ممنون و ببخشيد از نوع سوالاتم نكته اول : من هر استاددانشگاه و نخبه كشور رو آدم حسابى نميبينم ، دلايلش هم كاملا واضح هست( ديدم و شنيدم )
خواهش می کنم.له له له شدیییییییییم عمو از دست شما خب البته که عکسش درست نیست.
نقل قول: mz56mz
217-يعنى اون استاد با يه شيشه شراب اومد نزد شما ؟ شما كه اولين بارتون بود ايشون از كجا ميدونست شما شراب ميخوريد ؟ در منزل هم كه نداشتيد ، يا اينكه دست خالى اومدند و بعد از ،جاى سفارش شراب داديد؟
واااااااااااااااااااااااای عمووووووووووووووووووووو!!! نمی دونم از کجا می دونست..دست خالی که نیومد.یه عامه سوغاتی از کانادا برام آورده بود خب اون شب مهمون دوستش بود که بعدا شد وکیل بنده.دوستش پیشنهاد کرده بود اینو با خودت ببر. این بنده خدا آدم خلافکاری نیست.امیدوارم این پستها باعث قضاوت شما نشه.نه اهل دود هست نه اهل شراب به مقدار زیاد. هر دوی ما به یک اندازه تنها بودیم.اون هم حرف برای گفتن زیاد داشت
ماهی, خخخخخخخخخ...مچ گیری باحالی بودددد...خوب دکتر بازی کردنننننن
222. تو هم تو بچگی از این دکتر بازیا و مچ گیریا داشتی؟ تعریف میکنی آیا؟
223. ماهی جون الان دمای صندلیت چنده؟
223.ماهی جون مشکل شوهرت چی بود اخر؟ (الان تنها چیزی که دلم میخواد بدونم همینه...ببخچید )
بندري : هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. با توجه به اینکه من قصد ندارم 5 بوفی بابت سوال اضافی بدم از سوال 223 در راه جواب دادن به سوال 224 میگذرم ماهی جون نمیخواد به سوال 223 جواب بدید بی زحمت به سوال 224 پاسخ بدید
بندری:كنجكاو كه خسيس نميشه ماهي جان اگه جواب بدي 5 تا رو كم مي كنيم ازش حالا با خودته كه جواب بدي يا نه
gilas: با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 15 با 1 سوال - 17 با 2 سوال - 22 با 3 سوال - 27 با 3 سوال - 33 با 3 سوال - 53 با 3 سوال - 62 با 3 سوال - 66 با 3 سوال - 73 با 2 سوال - 114 با 3 سوال - 129 با 3 سوال و 142 با 2 سوال
مثل اینکه فکر میکنی من از کره ماه هستم و شما از زمین ...........
اتفاقا بر عکس..بنده از کره ی ماهم شما از کره ی زمین
نقل قول: محسن صائب
شما که مشهد نیومدی
کی گفته نیومدم..شمارشش توی دستم نیست که چند بار مشرف شدم به مشهد
218- فکر نمیکنی در مورد افراد مذهبی یخورده با دیده بی انصافی نگاه میکنی و بقول معروف همه رو با یک چوب میرونی
همیشه گفتم اگر یک مثال نقض پیدا کنم فقط یک مثال نقض نظرم رو کاملا عوض می کنم.
نقل قول: Holtek
ظاهرا شعر کامل نیست ، کاملشو بفرست ، سر فرصت می نویسم
تا همین حدش خوبه اگه حوصله داشتی مرسی
نقل قول: Holtek
اینجوری که عمو محمود داره هیزم زیر صندلی رو زیاد می کنه من دیگه نم تونم سوالی بپرسم.
عموو واقعا نابودم کرده
نقل قول: بندری
ماهي جان از اينكه صادقانه جواب سوالا رو ميدي مرسي
خواهش می کنم خسرو جان
219 . اگه احيانا شما رو بخوان خداي ناكرده از كانادا به هر دليلي اخراج كنن . بعد شخصي باشه كه مسئول اخراج شماست و شما رو كه ديد بهتون پيشنهاد نامعقولي داد و گفت در اين صورت يه كاري مي كنم كه اخراج نشيد آيا حاضريد براي اونجا موندن بازم دست به همچين كاري بزنيد ؟
به هیچ عنوان.در این مورد قبلنا امتحان خودم رو بارها و بارها پس دادم.متنفرم از اونایی که از شرایط خاص یک نفر سوئ استفاده می کنند.هرگز این کارو نمی کنم.به هر قیمتی هم حاضر نیستم اینجا وایستم.
220 . ممنون ميشم هر فكري رو راجع به بندري داري بگيد هر چي كه هست چه بد و چه خوب .
خب خیلی مهربون و خانواده دوست هستی.مردم جنوب ایران مردم کم ادعا مهربون و دوست داشتنی هستند..در ضمن فکر کنم خیلی دست و دل باز باشی
221 . اگه محمد امين بخواد برگرده ايران و پيش باباش زندگي كنه چكار مي كني بهش اجازه ميدي برگرده ايران يه نه بزور نگهش ميداري
خب من به زور نگهش نمی دارم.چون دیگه الان بزرگ شده.قبلنا که اینقدر می ترسیدم به خاطر این بود که بچه بود و به م ناحتیاج داشت..یه مدت وقتی بحثمون میشد به من می گفت اصلا میرم پیش بابام.باهاش صحبت کردم و گفتم هر زمانی که احساس کردی پیش بابات راحت تر هستی می تونی بری ولی تا اینجا هستی باید از قوانین این خونه پیروی کنی. بنابراین اصرار بی منطق به موندنش باعث میشه اون هم اینو احساس کنه و بخواد از من باج بگیره.البته که ته قلبم دوست ندارم این اتفاق بیفته.ولی اگر خواست تحمل می کنم و زجر میکشم
ماهي جان انصافا هيچ قصد آزارو احيانا منظوري توي سوالاتم نداشته و ندارم . اميدوارم از سوالام يه موقع آزرده خاطر نشيد
225- همیشه پدر شوهرم بهم میگه اگر من بهت دختر نمیدادم هیچکس حاضر نبود بهت دخترشو بده نظرت در این مورد چیه آیا درست میگه؟ 226- یه خاطره خنده دار از سایت یا بچه هاش بگو؟ 227- از اینکه فردا جمعه هست و پایان صندلی داغه چه احساسی داری؟
231. هیچ خطا و اشتباهی تو زندگیت نداری؟ هیچ وقت عذاب وجدان نداشتی؟ 232. به نظرت چرا وکیل همسرسابقت، که باهاش فامیل هم بوده، اسرار موکلش رو برای تو میگه و میشه وکیل تو؟ 233. از بچه مثبت انتقاد کن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
234. نظرت راجع به اعدام چيه ؟موافقي يا مخالف (اگه مخالفي ادامه سوالو جواب بده ) نمایش یا پنهان متناگه يكي از عزيزترين كسات دور از جونشون به دست كسي ناجونمردانه و وحشتناك كشته بشه مبخشي يا اعدامش مي كني ) ؟
235. يه جايي تعريف كردي محمد امين با يه دختر فرانسوي نامه رد و بدل كردهو از اين حرفا و اينكه شما يادش دادي كه چطور با دخترا دوست بشه خلاصه بگذريم چقدر فكر مي كني اين اوكي دادنت به محمد امين برا اين بوده كه مخالفتي با روابط خودت نداشته باشه (منظورم همون غيرت مرداي ايرونيه ) منظور هر روابطيه حتي يه پيك نيك ساده ؟
236. آخرين باري كه فيلم خيلي خيلي بد ديدي كي بوده
نمایش یا پنهان متنممنونم از نظر لطفت ماهي جان . من هم خيلي خرسندم كه دوستي چون شما دارم راستي نديديمتا
منظورم مشهدی که شما رو ببینم
نقل قول: ماهی
میدونی مشکل چیه شما با دیدن یک فرد مذهبی کاملا اونو با دینی که اعتقاد داره مقایسه میکنی مثلا در اسلام گفته شده غیبت و دروغ حرام هست .از طرف دیگه یکی از خصلت های بد انسانی همین موارد هست . یعنی همه انسانها میلشون بر این موارد منفی بیشتر استوار هست . حالا شما اگه یک مذهبی رو یکسره زیر نظر بگیری حتما مواردی رو (البته بسته به میزان اعتقاداتش)پیدا میکنی . اینجا میتونی به راحتی انگشت اتهام رو بسوی اونا بگیری شرط انصافش اینطور نگاه هست . ایا این بابا استفاده ابزاری از اعتقادتش میکند یا نه ؟اگه بگی همه مذهبیون استفاده ابزاری میکنند ، بنظرم بی انصافی هست ؟ بنظرم مذهب در بدترین شرایط دست پای انسان رو در خیلی از زمینه ها میبنده حالا سوالهای جدید . 237-شما قبل از مهاجرت به چه کشورهایی سفر کرده بودید؟ 238-الان من که به سن 40 رسیدم بفکر فرو رفتم به خودم برسم . به پوست صورت و سفیدی موها یک مشتری خانم دکتر دارم که چند ماهی هست از اروپا اومده کلی صحبت میکرد که با عمل پزشکی چه کارها میشه کرد؟ شما چی؟فکر میکنی باید بوسیله ابزارهای جدید پزشکی سن و سال خودمون رو کمتر نشون بدیم؟
222. تو هم تو بچگی از این دکتر بازیا و مچ گیریا داشتی؟ تعریف میکنی آیا؟
از دست تو نجمه نه به طور جدی. یه پسر دایی دارم که هم سن هم بودیم.دکتر بازی می کردیم ولی نه به جون خودم از اون دکتر بازیا.فقط می خوابید و می گفت مثلا تو دکتری منو معاینه کن و می خواست که دست بذارم روی دل و روده ش همین سوال دیگه ای نبود که آبروی منو ببرین؟
نقل قول: zrnznn
از 100 شصت تصورم بیش از این بود
224.ماهی جون مشکل شوهرت چی بود اخر؟ (الان تنها چیزی که دلم میخواد بدونم همینه...ببخچید )
هرگز نتونستم تحلیلش کنم و لااقل یک جواب قاطع برای خودم پیدا کنم.اون رفتارها و بعدش تعریف هایی که از من همیشه می کنه.گاهی میگه دوست دارم گاهی ازش می پرسیدم میگفت هیچ چیزی رو دوست ندارم.قبل از طلاق با من حرف نمی زد بعد طلاق می گفت برسم شمال..نمی دونم در ضمن من اون چیزی رو که به سرم اومده بود براتون گفتم.هرگز نگفتم مثلا معتاده یا روانیه یا هر چیزی.چون خودمم نمیدونم چی شد و چرا؟
بندری:كنجكاو كه خسيس نميشه ماهي جان اگه جواب بدي 5 تا رو كم مي كنيم ازش حالا با خودته كه جواب بدي يا نه
جواب دادم دیگه .5 امتیازکه چیزی نیست
نقل قول: hadi04
ممنون از پاسخگویی با حوصله ات دختر جان
خواهش می کنم برادر جان
225- همیشه پدر شوهرم بهم میگه اگر من بهت دختر نمیدادم هیچکس حاضر نبود بهت دخترشو بده نظرت در این مورد چیه آیا درست میگه؟
معل.مه که درست نمی گه با اون وضعی که توی ایران هست آدما با یه دس و یه پا و کله کچل و ..زن گیرشون میاد..مگه چته داداشم؟مهندس نیستی که هسنی..خوش صدا نیستی که هستی..جوات نیستی که هستی
226- یه خاطره خنده دار از سایت یا بچه هاش بگو؟
چه سوالای سختی می کنی آرسام..من که غیر از عمو محمود بچه ها رو ندیدم.خاطره ندارم والا بازم فکر می کنم.اگه یادم اومد باشه
227- از اینکه فردا جمعه هست و پایان صندلی داغه چه احساسی داری؟
خب احساس خاصی ندارم..خوشحالم شرکت کردم.مروری بود بر عمر رفته.اشتباهاتمو یادم افتاد و احساساتی که فراموششون کرده بودم زنده شدند
نقل قول: garfild
228. فرق کش شلوار با بند تنبون چیه؟
کش شلوار در میره بند تمبون پاره میشه
229. رانندگیت در چه وضعیتی زیاد تصادف میکنی یا دست فرمونت خوبه؟
بدک نیست..یه وقتایی کورس می ذاشتم با آقایونایی که مرض می ریختند حال می کردم
230. یه شایعه . درباره خودت شنیدی که خیلی عصبانیت کرده ؟
شاععه ای درمورد خودم یادم نمیاد. آهان چرا یادم اومد.وقتی می خواستم بیام خانواده دور که قبلا چیزی در مورد اقدامات بنده نمی دونستند شوکه شده بودند و یه بنده خدایی از همون نماز خونای درجه یک و محجبه گفته بود حتما با یکی داره میره.مینظورش یه مرد یاچیزی مثل این هست..از حرفش حرصم نگرفت و به مامانم گفتم نمی خواد بگی نه..اتفاقا بگو باشه شما درست میگی.فقط از اینکه دفعه اولش نبود توی کار دیگران فضولی می کرد حرص خوردم
نقل قول: بچه مثبت
231. هیچ خطا و اشتباهی تو زندگیت نداری؟ هیچ وقت عذاب وجدان نداشتی؟
البته که داشتم.هیچ کس این سوالو ازم نپرسید.کارهای زشت با خطا و اشتباه فرق داره. 1- با خانواده م مشکلم رو در میون نذاشتم می تونست منجر به نابودی من شه 2- هر بار مامانم خواست ازم بپرسه عصبانی شدم و ول کردم رفتم بیرون تا حرف نزنم 3-از اینکه بچمو از دست بدم زیادی می ترسیدم.منطقی نبود باید به حرف پدرم گوش می کردم.وقتی جدا شدم خونه جدا گرفتم ولی پدرم اومد دنبالم تا منو برگردونه بازم به حرفش گوش نکردم و می گفتم بچه رو از من می گیره.چون شرط کرده بود بچه رو نم یتونی ببری شیراز.از اون موقع پدرم مشکل فشار خون پیدا کرد و همیشه به خاطر این قضیه عذاب وجدان دارم .خیلی وقتا گریه م یکنم ولی به روحش قسم هیچ کس نمی تونه احساس منو توی اون روزا درک کنه.من نمی تونستم ثانیه ای از بچم دور باشم.شما نمی دونید این بچه از بگچی چقدر آروم و معصوم بود.نگاهاش یادم نمیره..پدرم دو بار اومد تهران.ولی من راضی نشدم بچه رو بذارم بیام
232. به نظرت چرا وکیل همسرسابقت، که باهاش فامیل هم بوده، اسرار موکلش رو برای تو میگه و میشه وکیل تو؟
برای اینکه من خوشگلتر از همسر سابقم بودم زود قضاوت نکن هم مدرسه ای! بعد از اون داستان ، ایشون تماس گرفتند با همسر سابق و درخواست تکمیل مدارک و واریز پول کردند.چند ماهی صبر کردند و دیگه هرگز خبری ازشون نشد.و بعد به من گفتند که خیالت راحت باشه.اون قصد رفتن به کانادا رو نداره.اینقدر نترس از این قضیه. این اسرار مربوط به زندگی من بود.به نظرت نباید م یگفت؟ اگر نگفته بود که همونجوری توی تهرون می موندم . هزار تا مشکل دیگه پیدا می کردم. ایشون بود که به من کمک کرد اینقدر نترسم.پیشنهاد اون بهتر از پیشنهاد پدرم بود.گفت بچه تو بردار بیا کنار خانوادت.اون باید بیاد شکایت کنه و کلی راه رو طی کنه تا بچه رو از تو بگیره.اینطوری زمان خواهی داشت.و این کارو هم کردم و موثر هم واقع شد. سالها بعد من تصمیم به مهاجرت گرفتم نه همون موقع.
233. از بچه مثبت انتقاد کن
good question در مقابل زن مغروری.از بیان احساسات می ترسی.یا اینکه لااقل سخت بیان می کنی.غرور مرد در مقابل بقیه زنها خیلی خوبه ولی برای زن زندگیت مغرور بودن زیاد خوب نیست.زن نیاز داره که مورد توجه باشه.ازش منت کشی بشه.این پیچی هست که باید شل و سفت بشه همیشه مغرور بودن خسته کننده است و مهر تو رو از دل اون بیرون می کنه. برداشت منه ها..شاید صد در صد اشتباه باشه
معل.مه که درست نمی گه با اون وضعی که توی ایران هست آدما با یه دس و یه پا و کله کچل و ..زن گیرشون میاد..مگه چته داداشم؟مهندس نیستی که هسنی..خوش صدا نیستی که هستی..جوات نیستی که هستی
ولی خدایی اون گزینه ی آخری خیلی تعیین کنندست
خب احساس خاصی ندارم..خوشحالم شرکت کردم.مروری بود بر عمر رفته.اشتباهاتمو یادم افتاد و احساساتی که فراموششون کرده بودم زنده شدند
بله صندلی داغ همچین هم داغ نیست خودم دوبار شرکت کردم خیلی حال میده
خوب سوال 226 رو جا انداختی خواهرم
239- به نظرت چرا یه عده فکر میکنن با شرکت در صندلی داغ تنگنای بزرگی براشون پیش میاد و به همین خاطر میپیچونن (البته منظرم محسن خان صائب نیستا )
240- به نظرن صندلی داغ باعث کدورت میشه یا باعث صمیمیت ؟چرا ؟ بارسم شکل توضیح دهید (2 نمره)
241- فکر کن یه دختر جوونی با شرایط امروزی و هنوز ازدواج نکردی یه پسر با شرایط من میاد خاستگاریت و ازت میخواد که باهاش توی همین منطقه یعنی منطقه عملیاتی عسلویه زندگی کنی با همه سختی ها و .... و از شهر خودت با همه امکانات و رفاهش دور باشی در عوض از نظر مالی و عاطفی و .. خلاصه هر چیزی که یه زندگی میخواد تامینی آیا قبول میکنی؟ چرا ؟ لطفا نمودار مربوطه را با محاسبات زیر منحنی محاسبه و رسم کنید (2/25)
234. نظرت راجع به اعدام چيه ؟موافقي يا مخالف (اگه مخالفي ادامه سوالو جواب بده )
خب من با اعدام اصلا مخالف نیستم.کاری به سیاست ندارم ولی اونهایی که مثلا بچه ها رو می کشن یا تجاوز می کنن باید تکه تکه بشن.ولیییییییییییییییییییی: نه در ملا عام. من با اینکه این کارو توی میدون شهر انجام بدن صد درصد مخالفم چون جامعه رو بی رحم و وحشی می کنه.
اگه يكي از عزيزترين كسات دور از جونشون به دست كسي ناجونمردانه و وحشتناك كشته بشه مبخشي يا اعدامش مي كني ) ؟
زبونم لال..فکر نکنم بتونم ببخشم..
235. يه جايي تعريف كردي محمد امين با يه دختر فرانسوي نامه رد و بدل كردهو از اين حرفا و اينكه شما يادش دادي كه چطور با دخترا دوست بشه خلاصه بگذريم چقدر فكر مي كني اين اوكي دادنت به محمد امين برا اين بوده كه مخالفتي با روابط خودت نداشته باشه (منظورم همون غيرت مرداي ايرونيه ) منظور هر روابطيه حتي يه پيك نيك ساده ؟
صفر درصد.. اصلا به این موضوع فکر نکردم نسلای جدید خودشون ذاتا بی غیرت هستند مقایسه نکن با خودت و..فکر می کنم از دهه 70 با اینور پسرا خیلی عوض شدند
من اصولا این فیلما رونمی بینم. فکر کنم سه سال پیش بود
راستي نديديمتا
با این همه آبرو ریزی که از خودم کردم لطفا نخواه که منو ببینی.آبرو برام نذاشتیییییییییییییییییییییییییین
خسته نباشی ماهی گلی خیلی ممنون که انقدر قشنگ و با حوصله به سوالا جواب میدی 242.اون شبی که مشروب خوردی اتفاقای دیگه ای هم افتاد؟؟ 243.میتونم بدونم مهریه ات چقدر بوده؟و آیا تونستی همشو از همسرت بگیری یا نه؟ 244.اگر محمد امین دختر بود بازم انقدر راحت با کارایی که انجام میداد برخورد میکردی؟(منظورم هر کاری هست چه بازی بچگیش چه الان که بزرگ شده و میخواست با پسری دوست باشه و باهاش رابطه داشته باشه)
237-شما قبل از مهاجرت به چه کشورهایی سفر کرده بودید؟
دبی ، سوریه و لبنان
238-الان من که به سن 40 رسیدم بفکر فرو رفتم به خودم برسم . به پوست صورت و سفیدی موها یک مشتری خانم دکتر دارم که چند ماهی هست از اروپا اومده کلی صحبت میکرد که با عمل پزشکی چه کارها میشه کرد؟ شما چی؟فکر میکنی باید بوسیله ابزارهای جدید پزشکی سن و سال خودمون رو کمتر نشون بدیم؟
نه بابا.اعتقادی ندارم.در ضمن زن از مرد زیبایی نمی خواد که.. یه بار یه غلطی کردم یه جای زخم رو خواستم از روی صورتم بردارم خاک بر سر دکترش کنن.یه خط انداخته توی صورتم.اون جای زخم به مراتب ریزتر و نا پیداتر بود.دیگه هیچ وقت خودمو دست دکترا نمی دم
با این همه آبرو ریزی که از خودم کردم لطفا نخواه که منو ببینی.آبرو برام نذاشتیییییییییییییییییییییییییین
245. چرا چنین فکری میکنی؟
246. وقتی برای اولین بار مشروب خوردی، هیچگاه پشیمون نشدی یا عذاب وجدان نداشتی؟ چرا قبلش نمیخوردی؟
247. از فرحناز انتقاد کن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
جواب دادم این سوالو.راستی اسامی خواسته بودی: آﺑﻨﻮﺱ اسم فارسی برای دختر به معنی درﺧﺘﯽ ﮐﻪ ﭼﻮﺏ آﻥ ﺳﯿﺎﻩ رﻧﮓ اﺳﺖ و ﻣﯿﻮﻩ اﻯ ﺑﺴﯿﺎر ﺷﯿﺮﯾﻦ و ﺑﻪ ﺷﮑﻞ اﻧﮕﻮر دارد و ایلیاس اسم عبری برای پسر..اسم فارسی خوب پیدا نکردم برای پسر
239- به نظرت چرا یه عده فکر میکنن با شرکت در صندلی داغ تنگنای بزرگی براشون پیش میاد و به همین خاطر میپیچونن (البته منظرم محسن خان صائب نیستا )
والا چه عرض کنم..شاید مصداق این ضربالمثل طلا که پاکه چه منتش به خاکه نیستند
240- به نظرن صندلی داغ باعث کدورت میشه یا باعث صمیمیت ؟چرا ؟ بارسم شکل توضیح دهید (2 نمره)
بستگی به ظرفیت سوال کنندگان و پاسخگر دارد
241- فکر کن یه دختر جوونی با شرایط امروزی و هنوز ازدواج نکردی یه پسر با شرایط من میاد خاستگاریت و ازت میخواد که باهاش توی همین منطقه یعنی منطقه عملیاتی عسلویه زندگی کنی با همه سختی ها و .... و از شهر خودت با همه امکانات و رفاهش دور باشی در عوض از نظر مالی و عاطفی و .. خلاصه هر چیزی که یه زندگی میخواد تامینی آیا قبول میکنی؟ چرا ؟ لطفا نمودار مربوطه را با محاسبات زیر منحنی محاسبه و رسم کنید (2/25)
می دونی چیه؟ اگر برگردم به همون دوران مطمئنم بازم همون اشتباهات رو می کنم.باور کن همین الانم خیلی وقتا حرف نمی زنم خیلی وقتا می خوام خودم مشکلاتمو حل کنم.خیلی وقتا بیش از حد در مقابل آدما صبوری به خرج می دم.فکر کنم با اون روحیات قبلی قبول کنم ولی تضمینی نمی کنم طلاق نگیرم ولی با عقل الانم نه شرمنده قصد ادامه تحصیل دارم من واقعا هیچ وقت پول برام ملاک نبوده ولی در این زمینه خوش شانسم
248. پسرت به سن قانوني رسيده دست دوست دخترش رو گرفته آورده خونه ميرن توي اتاق بخوابن مشكلي با اين قضيه نداري (هر اتفاقي ممكنه توي اتاق بيافته) 249. بازم خداي ناكرده و دور از جونش پسرت با دختري همبستر شد و از قضا دختره باردار شد عكس العمل شما چيه ؟ 250. به عنوان آخرين سوالم احتمالا : آيا با اين همه اعترافي كه كردي بازم حاضري يه پرينت از صندلي داغت رو براي پسرت ، مادرت ، خواهر و برادرات نشون بدي ؟
آخه گفتي موشكلي نداري با اين موضوع و اينكه ما هم دلمون مي خواست آبجي ماهي مونو ببينيم
gilas: با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 11 با 3 سوال - 37 با 3 سوال - 47 با 3 سوال - 59 با 3 سوال - 68 با 3 سوال - 83 با 3 سوال - 110 با 3 سوال - 133 با 3 سوال - 147 با 3 سوال و 156 با 3 سوال
آﺑﻨﻮﺱ اسم فارسی برای دختر به معنی درﺧﺘﯽ ﮐﻪ ﭼﻮﺏ آﻥ ﺳﯿﺎﻩ رﻧﮓ اﺳﺖ و ﻣﯿﻮﻩ اﻯ ﺑﺴﯿﺎر ﺷﯿﺮﯾﻦ و ﺑﻪ ﺷﮑﻞ اﻧﮕﻮر دارد و ایلیاس اسم عبری برای پسر..اسم فارسی خوب پیدا نکردم برای پسر
ممنونم بسیار زیبا بودن خانوم خوش سلیقه
ولی با عقل الانم نه شرمنده قصد ادامه تحصیل دارم
خوب پس ما میریم دو ساعت دیگه مزاحم میشیم
من واقعا هیچ وقت پول برام ملاک نبوده ولی در این زمینه خوش شانسم
البته فقط پول هم نیستا یه شوهر با اخلاق جنتل منگ مهندس تازه معتاد هم نیست کلی هم خاطرخواه ریخته اطرافش تازه موهاشم پر پشته ماهی دوبار باید بره آرایشگاه درو کنه لامصب انگار کود داده باشن پاش ولی در کل پاسخ جالبی دادی بازم ممنونم
جدی میگی یا شوخی میکنی؟ کاش یک سفر با پدر خانمت بیان مشهد یا منو دعوت کنید همون شب 10 تا زن به پدر خانمت معرفی میکردم (پدر خانمت رو داماد میکردم )تو که جای خودت رو داری برات دخترها خودشون رو می کشند
نه به خدا حاج محسن راست میگم کلا از من خوشش نمیاد هر چیزی هم دلش میخواد بهم میگه ولی خوب بنده خدا سنی ازش گذشته احترامش خیلی خیلی واجبه من فقط سکوت میکنم گاهی هم لبخند میزنم البته در مورد سفر به مشهد حتما خدمتتون میرسیم ولی بدون ایشون
251- با شنیدن این کلمات چه حسی بهت دست میده قوری سرو سوسک ایران شیراز شانه آرسام بیل
252- جای مهدی یره خیلی خالیه سوالهای جالبی میپرسه برای اینکه یادش رو گرامی داریم و روحش رو قرین رحمت کنیم یه مدل سوال اون مدلی ازت میپرسم قبلش عذرخواهی میکنم از کلمات تقصیر بانیشه به من ربطی نداره : با کلمات زیر جمله بساز: پاچه ،چوب دو سر ، مهدی یره ، کرست ،خمیر دندان کرست ،سوء تفاهم
253- از همه انتقاد کردی از منم انتقاد کن فحش هم دادی بدم نمیاد تازه خوشم هم میاد
خسته نباشی ماهی گلی خیلی ممنون که انقدر قشنگ و با حوصله به سوالا جواب میدی
خواهش می کنم عزیز دلم
نقل قول: تنها
242.اون شبی که مشروب خوردی اتفاقای دیگه ای هم افتاد؟؟
مثلا چه اتفاقی؟ نه همه چیز در امن و امان بود.
243.میتونم بدونم مهریه ات چقدر بوده؟و آیا تونستی همشو از همسرت بگیری یا نه؟
1000 گرم طلا. مهریه مو بخشیدم.ولی همون طور که گفتم شرط کرده بود تهران بمونم.گفتم من نمی تونم خونه اجاره کنم و از این خونه برم اون خونه.گفت کمکت می کنم خونه بخری.دو تا آپارتمان روبروی هم خریدیم.پول آپارتمانم رو خودم دادم.5 میلیون نومان کم داشتم که ایشون به من اون پولو دادند.و البته بعدش چند برابرش رو از دست دادم چون که وقتی برگشتم شیراز از من شکایت کردند که بچه رو پس بگیرند و من مجبور بودم پول وکیل بدم و یا اینکه مرتب برم و بیام تهران برای جلسات دادگاه.خونه ی منو توقیف کردند با این شکایت و کلی ضرر مالی به من زدند.
244.اگر محمد امین دختر بود بازم انقدر راحت با کارایی که انجام میداد برخورد میکردی؟(منظورم هر کاری هست چه بازی بچگیش چه الان که بزرگ شده و میخواست با پسری دوست باشه و باهاش رابطه داشته باشه)
فکر نکنم.دخترها باید یاد بگیرن یه چیزایی رو چون آسیب پذیر هستند.ولی بهشم سخت نم یگرفتم .نحوه برخورد قطعا فرق می کنه.اگر دختر داشتم شاید موارد ازدواجی رو که داشتم مخفی م یکردم.خیلی محدود تر می شدم چون دختر آسیب پذیره و ممکنه الگو برداری های غلط بکنه.
خب این اولین باره که دارم همه ی قسمتهای خصوصی زندگیم رو بیان می کنم.توی ایران ما همیشه می ترسیم .دروغ می گیم چون از قضاوت دیگران می ترسیم.ولی من واقعا خواستم راستشو بگم ببینم احساسم چی خواهد بود.الان احساس بدی ندارم.اشتباهاتم رو قبول دارم.
246. وقتی برای اولین بار مشروب خوردی، هیچگاه پشیمون نشدی یا عذاب وجدان نداشتی؟ چرا قبلش نمیخوردی؟
اصلا.به خاطر این که با کسی خوردم که منو مورد سوء استفاده قرار نداد.سعی کرد کمکم کنه.اون کمکم کرد حصاری رو که دور خودم از ترس کشیده بودم بشکنم.و البته که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.به کسی بدی نکردم که بخوام عذاب وجدان داشته باشم. قبلش هم هیچ وقت پیش نیومده بود.انتظار داری توی ایران برم از سوپری مشروب بخرم بخورم؟
247. از فرحناز انتقاد کن
چرا به خاطر خودخواهی خودت داری مادرتو زجر می دی؟اون واقعا داره از دوری تو و نوه ش زجر می کشه. فرحناز: مجبورم.توی ایران شرایط برام سخت شده بود.محیط کارم، آینده ی م.امین ، تنهایی هام و مشکلاتش ..نم یتونستم دیگه .تازه این بچه از آب و گل دربیاد بر می گردم یا اینکه جا بیفنم مامانمو می ارم اگه خدای نکرده یه اتفاقی برای مامانت افتاد چطور می خوای خودتو ببخشی فرحناز: دوست ندارم به این موضوع فکر کنم.ایشالا که هیچ اتفاقی نمی افته خیلی خودخواهی می دونم خیلی خودخواهم
ماهی
نكته اول : من هر استاددانشگاه و نخبه كشور رو آدم حسابى نميبينم ، دلايلش هم كاملا واضح هست( ديدم و شنيدم )
خواهش می کنم.له له له شدیییییییییم عمو از دست شما
خب البته که عکسش درست نیست.
واااااااااااااااااااااااای عمووووووووووووووووووووو!!!
نمی دونم از کجا می دونست..دست خالی که نیومد.یه عامه سوغاتی از کانادا برام آورده بود
خب اون شب مهمون دوستش بود که بعدا شد وکیل بنده.دوستش پیشنهاد کرده بود اینو با خودت ببر.
هر دوی ما به یک اندازه تنها بودیم.اون هم حرف برای گفتن زیاد داشت
zrnznn
خخخخخخخخخ...مچ گیری باحالی بودددد...خوب دکتر بازی کردنننننن
222. تو هم تو بچگی از این دکتر بازیا و مچ گیریا داشتی؟
223.ماهی جون مشکل شوهرت چی بود اخر؟
بندري : هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
با توجه به اینکه من قصد ندارم 5 بوفی بابت سوال اضافی بدم
ماهی جون نمیخواد به سوال 223 جواب بدید
بندری:كنجكاو كه خسيس نميشه
gilas:
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 15 با 1 سوال - 17 با 2 سوال - 22 با 3 سوال - 27 با 3 سوال - 33 با 3 سوال - 53 با 3 سوال - 62 با 3 سوال - 66 با 3 سوال - 73 با 2 سوال - 114 با 3 سوال - 129 با 3 سوال و 142 با 2 سوال
سوال 223 با 5 بوفی خریداری شد .
ماهی
اتفاقا بر عکس..بنده از کره ی ماهم شما از کره ی زمین
تا همین حدش خوبه اگه حوصله داشتی
عموو واقعا نابودم کرده
خواهش می کنم خسرو جان
به هیچ عنوان.در این مورد قبلنا امتحان خودم رو بارها و بارها پس دادم.متنفرم از اونایی که از شرایط خاص یک نفر سوئ استفاده می کنند.هرگز این کارو نمی کنم.به هر قیمتی هم حاضر نیستم اینجا وایستم.
خب خیلی مهربون و خانواده دوست هستی.مردم جنوب ایران مردم کم ادعا مهربون و دوست داشتنی هستند..در ضمن فکر کنم خیلی دست و دل باز باشی
خب من به زور نگهش نمی دارم.چون دیگه الان بزرگ شده.قبلنا که اینقدر می ترسیدم به خاطر این بود که بچه بود و به م ناحتیاج داشت..یه مدت وقتی بحثمون میشد به من می گفت اصلا میرم پیش بابام.باهاش صحبت کردم و گفتم هر زمانی که احساس کردی پیش بابات راحت تر هستی می تونی بری ولی تا اینجا هستی باید از قوانین این خونه پیروی کنی.
برای چی باید آزرده شم..اختیار داری خسرو جان
hadi04
225- همیشه پدر شوهرم بهم میگه اگر من بهت دختر نمیدادم هیچکس حاضر نبود بهت دخترشو بده نظرت در این مورد چیه آیا درست میگه؟
226- یه خاطره خنده دار از سایت یا بچه هاش بگو؟
227- از اینکه فردا جمعه هست و پایان صندلی داغه چه احساسی داری؟
garfild
228. فرق کش شلوار با بند تنبون چیه؟
229. رانندگیت در چه وضعیتی زیاد تصادف میکنی یا دست فرمونت خوبه؟
بچه مثبت
232. به نظرت چرا وکیل همسرسابقت، که باهاش فامیل هم بوده، اسرار موکلش رو برای تو میگه و میشه وکیل تو؟
233. از بچه مثبت انتقاد کن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
نمایش یا پنهان متن
اگه يكي از عزيزترين كسات دور از جونشون به دست كسي ناجونمردانه و وحشتناك كشته بشه مبخشي يا اعدامش مي كني ) ؟235. يه جايي تعريف كردي محمد امين با يه دختر فرانسوي نامه رد و بدل كردهو از اين حرفا و اينكه شما يادش دادي كه چطور با دخترا دوست بشه خلاصه بگذريم چقدر فكر مي كني اين اوكي دادنت به محمد امين برا اين بوده كه مخالفتي با روابط خودت نداشته باشه (منظورم همون غيرت مرداي ايرونيه ) منظور هر روابطيه حتي يه پيك نيك ساده ؟
نمایش یا پنهان متن
ممنونم از نظر لطفت ماهي جان . من هم خيلي خرسندم كه دوستي چون شما دارمراستي نديديمتا
محسن صائب
منظورم مشهدی که شما رو ببینم
میدونی مشکل چیه
شما با دیدن یک فرد مذهبی کاملا اونو با دینی که اعتقاد داره مقایسه میکنی مثلا در اسلام گفته شده غیبت و دروغ حرام هست .از طرف دیگه یکی از خصلت های بد انسانی همین موارد هست . یعنی همه انسانها میلشون بر این موارد منفی بیشتر استوار هست . حالا شما اگه یک مذهبی رو یکسره زیر نظر بگیری حتما مواردی رو (البته بسته به میزان اعتقاداتش)پیدا میکنی . اینجا میتونی به راحتی انگشت اتهام رو بسوی اونا بگیری
شرط انصافش اینطور نگاه هست .
ایا این بابا استفاده ابزاری از اعتقادتش میکند یا نه ؟اگه بگی همه مذهبیون استفاده ابزاری میکنند ، بنظرم بی انصافی هست ؟
بنظرم مذهب در بدترین شرایط دست پای انسان رو در خیلی از زمینه ها میبنده
حالا سوالهای جدید
.
238-الان من که به سن 40 رسیدم بفکر فرو رفتم به خودم برسم . به پوست صورت و سفیدی موها
ماهی
نه به طور جدی.
سوال دیگه ای نبود که آبروی منو ببرین؟
از 100 شصت
هرگز نتونستم تحلیلش کنم و لااقل یک جواب قاطع برای خودم پیدا کنم.اون رفتارها و بعدش تعریف هایی که از من همیشه می کنه.گاهی میگه دوست دارم گاهی ازش می پرسیدم میگفت هیچ چیزی رو دوست ندارم.قبل از طلاق با من حرف نمی زد بعد طلاق می گفت برسم شمال..نمی دونم در ضمن من اون چیزی رو که به سرم اومده بود براتون گفتم.هرگز نگفتم مثلا معتاده یا روانیه یا هر چیزی.چون خودمم نمیدونم چی شد و چرا؟
جواب دادم دیگه .5 امتیازکه چیزی نیست
خواهش می کنم برادر جان
معل.مه که درست نمی گه
چه سوالای سختی می کنی آرسام..من که غیر از عمو محمود بچه ها رو ندیدم.خاطره ندارم والا
بازم فکر می کنم.اگه یادم اومد باشه
کش شلوار در میره بند تمبون پاره میشه
بدک نیست..یه وقتایی کورس می ذاشتم با آقایونایی که مرض می ریختند
شاععه ای درمورد خودم یادم نمیاد.
البته که داشتم.هیچ کس این سوالو ازم نپرسید.کارهای زشت با خطا و اشتباه فرق داره.
1- با خانواده م مشکلم رو در میون نذاشتم می تونست منجر به نابودی من شه
2- هر بار مامانم خواست ازم بپرسه عصبانی شدم و ول کردم رفتم بیرون تا حرف نزنم
3-از اینکه بچمو از دست بدم زیادی می ترسیدم.منطقی نبود باید به حرف پدرم گوش می کردم.وقتی جدا شدم خونه جدا گرفتم ولی پدرم اومد دنبالم تا منو برگردونه بازم به حرفش گوش نکردم و می گفتم بچه رو از من می گیره.چون شرط کرده بود بچه رو نم یتونی ببری شیراز.از اون موقع پدرم مشکل فشار خون پیدا کرد و همیشه به خاطر این قضیه عذاب وجدان دارم .خیلی وقتا گریه م یکنم ولی به روحش قسم هیچ کس نمی تونه احساس منو توی اون روزا درک کنه.من نمی تونستم ثانیه ای از بچم دور باشم.شما نمی دونید این بچه از بگچی چقدر آروم و معصوم بود.نگاهاش یادم نمیره..پدرم دو بار اومد تهران.ولی من راضی نشدم بچه رو بذارم بیام
برای اینکه من خوشگلتر از همسر سابقم بودم
زود قضاوت نکن هم مدرسه ای!
بعد از اون داستان ، ایشون تماس گرفتند با همسر سابق و درخواست تکمیل مدارک و واریز پول کردند.چند ماهی صبر کردند و دیگه هرگز خبری ازشون نشد.و بعد به من گفتند که خیالت راحت باشه.اون قصد رفتن به کانادا رو نداره.اینقدر نترس از این قضیه.
این اسرار مربوط به زندگی من بود.به نظرت نباید م یگفت؟ اگر نگفته بود که همونجوری توی تهرون می موندم . هزار تا مشکل دیگه پیدا می کردم.
ایشون بود که به من کمک کرد اینقدر نترسم.پیشنهاد اون بهتر از پیشنهاد پدرم بود.گفت بچه تو بردار بیا کنار خانوادت.اون باید بیاد شکایت کنه و کلی راه رو طی کنه تا بچه رو از تو بگیره.اینطوری زمان خواهی داشت.و این کارو هم کردم و موثر هم واقع شد.
سالها بعد من تصمیم به مهاجرت گرفتم نه همون موقع.
good question
در مقابل زن مغروری.از بیان احساسات می ترسی.یا اینکه لااقل سخت بیان می کنی.غرور مرد در مقابل بقیه زنها خیلی خوبه ولی برای زن زندگیت مغرور بودن زیاد خوب نیست.زن نیاز داره که مورد توجه باشه.ازش منت کشی بشه.این پیچی هست که باید شل و سفت بشه همیشه مغرور بودن خسته کننده است و مهر تو رو از دل اون بیرون می کنه.
برداشت منه ها..شاید صد در صد اشتباه باشه
hadi04
ولی خدایی اون گزینه ی آخری خیلی تعیین کنندست
بله صندلی داغ همچین هم داغ نیست خودم دوبار شرکت کردم خیلی حال میده
خوب سوال 226 رو جا انداختی خواهرم
239- به نظرت چرا یه عده فکر میکنن با شرکت در صندلی داغ تنگنای بزرگی براشون پیش میاد و به همین خاطر میپیچونن (البته منظرم محسن خان صائب نیستا
ماهی
خب من با اعدام اصلا مخالف نیستم.کاری به سیاست ندارم ولی اونهایی که مثلا بچه ها رو می کشن یا تجاوز می کنن باید تکه تکه بشن.ولیییییییییییییییییییی:
نه در ملا عام.
من با اینکه این کارو توی میدون شهر انجام بدن صد درصد مخالفم
زبونم لال..فکر نکنم بتونم ببخشم..
اصلا به این موضوع فکر نکردم
نسلای جدید خودشون ذاتا بی غیرت هستند
من اصولا این فیلما رونمی بینم.
فکر کنم سه سال پیش بود
تنها
242.اون شبی که مشروب خوردی اتفاقای دیگه ای هم افتاد؟؟
243.میتونم بدونم مهریه ات چقدر بوده؟و آیا تونستی همشو از همسرت بگیری یا نه؟
244.اگر محمد امین دختر بود بازم انقدر راحت با کارایی که انجام میداد برخورد میکردی؟(منظورم هر کاری هست چه بازی بچگیش چه الان که بزرگ شده و میخواست با پسری دوست باشه و باهاش رابطه داشته باشه)
ماهی
دبی ، سوریه و لبنان
نه بابا.اعتقادی ندارم.در ضمن زن از مرد زیبایی نمی خواد که..
یه بار یه غلطی کردم یه جای زخم رو خواستم از روی صورتم بردارم خاک بر سر دکترش کنن.یه خط انداخته توی صورتم.اون جای زخم به مراتب ریزتر و نا پیداتر بود.دیگه هیچ وقت خودمو دست دکترا نمی دم
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
ممنون بابت انتقادت. تا حدودی انتقادت وارده
245. چرا چنین فکری میکنی؟
247. از فرحناز انتقاد کن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
جواب دادم این سوالو.راستی اسامی خواسته بودی:
آﺑﻨﻮﺱ اسم فارسی برای دختر به معنی درﺧﺘﯽ ﮐﻪ ﭼﻮﺏ آﻥ ﺳﯿﺎﻩ رﻧﮓ اﺳﺖ و ﻣﯿﻮﻩ اﻯ ﺑﺴﯿﺎر ﺷﯿﺮﯾﻦ و ﺑﻪ ﺷﮑﻞ اﻧﮕﻮر دارد
و ایلیاس اسم عبری برای پسر..اسم فارسی خوب پیدا نکردم برای پسر
والا چه عرض کنم..شاید مصداق این ضربالمثل طلا که پاکه چه منتش به خاکه نیستند
بستگی به ظرفیت سوال کنندگان و پاسخگر دارد
می دونی چیه؟ اگر برگردم به همون دوران مطمئنم بازم همون اشتباهات رو می کنم.باور کن همین الانم خیلی وقتا حرف نمی زنم خیلی وقتا می خوام خودم مشکلاتمو حل کنم.خیلی وقتا بیش از حد در مقابل آدما صبوری به خرج می دم.فکر کنم با اون روحیات قبلی قبول کنم
ولی با عقل الانم نه
من واقعا هیچ وقت پول برام ملاک نبوده ولی در این زمینه خوش شانسم
بندری
249. بازم خداي ناكرده و دور از جونش پسرت با دختري همبستر شد و از قضا دختره باردار شد عكس العمل شما چيه ؟
250. به عنوان آخرين سوالم احتمالا : آيا با اين همه اعترافي كه كردي بازم حاضري يه پرينت از صندلي داغت رو براي پسرت ، مادرت ، خواهر و برادرات نشون بدي ؟
آخه گفتي موشكلي نداري با اين موضوع و اينكه ما هم دلمون مي خواست آبجي ماهي مونو ببينيم
gilas:
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 11 با 3 سوال - 37 با 3 سوال - 47 با 3 سوال - 59 با 3 سوال - 68 با 3 سوال - 83 با 3 سوال - 110 با 3 سوال - 133 با 3 سوال - 147 با 3 سوال و 156 با 3 سوال
hadi04
و ایلیاس اسم عبری برای پسر..اسم فارسی خوب پیدا نکردم برای پسر
ممنونم بسیار زیبا بودن خانوم خوش سلیقه
خوب پس ما میریم دو ساعت دیگه مزاحم میشیم
البته فقط پول هم نیستا یه شوهر با اخلاق جنتل منگ مهندس تازه معتاد هم نیست کلی هم خاطرخواه ریخته اطرافش تازه موهاشم پر پشته ماهی دوبار باید بره آرایشگاه درو کنه لامصب انگار کود داده باشن پاش
کاش یک سفر با پدر خانمت بیان مشهد یا منو دعوت کنید همون شب 10 تا زن به پدر خانمت معرفی میکردم (پدر خانمت رو داماد میکردم )تو که جای خودت رو داری برات دخترها خودشون رو می کشند
نه به خدا حاج محسن راست میگم کلا از من خوشش نمیاد هر چیزی هم دلش میخواد بهم میگه ولی خوب بنده خدا سنی ازش گذشته احترامش خیلی خیلی واجبه من فقط سکوت میکنم گاهی هم لبخند میزنم
البته در مورد سفر به مشهد حتما خدمتتون میرسیم ولی بدون ایشون
251- با شنیدن این کلمات چه حسی بهت دست میده
قوری
سرو
سوسک
ایران
شیراز
شانه
آرسام
بیل
252- جای مهدی یره خیلی خالیه سوالهای جالبی میپرسه برای اینکه یادش رو گرامی داریم و روحش رو قرین رحمت کنیم یه مدل سوال اون مدلی ازت میپرسم قبلش عذرخواهی میکنم از کلمات تقصیر بانیشه به من ربطی نداره : با کلمات زیر جمله بساز:
پاچه ،چوب دو سر ، مهدی یره ، کرست ،خمیر دندان کرست ،سوء تفاهم
253- از همه انتقاد کردی از منم انتقاد کن فحش هم دادی بدم نمیاد تازه خوشم هم میاد
ماهی
خواهش می کنم عزیز دلم
مثلا چه اتفاقی؟
نه همه چیز در امن و امان بود.
1000 گرم طلا.
مهریه مو بخشیدم.ولی همون طور که گفتم شرط کرده بود تهران بمونم.گفتم من نمی تونم خونه اجاره کنم و از این خونه برم اون خونه.گفت کمکت می کنم خونه بخری.دو تا آپارتمان روبروی هم خریدیم.پول آپارتمانم رو خودم دادم.5 میلیون نومان کم داشتم که ایشون به من اون پولو دادند.و البته بعدش چند برابرش رو از دست دادم چون که وقتی برگشتم شیراز از من شکایت کردند که بچه رو پس بگیرند و من مجبور بودم پول وکیل بدم و یا اینکه مرتب برم و بیام تهران برای جلسات دادگاه.خونه ی منو توقیف کردند با این شکایت و کلی ضرر مالی به من زدند.
فکر نکنم.دخترها باید یاد بگیرن یه چیزایی رو چون آسیب پذیر هستند.ولی بهشم سخت نم یگرفتم .نحوه برخورد قطعا فرق می کنه.اگر دختر داشتم شاید موارد ازدواجی رو که داشتم مخفی م یکردم.خیلی محدود تر می شدم چون دختر آسیب پذیره و ممکنه الگو برداری های غلط بکنه.
ماهی
خواهش می کنم.قابلی نداشت
خب این اولین باره که دارم همه ی قسمتهای خصوصی زندگیم رو بیان می کنم.توی ایران ما همیشه می ترسیم .دروغ می گیم چون از قضاوت دیگران می ترسیم.ولی من واقعا خواستم راستشو بگم ببینم احساسم چی خواهد بود.الان احساس بدی ندارم.اشتباهاتم رو قبول دارم.
اصلا.به خاطر این که با کسی خوردم که منو مورد سوء استفاده قرار نداد.سعی کرد کمکم کنه.اون کمکم کرد حصاری رو که دور خودم از ترس کشیده بودم بشکنم.و البته که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.به کسی بدی نکردم که بخوام عذاب وجدان داشته باشم.
قبلش هم هیچ وقت پیش نیومده بود.انتظار داری توی ایران برم از سوپری مشروب بخرم بخورم؟
چرا به خاطر خودخواهی خودت داری مادرتو زجر می دی؟اون واقعا داره از دوری تو و نوه ش زجر می کشه.
فرحناز: مجبورم.توی ایران شرایط برام سخت شده بود.محیط کارم، آینده ی م.امین ، تنهایی هام و مشکلاتش ..نم یتونستم دیگه .تازه این بچه از آب و گل دربیاد بر می گردم یا اینکه جا بیفنم مامانمو می ارم
اگه خدای نکرده یه اتفاقی برای مامانت افتاد چطور می خوای خودتو ببخشی
فرحناز: دوست ندارم به این موضوع فکر کنم.ایشالا که هیچ اتفاقی نمی افته
خیلی خودخواهی
می دونم خیلی خودخواهم
ژنرال
آرسام تو پدرشوهر داری؟
الان یعنی...
254. الان که کانادا هستی، تنهایی هات و مشکلاتش حل شده؟ علی الاصول یک ایرانی در کانادا تنهاتره تا کشور خودش.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→