ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
بچه مثبت
256. اگر م.امین ازت بپرسه بچه چه جوری به وجود میاد چه جوابی میدی؟
257. مشروب خوردی حالت خراب نشد؟ تلخی شراب چیه؟ و آیا اجازه میدی م.امین مشروب بنوشه؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
الهی قربونش برم..راحتشون می ذارم
جامعه ی ما مریضه روی همین فشارهایی که به خودمون میاریم..
اینجا به دخترها آموزش داده میشه زیر 18 سال همه چی جرمه.حتی تو کلابها هم راه نمی دن بچه ها رو یه جاهایی حتی محدودیت سنی 22 سال به بالا هست.
حالا من نمیگم همه رعایت می کنند ولی بعید می بینم زیر 18 سال این کارو بکنه.
249. بازم خداي ناكرده و دور از جونش پسرت با دختري همبستر شد و از قضا دختره باردار شد عكس العمل شما چيه ؟
وای این یکیو دیگه نیستم واقعا..
خب برای برادرام و پسرم نه .مادر و خواهرم زیاد مشکلی ندارم.
قبل از اون اعترافات کزاعی یا کضایی یا کظایی بودش
در راسند آقا در راسند
خواهش می کنم داداشم
قوری جس شیرین دوران دبستان .کوکب خانوم زن با سلیقه ای است.
سرو غرور
سوسک چندش
ایران دلم میسوزه
شیراز افتخار می کنم بهش
شانه اتاق خواب
آرسام یاد فردین افتادم الان
بیل ترسیدم نمی دونم چرا.
پاچه ،چوب دو سر ، مهدی یره ، کرست ،خمیر دندان ،سوء تفاهم
آره..مشکل اینترنت داشت مث اینکه.دلم می خواست باشه.مطمئنم اگر بود خیلی شیرین میشد
مهدی یره خمیر دندون مالید روی چوب دو سر که مسواک بزنه یهو دچار سوء تفاهم شد کرست رو بست به پاچه ش
253- از همه انتقاد کردی از منم انتقاد کن فحش هم دادی بدم نمیاد تازه خوشم هم میاد
عسلویه رو ول کن بابا برگرد شیراز.فکر سلامتیت باش
mz56mz
چندتا سوال دارم آتيش زن
براى حذف نشدن اين پست سوال اخر هم ميپرسيم
258-محمد امين برادر يا خواهر ناتنى هم داره؟(فرموديد پدرشون ازدواج كرده )
ممنونم
ماهی
254. الان که کانادا هستی، تنهایی هات و مشکلاتش حل شده؟ علی الاصول یک ایرانی در کانادا تنهاتره تا کشور خودش.
مقدار زیادی از مشکلاتم حل شده.حدااقلش اینه که تنها کاری که برای پسرم می کنم آشپزی و تهیه میحتاج زندگیشه.نگرانش نیستم.و مدرسه هم به من هیچ کاری نداره.اینجا حتی بچه ها از یه سنی دیگه با سرویس نمی رند مدرسه.خودشون یاد م یگیرن همه کاری بکنن.وقتی م یخوان برن اردو بهشون می گن ساعت 9 متروی فلان باشید و بچه ها خودشون میرنوروزی که اومدم پسرم وحشت داشت از تنهایی رفتن به مدرسه ولی الان خودش میره ماهیگیری و ..امشب هم برنامه دارند توی کمپ می خوابند..یه نفسی می کشم
در مورد کار هم هنوز زوده.تا 8 ماه دیگه که دوره م تموم شه و بخوام وارد بازار کار شم نمی تونم نظری بدم. در مورد تنهایی هام هم خب از خانواده دورم ولی ..
اگر خواستم با دوستی برم بیرون یه چیزی بخورم کسی کاری به کارم نداره به عالم و آدم هم لازم نیست توضیح بدم.اینجا دوستی ها معنای س ک س ندارند لزوما مث ایران.
اینجا باید مدتها با هم دوست باشین بعد کم کم به خونه ی هم راه پیدا می کنین بعد تازه میشین دوست دختر و پسر ودیگه از اینجا خیلی طول میکشه تا بخواد جدی شه..
دوستی دارم که با دوست دخترش زندگی م یکنه و دوتا بچه داره از دوست دخترش.
چرا..پرسیده.وقتی خیلی کوچولو بود خیلی سربسته توضیح دادم و گفتم وقتی بزرگ شدی خودت می فهمی.
وقتی بزرگتر شد باز هم ازم پرسید.یه کمی بیشتر توضیح دادم
ولی هنوز اصل ماجرا رو براش نگفتم.وقتی ازدواج کرد و یه مرد بالغ شد اگر زنده بودم بهش می گم
الان دیگه خودشس می دونه
حالم خراب شه ینی بالا بیارم؟
نه ..هیچ وقت تا این حد زیاده روی نکردم.
بستگی به نوع شراب داره.
طعمای مختلف داره.مثلا یه مشروبی هست که با آب گوجه و وتکا و فلفل و یه ادویه مخصوص شور درست میشه..زهره ی آدم بالا میاد. دوس ندارم
همون شراب شیراز که اینجا با همین مارک هست مزه شو دوس دارم
به سن قانونی برسه آره..ولی بهش گفتم که اگه بخوای الان بخوری به بدن خودت آسیب می رسونی.وقتش که شد خودم باهات می خورم.می گه مامان! الانم اگه بگی بخور من نمی خورم
کنجکاوی زیادی در این زمینه نداره.آبجو خریدم برای درست کردن مرغ پفکی .سه روزه توی یخچاله.نگاشم نکرده..حالا که من اینقدر آزادش می ذارم اون خیلی عطش نداره.
باور کن که همینه.محدودیت هست که باعث خیلی مشکلات میشه.
تنها
260.کی یه سفر میاید ایران؟هر وقت بیاید با بچه های سایت قرار میذارید ببینیمتون؟
261.همه از شما نظر پرسیدن پس منم بپرسم
hadi04
کوکب خانوم زن شیرده ای بود
الان یعنی... لا اله ال...
بذار زن بگیری میفهمی پدر شوهر اونیه که من میگم نه اونی که اسمش پدر شوهره قناری
حتما به انتقادت فکر میکنم جدی میگم ولی قرار بود فحش هم بدی قابل ندونستی
262- شراب شیراز رو خوردی؟ البته اصل شراب شیراز رو منظورمه نه مارک شراب شیراز اصل شراب شیراز از چی درست میشه ؟ رنگش رو هم بیان کنید ؟ (2/5)
263- چرا سوال 226 رو که جواب ندادی بعد گفتی جواب دادم و من رفتم دیدم که جواب دادی ولی انگار ندادی ،درست جواب ندادی خاطره از سایت یا برو بچ سایت خنده دار البته ؟
264- چرا فکر میکنی سوالای من سخته ؟ من سوالهام کلی و با گستره ی پاسخگویی زیادی بیان میشه که بهتر بتونی پاسخگو باشی ولی تو میگی سخته چرا ؟ بارسم شکل توضیح دهید .(1/25)
بچه مثبت
صندلی داغ خوبی بود
امیدوارم همیشه 20 ساله باقی بمونی
اومدی ایران برام سوغاتی بیار از نوع شیرازش
خب برای اینکه پستم حذف نشه آخرین سوالم رو بپرسم
265. چندتا فیلم و چندتا کتاب خوب پیشنهاد بده
gilas:
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 8 با 2 سوال - 25 با 1 سوال - 38 با 3 سوال - 48 با 3 سوال - 72 با 3 سوال - 77 با 1 سوال - 97 با 2 سوال - 105 با 1 سوال - 113 با 3 سوال - 130 با 1 سوال - 146 با 3 سوال - 154 با 3 سوال - 161 با 3 سوال و 167 با 1 سوال
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
بله.یک خواهر داره.
نمایش یا پنهان متن
خیلی نزدیک شدی عمو جونم.تا حدودی هم درست حدس زدیماهی
برای اینکه نمی خواستم معطل این قضیه بشم.دردسر خیلی داشت.می خواستم راحت شم از اون شرایط
در نظر دارم تابستون 94 بیام.اگه خدا بخواد.آرزو دارم.ولی با این صندلی داغ ممکنه خیلی ها نظرشون نسبت به من عوض شده باشه.
ازت چیزی نمی دونم شیدا جون .ولی احساسم اینه که خیلی آروم و پاک هستی .به عنوان یه دوست بوف بوفی دوستت دارم خیلی خانومی
ماهی
262- شراب شیراز رو خوردی؟ البته اصل شراب شیراز رو منظورمه نه مارک شراب شیراز اصل شراب شیراز از چی درست میشه ؟ رنگش رو هم بیان کنید ؟ (2/5)
والا این همه جزییات رو نمی دونم.توی ایران چون همه چی یواشکیه اصلا نمی فهمیدم چی می خوردم
263- چرا سوال 226 رو که جواب ندادی بعد گفتی جواب دادم و من رفتم دیدم که جواب دادی ولی انگار ندادی ،درست جواب ندادی خاطره از سایت یا برو بچ سایت خنده دار البته ؟
خاطره نداشتم والا..خب چیکار کنم.باید فکر کنم تا آخر وقت اگه یادم بیاد می نویسم
264- چرا فکر میکنی سوالای من سخته ؟ من سوالهام کلی و با گستره ی پاسخگویی زیادی بیان میشه که بهتر بتونی پاسخگو باشی ولی تو میگی سخته چرا ؟ بارسم شکل توضیح دهید .(1/25)
برای اینکه باید یادم بیاد.یه چیزایی می پرسی که یادم نیست.مثلا یه سوال درسی
یا خاطره ..اونم از سایت
ولی ازت ممنونم.در فکر اون ترانه هم هستم.وقت کنم حواسم هست
ای جونم هم مدرسه ای!
از خوبی خودتونه
تو مرز رام ندادن چیکار کنم اونوقت؟
hadi04
رنگشو درست حدس زدی از انگور سیاه درست میشه از قدیم اگر یادت باشه قدیمیا میگفتن انگور سیاه بخور که غم دل میبره
اکشالی نداره خسته ای زیاد نمیخواد به خودت فشار بیاری این چند روزه کلی پاسخ دادی که نیاز به فکر زیادی داشته پاسخ قبلیتو میپذیرم
یا خاطره ..اونم از سایت یا اسمی که بیاد به اسم یاس خانوم گل کشتی منو اینقدر از جونم فسفر کشیدی
ولی ازت ممنونم.در فکر اون ترانه هم هستم.وقت کنم حواسم هست
حاج خانوم مثل اینکه صندلی داغه ها کنکور آزمایشی که نیست صندلی ولرم هم نیست خواهش میکنم آبجی جان اگر توی سوالام زیاده روی میکنم ازت پوزش میخوام میخوام مجلس گرم شه از قدیم مجلس گرم کن سایت من بودم دارم کاری میکنم سنتها حفظ شه
266- شوهر سابقت اهل کجای ایرانه؟
267- اگر یه روز بشنوی چند نفر از برو بچ سایت دارن میان کانادا عکس العملت چیه؟
268- یه بیت شعر با دست خط خودت بنویس میخوام داشته باشمش ؟(5/5)
نمایش یا پنهان متن
الان میدونم با چوب میای سراغم سوالام کم بود باید فعالیت هنری هم بهش اضافه کنیgilas:
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 24 با 3 سوال - 50 با 3 سوال - 112 با 3 سوال - 120 با 3 سوال - 128 با 3 سوال - 144 با 3 سوال - 150 با 3 سوال - 157 با 3 سوال - 166 با 3 سوال و 171 با 3 سوال
zrnznn
آقا هادی امشب شب آخره و شیر میدن
(نمیدونم تو شهر های دیگه چجوریه؟ تو دزفول که مرسومه هر شب روضه چایی میدن ولی شب آخر روضه رو شیر میدن و نشونه شب آخر همین شیر دادنه...دیگه یه طوری شده که هر چیزی آخرش بود حالا روز اخرش یا شب آخرش یا ساعت آخرش میگن امشب شب آخر ه و شیر میدن
.
.
.
هههههههه
.
.
.
ولی واسه اینکه به خواسته ات که کم کردن 5 امتیاز از من هست برسی من یه سوال دیگه میپرسم:
269. ماهی جون عمو محمود دقیقا چیو درست حدس زد؟ تو فکر عمو محمود چیه؟ میشه کامل توضیح بدی؟
gilas: سوال 269 با 5 بوفی خریداری شد.
ماهی
خب فیلم هاب زیر رو دوس داشتم
Run Lola Run رو خیلی دوست دارم هنوزم دوس دارم باز ببینمش
فیلم ایرانی درباره ی الی
آخرین وسوسه ی مسیح
Her
فیلم 21 گرم
Beautiful Mind (ذهن زیبا )
وکیل مدافع شیطان رو هم حتما دیدی. آل پوچینو چند تا دیالوگ داره که خدا رو با شیطان مقایسه می کنه..خوشم میاد
و سریالها
Revolution Series (با زیرنویساش دانلود کن جالبه)
و walking dead
این سریال به نظر فقط یه سریال وحشت آور هست به نظر من مسیج توش هستمن خوشم میاد
اخیرا هم دارم سریال Breaking bad رو می بینم.جالبه
بعضی از این فیلما فقط سرگرم کننده هستند ولی من دوسشون داشتم
زیاد اهل کتاب نیسنم.خیلی وقته متاسفانه کتاب نخوندم.چیزی ندارم معرفی کنم
نه بابا جان من.خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی..این حرفا چیه می زنی؟
266- شوهر سابقت اهل کجای ایرانه؟
شیراز ولی تهران زندگی می کنند.
267- اگر یه روز بشنوی چند نفر از برو بچ سایت دارن میان کانادا عکس العملت چیه؟
ذوق مرگ می شم و خیلی خوشحال میشم
ماهی
ا ا ا ا ..اینو از قلم انداختم والان م یرم جواب میدم
ای بابا نجمه جونم
حدس زده که این آدم کلا قاطی داره
garfild
271. اگه بیام خونت چی برام می پزی؟
272. یه آهنگ که تو رو یاد بچگیت میندازه؟
ماهی
خسیس نباش..حالا یه 5 امتیازم خرج کنجکاویهات کن چی میشه؟
هر دوشو دوست دارم.مهمون داری رو خیلی دوست دارم به شرط اینکه مجبور نباشم.وقتی خودم دلم بخواد مهمون داشته باشم خیلی بهم می چسبه ولی وقتی توی شرایطش نباشم و مجبورباشم خیلی خسته میشم.
لازانیا.آخه گارفیلد عاشق لازانیاست
آهنگ بوی جوی مولیان..یا گل سنگم..
چون اینا آهنگایی بودند که بابام زمزمه می کرد.یه ته صدای خوبی داشت و بیشتر وقتا این آهنگا رو می خوند..
امیدوارم خداوند همیشه یار و یاور شما باشد و بتوانید در زندگی بهترین مسیر و پیدا کنید
ممنونم آقا محسن.شما به من لطف دارید.
منتظر نصیحت شما هم هستم.اینجا هم بگید مشکلی ندارم.
ممنونم خسرو جاان
از همه ی دوستایی که وقت گذاشتند و سوال پرسیدند ممنونم.تجربه جالبی بود.سالها برگشتم به عقب.چیزهایی که مدتها بهش فکر نکرده بودم.خیلی هاشو یادم رفته بود و مجبور بودم فکر کنم تا جزییاتش یادم بیاد.مثل فیلمی که از اول بذاری و تماشا کنی.
گاهی وقتا کسی سوالی ازت می پرسه که تکونت میده و باعث میشه وایستی و تامل کنی.
خب داستان یک زندگی رو نمیشه نمیشه در قالب چند تا پست تعریف کرد.هنوز خیلی چیزها هست که سوالی در موردش پرسیده نشد و من چیزی نگفتم .بعضی سوالات رو در حد همون سوال جواب دادم و قبل و بعدش چیزهایی برای گفتن وجودداشت ولی در قالب اون سوال نمی گنجید.
زمانی که تصمیم گرفتم روی صندلی داغ بشینم می دونستم که سوالات متفاوتی از من پرسیده خواهد شد.و می خواستم راستشو بگم بااینکه می دونم در مورد من قضاوت خواهد شد. می خوام اینجا ازتون دعوت کنم فیلا درباره الی رو ببینید .فیلمی که در اون دختری توی دریا غرق میشه و هیچ کس نگران غرق شدنش نیست و همه نگران قضاوتی هستند که در مورد اون میشه.
نمایش یا پنهان متن
جمله شاخص در فیلم «درباره الی» مزبور این است: «حالا درباره الی چی فکر میکنند؟» این جمله در شرایطی گفته میشود که زن جوان یعنی الی در دریا غرق شده است و اکنون که مقرر است مرد جوانی که آشنای اوست برای پیگیری وضعیت او که بیخبر، همراه یک گروه غریبه به شمال کشور رفته است به محل حادثه بیاید، در مورد قضاوت او و دیگران پرسیده میشود: «حالا درباره الی چی فکر میکنند؟» این نگرانی، بابت غرق شدن الی نیست، بلکه از بابت قضاوت دربارهی سفر او به نیت شوهریابی است.و این مسئله ای هست اجتناب ناپذیر توی جامعه ما.و من تسلیم اون شدم.
میخوام تمرین کنم که پاسخگو به وجدانم و به خدای خودم باشم و دیگران رو با قضاوتهاشون تنها بگذارم.
از خدا می خوام همونطور که تا الان تنهام نگذاشته و هر جا لب پرتگاه بودم خودش اجازه نداده پرت شم و کمکم کرده ، تا آخر راه تنهام نگذاره.
از همه نعمتهایی که بهم داده ممنونم و قدرشو می دونم.
تنها
274.اگه ازت یه امتحات ریاضی بگیرن و1سوال بیشتر توش نباشه واون سوال 20نمره داشته باشه وسوالش این باشه"خدا=؟"اون طرف معادله چی میذاشتی؟
275.اگه توی یه مهمونی رودربایستی دار غذایی که ازش متنفری رو جلوت بذارند چیکار میکنی؟
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
دلم واستون یه ذره شدهفرصت نشد سوالای قبلی رو بخونم پس اگه سوالم تکراری بود به جهنم
276. با کلمات : شرت،عمو محمود،قیزقیزک،تن ماهی،پفیوز،پارچ،بوزینه،ذرت،کانادا،ماهی یه جمله بساز
277. داری توی خیابون رد میشی یهو می بینی مردم لباس تنشون نیست،با این ضرب المثل موافقی که خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ؟؟
278. عمیق خوابیدی یهو محمد رضا( داداش محمد امین
نمایش یا پنهان متن
خیلی دوست داشتم توی لحظه لحظه صندلیت میبودم ولی شرایط زندگی طوری شده که مشغولم..دلم واسه همتون میتپهماهی
مرسی شیدا جونم
1-همسر سابقم رو بیارن به چند تا سوالم جواب بده.
2-به مادرم صبر زیاد بدن و به پسرم قدرت تحمل و فراموشی این مصیبت
3-کسی هست که دوسش دارم و ایرانه.بیارنش و توی آغوش اون بمیرم
A = {ai : i>1 & a= صفت خوب}
B = {bi : i>1 & b= صفت بد}
C = {ci : i>1 & c= ناشناخته ها }
A ∩ B =ᶲ
M=A U B U C
خدا =(C ∩ A) U (M ∩ A)
ببخشید خیلی پیچیده شد
ولی به زبان ساده خدا برای من یک حامی توانمند هست کخه ایمان دارم پشت سرمه همیشه.
275.اگه توی یه مهمونی رودربایستی دار غذایی که ازش متنفری رو جلوت بذارند چیکار میکنی؟
نمی خورم مگه مجبورم؟
عمو و دوستان حسابی اشکمو در آوردند..ولی جای شما خیلی خالی بود
276. با کلمات : شرت،عمو محمود،قیزقیزک،تن ماهی،پفیوز،پارچ،بوزینه،ذرت،کانادا،ماهی یه جمله بساز
قیز قیزک چیه حالا؟
روز قرار عمو محمود با ماهی در کانادا
نه هرگز..این منم که تاثیر می ذارم روی جوامع
توی تیمارستان جوییش
دیر برگردی تمومه گفته باشم.
Holtek
کاش یک سفر با پدر خانمت بیان مشهد یا منو دعوت کنید همون شب 10 تا زن به پدر خانمت معرفی میکردم (پدر خانمت رو داماد میکردم )تو که جای خودت رو داری برات دخترها خودشون رو می کشند
حاجی جان ما هم التماس دعا داریم
ماهی جان خدا قوت .
خیلی سوال تو ذهنم بود که نتونستم بپرسم ، بعتوان آخرین سوال ها:
279. آدم خوش قولی هستی؟
280. هر چی در مورد من دوست داری بگو؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→