146.تا حالا عاشق شدید؟؟عاشقی که خیلی شدید بوده باشه
147.چرا تا این سن هنوز ازدواج نکردید؟
148.شده کسی واقعا دوستون داشته ولی شما ولش کرده باشید؟
146- آره شدم. 1 بار عاشق شدم و هنوزم عاشقم. به نظر من عشق چیزی نیست که بشه چند بار تو زندگی تجربش کرد. اگه خوش شانس باشی فقط یه باره. 147- راستش نمی دونم. شاید چون زندگی غیر متعارف و پر فراز و نشیبی داشتم. شایدم... راستش هیچوقت تو رویاهام ازدواج نبوده. نمی دونم چرا. ولی مثل خیلی از دختر پسرا که کمال مطلوبشون ازدواجه برا من اینطوری نبوده. یا شاید چون آرمانگرا بودم. به نظرم باید با کسی ازدواج کنی که عاشقش باشی. 148- ول کردن که نه. رابطه هایی بوده که هر دو تظاهر به دوست داشتن می کردیم و شرایط طوری بوده که جدا شدیم و نه اون مرده و نه من. تظاهر که می گم فکر نکن عمدأ یکی تظاهر کنه. طرف فکر می کنه دوست داره ولی اینطور نیست. مثل اکثر قریب به اتفاق رابطه هایی که وجود داره. وقتی دوست داشتن حقیقی رو درک کنی اونوقت می فهمی که قبلأ فقط کاریکاتور دوست داشتن بوده.
149. اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟
150. حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟
151. اگر قرار باشه بمیری و امکان برقراری ارتباط با کسی رو نداشته باشی چیزی هست که به خاطر نگفتنش به کسی افسوس بخوری؟
149- آرزوهام؟ آرامش، آرامش و آرامش غضنفر یه چراغ جادو پیدا می کنه. دست می کشه روش غولش میاد بیرون و میگه من 2 تا آرزوت رو برآورده می کنم. غضنفر فکر می کنه و میگه یه نوشابه میخام که هر چی می خوری تموم نشه. غوله آرزوش رو برآورده می کنه. غضنفر 2 ساعت هی از نوشابه می خوره و نگاش می کنه و می بینه کم نشده و دوباره می خوره. غوله خسته میشه و میگه آرزوی دومت رو بگو. غضنفر همونطوری که نوشابه می خورده میگه چقدر خوبه یکی دیگه از اینا. حالا منم هر 3 تاش رو آرامش گفتم. البته نه آرامش سایت ها. حالا که فکرش رو می کنم خوب عیب نداره یکیش اون باشه. ولی جدی وقتی آرامش داشته باشی یعنی همه چی درسته. 150- با کمال میل. اصلأ سرم درد می کنه برا این کارها. قبلنا با بچه ها شرط بندی می کردیم و می رفتیم تو قبرستانهای قدیمی که مردم زهره ندارند روز برند 2-3 ساعت وامیسادیم. 151- افسوسی ندارم. قرار باشه بمیرم راحت می میرم.
152. حیف نیست دیااکو نسلش منقرض بشه؟ 153. در حق هیچ کدوم از تاج سرات نامردی نکردی؟ تو خیالت تاج سرات رو باهم مقایسه نکردی؟ مثلا حسرت نخوردی که چرا تاج سر ششمی رو از دست دادی؟ از تاج سرای قبلیت خبر داری؟ ازدواج کردن؟(این سوال به سبک خودت بود که nتا سوال رو تو یک سوال از هاچوهاچو پرسیدی) 154. داستان اون تاج سرت که شوهر داشت رو به صورت جامع و مختصر شرح بده.
152- یه کارگر داشتم آی کیوش در حد جلبک بود. وضع زندگی مساعدی هم نداشتند. 20 سالگی می خواست زن بگیره. گفتم فعلأ زوده یه خورده اوضاعت رو راست و ریس کن بعد. اصلأ تو الان زن برا چته؟ برگشته حرف شما رو می زنه که نسل من ادامه پیدا نکنه.؟ گفتم آخه خاک تو سر. آیندگان چه گناهی کردند که میخای کپی خودت رو بهشون تحمیل کنی. 153- نامردی که کردم. ولی شدید نبوده ملیح بوده. مقایسه نکردم. هر گلی یه بوی منحصر به فرد داره که زیباترینه. از خیلیها خبر دارم. چون من از تو خیابون پیداشون نمی کردم و معمولأ یه مراوده ای با هم یا مستقیم یا با واسطه داشتیم. همشون ازدواج کردند. 154- یه چیزایی هستند که فقط باید پیش خودت نگه داری اگه در موردش حرف بزنی لوث میشه. اگه اجازه بدی از اون تبصره استفاده کنم و جواب ندم.
155- توانایی خاصی نمیخاد فقط یه خیاط بره انگار میخاد لباس و شلوار بدوزه. بعد اون سایزا رو ضمیمه عکس خودش کنه و رزومه کاریش هم که قبلأ چه تجربیاتی داشته رو بفرسته، بررسی میشه.
نقل قول: ♥Rose♥
156. اگه من این رنوی شمارو بخوام، بعنوان هدیه بهم میدی؟
فاطی تو جون بخواه، می دم ولی رنوم رو ازم نگیر. خیلی دوستش دارم. نمی دونی چه کارهایی روش انجام دادم. باور می کنی بیش از 25 میلیون خرجش کردم. موتور تقویت شده. کلاچ اتوماتیک. بدنه لوله کشی شده. شاسی تقویت شده. بعضی وقتها تو اتوبان باهاش می رم سرعت کل اتوبان رو 50 کیلومتر در ساعت بالا می برم. وقتی می زنی کنار این ماشینهای جدید بهشون زور داره که یه رنو اونا رو بگیره و از مرد و زن و پیر و جوون گاز و می گیرند. ولی گرد پاش رو نمی گیرند. حاضر نیستم با هیچ ماشینی عوضش کنم. ساخت خودمه. روش زحمت کشیدم.
نقل قول: ♥Rose♥
157. به تاج سرهاتم دروغ گفتی؟ چرا و برای چی؟ (شرح کامل)
157- مگه میشه به نسوان دروغ نگفت. اصلأ خودشون دوست دارند دروغ بشنوند. مثلأ یه دختر و یه پسر برا بار اول همدیگه رو می بینند. دختره میگه من چطوری بودم؟ خداوکیلی اون دوست داره راستشو بشنوه یا چیزی که دلش میخاد. خوب وقتی با یه دروغ هم دختره راضیه هم پسره چرا با یه راست این رابطه رو خراب کنی و دل دختر مردمم بشکنی؟
158 . درسته كه ميگن هرچي سن بالاتر ميره آدم مشكل پسند تر و وسواس تر ميشه ( منظورم ازدواجه . 2 تا رفيق دارم يكي 44 سال يكي 51 سال كه هنوز ازدواج نكردن ...)؟ چرا؟ 159. اگه ازدواج كردي دوست داري چند تا بچه داشتي باشي و از چه جنسيتي؟ 160 . سفر خارج از كشور داشتي؟ اگه بله ، كجا؟
158- شدید درسته. دیگه تو این سن با منطق میخاد رفتار کنه و خدایی هر خانومی رو هم رو با منطق نگاه کنی یه جاش می لنگه. خانمها رو تا 20 تا 25 سالگی باید با احساس دید و کورکورانه یکیشون رو گرفت. 159- خانواده شلوغ رو دوست دارم. یا هیچی یا همه چی. یا تنها یا یه خانواده شلوغ با جنس جور. 160- کردستان عراق که کار یومیه شده. ولی عرب نشینش نرفتم. ترکیه و مالزی و دوبی.
164-گاهی آدم تو یه شرایطیه که حالش بده همش گاهی برعکس الان حالت خوبه کلا؟
162- آره. مگه کاری که گناه و خلاف نباشه ممکنه لذت بخش باشه؟ 163- منو تو این معذوریت نذار. یه دوست دختر داشتم جوونیا که خونه ویلایی داشتند. جنوبی. شبا از خونه می کشیدم بالا از پشت بوم رد می شدم. می رفتم تو حیاط و بعد تو اتاقش. یه ترس و دلهره لذت بخشی بود. مجموعه ای از خلافها بود. آدرنالین ترشح می کرد در حد سقوط آزاد. باور کن لذتی که اون موقع بود الان هیچ موقع نیست. 164- من حال بد و خوب ندارم. یعنی تو وجودم دارم ولی در ظاهر نه. الانم حالم معمولیه. حال شما خوبه؟
خسته نباشی دیاکو جان 65 1. تو دستشویی به چه چیزایی فکر می کنی ؟ 166 . چقدر حاضری بدی ولی الان پدر و مادرت پیشت می بودند ؟ 167 . نظرت درباره چادر و دخترایی که چادر می پوشند چیه به نظرت چادر عفاف میاره ؟
168.من میخوام ببینم تو فرم گزینشت دقیقا چه مواردی ذکر شدهههههههههه... یه چی دیگه ...کم کم داری از زیر جواب درست دادن در میری هاااااااااااااااااااااااااااا هواسم بهت هستتتتتتتتت...گفته باشمممممممممممممم
169.اونی که عاشقشی و لحظات تکرار ناشدنی باهاش داشتی مزدوج شده؟؟؟ چرا بهش نمیگی؟؟؟
170.نظرت در مورد آقایونی که ابرو بر میدارن و خیلی به خودشون میرسن چیه؟؟؟ تو از اونهاییییِ؟؟؟؟
. . . مسئولین محترم...یه آماری از تعداد سوالای ما بدید خدایی نکرده بیش از 30 تا نشه..هر چی بیشتر شد برا من حذف کنید نمیخوام جواب
174. یه نفر برای مشورت کردن میاد پیشتون و ازتون راهنمایی میخواد که آیا ازدواج کنه یا نه...شما چه جوابی بهش میدید و چرا؟
175. همون فرد ازتون کمک میخواد که راهنماییش کنید چجور دختری رو به عنوان همسر آیندش انتخاب کنه،از همه نظر هم ظاهری هم اخلاقی و هم حجاب،در جواب این سوال چی جوابشو میدید؟با دلیل
176.یه پسر جوون میاد و بهتون میگه تصمیم گرفته بقیه عمرشو مثل شما زندگی کنه و راه و روشش مثل شما باشه...آیا بهش میگید این کارو انجام بده یا نه؟و چرا؟
ینی چطوری میخوای جونتو بدی بمن نمایش یا پنهان متنخسیس، تو که دست و دلباز بودی من جون میخوام چیکار، من رنو لازم دارم میفهمی رنوووووووو 5 سال پیش میخواستم با پس اندازی که داشتم یه PK بخرم پدر خدابیامرزم اجازه نداد البته خودشم اعتراف کرده بود رانندگیم خوبه ولی میترسید دیگه خدا رحمتش کنه خدا پدر شما هم رحمت کنه و همینطور بچه های دیگه و پدرمادرای زنده هم حفظشون کنه جونتم سلامت باشه مشتاق شدم ببینمش، عکس خودتو که نشون ندادی، امکان داره عکس این جواهرتو نشون بدی؟نمایش یا پنهان متن
نقل قول: دیااکو
اصلأ خودشون دوست دارند دروغ بشنوند.
هیچم اینطور نیست نمایش یا پنهان متن
نقل قول: دیااکو
خانواده شلوغ رو دوست دارم
چرا کردها انقد خانواده شلوغ رو دوست دارن!
177- شما که انقــــــــــد رابطۀ عمیقی با تاج سرهات داری چرا خب صیغه نمیکنی که حلالم باشه؟ اصلاً به صیغه اعتقاد داری که میدونم نداری نظرت چیه ؟
178- گفتی که مذهب رو اصلاً قبول نداری، پس چه دینی داری؟ فرقه علی الهی ؟ اگر دین رو هم قبول نداری پس به معاد هم اعتقاد نداری؟ چون این دو بهم وابسته هستن
179- تاکنون توسط نسوانی لِه شدی؟ جسمی، روحی و ... (بطور کلی)، چرا و برای چی؟
65 1. تو دستشویی به چه چیزایی فکر می کنی ؟ 166 . چقدر حاضری بدی ولی الان پدر و مادرت پیشت می بودند ؟ 167 . نظرت درباره چادر و دخترایی که چادر می پوشند چیه به نظرت چادر عفاف میاره ؟
165- حالا جا قحطیه تو دستشویی. بستگی داره اگه جایی باشم که تنها باشم در مورد فلسفه وجودی انسان و از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود فکر می کنم ولی اگه تو این آپارتمان مقواییا باشم و کسی هم باشه تمام تمرکزم رو می زارم رو سکوت 166- هر چی دارم. با این سن و سال و بعد از 20 و خورده ای سال هنوز بعضی وقتها اینقدر دلم برا مادرم تنگ میشه. طوری که اشکم درمیاد. بعد از 20 سال هنوز برام غم تازه ایه. 167- به بعضی ها چادر خیلی میاد. البته عفاف نمیاره. بعضی از این چادریا جوریند که آدم اگه لخت ببینشون اینقدر احساساتی نمی شه. چادر خوبیش اینه که تخیلات مرد رو پرورش می ده. یه پوشش سبک فرقش با چادر مثل فرق فیلم با کتابه. وقتی کتاب می خونی با توصیفاتی که نویسنده کرده تخیل شما هم به کمک میاد و چهره ها و مکانها رو می سازه. ولی فیلم همه چی رو در اختیار شما قرار می ده و برا همینه که همیشه کتاب لذت بخش تر از فیلمه. و معمولأ کتابی رو که می خونی و بهت لذت می ده بعد از اینکه فیلمش رو می بینی برات ضد حال میشه. چون شخصیتهایی رو که ساختی اونایی نیستند که تو فیلمند. و در مورد چادر هم قس علیهذا
168.من میخوام ببینم تو فرم گزینشت دقیقا چه مواردی ذکر شدهههههههههه... یه چی دیگه ...کم کم داری از زیر جواب درست دادن در میری هاااااااااااااااااااااااااااا711 هواسم بهت هستتتتتتتتت...گفته باشمممممممممممممم711
169.اونی که عاشقشی و لحظات تکرار ناشدنی باهاش داشتی مزدوج شده؟؟؟ چرا بهش نمیگی؟؟؟
170.نظرت در مورد آقایونی که ابرو بر میدارن و خیلی به خودشون میرسن چیه؟؟؟ تو از اونهاییییِ؟؟؟؟
168- خو گفتم که. اون مواردی که خیاط برا دوخت پیراهن و شلوار یادداشت می کنه. افتاد؟ 2 موردی که اولویت اولمه دور سینه و دور باسنه هواست رو جمع کن خوبه خوب هواس . [ هََوْ وا ] (ع ص ) گشن تیزشهوت . (منتهی الارب ). || شیر نیک درنده . (منتهی الارب ) (اقرب الموارد). حواس از حس میاد فاطی. 169- مزدوج شده. بهش گفتم. 170= من؟ ابروام شبیه حضرت امامه. تمام ابهتم به ابرومه. من به شخصه دوست ندارم ولی به نظرشون احترام می زارم. یادمه زمانی که ما نوجوان بودیم همه تیپها مثل هم بود. و ما چون جین می پوشیدیم و آستین کوتاه و اصلاح می کردیم(صورت نه ابرو) با یه دید متفاوت و بعضی اوقات بد به ما نگاه می شد. من آدمهای پیشرو رو دوست دارم. اگه من و امثال من اون زمانها اون نگاههای عتاب آلود و حتی بازداشت های گاه و بی گاه رو تحمل نمی کردیم الان مردم جامعه هنوز لباس های تیره شون رو شلواراشون بود و یه ریش کثیف هم زینت بخش صورتشون.
دیااکو
147.چرا تا این سن هنوز ازدواج نکردید؟
148.شده کسی واقعا دوستون داشته ولی شما ولش کرده باشید؟
146- آره شدم. 1 بار عاشق شدم و هنوزم عاشقم. به نظر من عشق چیزی نیست که بشه چند بار تو زندگی تجربش کرد. اگه خوش شانس باشی فقط یه باره.
147- راستش نمی دونم. شاید چون زندگی غیر متعارف و پر فراز و نشیبی داشتم. شایدم...
راستش هیچوقت تو رویاهام ازدواج نبوده. نمی دونم چرا. ولی مثل خیلی از دختر پسرا که کمال مطلوبشون ازدواجه برا من اینطوری نبوده. یا شاید چون آرمانگرا بودم. به نظرم باید با کسی ازدواج کنی که عاشقش باشی.
148- ول کردن که نه. رابطه هایی بوده که هر دو تظاهر به دوست داشتن می کردیم و شرایط طوری بوده که جدا شدیم و نه اون مرده و نه من. تظاهر که می گم فکر نکن عمدأ یکی تظاهر کنه. طرف فکر می کنه دوست داره ولی اینطور نیست. مثل اکثر قریب به اتفاق رابطه هایی که وجود داره. وقتی دوست داشتن حقیقی رو درک کنی اونوقت می فهمی که قبلأ فقط کاریکاتور دوست داشتن بوده.
دیااکو
150. حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟
151. اگر قرار باشه بمیری و امکان برقراری ارتباط با کسی رو نداشته باشی چیزی هست که به خاطر نگفتنش به کسی افسوس بخوری؟
149- آرزوهام؟ آرامش، آرامش و آرامش
غضنفر یه چراغ جادو پیدا می کنه. دست می کشه روش غولش میاد بیرون و میگه من 2 تا آرزوت رو برآورده می کنم. غضنفر فکر می کنه و میگه یه نوشابه میخام که هر چی می خوری تموم نشه. غوله آرزوش رو برآورده می کنه. غضنفر 2 ساعت هی از نوشابه می خوره و نگاش می کنه و می بینه کم نشده و دوباره می خوره. غوله خسته میشه و میگه آرزوی دومت رو بگو. غضنفر همونطوری که نوشابه می خورده میگه چقدر خوبه یکی دیگه از اینا.
حالا منم هر 3 تاش رو آرامش گفتم. البته نه آرامش سایت ها. حالا که فکرش رو می کنم خوب عیب نداره یکیش اون باشه.
ولی جدی وقتی آرامش داشته باشی یعنی همه چی درسته.
150- با کمال میل. اصلأ سرم درد می کنه برا این کارها. قبلنا با بچه ها شرط بندی می کردیم و می رفتیم تو قبرستانهای قدیمی که مردم زهره ندارند روز برند 2-3 ساعت وامیسادیم.
151- افسوسی ندارم. قرار باشه بمیرم راحت می میرم.
pAshMak
اوووووووووووووه چه حالی داشتی اون موقع
البته بعضی وقتها همین شکست ها نردبانی میشه برا ی رسیدن به موفقیتهای بزرگ
بی نهایت ممنونم از پاسخگویی صادقانه ات به سوالاتم...باآرزوی موفقیت وسربلندی برای شما
درهمه مراحل زندگی وکاری...
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دیااکو
153. در حق هیچ کدوم از تاج سرات نامردی نکردی؟ تو خیالت تاج سرات رو باهم مقایسه نکردی؟ مثلا حسرت نخوردی که چرا تاج سر ششمی رو از دست دادی؟ از تاج سرای قبلیت خبر داری؟ ازدواج کردن؟(این سوال به سبک خودت بود که nتا سوال رو تو یک سوال از هاچوهاچو پرسیدی
154. داستان اون تاج سرت که شوهر داشت رو به صورت جامع و مختصر شرح بده.
152- یه کارگر داشتم آی کیوش در حد جلبک بود. وضع زندگی مساعدی هم نداشتند. 20 سالگی می خواست زن بگیره. گفتم فعلأ زوده یه خورده اوضاعت رو راست و ریس کن بعد. اصلأ تو الان زن برا چته؟ برگشته حرف شما رو می زنه که نسل من ادامه پیدا نکنه.؟
گفتم آخه خاک تو سر. آیندگان چه گناهی کردند که میخای کپی خودت رو بهشون تحمیل کنی.
153- نامردی که کردم. ولی شدید نبوده ملیح بوده. مقایسه نکردم. هر گلی یه بوی منحصر به فرد داره که زیباترینه. از خیلیها خبر دارم. چون من از تو خیابون پیداشون نمی کردم و معمولأ یه مراوده ای با هم یا مستقیم یا با واسطه داشتیم. همشون ازدواج کردند.
154- یه چیزایی هستند که فقط باید پیش خودت نگه داری اگه در موردش حرف بزنی لوث میشه. اگه اجازه بدی از اون تبصره استفاده کنم و جواب ندم.
mojde
162-تا حالا شده از گناه یا خلافی لذت ببری؟
163-از چه خلافی خیییییییییییییییلی لذت بردی ؟
دیااکو
155- توانایی خاصی نمیخاد فقط یه خیاط بره انگار میخاد لباس و شلوار بدوزه. بعد اون سایزا رو ضمیمه عکس خودش کنه و رزومه کاریش هم که قبلأ چه تجربیاتی داشته رو بفرسته، بررسی میشه.
فاطی تو جون بخواه، می دم ولی رنوم رو ازم نگیر. خیلی دوستش دارم. نمی دونی چه کارهایی روش انجام دادم. باور می کنی بیش از 25 میلیون خرجش کردم. موتور تقویت شده. کلاچ اتوماتیک. بدنه لوله کشی شده. شاسی تقویت شده. بعضی وقتها تو اتوبان باهاش می رم سرعت کل اتوبان رو 50 کیلومتر در ساعت بالا می برم. وقتی می زنی کنار این ماشینهای جدید بهشون زور داره که یه رنو اونا رو بگیره و از مرد و زن و پیر و جوون گاز و می گیرند. ولی گرد پاش رو نمی گیرند. حاضر نیستم با هیچ ماشینی عوضش کنم. ساخت خودمه. روش زحمت کشیدم.
157- مگه میشه به نسوان دروغ نگفت. اصلأ خودشون دوست دارند دروغ بشنوند. مثلأ یه دختر و یه پسر برا بار اول همدیگه رو می بینند. دختره میگه من چطوری بودم؟ خداوکیلی اون دوست داره راستشو بشنوه یا چیزی که دلش میخاد.
خوب وقتی با یه دروغ هم دختره راضیه هم پسره چرا با یه راست این رابطه رو خراب کنی و دل دختر مردمم بشکنی؟
دیااکو
159. اگه ازدواج كردي دوست داري چند تا بچه داشتي باشي و از چه جنسيتي؟
160 . سفر خارج از كشور داشتي؟ اگه بله ، كجا؟
158- شدید درسته. دیگه تو این سن با منطق میخاد رفتار کنه و خدایی هر خانومی رو هم رو با منطق نگاه کنی یه جاش می لنگه. خانمها رو تا 20 تا 25 سالگی باید با احساس دید و کورکورانه یکیشون رو گرفت.
159- خانواده شلوغ رو دوست دارم. یا هیچی یا همه چی. یا تنها یا یه خانواده شلوغ با جنس جور.
160- کردستان عراق که کار یومیه شده. ولی عرب نشینش نرفتم. ترکیه و مالزی و دوبی.
دیااکو
یکی پرسید چرا زن نمی گیری؟ گفتم آخه تو این دوره زمونه کی میاد زنش رو بده به ما!!!
جوابش رو قبلأ مبسوط دادم.
دیااکو
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام. یه چایی دیگه.
دیااکو
163-از چه خلافی خیییییییییییییییلی لذت بردی ؟
162- آره. مگه کاری که گناه و خلاف نباشه ممکنه لذت بخش باشه؟
163- منو تو این معذوریت نذار.
یه دوست دختر داشتم جوونیا که خونه ویلایی داشتند. جنوبی. شبا از خونه می کشیدم بالا از پشت بوم رد می شدم. می رفتم تو حیاط و بعد تو اتاقش. یه ترس و دلهره لذت بخشی بود. مجموعه ای از خلافها بود. آدرنالین ترشح می کرد در حد سقوط آزاد. باور کن لذتی که اون موقع بود الان هیچ موقع نیست.
164- من حال بد و خوب ندارم. یعنی تو وجودم دارم ولی در ظاهر نه. الانم حالم معمولیه. حال شما خوبه؟
بندری
65 1. تو دستشویی به چه چیزایی فکر می کنی ؟
166 . چقدر حاضری بدی ولی الان پدر و مادرت پیشت می بودند ؟
167 . نظرت درباره چادر و دخترایی که چادر می پوشند چیه به نظرت چادر عفاف میاره ؟
zrnznn
168.من میخوام ببینم تو فرم گزینشت دقیقا چه مواردی ذکر شدهههههههههه...
یه چی دیگه ...کم کم داری از زیر جواب درست دادن در میری هاااااااااااااااااااااااااااا
.
.
.
مسئولین محترم...یه آماری از تعداد سوالای ما بدید خدایی نکرده بیش از 30 تا نشه..هر چی بیشتر شد برا من حذف کنید
garfild
172.کارتون دوران بچگی ، کودومشون رو خیلی دوس داشتی ؟
173. تا حالا گفتن بهت شبیه فلان هنر پیشه ای؟اگه آره کی؟
تنها
175. همون فرد ازتون کمک میخواد که راهنماییش کنید چجور دختری رو به عنوان همسر آیندش انتخاب کنه،از همه نظر هم ظاهری هم اخلاقی و هم حجاب،در جواب این سوال چی جوابشو میدید؟با دلیل
176.یه پسر جوون میاد و بهتون میگه تصمیم گرفته بقیه عمرشو مثل شما زندگی کنه و راه و روشش مثل شما باشه...آیا بهش میگید این کارو انجام بده یا نه؟و چرا؟
♥Rose♥
ینی چطوری میخوای جونتو بدی بمن
نمایش یا پنهان متن
خسیس، تو که دست و دلباز بودیمن جون میخوام چیکار، من رنو لازم دارم میفهمی رنوووووووو
5 سال پیش میخواستم با پس اندازی که داشتم یه PK بخرم پدر خدابیامرزم اجازه نداد
جونتم سلامت باشه
مشتاق شدم ببینمش، عکس خودتو که نشون ندادی، امکان داره عکس این جواهرتو نشون بدی؟
نمایش یا پنهان متن
هیچم اینطور نیست
نمایش یا پنهان متن
چرا کردها انقد خانواده شلوغ رو دوست دارن!
177- شما که انقــــــــــد رابطۀ عمیقی با تاج سرهات داری چرا خب صیغه نمیکنی که حلالم باشه؟ اصلاً به صیغه اعتقاد داری که میدونم نداری
178- گفتی که مذهب رو اصلاً قبول نداری، پس چه دینی داری؟ فرقه علی الهی ؟ اگر دین رو هم قبول نداری پس به معاد هم اعتقاد نداری؟ چون این دو بهم وابسته هستن
179- تاکنون توسط نسوانی لِه شدی؟ جسمی، روحی و ... (بطور کلی)، چرا و برای چی؟
zrnznn
این صندلیه یه آبان ماهیههههههههههههه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
دلشاد
180- تا چند سالگیت تو شلوارت شاشیدی؟
181- علم بهتر است یا باسن؟
182- دوست داشتی به دوران کودکیت بازمیگشتی؟
دیااکو
166 . چقدر حاضری بدی ولی الان پدر و مادرت پیشت می بودند ؟
167 . نظرت درباره چادر و دخترایی که چادر می پوشند چیه به نظرت چادر عفاف میاره ؟
165- حالا جا قحطیه تو دستشویی. بستگی داره اگه جایی باشم که تنها باشم در مورد فلسفه وجودی انسان و از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود فکر می کنم
166- هر چی دارم. با این سن و سال و بعد از 20 و خورده ای سال هنوز بعضی وقتها اینقدر دلم برا مادرم تنگ میشه. طوری که اشکم درمیاد. بعد از 20 سال هنوز برام غم تازه ایه.
167- به بعضی ها چادر خیلی میاد. البته عفاف نمیاره. بعضی از این چادریا جوریند که آدم اگه لخت ببینشون اینقدر احساساتی نمی شه. چادر خوبیش اینه که تخیلات مرد رو پرورش می ده. یه پوشش سبک فرقش با چادر مثل فرق فیلم با کتابه. وقتی کتاب می خونی با توصیفاتی که نویسنده کرده تخیل شما هم به کمک میاد و چهره ها و مکانها رو می سازه. ولی فیلم همه چی رو در اختیار شما قرار می ده و برا همینه که همیشه کتاب لذت بخش تر از فیلمه. و معمولأ کتابی رو که می خونی و بهت لذت می ده بعد از اینکه فیلمش رو می بینی برات ضد حال میشه. چون شخصیتهایی رو که ساختی اونایی نیستند که تو فیلمند. و در مورد چادر هم قس علیهذا
دیااکو
168.من میخوام ببینم تو فرم گزینشت دقیقا چه مواردی ذکر شدهههههههههه...
یه چی دیگه ...کم کم داری از زیر جواب درست دادن در میری هاااااااااااااااااااااااااااا711 هواسم بهت هستتتتتتتتت...گفته باشمممممممممممممم711
168- خو گفتم که. اون مواردی که خیاط برا دوخت پیراهن و شلوار یادداشت می کنه.
افتاد؟ 2 موردی که اولویت اولمه دور سینه و دور باسنه
هواست رو جمع کن خوبه خوب
هواس . [ هََوْ وا ] (ع ص ) گشن تیزشهوت . (منتهی الارب ). || شیر نیک درنده . (منتهی الارب ) (اقرب الموارد).
حواس از حس میاد فاطی.
169- مزدوج شده. بهش گفتم.
170= من؟ ابروام شبیه حضرت امامه. تمام ابهتم به ابرومه.
من به شخصه دوست ندارم ولی به نظرشون احترام می زارم. یادمه زمانی که ما نوجوان بودیم همه تیپها مثل هم بود. و ما چون جین می پوشیدیم و آستین کوتاه و اصلاح می کردیم(صورت نه ابرو) با یه دید متفاوت و بعضی اوقات بد به ما نگاه می شد. من آدمهای پیشرو رو دوست دارم. اگه من و امثال من اون زمانها اون نگاههای عتاب آلود و حتی بازداشت های گاه و بی گاه رو تحمل نمی کردیم الان مردم جامعه هنوز لباس های تیره شون رو شلواراشون بود و یه ریش کثیف هم زینت بخش صورتشون.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→