₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑

1088 بازدید، 230 پست، نویسنده: gilas

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    169. کاملا منطقی منو مجاب کن که متاهل بشم (دائم منظورمه)

اولا که بهت خیلی مشکوک شدم :bahone: دائم ینی چی؟ :22:
    خب اصلا به چه که دائم ینی چی؟ فقط اینو گفته باشم اگر موقت رو تجربه کرده باشی مجاب نمیشی :23:
    ببین تو برای یه کار احمقانه ( دور از جونت ) دنبال منطق می گردی؟ برای این قضیه باید مغزت رو دور بزنی وگرنه منطقی فکر کنی عقلت اجازه نمی ده این کارو بکنی :23:
    شوخی کردم..حالا باز به من اعتراض میشه اینقدر تبلیغات منفی نکن :4:
    خب جدی باشیم
    بیا اینطوری در نظر بگیریم که ازدواج نکنی..ببینیم چی میشه؟
    یک سری نیازهایی داری که باید پاسخ براش پیدا کنی..
    1-نیاز عاطفی
    فرض کنیم ازدواج نکنی و مثلا دوست دختر بگیری..خب هیچ دختری تا ابد کنار تو به عنوان دوست قرار نمی گیره و تو مجبوری که هی دوست دختر عوض کنی.بماند که هر بار به هر حال بخشی از روحت ناراحت میشه این مسیر برات خطرهایی هم می تونه داشته باشه.همه ی آدمها نرمال نیستند.یهو با یه آدم مشکل داری مواجه میشی که ممکنه بهت آسیب برسونه.در ضمن وقتی پیر شی پیدا کردن دوست دختر خیلی سخت تر میشه.اونوقت باید دوست دختر بخری منظورم اینه کسی به خاطر احساسش کنار تو قرار نمی گیره. :25:
    2- نیاز جنسی
    ممکنه فکر کنی ازدواج موقت می کنی.ولی آیا این راضیت می کنه. زنی که تن به ازدواج موقت می ده یک جای کارش می لنگه.حتما شرایط خوبی نداشته که مجبور به این کار شده.و تو لیاقتت بیشتر از همخوابی با یک زن صیغه ای هست. :1: یه موقع هست مردی ازدواج کرده بچه داره و همه ی کاراشو کرده اون فرق می کنه با تو.اون خانواده شو تشکیل داده و به هر حال اون مسیری رو که می گم باید طی بشه طی کرده قبلا.
    3- نیاز به بقای نسل
    بدون ازدواج این یکی غیر ممکنه.مگر این که اصلا برات مهم نباشه. :66:
    4- نیاز به زندگی اجتماعی که مختص انسان هست و تنها نم یتونه زندگی کنه
    این یک نیاز واقعی هست.نیاز به داشتن خانواده.من این نیاز رو با همه ی مخالفتی که با ازدواج دارم خیلی وقتا احساس می کنم.چند وقت پیش یه خانوم و آقای جوونی رو دیدم توی اتوبوس .مرده بچه رو با پارچه چنان بسته بود توی بغلش و دستش رو گرفته بود پشت کم بچه ( نوزاد چند روزه شاید یک ذره از کف دست مرده بزرگتر بود ) که آدم واقعا بغضش می گرفت.وقتی خواستن پیاده شن با یک دست دیگه ش دست خانومشو که روی صندلی دیگه ای نشسته بود گرفت و با احتیاط از اتوبوس پیاده شدن.یه دستش به بچه بود یه دستش به خانومش.واقعا اشک توی چشمام جمع شد.این یک نیازه که من هرگز تجربه ش نکردم.مطمئنم همونقدر که یک زن از تحت حمایت بودن لذت میبره یک مرد هم از حمایت کردن یک جمع که خانوادش هستند لذت میبره :44: بنابراین خودت رو و یک خانواده دیگه رو از داشتن این نعمت محروم نکن :1:
    خب پس در فرهنگ ما و در جامعه ما راهی به جز ازدواج به عنوان فردی از اون جامعه باقی نمی مونه. :25:
    از همه ی اینها که بگذریم اگر ازدواج کنی دو حالت داره
    1- انشالا خوشبخت میشی.که خب زندگی برات شیرین تر میشه.زندگی همینه.مثل خاله بازی دوران کودکی..زن می گیری دوماد می شی بابا میشی..پدر بزرگ میشی..به هر حال تنها نیستی اینجوری
    2- زبونم لال خوشبخت نمیشی
    بازم دو حالت داره
    2-1 جدا میشی و اونوقت دیگه این مسیرو رفتی تجربه تو کردی ممکنه بچه هم داشته باشی حالا اگر ازدواجم نکردی مهم نیست..
    2-2 تحمل می کنی..که خب من این یکیو قبول ندارم.ولی بازم اون مسیرو طی کردی

هم مدرسه ای! نمیشه تا آخر عمر ازدواج نکرد. :1:
    نمایش یا پنهان متنحالا کی بریم خواستگاری؟ :bahone:

نقل قول: بچه مثبت

170. چه جوری با بوف بوفی آشنا شدی و از نزدیکانت چه کسی میدونه اینجا عضوی؟

بر حسب اتفاق.در حال سرچ بودم..
    فقط پسرم می دونه :1: یه بار هم به داداشم گفتم ولی نمیدونه اسم سایت رو.می دونه که توی یه سایتی عضو هستم و یه تعدادی دوست مجازی دارم :1:

12 سپاس: garfild، بچه مثبت، mz56mz، Holtek، تنها، بندری، hadi04، Kishe Mehr، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• garfild

173. يه جوک بگو

174. اولين سني که آشپزي کرديد چه سني بود؟

175. دست خط شما خوبه؟

11 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ماهی، Holtek، تنها، بندری، hadi04، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• ماهی

سوال 134 و 161 کامل شد
    11 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، Holtek، تنها، بندری، hadi04، garfild، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• ماهی

♥Rose♥171- جریان هم مدرسه ای شدنتون با هم مدرسه ایتون چیست ؟ ,
    ممنونم فاطمه خانوم :1:
    هر دو تامون توی یه مدرسه درس خوندیم شدیم هم مدرسه ای :4:
    نمایش یا پنهان متنتوی یک دانشگاه درس خوندیم :3:

11 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، Holtek، تنها، بندری، hadi04، garfild، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• بچه مثبت

176. زندگی فرحناز 35 ساله با زیبایی 20 سالگی چه فرقی با زندگی فرحناز 35ساله با زیبایی 35سالگی میتونه داشته باشه؟
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: mz56mz، ماهی، Holtek، تنها، بندری، hadi04، garfild، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• mz56mz

وقت بخير عمو جان

177-لطف كنيد يه نصحيت يا پند يا جمله ي كه سر لوحه زندگيم قرار بدم ( نكته كه از شما ياد بگيرم)

ممنونم

11 سپاس: ماهی، Holtek، تنها، بچه مثبت، بندری، hadi04، garfild، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• ماهی

نقل قول: ژنرال
    172. یک انتقاد از من بکن

خب برای انتقاد یا تعریف کردن از یک نفر باید اون رو شناخت . با شناخت در این حد شاید انتقاد من درست نباشه ولی چیزی که به ذهنم میرسه رو می گم
    احساس می کنم از کل کل کردن خوشت میاد. وقتی با یکی بحث می کنی کوتاه نمیای و هر چیزی میگه تو یه چیز دیگه میگی . شاید بهتر باشه یه کمی تجدید نظر کنی. ببخشید خودت خواستی انتقاد رو بشنوی. من خودم سرتا پا ایرادم . :9:
    نقل قول: garfild
    173. يه جوک بگو

ضرب المثل شیرازی: چرا عاقل کند کاری؟!!! :bahone:

174. اولين سني که آشپزي کرديد چه سني بود؟

آخی این سوالت باعث شد فکر کنم و یادم بیاد.
    خب از بچگی همیشه کنار مامانم بودم توی آشپزی. اون آشپزی می کرد و من یه ریز حرف میزدم :4:
    اولین بار فکر کنم راهنمایی بودم . تابستون بود. مامانم صبح رفت بیرون . یه کتاب آشپزی خیلی قطور و خوشگلی داشت که خیلی دوستش داشتم. تمام برگه هاش روغنی و عکساش خیلی خوشگل بودند. فکر کردم مامانمو خوشحال کنم. پاشدم کتاب آشپزی رو باز کردم و سعی کردم یه چیزی پیدا کنم. یادم نمیاد اسم غذا چی بود فقط یادمه سه تا بسته گوشت چرخ کرده درآوردم از فریزر. فکر کنم یه چیزی مثل کتلت می خواستم درست کنم. که متاسفانه گند زدم به همه ی گوشتا :83: مامانم از راه رسید و وقتی دید که چه خرابکاری هایی کردم با این ک عصبانی شده بود ولی چیزی بهم نگفت . و خودش با گوشتا یه غذایی درست کرد که تا دوروز می خوردیم :83:

175. دست خط شما خوبه؟

بدک نیست..
    تصویر در دسترس نیست

176. زندگی فرحناز 35 ساله با زیبایی 20 سالگی چه فرقی با زندگی فرحناز 35ساله با زیبایی 35سالگی میتونه داشته باشه؟

سوال جالبی بود. :56: نمی دونم شایدم فرقی نکنه. من زیبایی بیست سالگی رو برای الانم نمی خوام برای ۱۰ سال دیگه میخوام که کم کم باید با زیبایی خداحافظی کنم :20:
    در ضمن هیچ زیبایی جای جوونی رو نمیگیره. خواستی ازدواج کنی کم سن وسال بگیر.. زیر ۲۵ سال :4: نصیحتای منو گوش کن :4:
    نقل قول: mz56mz
    177-لطف كنيد يه نصحيت يا پند يا جمله ي كه سر لوحه زندگيم قرار بدم ( نكته كه از شما ياد بگيرم)

هر زمانی دیدید استرسهاتون زیاد شده زمان رو از دست ندید. خودتون رو از عامل استرس دور کنید. :1:

12 سپاس: Holtek، mz56mz، تنها، بچه مثبت، بندری، hadi04، zrnznn، garfild، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• Holtek

سلام
    ماشالله بزنم به تخته ، خط زيبايي داري ، متنشم زيبا بود
    178. اولين باري كه مشروب خوردي كي بود و چرا؟
    179. تعريف غيرت در اونور آب چيه يا چجوريه؟ مثلا طرف با بي كيني كنار دريا با همسرش قدم ميزنه و از قضا چند نفر ايراني هم دوروبرش پرسه ميزنن ، عكس العمل همسره چيه؟

10 سپاس: mz56mz، تنها، بچه مثبت، بندری، ماهی، garfild، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• تنها

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: ماهی
    چرا تنها؟ چقدر تنها؟

خب آدم ها تو یه مقطعی از زندگیشون خیلی احساس تنهایی میکنن و منم اون زمانی که عضو سایت شدم همین حس رو داشتم و شدم تنها...اون موقع خیلی تنها ولی الان خدا رو شکر هیچی 286

180.چی رو هرگز حاضر نیستی تو زندگی ات با کسی تقسیم کنی؟
    181.خواب هات چه رنگی اند؟بهترین خوابی که دیدی؟آخرین خوابی که دیدی؟
    182.اگر فقط برای یه روز گناه کردن آزاد بشه و تو حق انجام فقط یه گناه رو داشته باشی بزرگترین گناهی که انجام میدی چیه؟و چرا؟

10 سپاس: بندری، بچه مثبت، hadi04، ماهی، Holtek، mz56mz، garfild، ژنرال، gilas، ♥Rose♥

• بندری

بسم الله
    ماهي جان شرمنده صندلي داغه :bahone:
    183 . اگه يه روزي يه شوهر مسلمون و مقيد صادقانه عاشق شما بشه و همينطور شما از ايشون خوشتون بياد و با آغوش باز نيز از پسرتون پذيرا باشه و خلاصه زندگي گل و ببلبل آيا حاضريد به خاطر اون آقاي مقيد لااقل به خاطر اينكه دينش ميگه اينطوري باشه نماز بخوني و روزه بگيري و مشروب نخوري و حجاب كامل يك زن مسلمان رو داشته باشي؟
    184 . آيا رابطه جنسي خارج از قائده ازدواج رو هم تجربه كردي ؟ (البته مي توني جواب ندي )
    185 . تا حالا دستت رو روي محمد امين بلند كردي ؟ (اين نوازش هاي عاميانه نه 388 از اون درست و درمون هاش 417 )

11 سپاس: بچه مثبت، hadi04، Kishe Mehr، تنها، ماهی، Holtek، mz56mz، garfild، ژنرال، gilas، ♥Rose♥

• بندری

خب تا الان اين افراد با اين تعداد سوال سعي كردند ماهي رو داغ كنند 507 . باز هم منتظر سوالاي داغ و داغتر از شما عزيزان هستيم : :6:

jaj : يك سوال

دلشاد : شش سوال

pashmak : دوازده سوال

تنها : پانزده سوال

kishmehr : شش سوال

ژنرال : يازده سوال

بچه مثبت : شانزده سوال

بندري : بيست و يك سوال

mz56mz : نه سوال

zrnznn : بيست و دو سوال

garfild : پانزده سوال

hadi04 : شش سوال

holtek : هشت سوال

saman taj : سه سوال

محسن صائب : نه سوال

mojde : سه سوال

aramesh : يك سوال

roze : يك سوال

12 سپاس: بچه مثبت، hadi04، Kishe Mehr، تنها، ماهی، Holtek، mz56mz، garfild، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• hadi04

حجاب ظاهری به شکلی که برای ما تعریف کردن تحمیل عقیده یک نفر هست بر یک جامعه.باهاش مخالفم.ولی خودم براش یه تعریف جدا دارم و بهش پای بندم

186- تعریفتو بگو میخوام بدونم؟
    مبارکا باشه دختره یا پسر؟
    جنسیت رو بگو تا 50% فسفر مغزم صرفه جویی بشه

:23: جنسیت معلوم نی پسر بشه چی بهتره دختر بشه چی بهتره ؟

187- با توجه به اینکه همشهری من هستی و به همین خاطر شاعر از آب درومدی حاضری یه ترانه بگی و من با آهنگ بخونمش ؟ البته من خودم هم شعر زیاد میگم و میدونم شعر و ترانه نحوه سرودنشون متفاوته ولی برای کسی که شعر میگه سرودن ترانه ریتمیک زیاد سخت نیست

188-یه آرزو برای خودت یکی برای برو بچ سایت و یکی اختصاصی برای من کن ؟

آقا لو نده با دم شیر بازی نکن اصلا کی گفته 35 سالشه ای بابا :bahone:

12 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، تنها، ماهی، Holtek، mz56mz، garfild، ژنرال، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• بچه مثبت

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: hadi04
    آقا لو نده
    اگر بپرسم
    “زندگی فرحناز 45 ساله با زیبایی 20 سالگی چه فرقی با زندگی فرحناز 45 ساله با زیبایی 20 سالگی میتونه داشته باشه؟ ”

بازم لو میره؟ :83: 351

189. چندسال بعد از ازدواج، م. امین به دنیا اومد و آیا اون موقع با پدرش مشکل داشتی؟ اگر آره پس چرا بچه دار شدین؟

190. چه کسی اسم م. امین رو انتخاب کرد؟ (با توجه به اینکه گفتی مذهبی نیستی بعید میدونم خودت انتخاب کرده باشی، انتخاب تو چی بود؟)

191. چه جوری م. امین رو میفرستی پی نخود سیاه؟ آیا خاطره ای در این زمینه داری؟ :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    12 سپاس: hadi04، تنها، ماهی، Holtek، mz56mz، garfild، ژنرال، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥، jaj

• zrnznn

192.ماهی جون الان نظرت در مورد برداشتی که ممکنه بچه ها از حرفات کرده باشن چیه؟؟ نمیترسی با صداقتی که تو گفتن برخی مطالب داشتی نظر دیگران در موردت عوض بشه؟!
    (من صداقت رو میپسندم ولی همیشه ازش لطمه دیدم متاسفانه :2: )

193.کسی از بچه ای سایت هست که رو مغز و اعصابت باشه؟! :4:

194.چرا خیلیا عکساشون و مطالب خصوصیشون رو به راحتی تو سایت های دیگه یا وبلاگهاشون میزارن .... با اینکه ممکنه خیلی از دوستابوفیشون هم دوستاشون تو همون سایتها هم باشن...ولی واسه یه عکس گذاشتن اینجا این همه ناز و عشوه میان؟!

12 سپاس: hadi04، بچه مثبت، تنها، ماهی، Holtek، mz56mz، garfild، ژنرال، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• ماهی

نقل قول: Holtek
    سلام
    ماشالله بزنم به تخته ، خط زيبايي داري ، متنشم زيبا بود

سلام..ممنون.به پای دست خط تو که نمی رسه :10: قرار شد شعرمو برام بنویسی چی شد پس؟ :3:
    178. اولين باري كه مشروب خوردي كي بود و چرا؟

هی واااااااااااااای :38:
    زمانی که بعد از طلاقم اصرار کرد با هم بریم شمال.من قبول نکردم .محمد امینو به زور گرفت و گفت با بچه میره شمال.اگر مادر هستی تنهاش نذار.و من مقاومت کردم و نرفتم .اولین باری بود که از بچم جدا میشدم.اون احساس وحشتناک رو هرگز فراموش نمی کنم.درست مثل اینکه دست یا پاتو بریده باشن..
    تصمیمی برای خوردن مشروب نداشتم ولی اتفاقی افتاد که شرایطش پیش اومد.و اون اتفاق مقدمه ی بخش دیگه ای از زندگی من شد.مشروب خوردم گریه کرد حرف زدم و چیرای ناگفته ای که بین من و همسرم بود و نمی تونستم درموردشون حرف بزنم رو گفتم..
    179. تعريف غيرت در اونور آب چيه يا چجوريه؟ مثلا طرف با بي كيني كنار دريا با همسرش قدم ميزنه و از قضا چند نفر ايراني هم دوروبرش پرسه ميزنن ، عكس العمل همسره چيه؟

مردای ایرونی رو نمی دونم.ولی بابا دیگه بی کینی..آخه اینجا کسی به کسی نگاه نمیکنه.
    غیرت هیچ معنایی به شکل ایران نداره.البته اینم بگم به این نتیجه رسیدم که هیچ مردی از بی بندو باری زن خوشش نم یاد.با دوستم داشتیم قدم میزدیم.اینجا شورت جین مد شده خیلی کوتاه.یعنی تقریبا به اندازه لباس زیروطوری که یه وقتایی بلوزشون یه ذره بلنده فکر می کنی هیچ چی پاش نیست.دوستم گفت از این شلوارکا خوشت میاد؟ گفتم نظری ندارم ولی نمی پوشم.گفت منم خوشم نمیاد.خیلی کوتاهه.خندیدم :1: ولی اگر هم دوست دختر یا زنشون بپوشه حق ندارن بگن نپوش :66:
    نقل قول: محسن صائب
    اینکه مثلا محسن پاکدامن اگه حرم میره این خطاها رو هم میکنه پس اشکال از دین و مرام اوست بی انصافی هست
    شما میتونید در هر موضوعی فارغ از عملکرد دیگران فکر کنید و بد و خوبش رو در بیارید

نه بابا من به دیگران کاری ندارم.همیشه هم دوستام مذهبی بودند.اینجا هم دوست صمیمیم کاتولیک هست ..کاتولیک ها در حد خرافات مذهبی هستند.خونواده ش خیلی مقید به کلیسا و ..هستند و یه چیزایی م یگه که می بینم چقدر شبیه مسلمونا هستن.

نقل قول: محسن صائب

و ابزارش

ببین ! کلا میل جنسی چیزی نیست که نشه کنترلش کنی.قبلا هم گفتم اختیارش برای من دست ذهن و قلبم هست.اولا که اینجوری نیست که مثلا توی شرایطی قرار بگیرم یه آقایی از گرد راه برسه و من نتونم خودمو کنترل کنم.نه
    اگر خودم تنها باشم سعی م یکنم از خونه برم بیرون.یا دوش بگیرم.یه جوری که ذهنم رو از این مسئله دور کنم.همین دیگه..پس کنترلش غیر ممکن نیست.
    نقل قول: تنها
    خب آدم ها تو یه مقطعی از زندگیشون خیلی احساس تنهایی میکنن و منم اون زمانی که عضو سایت شدم همین حس رو داشتم و شدم تنها...اون موقع خیلی تنها ولی الان خدا رو شکر هیچی

ایشالا که هیچ وقت دیگه احساس تنهایی نکنی :6:
    180.چی رو هرگز حاضر نیستی تو زندگی ات با کسی تقسیم کنی؟

مردی که دوستش داشته باشم رو :1:
    181.خواب هات چه رنگی اند؟بهترین خوابی که دیدی؟آخرین خوابی که دیدی؟

خواب هام یه وقتایی خیلی شیرین و یه وقتایی تلخند.رنگین ترین خوابی که خیلی زیاد می بینم اینه که توی یه رودخونه قدم میزنم و یه عالمه ماهی رنگارنگ توی آب شنا می کنند طوری که به پام می خورند و من توی خواب هیجان زده میشم از اون همه زیبایی.
    این خوابو خیلی زیاد می بینم خیلی دوس دارم بدونم علتش چیه :1:
    182.اگر فقط برای یه روز گناه کردن آزاد بشه و تو حق انجام فقط یه گناه رو داشته باشی بزرگترین گناهی که انجام میدی چیه؟و چرا؟

واقعا انجام گناه لذت بخش نیست که دوس داشته باشم انجام بدم.
    اونایی که لذت بخش هست گناه نیست آخه :4: (از دیگاه من) و من انجامشون میدم.
    توی ذهنم اومد که همسرم سابقم رو می کشم. :4: ولی از فکرشم خوشم نیومد.نه واقعا نمی خوام اینکارو انجام بدم..
    نقل قول: بندری
    . اگه يه روزي يه شوهر مسلمون و مقيد صادقانه عاشق شما بشه و همينطور شما از ايشون خوشتون بياد و با آغوش باز نيز از پسرتون پذيرا باشه و خلاصه زندگي گل و ببلبل آيا حاضريد به خاطر اون آقاي مقيد لااقل به خاطر اينكه دينش ميگه اينطوري باشه نماز بخوني و روزه بگيري و مشروب نخوري و حجاب كامل يك زن مسلمان رو داشته باشي؟

خیلی سخته..فکر نکنم بتونم.فقط با حجاب کاملش مشکل دارم :83: آخه برای داشتن شوهر ارزشش رو نداره این همه عذاب بکشی :4:
    184 . آيا رابطه جنسي خارج از قائده ازدواج رو هم تجربه كردي ؟ (البته مي توني جواب ندي )

بله داشتم
    185 . تا حالا دستت رو روي محمد امين بلند كردي ؟ (اين نوازش هاي عاميانه نه از اون درست و درمون هاش )

نه به این شدتی که توی این شکلک نشون میده. :83: ولی یکبار این کارو کردم و خیلی هم خودم حالم بد شده ( بهش سیلی زدم :2: )

12 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، Holtek، mz56mz، hadi04، تنها، garfild، ژنرال، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• محسن صائب

گر خودم تنها باشم سعی م یکنم از خونه برم بیرون.یا دوش بگیرم.یه جوری که ذهنم رو از این مسئله دور کنم.همین دیگه..پس کنترلش غیر ممکن نیست.

اگه اینجوری باشی ، بقول معروف خیلی مردی>>> امیدوارم موفق باشی
    195- اگه بخوای در یک خط زنها رو تعریف کنی، چی مینویسی؟
    196-و اگه بخوای مردها رو در یک خط تعریف کنی ، چی مرقوم میکنی؟
    (البته مرد و زنهای ایرانی و ساکن ایران )

gilas: شماره سوال اصلاح شد .

11 سپاس: Holtek، بچه مثبت، mz56mz، تنها، garfild، ژنرال، ماهی، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• Holtek

قرار شد شعرمو برام بنویسی چی شد پس؟

گقتم می نویسم ولی دیدم عکس العملی نشون ندادی منم ننوشتم :10:
    197. اگه علیرضا سایت رو بقروشه حاضری بخری؟ چرا؟

11 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، hadi04، تنها، garfild، ژنرال، ماهی، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• ماهی

186- تعریفتو بگو میخوام بدونم؟

حجاب یعنی پوششی که تور و حفظ کنه در مقابل تعرض دیگران به جسم و در نهایت روحت.
    این حجاب برای من لایه هایی از پارچه های سیاه نیست
    از نظر پوشش ظاهری خب یه حد و مرزی دارو.دامنم از سه انگشت بالاتر از زانوم بالاتر نرفته :4:
    اما معنای واقعی حجاب پوششی هست که توی صدام نگام رفتارم و حتی پستهام دارم.
    حتی این پستها هم می تونن محجبه باشن یا نباشن.
    با یه آقای عرب صحبت می کردیم.کلام دوم ..نه سوم..نمی دونم خلاصه همون ساعت اول یهو گفت اگر بهت پیشنهاد ازدواج بدم قبول می کنی؟ اولش خندیدم و گفتم شوخی با مزه ای بود.گفت شوخی نیست ..کلام بعدش یهو گفت چشمات خیلی قشنگه :4: متوجه شدم جواب سوال اولش رو خوب ندادم.این آدم به ترمز احتیاج داره..خلاصه اینکه با رفتارم کنترلش کردم .حجاب ینی این :1:
    جنسیت معلوم نی پسر بشه چی بهتره دختر بشه چی بهتره ؟

آخی واقعا؟ :4: مبارکه :93: ایشالا به سلامتی.باشه بر می گردم نظرمو می گم
    187- با توجه به اینکه همشهری من هستی و به همین خاطر شاعر از آب درومدی حاضری یه ترانه بگی و من با آهنگ بخونمش ؟ البته من خودم هم شعر زیاد میگم و میدونم شعر و ترانه نحوه سرودنشون متفاوته ولی برای کسی که شعر میگه سرودن ترانه ریتمیک زیاد سخت نیست

چه جالب.بهش فکر نکرده بودم..آره سعی م یکنم..اگر نیومد عصبانی نشیا :10:

188-یه آرزو برای خودت یکی برای برو بچ سایت و یکی اختصاصی برای من کن ؟

آقا لو نده با دم شیر بازی نکن اصلا کی گفته 35 سالشه ای بابا

برای خودم آرزو می کنم که هیچ وقت آدم عتیقه سر راه پسرم قرار نگیره.همیشه از خدا خواستم اتفاقی که برای من افتاد برای اون نیفته.آدمی که از تحلیل کردنش عاجزی و نمی دونی چه مرگشه :44:
    برای بر و بچه های سایت آرزوی سلامتی دارم و خوشبختی و خوشبختی و دیگر هیچ :buff:
    و برای تو آرزو دارم عسلویه رو ول کنی برگردی شیراز :4: یکی نیس به من بگه به تو چه آخه :83:
    بازم لو میره؟

خیلی بی نمکی هم مدرسه ای :32: :4:
    من هنوز چل سالم نشده852
    ولی مهم نیست.مهم اینه که هیش کی باورش نمیشه سن و سالمو :4:
    رفته بودم مبل بخرم با م.امین.وقتی کارم تموم شد یارو به م.امین گفت اگر نگفته بود مامان! فکر می کردم خواهرته. :4: توی کانادا حواست باید به مامانت باشه :4: و خیلی چیزای دیگه :4: م.امینم هی به فارسی می گفت بریم تا بهش نگفتم خفه شو :23:

12 سپاس: mz56mz، zrnznn، بچه مثبت، hadi04، تنها، garfild، ژنرال، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥، jaj

• mz56mz

ممنون از پاسخگوى و خدا قوت عمو جان

198-اون اولين بارى رو كه شراب خوردي با چه كسى يا كسانى نوش كردى؟
    199-بعد از مستى حرفهاى زدى كه تو دل نگه داشته بودى ايا از بروز دادنش پشيمان نشدى؟

باز هم ممنونم

10 سپاس: بچه مثبت، hadi04، تنها، garfild، ژنرال، ماهی، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥

• hadi04

و برای تو آرزو دارم عسلویه رو ول کنی برگردی شیراز یکی نیس به من بگه به تو چه آخه

به خدا به تو م مربوط میشه به منم مربوط میشه اصلا این قضیه به همه مربوط میشه چون ممکنه با بودن من اینجا همه دوستان از جمله تو و من و اصلا کل جامعه بشری با از دست دادن من دچار بحران و آسیب بشن :bahone:

200- تا حالا شده نه راه پس داشته باشی و نه راه پیش ؟ توی زندگی میگم
    201- گفتی برام آرزو میکنی که برگردم شیراز ،خوب به نظرت توی شیراز چه شغلی پیشه کنم با توجه به بیماری که دارم؟
    202- یه سوال در زمینه درسی (رشته تحصیلی خودت) بپرس و پاسخ بده ؟

10 سپاس: تنها، بچه مثبت، garfild، mz56mz، ژنرال، ماهی، بندری، gilas، دلشاد، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: