₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 11

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

891 بازدید، 201 پست، نویسنده: gilas

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    ولی قطعا هدفم ناراحت کردنت نبوده

ناراحت نشدم مهندس، شوکه شدم.

نقل قول: zrnznn
    124 . هر کی زنگید اوکی میدی؟؟؟ یا اول میبینشون و چه میدونم صحبت میکنی؟
    به منم ممکنه روزی صد نفر زنگ بزنن و هزار تا درخواست داشته باشن...به نظرت جواب مثبت باید بدم؟

125.اگر من یه راه اشتباه رو دارم میرم، آیا به من نمیگی فلانی راهت اشتباه؟؟؟؟ و درست اینه؟؟؟؟(یا ترجیح میدی دخالت نکنی؟؟؟ )

124- قبلأ گفتم که، اول گزینش دارم.
    ولی جدأ من اگه کسی زنگ بزنه و نشناسم محاله که باهاش صحبت کنم. اینی که می گم زنگ زد یه پروسه چند ساله بوده. ما با هم در مواردی ارتباط داشتیم. اون به قول معروف نخ می داده. من خنگ تشریف داشتم نخو نمی گرفتم. کلی سال گذشته بوده. آخرش اون به این نتیجه رسیده بود که باید با آدم خنگی مثل من مفهوم تر حرف بزنه و زنگ زد.
    125- مطمئن باش که می گم. یکی از بدبختیهای من اینه که همیشه هر چی فکر می کنم درسته و به نفع اطرافیان می گم و این باعث خیلی دلخوریا میشه.

8 سپاس: ژنرال، دلشاد، pAshMak، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥

• Holtek

132 - چرا همه تو رو تو سايت با كيم ميشناسن؟
    133 - تو زندگي واقعي هم دوست داري همسري به هيكل كيم داشته باشي؟ چرا؟
    134 - بطور متوسط درامد ماهيانه ات چقدره ؟ چقدرش رو پس انداز ميكني؟

9 سپاس: دیااکو، ژنرال، دلشاد، pAshMak، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: levrone
    126. نظرت در مورد اون کارآفرینی که باید با پراید صب تا شب سگ دو بزنه واسه رفع شدن مشکلاتش و اون بنگاه داری که جنسیس جلو مغازش پارکه چیه؟ به نظرت همه چیز سرجاشه؟
    127. درآمد ماهیانت به طور متوسط چقدره؟
    128. اگه بین عشقت و 100 میلیون دلار قرار باشه یکی رو انتخاب کنی با این پول چکار میکنی؟

126- به نظرم هیچی سر جاش نیست. تولید یه سرطانه که تولید کننده می گیره. دیگه هم ازش خلاصی نداره.
    127- مختلفه. به خیلی چیزها بستگی داره. ولی ماه بوده که منفی 15 میلیون بوده. ماه بوده مثبت 30 میلیون بوده. ولی آخرش هیچی خودت نداری. چند وقت پیش قالبهایی رو که گوشه کارگاه بودند و الان فقط به عنوان آهن قراضه می خرند تخمین قیمت زدم. حدود 300 میلیون تومان هزینه شده بابتشون. از درآمد هزینه می کنی تا به روز باشی یهو احمدی نژاد میاد می...ینه توش.
    128- بدون شک و با اطمینان کامل می گم با اون پول هیچ کاری نمی کنم چون ندارمش چون عشقمو دارم.

10 سپاس: ژنرال، دلشاد، pAshMak، Holtek، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، levrone، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: بندری
    129 . با توجه به اینکه گفتی آدم مقید به دین نیستی آیا ادمی هستی که اهل حلال و حروم باشی و به درآمدی که میاری توی زندگی حق مردم نیاشه ؟

130 . یه سوال که دوست داشتی بچه ها ازت بپرسند و هنوز کسی نپرسیده از خودت بپرس؟

131 . رابطه های دوستی با دوستای خانومت رو چطوری کات می کنی ؟

خسته نباشی برای صادقانه جواب دادنت

129- به اینکه درآمدی که من دارم باعث بدبختی دیگران نشه معتقدم. به اینکه کار من مفید به حال دیگران باشه معتقدم. به اینکه زالو نباشم معتقدم
    130- بدترین کاری که تا حالا انجام دادی چی بوده؟ وحشت داشتم کسی این رو ازم بپرسه. وقتی خودم به جواب این سوال فکر می کردم بدم از خودم میومد. خوبه شما گفتی از خودت بپرس نه اینکه جواب بده. چون خودمم از خودم پرسیدم دیگه دیگران حق ندارند بپرسند.
    131- مگه خر مخم رو لقد کرده که بخام کات کنم. من تا لحظه ای که اونا بفهمند که چقدر آدم بی خودی هستم و کات کنند وفادارانه وفادار می مانم.

9 سپاس: ژنرال، دلشاد، pAshMak، Holtek، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥

• دلشاد

چطوری داش دیااکو جان
    135- نظرت در مورد رانندگی خانومها چیه؟
    136- بهترین و بیشترین فحشی که استفاده میکنی چیه؟

9 سپاس: pAshMak، دیااکو، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، Holtek، ژنرال

• دیااکو

نقل قول: Holtek
    124 - چرا همه تو رو تو سايت با كيم ميشناسن؟
    125 - تو زندگي واقعي هم دوست داري همسري به هيكل كيم داشته باشي؟ چرا؟
    126 - بطور متوسط درامد ماهيانه ات چقدره ؟ چقدرش رو پس انداز ميكني؟

124- چون خوش سلیقم. چون گوهر شناسم. چون گوهر وجودی کیم رو از کنه وجودش بیرون کشیدم. چون خواص برجستگی فرورفتگی رو می فهمم. مردم بالا دست کیم را می فهمند.
    125- نه. بهتره زن دیگران باشه و ما لذت بصریش رو ببریم تا زن ما و دیگران لذت بصریش رو ببرند.
    126- در مورد درآمد تو سوال بالا جواب دادم. پس انداز هیچی. آدم فکر می کنه درآمده ولی دوباره خرج خود کار میشه. به اصطلاح آرندی . البته آرندی یعنی تحقیق و توسعه. ما فقط میخام عقب نمونیم. توسعه پیش کش.

9 سپاس: pAshMak، Holtek، دلشاد، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال

• Holtek

نقل قول: دیااکو
    نه. بهتره زن دیگران باشه و ما لذت بصریش رو ببریم تا زن ما و دیگران لذت بصریش رو ببرند.

خوشم اومد ، به نكته ظريفي اشاره كردي 286
    137 . اگه هارد كامپيوترت بسوزه بيشتر حسرت كدوم اطلاعاتتو ميخوري؟
    138 . هر كي يه عشقي داره ، مثلا يكي عشق سرعت و ماشين و .... تو عشقت چيه؟
    139 . تا چه حد اينده نگري؟

9 سپاس: دیااکو، pAshMak، دلشاد، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال

• دیااکو

نقل قول: دلشاد
    132- نظرت در مورد رانندگی خانومها چیه؟
    133- بهترین و بیشترین فحشی که استفاده میکنی چیه؟

132- خدایی بدون هیچ حب و بغضی. اکثرشون افتضاحند. من یه اصطلاح دارم تو رانندگی که زنه می زنه.
    133- بهترین فحش؟ بیشترینش که عوضی، گوساله، بزمجه، شتر، کثافت، توله سگ و قس علیهذا

9 سپاس: pAshMak، دلشاد، بندری، Holtek، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال

• pAshMak

6 ماه پیشم بود تا به این نتیجه رسیدم. چند سال قبلم سنکوپ کرد و مرد.

این نشون میده خیلی صبورررررررری

دعوا از زنه منتقل شد به من و مرده. خدایی زدمش. البته نمی دونم اونم با چی زده بود تو دنده ام که تا 10-12 روز تیر می کشید. جالب اینه که بعد از اینکه ما رو جدا کردند مرده رفت موتور رو روشن کرد و زنه هم انگار هیچ اتفاقی نیفتاده رفت ترکش نشست و رفتند.

دستت درد نکنه... اونقدرمیزدیش که دیگه نتونه بلند بشه...درموردخانمه باید بگم مطمئن باش

حتما کسی رونداره که بره پیشش وگرنه تحمل نمیکرده چنین مردوحشی وپستی رو

140-به اتفاقات روزمره زندگی ازدید طنز نگاه میکنی یااینکه ذهنت رومشغول میکنن ؟

141-به قلبت رجوع کن ببین همین الان بیشتر عشق داخلش هست یانفرت؟

142-به گذشته ات نگاه میکنی حسرت چی رومیخوری؟

9 سپاس: دیااکو، دلشاد، بندری، Holtek، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال

• دیااکو

نقل قول: Holtek
    137 . اگه هارد كامپيوترت بسوزه بيشتر حسرت كدوم اطلاعاتتو ميخوري؟
    138 . هر كي يه عشقي داره ، مثلا يكي عشق سرعت و ماشين و .... تو عشقت چيه؟
    139 . تا چه حد اينده نگري؟

137- تقریبأ تمام ویدیوها و عکسهای اعتراضات سال 88 رو دارم. آرشیو عظیمیه. البته اون هارد رو کامپیوترم نیست. ولی برام خیلی مهمه.
    138- عشق ماشین ندارم. ور رفتن با ماشین آلات رو دوست دارم ولی هیچ وقت حال نکردم یه ماشین خاص داشته باشم. ولی عشق سرعت دارم. هر ابوقراضه ای که سوار می شم تا جایی که جون داره می گازم.
    عشقم چیه؟ تازگیا هوس کردم پرواز کنم. با پاراگلایدر. فکر کنم پرواز با حذف خیلی از واسطه ها با حال باشه. جمعه آینده قراره بپرم. ولی عشقم نیست.
    عشقم چیه؟ باور کن الان که فکر کردم یهو به ذهنم اومد مثل رابینسون کروزوه تو یه جزیره با صفا محبوس بشی. البته یه 3-4 تا خانمم نجات پیدا کنند و باهات تو جزیره باشند. خیلی تازگیا فراری از جمع شدم.
    139- تا حدی که نک بینیم رو می بینم.

9 سپاس: دلشاد، بندری، pAshMak، Holtek، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال

• دیااکو

نقل قول: pAshMak

140-به اتفاقات روزمره زندگی ازدید طنز نگاه میکنی یااینکه ذهنت رومشغول میکنن ؟

141-به قلبت رجوع کن ببین همین الان بیشتر عشق داخلش هست یانفرت؟

142-به گذشته ات نگاه میکنی حسرت چی رومیخوری؟

140- تو بدترین شرایط میشه نکات طنز درآورد. معمولأ من اینکار رو می کنم.
    خاطره جالبی تو این زمینه دارم.
    با دوستان شمال رفتیم. جوون بودیم و خودنما. چند تا دختر تو ساحل بودند. من و یکی از بچه ها با ادای شناگرای خفن زدیم تو دریا. نه من شناگر تو دریا بودم نه اون. تا اون جایی که نوک پامون به زمین می رسید رفتیم جلو. یه نفر از ما جلوتر بود. دوستم داد کشید که آقا اونجا قدغنه به ساحل نزدیک شو. اونم که فکر می کرد ما غریق نجاتیم اومد عقب. یهو زیر پامون خالی شد. هر چی سعی می کردیم سمت ساحل بریم از جامون تکون نمی خوردیم هیچ عقب ترم می رفتیم. جون می کندیم و دست و پا می زدیم بعد فکر می کردیم به ساحل نزدیک شدیم و پا رو می خواستیم رو زمین بذاریم می دیدیم زیر پا خالیه. خیلی وحشتناک بود. حاضر بودیم بمیریم ولی طلب کمک نکنیم. تو این موقعیت دوستم با اون حالت غوطه وری گفت: دیا نمی ریم آبرومون می ره. تو اون حالت زدم زیر خنده. نکبت نگران مرگ نبود نگران این بود که با اون ادا اومدیم حالا اگه جنازمون رو ببرند آبرومون جلو دخترا می ره.
    با هر بدبختی با آخرین رمقهایی که داشتیم به ساحل رسیدیم.
    141- من نفرت رو با خودم حمل نمی کنم. هیچ وقت کینه ای نبودم. من آدمها رو دوست دارم. کسی رو دشمن خودم نمی دونم. آدمهای مملو از نفرت رو که می بینم دلم براشون می سوزه. یه سر به مثلأ سایت تابناک بزنید. خبر می زنه که به یه دختر تجاوز شد. زیرش مردم همیشه در صحنه می نویسند که متجاوز رو باید آتیش زد. باید تکه تکه کرد. باید تو اسد حلش کرد. اعدام.
    آدم از این همه نفرت وحشت می کنه. کسی که به آتیش زدن کسی فکر می کنه به نظر من چیزی از اون متجاوز کم نداره فقط عرضه و دل و جرأتش رو نداره.
    142- باور کن خیلی فکر کردم. حسرت موضوع خاصی رو ندارم. جالب بود برا خودمم.

9 سپاس: pAshMak، Holtek، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، دلشاد

• pAshMak

با دوستان شمال رفتیم. جوون بودیم و خودنما. چند تا دختر تو ساحل بودند. من و یکی از بچه ها با ادای شناگرای خفن زدیم تو دریا. نه من شناگر تو دریا بودم نه اون. تا اون جایی که نوک پامون به زمین می رسید رفتیم جلو. یه نفر از ما جلوتر بود. دوستم داد کشید که آقا اونجا قدغنه به ساحل نزدیک شو. اونم که فکر می کرد ما غریق نجاتیم اومد عقب. یهو زیر پامون خالی شد. هر چی سعی می کردیم سمت ساحل بریم از جامون تکون نمی خوردیم هیچ عقب ترم می رفتیم. جون می کندیم و دست و پا می زدیم بعد فکر می کردیم به ساحل نزدیک شدیم و پا رو می خواستیم رو زمین بذاریم می دیدیم زیر پا خالیه. خیلی وحشتناک بود. حاضر بودیم بمیریم ولی طلب کمک نکنیم. تو این موقعیت دوستم با اون حالت غوطه وری گفت: دیا نمی ریم آبرومون می ره. تو اون حالت زدم زیر خنده. نکبت نگران مرگ نبود نگران این بود که با اون ادا اومدیم حالا اگه جنازمون رو ببرند آبرومون جلو دخترا می ره.
    با هر بدبختی با آخرین رمقهایی که داشتیم به ساحل رسیدیم.

ای خدااااااااااااا...بعداز ماه ها تونستم ازته دل بخندم :83: واقعا بعضی وقتا دلمون میخواد

هراتفاقی بیفته ولی غرورمون روزیرپانذاریم :83:

باور کن خیلی فکر کردم. حسرت موضوع خاصی رو ندارم. جالب بود برا خودمم.

خیلیییییییییی عالیه...

باتوجه به جوابهایی که دادید به سوالات دوستان باید بگم که شخصیت فوق العاده جالبی دارید...

امیدوارم توی همه مواردزندگیتون موفق باشید وهمیشه همین روحیه روحفظ کنید :46:

143-حالا که با صداقت جواب میدی بدترین سوتی عمرت رو تعریف میکنی؟

144-بهترین خاطره عمرت ؟

145-ازشکست می ترسی یانه؟چرا؟تاحالا چند بار توی زندگیت شکست خوردی؟بدترینش؟

9 سپاس: بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، Holtek، دیااکو، ژنرال، دلشاد

• تنها

146.تا حالا عاشق شدید؟؟عاشقی که خیلی شدید بوده باشه

147.چرا تا این سن هنوز ازدواج نکردید؟

148.شده کسی واقعا دوستون داشته ولی شما ولش کرده باشید؟

9 سپاس: garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، pAshMak، Holtek، دیااکو، بندری، ژنرال، دلشاد

• garfild

149. اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟

150. حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟

151. اگر قرار باشه بمیری و امکان برقراری ارتباط با کسی رو نداشته باشی چیزی هست که به خاطر نگفتنش به کسی افسوس بخوری؟

9 سپاس: تنها، بچه مثبت، ♥Rose♥، pAshMak، Holtek، دیااکو، بندری، ژنرال، دلشاد

• بچه مثبت

152. حیف نیست دیااکو نسلش منقرض بشه؟
    153. در حق هیچ کدوم از تاج سرات نامردی نکردی؟ تو خیالت تاج سرات رو باهم مقایسه نکردی؟ مثلا حسرت نخوردی که چرا تاج سر ششمی رو از دست دادی؟ از تاج سرای قبلیت خبر داری؟ ازدواج کردن؟(این سوال به سبک خودت بود که nتا سوال رو تو یک سوال از هاچوهاچو پرسیدی:4:)
    154. داستان اون تاج سرت که شوهر داشت رو به صورت جامع و مختصر شرح بده.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: ♥Rose♥، pAshMak، Holtek، تنها، دیااکو، بندری، ژنرال، garfild، دلشاد

• ♥Rose♥

نمایش یا پنهان متن38 یا 40 :10:
    خیر. آخه همتون عاشقم می شید.

:83: خب یه امتحان بکن، خودت گفتی باید هرچیزی رو امتحان کرد، ببین چندنفر عاشقت میشن

اصلأ خسیس نیستم. اینم از بابام دارم

هیچ کردی خسیس نیست بخصوص از نوع کرمانشاهیش تصویر در دسترس نیست

نقل قول: بچه مثبت
    nتا سوال رو تو یک سوال از هاچوهاچو پرسیدی

از منم همینطور سوال میکرد، مونده بودم کدومو جواب بدم :83: یادش بخیر

خوب اول باید یه فرم پر کنه و تواناییهاشو مطرح کنه. بررسی میشه اگه احتیاج بود زنگ می زنم.

فرمایش دیگه ای نداری :83:
    155. مثلاً چه تواناییهایی؟ نام ببر

یه رنو دارم مدل 68.

ولستر بخری صلوات
    156. اگه من این رنوی شمارو بخوام، بعنوان هدیه بهم میدی؟ :4:

دروغ گفتم و کار هر روزمه

157. به تاج سرهاتم دروغ گفتی؟ چرا و برای چی؟ (شرح کامل) :10:

8 سپاس: pAshMak، Holtek، تنها، دیااکو، بندری، ژنرال، garfild، دلشاد

• Holtek

158 . درسته كه ميگن هرچي سن بالاتر ميره آدم مشكل پسند تر و وسواس تر ميشه ( منظورم ازدواجه . 2 تا رفيق دارم يكي 44 سال يكي 51 سال كه هنوز ازدواج نكردن ...)؟ چرا؟
    159. اگه ازدواج كردي دوست داري چند تا بچه داشتي باشي و از چه جنسيتي؟
    160 . سفر خارج از كشور داشتي؟ اگه بله ، كجا؟

8 سپاس: تنها، pAshMak، دیااکو، بندری، ژنرال، ♥Rose♥، garfild، دلشاد

• mansour12247

161 . چرا ازدواج نکردی جناب دیااکو؟

ویرایش : بندری

9 سپاس: تنها، pAshMak، Holtek، دیااکو، بندری، ژنرال، ♥Rose♥، garfild، دلشاد

• mojde

سلااااااااااااااااااااااااااااااام من فقط اومدم خسته نباشید بگم دیااکو جان ممنون از جوابات صادق مثل همیشه .امیدوارم همیشه موفق باشی و پیروز . 280
    9 سپاس: pAshMak، Holtek، دیااکو، بندری، ژنرال، ♥Rose♥، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

نقل قول: pAshMak
    143-حالا که با صداقت جواب میدی بدترین سوتی عمرت رو تعریف میکنی؟

144-بهترین خاطره عمرت ؟

145-ازشکست می ترسی یانه؟چرا؟تاحالا چند بار توی زندگیت شکست خوردی؟بدترینش؟

143- تو تاپیک مشهور نخبه سوتیهام رو تعریف کردم. یکیش سوراخ محقره!!! اون تاپیک نترکیده؟ بچه مثبت سوراخ محقر رو تو دیوار انجمن گذاشت. بذار قهوه تلخ رو برات بگم. البته قبلأ همونجا گفتم ولی خالی از لطف نیست.
    تو مترو رفتم عطر بخرم. فروشنده یه دختره بود. یکی دو تا عطر بوییدم و دیدم دیگه مشامم یاری نمی ده. به دختره گفتم. یه چیزی شبیه شبیه قندوق که پرش دونه های قهوه بود گرفت طرفم. منم یه مشت برداشتم و ریختم تو دهنم. دختره با یه حالت بین بهت و خنده گفت: نخور، بو کن. حالا منم یه مشت قهوه تلخ تو دهنم و قرچ و قروچ می جویدم و احمقانه دختره رو نگاه می کردم. البته بعدش طوری وانمود کردم که داشتم خوشمزگی می کردم و اینقدرام خنگول نیستم.
    144- خاطره خوب خیلی دارم. بهترینش؟ یه دوره خاص از آشنایی با یه نفر. خیلی متفاوت بود و رویایی. هیچکدوممون تو این دنیا نبودیم. یه چیزایی هست که فقط یه بار تو زندگی پیش میاد. نه اون لحظات و نه اون شخص دیگه قابل تکرار نیست.
    145- از شکست می ترسم. مخصوصأ الان که سنم بالا رفته. موفقیت و شکست خیلی تو زندگی داشتم. چندین بار تو زمینه کاری به شدت شکست خوردم. آخرین بارش یه شرکت تهران داشتم با 40 نفر کارگر و کارمند. 30 نفرشون رو اسکان داده بودم. با یه سری مسائل به جایی رسیدم که خودم شبا می موندم کجا برم بخوابم. هیچی برام نموند هیچ اون زمان 80 میلیونم بدهکار شدم. بد دوره ای بود. کسایی که مجیزت رو می گفتند تحقیر رو تو حرفاشون حس می کردی. همه نصیحتت می کردند. خیلیها رو تو این نوسانات زندگی میشه شناخت.

8 سپاس: pAshMak، Holtek، بندری، ژنرال، ♥Rose♥، garfild، تنها، دلشاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: