ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
ببخشید زیادی خندیدم بریم سر مراسم دعا... انشالله که زوده زود خوب بشی.. تازه میخام دخملت رو بگیرم برای فندقی.. عروسی در پیش داریم ... زود خوب بشو بیا در مورد جهیزیه و اینا حرف بزنیم الته بگم ما مهریه تو رسممون نیست
mati
با خاله مژده هماهنگ میکنم یه جوری بیخبر نمیذارمتون ایشالا مژده خبرتون میکنه
وای عمو اجالتم دادی مرسی از محبت فراوونت
بله اگه یکی بهمون خبر بده خیال هممون راحت میشه مرسی
نخبه
hadi04
من توی این دنیا خیلی بهونه واسه موندن دارم خانومی یاسی شما بوف بوفی کشورم ..... خیالت راحت من هفت تا جون دارم
carlos
قول ميدم درد نداشته باشه . باشه ؟
Mahboob
مبارک باشه داداش آرساممممممممممممممممم ...
Kishe Mehr
Life Dream
من توی این دنیا خیلی بهونه واسه موندن دارم خانومی یاسی شما بوف بوفی کشورم ..... خیالت راحت من هفت تا جون دارم
حالا زياد محافظه كاري نكن، علت واقعيشم ميگفتي خوب!
هادي جان منتظرتيم بريزيم روو سروكولت، با احتياط بيا بيرون كسي متوجه نشه
نازدونه
نخبه
gilas
نخبه
اینا دکتر هایی هستن که قراره ارسام رو امروز عمل کنن
این دو تا که خودشون دکتر لازمن
Aramesh
maryamlondon1
شما بهترین بچه های دنیا تو عمرم دیدم
ارسام امروز اربعین حسینی هستش .دیشب به خاطر تو رفتم حسینیه به فاطمه زهرا التماس کردم به ام البنین مادر ابو الفضل التماس کردم به شیر زن کربلا زینب التماس کردم قسمش دادم به گلوی بریده علی اصغر تورا سالم وسرحال به یاسی بر گردونه
پری سا
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
چکاوک
Kishe Mehr
ماهی
bijjan
اینجا همه نگرانت هستیم و دلمون شدیدا برات شور میزنه ولی مطمین هستیم سریعا" بعد عمل خوب میشی و خوب وخوش و سلامت دور هم جم میشیم من و ببخش که زودتر متوجه این قضیه نشده بودم همه از ته دل برات دعا میکنیم خلاصه منتظریم خبر خوب شدنت و عمل خوبت رو بشنویم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→