ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
نخبه
قراره سوتیهات رو صادر کنیم و یا از طریق ماهواره پخشش کنیم که اون پسره همسایه هم تو زحمت نیافته
خودمم یه روز مادر شوهر میشما
نخبه
چند روز پیش داداش ارش یه سوتی باحال که تو بیمارستان دیده بود تعریف میکرد گویا یه اقای ترک که حال مریضش خوب نبوده با عصبانیت میاد هی د غر غر میکرده که حال مریضم بده چرا دکتر نمیاد چرا اینجوری میکنید و از این حرفا بعد میره سمت پرستار و میگه پس دکتر کجاس؟ پرستار هم میگه دکتر نیستش این اقا هم بس که عصبانی بوده اصلا نمیفهمه پرستار چی میگه و بلافاصله با عصبانیت میگه خودت درست صحبت کن ادم باش و گیر میده به پرستاره
gilas
این جوجو جنگولک باز هم که شده معدن سوتی خودش
فکر خودت نیستی به فکر کپی برابر اصلت باش
شیلین من مادر شوهل ندارم از کی سوتی تعریف کنم
من میخوااااام
The one
برعکس مادرشوهرم
شیرینم اون اکس مادرشوهرم بود نه برعکس... خدا منو بکشه اگه بهش افتخار بدم
نخبه
مگه منظورت عکس مادر شوهر من نبود یعنی بر عکس و بر خلاف مادر شوهر من؟
Kishe Mehr
نخبه
من میخوااااام 391
نیدونم برو از اون دخمل خالت که براش خاستگار چیز دار اومده بود بپرس اون برات تعریف کنه از سوتیهای مادر شوهرش
The one
نه منظورم اکس بود یعنی مادرشوهر به درک واصل شده و ماضی بعید مثل اکس هازبند و اینا...
The one
اره فکر کنم فقط هموطنا درست سلام و خداحافظی می کننن از بین عربا ولی خداییش خیلی خنده داره... دوساعت داری با یارو حرف میزنی یه دفعه مثل بز تو چشات نگاه میکنه میگه سلام علیکم و میره و تو رو در دریاییی از حیرت و تعجب میذاره که غرق شی
The one
راست میگه واسه همین فکر می کردم همسنیم
نخبه
نخبه
نکنه مادر شوهرم با شما فامیله؟ اخه یکی از اقوام نزدیکشون شیرازیه
هاچو هاچو
آره همینجورین
راستش خیلی کم شک کردم ولی آخه طرف جوونه
هاچو هاچو
فکر خودت نیستی به فکر کپی برابر اصلت باش
به من چه خب
اینو میگم
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستThe one
اینو میگم :
خدا خفت نکنه فکر کردم یه عکس خوب گذاشتی انصافا خیلی خندیدم
نخبه
این تازه عکس خوبه مجیه
اااااااااااااااااااااااااااااااا راستی تازه یادم افتاد من از مجی خواسته بودم یه عکس از خودش بزاره تو تاپیک صندلی داغ ایا گذاشت؟
200 امتیاز دیگه ازش کم کنین
هاچو هاچو
زرشک
نخبه
احتمالا صفحه اخر بوده که من نبودم رفته بودم غیبت کبری و صغری بعد که برگشتم دیدم تاپیک رو بستن و برای مسابقه جانبی اماده شده
Kishe Mehr
ماهی
این یکی دردسرش کمتره فقط یه یکی یه گوشی سینوس 52 لازم میشه
چه اشکالی داره.بزار پسرم و عروس گلم با سوتی های من بخندن و زندگیشون شاد شه
یاد یه جوک بی حیایی افتادم
حوصله ندارما ولی دارین از اون حال گرفتگی می آرینم بیرون
نمایش یا پنهان متن
یه شب غضنفر با بچه هاش دور همی نشسته بودند یه دفعه غضنفر یه باد خیلی بزرگی میدهآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→