₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصي hadi04
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 27 28

صفحه شخصي hadi04

1697 بازدید، 558 پست، نویسنده: hadi04

• نخبه

:23: اقا ما اومدیم اینجا مراسم دعای توسل بر گزار کنیم یهو دیدیم پستها ته خندس کلا همه چی یادمون رفت:23: خاطرات مازیار هم که ته خندس مخصوصا اونجا که دو تا پرستار میخاستن خفتش کنن:23:

ببخشید زیادی خندیدم بریم سر مراسم دعا... انشالله که زوده زود خوب بشی.. تازه میخام دخملت رو بگیرم برای فندقی.. عروسی در پیش داریم ... زود خوب بشو بیا در مورد جهیزیه و اینا حرف بزنیم الته بگم ما مهریه تو رسممون نیست:4: قبل از بیهوشی به جهیزیه فکر کن کلا سه سوت بی هوش میشی:23:

1 سپاس: hadi04

• mati

نقل قول: Life Dream
    نه بابا حداقل بزاريد يه هفته بگذره يكم استراحت كنه، با اون حال كجا پرتش ميكنيد آخه يه شكاف كوشمولو كه فكر كنم جاي تير عشق باشه روو سينش هست آبجي ما رو تازه ژنتيك هم قبول شده، شما كه همه مريضاتو ميكشي، ببخش منظورم اينه كه ذوق مرگ ميكني!

:56:
    نقل قول: hadi04
    قربونت برم عزیز عمو دخمل درسخونم خانوم دکتر سایت
    با خاله مژده هماهنگ میکنم یه جوری بیخبر نمیذارمتون ایشالا مژده خبرتون میکنه

وای عمو اجالتم دادی مرسی از محبت فراوونت :9: :8:
    بله اگه یکی بهمون خبر بده خیال هممون راحت میشه مرسی :6:

• نخبه

وای رفتم از صفحه 4 خوندم تازه فهمیدم دقیقا چه خبره :20: من که اینهمه ازت پرسیدم چی شده چرا نگفتی.. باورم نمیشه همینجور گوله گوله داره اشکم میریزه.. از خدا میخام به حق همین شب عزیز شفات بده :48: برات تا صبح دعا میکنم فکر نمیکنم دیگه خوابم ببره.. به ارش هم گفتم اونم برات دعا کرد که هر چه زودتر خوب بشی.. امیدت به خدا باشه .. مادر ارش هم یه غده سرطانی داشت که سه ماه پیش عمل شد بنده خدا حالش خیلی بد بود چون تو یکسال گذشته هم گویا پرتو درمانی میکرده واسه همین بخیه هاش جوش نمیخورد اصلا و عفونت هم کرد ولی این زن به قدری روحیه قوی داشت که خدا رو هزار مرتبه شکر الان حالش رو به بهبوده.. تو هم امیدت و روحیت رو اصلا از دست نده به هر چی خوب فکر کنی برات خوب اتفاق میافته:46:

• hadi04

شیرین جان قربونت برم تو فقط بخند تو رو خدا گریه نکن هیچی نیست اون وقت هم که پرسیدی نخواستم ناراحتت کنم تو بارداری برات خوب نیست عزیزم اصلا نگران نباش دکتر گفته هیچی نیست عملم هم زیاد سخت نیست ایشالا زود خوب میشم میام پیشتون به خاطر شما هم که شده
    من توی این دنیا خیلی بهونه واسه موندن دارم خانومی یاسی شما بوف بوفی کشورم ..... خیالت راحت من هفت تا جون دارم :4:

• carlos

ميگم نكنه دكتره تو هستي علي قراره توي اتاق عمل سورپرايزم كني؟

:89: از كجا فهميدي /؟ مگه از پشت نت هم معلوم ميشه ؟؟؟:89:
    قول ميدم درد نداشته باشه . باشه ؟:9:

• Mahboob

سلام سلام
    مبارک باشه داداش آرساممممممممممممممممم ...

تصویر در دسترس نیست

• Kishe Mehr

هییییییی وای منننننننن 391 همه اومدن اینجا جز منه بی معرفت :17: ولی به خدا خیلی به یادت بودم کلی هم برات دعا کرده بودم :48: فردا توی این روز اربعین میرم شاهچراغ (ع) سفارشی برات دعا کنم اونم فقط بخاطر کاکو ارسام گلومممم :6: مگه یه دونه کاکو هادی گلو بیشتر داریم؟ :11: برات هم نذر میکنم هم دعا میکنم. ایشالله وقتی خوب شدی میوی شیراز میریم خدمت آقا اونجا خدا رو شکر میکنیم که خوب شدی :6: حتما خوب میشی ما اینجا برات دعا میکنیم :6: راستی عملت کجاست؟ :37: من فعلا صفحات قبل رو نخوندم ایرانه یا آلمان؟ واسه اینکه حال و هوات هم عوض بشه یه جکی رو برات می فرستم که امکان اینکه اینجا بگم نیست :50: دوستانی که میخوان بخونند هم با اندکی کنکاش می تونن به اون دست بیابند :4: راستی کاکو شماره ات رو عوض نکنیا .. اگه عوض شد شماره ات رو بهم بده :4: ایشالله خبرای خوش رو به خودم بده تا به بچه ها بگم مژدگانی بگیریم بعد نصف نصفش میکنیم :86:

• Life Dream

آقا الكي اين بچه رو اينقدر نترسونيد، همش ميخواد يه نخود در بياره ها! :43: هادي جان از هيچي نترس من توو بيهوشي كنارتم، عاشق اون قسمت بيهوشي شدم :4:
    عزیزم اصلا نگران نباش دکتر گفته هیچی نیست عملم هم زیاد سخت نیست ایشالا زود خوب میشم میام پیشتون به خاطر شما هم که شده
    من توی این دنیا خیلی بهونه واسه موندن دارم خانومی یاسی شما بوف بوفی کشورم ..... خیالت راحت من هفت تا جون دارم :4:

حالا زياد محافظه كاري نكن، علت واقعيشم ميگفتي خوب! :83:
    هادي جان منتظرتيم بريزيم روو سروكولت، با احتياط بيا بيرون كسي متوجه نشه :11: اميدتم فقط چي؟ به خدا باشه و بس، اگه اون نخواد چيزيت بشه، دكترا به زور هم نميتونن پيخ پيخت كنن، پس نگران چيزي نباش :10:

• نازدونه

ارسام جان من دیر متوجه شدم البته امروز که روز اربعین .......انشالله به حق این روز خوب خوب میشی ...الهی امین

• نخبه

قراره ساعت 2 عمل بشی همش چشمم به ساعته که کی تموم میشه و به هوش میای و دعا میکنم صحیح و سالم بر گردی پیشمون :20:

• gilas

• نخبه

705 704
    اینا دکتر هایی هستن که قراره ارسام رو امروز عمل کنن
    این دو تا که خودشون دکتر لازمن:23:

• Aramesh

منتظرتیم آرسام...درپناه خدا داداشم ..

تصویر در دسترس نیست

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    الهي مامان مريمي واقعاً كه لقب مامان مريم برازندته، چقدر شما دل نازك و قلب رئوف داريد آخه، چقدر مهربون و خوش قلب به خاطر شما هم كه شده آرسام زود خوب ميشه، البته آرسام يه دليل محكم ديگه هم براي خوب شدن داره كه خودش ميدونه!

الهی من فدات بشم مامان مریم تو رو خدا گریه نکن به خدا اینطوری خوب نیست کاش... ولش کن هیچی ... گریه نکن چشمات درد میگیره قولمیدم خوبه خوب بشم خدا بزرگه

شما بهترین بچه های دنیا تو عمرم دیدم :8: خدا حفظ کنه برا خانوادهاتون وهیچ مادری تب کردن بچه اش نبینه :6:
    ارسام امروز اربعین حسینی هستش .دیشب به خاطر تو رفتم حسینیه به فاطمه زهرا التماس کردم به ام البنین مادر ابو الفضل التماس کردم به شیر زن کربلا زینب التماس کردم قسمش دادم به گلوی بریده علی اصغر تورا سالم وسرحال به یاسی بر گردونه :79: مطمئنم فردا یا پس فردا بعد از عمل میای جواب این پست من میدی وبا خوشحالی میگی مامان مریم عملم موفقیت امیز بود وکابوس بیماریم از بین رفت میدونم من نخواستم بهت زنگ بزنم چون روحیه ام خیلی داغونه ترسیدم روحیه ات خراب کنم من ببخش :2: ارسام منتظرت هستم منتظر خندهات منتظرم شوهرم ببری لهستان تو مسابقه کلودیا خانم شرکت کنه :4: دیگه نمیتونم گریه نکنم اشکم بی اختیار داره میاد :17:

• پری سا

داداش ارسام از صمیم قلب براتون دعا می کنم انشالله به حق این روز عزیز اقا ابا اعبدالله شفاتون بده

تصویر در دسترس نیست

• mojde

آرسام قوي باش .ما منتظر اولين پستتيم .الان ساعت 3 شده خدايا خدايا خدايا 301

• چکاوک

پس چی شد جون هر کی دوستش دارین خبر بدین بابا من دارم دق میکنم :20:

• ماهی

آرسام؟ می دونم که از پسش بر می آی:58:

• bijjan

سلام آرسام جان الان ساعت 5 دقیقه به 4 هست و تو رو الان بری عمل آماده میکنن
    اینجا همه نگرانت هستیم و دلمون شدیدا برات شور میزنه ولی مطمین هستیم سریعا" بعد عمل خوب میشی و خوب وخوش و سلامت دور هم جم میشیم من و ببخش که زودتر متوجه این قضیه نشده بودم همه از ته دل برات دعا میکنیم خلاصه منتظریم خبر خوب شدنت و عمل خوبت رو بشنویم :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: