 سوال

تعداد سوالات پاسخ داده شده : 281 سوال

بیشترین سوال کننده : zrnznn با 33 سوال و بندری با 33 سوال

کمترین سوال کننده : jaj با یک سوال - Aramesh با یک سوال و ♥Rose♥ با یک سوال

اولین سوال کننده : jaj

آخرین سوال کننده : Holtek

بهترین سوال
    نمایش یا پنهان متنبزودی ...

خنده دار ترین سوال

داغ ترین سوال

خلاقانه ترین سوال

مهم ترین سوال

بچه مثبت - hadi04 - بندری و zrnznn سی ( 30 ) بوفی برای پرسیدن 30 سوال دریافت میکنن .

به هرکدام از برندگان بخش ترینها 15 بوفی هدیه داده میشود.

12 سپاس: بچه مثبت، بندری، hadi04، ماهی، mz56mz، تنها، Holtek، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد، هاچو هاچو

• ماهی

281-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی سوال دارم ولی نمیپرسم

گیلاسی ! این سوال نیست..شوخی بود فکر کنم.باید سوال بپرسم به جاش؟
    چون نفر بعدی هم از 281 شروع کرده :4:

اول از هر کسی خدا هست که به داد من و اون میرسه همیشه
    بعد از اون خب از لحاظ مالی پشتوانه نسبتا خوبی در حد دو تا آپارتمان از طرف من بهش میرسه .
    و از لحاظ عاطفی خانواده م تنهاش نمی گذارن.خواهرم و شوهر خواهرم مامانم کسانی هستند که مطمئنم رهاش نمی کنند و البته پدرش هم تنهاش نخواهد گذاشت.

بزرگترین غم من این هست که هرگز تجربه ی یک خانواده گرم رو با فرزندم و پدرش نداشتم.خیلی وقتا این نیاز رو احساس می کنم.اینکه ما سه تا با هم باشیم.با هم بریم مسافرت.با هم سر میز غذا باشیم و من و پسرم در پناه اون باشیم.طوری که وقتی می بینم توی دیگران بغض میاد توی گلوم.وقتیایی مثل تحویل سال نو که خانواده ها همه دور هم هستند عکس خانوادگی می گیرند و ..همیشه من و امین تنها بودیم این لحظه ها خیلی دلم می گیره و فکر کنم این بزرگترین غم زندگیمه.ازدواج مجدد هم نمی تونه این نیاز رو تامین کنه چون مردها پسر منو تفکیک می کنند از من :1: و این روزها غم فوت پدرم هم در رده ی اون قرار گرفته بهش فکر کنم اشکام جاری میشه.
    و شادترین لحظه..
    راستش خیلی وقته که دیگه چیزی اونقدر ها شادم نمی کنه که بتونم بگم شادترین..چون همیشه معتقدم معلوم نیست بعدش چی میشه.انگار همیشه یه دلواپسی از چیزای غیر قابل پیش بینی دارم.ولی با این حال هر وقت به موفقیتی خودم یا پسرم دست پیدا می کنم خیلی خوشحال میشم.
    دیروز پسرم کمپ تابستونیش تموم شد و یک متن نوشته بود به زبان فرانسه..باورم نمیشه اینقدر سریع زبان یاد می گیره خیلی خوشحال شدم.
    والبته الان یه چیزی یادم اومد وقتی پسرم توی مسابقات رباتیک تیم قزئین رو شکست داد که همه ازش می ترسیدند جیغی از ته دل کشیدم و گریه کردم از خوشحالی :83:

آره اعتقاد دارم.نه تنها والدین بلکه دل دیگران رو شکوندن واقعا معتقدم عاقبت بد داره :1:
    مامان من همه ش دعام می کنه.ایمان دارم نفرین نمی کنه.در ضمن هر کاری هم کنم یه ذره که ازش معذرت خواهی کنم اینقدر زود قبول می کنه تازه بعدش کلی هم لوسم می کنه :83:
    وقتی داشتم می اومدم توی فرودگاه دستشو بوسیدم و گفتم می دونم فرزند خوبی نبودم..بدتر اینقدر گریه کرد که گفتم غلط کردم :83: گفت چرا این حرفو می زنی.تو بهترینی ..و از این داستانا
    مرسي
    ممنونم..ایشونم سلام می رسونن
    و دوما تبریک می گم برای قبولی پسرت..ببوسش
    سوما آره اینجا روی بچه ها فشار نیست.هر چی اتفاق می افته توی دانشگاه اتفاق می افته.در ضمن زیاد برام مهم نیست.می خواد به کجا برسه؟
    دنیایی هست که باید بگذره و تموم بشه بره :4: مهم اینه که خوش حال باشه و مفید باشه.الان فعلا تمرکز روی زبانش هست.حتی موسیقی هم نمی تونه کار کنه چون باید اول زبانش کامل شه.از اول سپتامبر می رم مدرسه ش صحبت می کنم اگه بشه بذارن بره توی گروه موسیقی..معلمش گفته اون موقع بیا یادم بنداز.
    رباتیک هم پیدا نکردم در حد این سن و سال.فقط ماایرانیا هستیم که بچه هامون این همه فعال هستند :4:
    درسش هم که چون 70 درصد وقت بچه های ما صرف حفظ کردن تاریخ ایران و عربستان دینی قران پیامهای آسمانی دفاع مقدس و ... می گذره فکر می کنیم اینجا چقدر کم وقت می گذارند ولی خوب که فکرسو می کنم می بینم ریاضیش سر جاشه دروس اصلیش سر جاشه ..خیلی تغییری نکرده :3:

10 سپاس: hadi04، بچه مثبت، بندری، mz56mz، تنها، Holtek، garfild، ♥Rose♥، gilas، ژنرال

• hadi04

گیلاسی ! این سوال نیست..شوخی بود فکر کنم.باید سوال بپرسم به جاش؟
    چون نفر بعدی هم از 281 شروع کرده

:bahone: من کلا معما هستم :23:

9 سپاس: بندری، ماهی، بچه مثبت، mz56mz، تنها، Holtek، ♥Rose♥، gilas، دلشاد

• ماهی

من کلا معما هستم :23:

آقای معما می شه تکلیف ما رو معلوم کنی؟ :83: این چی هست حالا؟ من باید چه گلی به سرم بزنم؟ :83:

11 سپاس: hadi04، بچه مثبت، بندری، mz56mz، تنها، Holtek، garfild، ♥Rose♥، gilas، ژنرال، دلشاد

• hadi04

آقای معما می شه تکلیف ما رو معلوم کنی؟ این چی هست حالا؟ من باید چه گلی به سرم بزنم؟

اینا کلی سوال هستن که باید بهشون پاسخ بدی ولی من به دلیل اینکه خیلی خسته بودی و سهمیه سوالاتم هم تموم شده بود از پرسیدنشون انصراف دادم حالا میل خودته دیگه اگر میخوای پاسخ بدی به مرور زمان ازت بپرسم :23: :4:

11 سپاس: ماهی، بچه مثبت، بندری، mz56mz، تنها، Holtek، garfild، ♥Rose♥، gilas، ژنرال، دلشاد

• ماهی

اینا کلی سوال هستن که باید بهشون پاسخ بدی

:83:
    281-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

...........
    همه رو جواب دادم اونم نقطه های پایان سوالاست.
    :23: امیدوارم راضی کننده باشه. :23:

11 سپاس: بچه مثبت، hadi04، بندری، mz56mz، تنها، Holtek، garfild، ♥Rose♥، gilas، ژنرال، دلشاد

• ماهی

من الان کارم تمومه؟ باید برم فرم مدرسه ی شازده رو بگیرم..می تونم برم؟ 1078
    11 سپاس: hadi04، بندری، بچه مثبت، mz56mz، تنها، Holtek، garfild، ♥Rose♥، gilas، ژنرال، دلشاد

• hadi04

امیدوارم راضی کننده باشه.

توی عمرم اینطوری قانع نشده بودم :23:
    من الان کارم تمومه؟ باید برم فرم مدرسه ی شازده رو بگیرم..می تونم برم؟

خدا نکنه ،ایشالا دشمنت کارش تموم شه :4: برو فرم رو بگیر و زود بیا تا اونموقع منو امین خسرو سوالات جدید طرح کنیم :23:

11 سپاس: بندری، بچه مثبت، mz56mz، تنها، Holtek، garfild، ♥Rose♥، gilas، ماهی، ژنرال، دلشاد

• بندری

من الان کارم تمومه؟ باید برم فرم مدرسه ی شازده رو بگیرم..می تونم برم؟

نه نري ها سوالاي گيلاسي رو هم جواب بده بعد هر جا دوست داشتي برو . فكر كنم نياز به يه سفر آخر هفته پيدا كرده باشي احتمالا :4:

11 سپاس: mz56mz، hadi04، تنها، Holtek، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، gilas، ماهی، ژنرال، دلشاد

• بندری

خدا نکنه ،ایشالا دشمنت کارش تموم شه برو فرم رو بگیر و زود بیا تا اونموقع منو امین خسرو سوالات جدید طرح کنیم

بعد نجمه هم بياد از توي سوالات ما سوالاشو از نوع كنجكاوي مطرح كنه البته مجاني :4:

10 سپاس: hadi04، تنها، ماهی، Holtek، garfild، mz56mz، بچه مثبت، ♥Rose♥، gilas، دلشاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: