₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 35 36

@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

16191 بازدید، 710 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: ماهی
    نمی دونستم سوتیهام به شهرت رسیدن :23: انگار توی مارکهای سوتی این مارک ماهیش مرغوبتره

قراره سوتیهات رو صادر کنیم و یا از طریق ماهواره پخشش کنیم که اون پسره همسایه هم تو زحمت نیافته :83:

نقل قول: ماهی
    مادر شوهر اصولا یعنی سوتی :4:
    خودمم یه روز مادر شوهر میشما

:4: مادر شوهر بی سوتی اصلا نداریم شما هم که ماشالله از الان تمرین داری برای فینال کاملا اماده ای:23:

• نخبه

امروز میرم خونه مادر شوهرم قول میدم سوتیهای جدید براتون بیارم:23:

چند روز پیش داداش ارش یه سوتی باحال که تو بیمارستان دیده بود تعریف میکرد گویا یه اقای ترک که حال مریضش خوب نبوده با عصبانیت میاد هی د غر غر میکرده که حال مریضم بده چرا دکتر نمیاد چرا اینجوری میکنید و از این حرفا بعد میره سمت پرستار و میگه پس دکتر کجاس؟ پرستار هم میگه دکتر نیستش این اقا هم بس که عصبانی بوده اصلا نمیفهمه پرستار چی میگه و بلافاصله با عصبانیت میگه خودت درست صحبت کن ادم باش و گیر میده به پرستاره:23:

• gilas

عمو خسرو :23: :23:

این جوجو جنگولک باز هم که شده معدن سوتی خودش :23: :23:
    فکر خودت نیستی به فکر کپی برابر اصلت باش :23:

شیلین من مادر شوهل ندارم از کی سوتی تعریف کنم :20:
    من میخوااااام 391

• The one

نقل قول: نخبه
    نقل قول: The one
    برعکس مادرشوهرم

شیرینم اون اکس مادرشوهرم بود نه برعکس... خدا منو بکشه اگه بهش افتخار بدم :23:

• نخبه

شیرینم اون اکس مادرشوهرم بود نه برعکس... خدا منو بکشه اگه بهش افتخار بدم

مگه منظورت عکس مادر شوهر من نبود یعنی بر عکس و بر خلاف مادر شوهر من؟

• نخبه

نقل قول: gilas
    شیلین من مادر شوهل ندارم از کی سوتی تعریف کنم :20:
    من میخوااااام 391

نیدونم برو از اون دخمل خالت که براش خاستگار چیز دار اومده بود بپرس اون برات تعریف کنه از سوتیهای مادر شوهرش :4:

• The one

مگه منظورت عکس مادر شوهر من نبود یعنی بر عکس و بر خلاف مادر شوهر من؟

نه منظورم اکس بود یعنی مادرشوهر به درک واصل شده و ماضی بعید مثل اکس هازبند و اینا... :4:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    اینو من میخواستم که دیدم هیفا گفت قطری ها هم همینطوری میگن واسه اولین بار با بابام بودیم میخواستیم از یه عربی خداحافظی کنیم دیدیم اون داره میگه سلام علیکم گفتم این یارو رو باش چقدر عوضی میگه

:23:

اره فکر کنم فقط هموطنا درست سلام و خداحافظی می کننن از بین عربا ولی خداییش خیلی خنده داره... دوساعت داری با یارو حرف میزنی یه دفعه مثل بز تو چشات نگاه میکنه میگه سلام علیکم و میره و تو رو در دریاییی از حیرت و تعجب میذاره که غرق شی :23:

• The one

نه خب گاهی نمیشه افراد متشخص رو از افراد غیر متشخص تشخیص داد مثلا من خودم چون ماشالله بزنم به تخته خوش تیپ میگردم تو دانشگاه و... چندین بار شده که منو بجای استاد اشتباه بگیرن هی میگفتم بابا من استاد نیستم هی میگفتن استاد شکسته بندی نکن

راست میگه واسه همین فکر می کردم همسنیم :4:

• نخبه

نه منظورم اکس بود یعنی مادرشوهر به درک واصل شده و ماضی بعید مثل اکس هازبند و اینا.

:4:

• نخبه

دقیقا واسه یکی از اقوام ما هم همینطوری شده بود

نکنه مادر شوهرم با شما فامیله؟ اخه یکی از اقوام نزدیکشون شیرازیه :4:

• هاچو هاچو

دیونه اونا این مدلی هستن وقتی میگن عیلک سلام یعنی اینکه سلامت رو رسوندیم بیا بگیر اینم جواب سلامت از طرف فلانی که بهش سلام رسوندی

آره همینجورین :4: وقتی باحاشون صحبت میکنی باید جلوی خندتو بگیری از بس باحال صحبت میکنن :83:
    نقل قول: Gabriel
    یعنی تشخیص ندادی طرف، استاد بوده؟

راستش خیلی کم شک کردم ولی آخه طرف جوونه :1: منم گفتم هر کی میخواد باشه حالا که سر شوخی رو وا کرده بذار حالشو بگیرم :4:

• هاچو هاچو

سوتی مادر شوهرت باحال بود شیرین :83:
    نقل قول: gilas
    این جوجو جنگولک باز هم که شده معدن سوتی خودش :11: :6: :56:
    فکر خودت نیستی به فکر کپی برابر اصلت باش :4: :8:

به من چه خب :5: بعضی اوقاتم اونو بجای من اشتب میگیرن باز اون گند میزنه :4: این همه هم شکلک عاشقونه نذار :32: خجالتم خوب چیزیه :74:
    هی میگفتم بابا من استاد نیستم هی میگفتن استاد شکسته بندی نکن

:83: داشتن باهات شوخی میکردن حتما :4: وگرنه اون عسکی که من تو حافظیه ازت دیدم قیافت به هم چی میخوره غیر استاد :83:
    اینو میگم :4: :
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    اون عسکی که من تو حافظیه ازت دیدم قیافت به هم چی میخوره غیر استاد
    اینو میگم :

:23: :23:

خدا خفت نکنه فکر کردم یه عکس خوب گذاشتی انصافا خیلی خندیدم :23:

• نخبه

خدا خفت نکنه فکر کردم یه عکس خوب گذاشتی انصافا خیلی خندیدم

این تازه عکس خوبه مجیه

اااااااااااااااااااااااااااااااا راستی تازه یادم افتاد من از مجی خواسته بودم یه عکس از خودش بزاره تو تاپیک صندلی داغ ایا گذاشت؟ :7:
    200 امتیاز دیگه ازش کم کنین :23:

• هاچو هاچو

خدا خفت نکنه فکر کردم یه عکس خوب گذاشتی انصافا خیلی خندیدم :23:

:83: :6: تازه هیچی نگو که سمت راستیشم خودمم سمت چپ هم هادی :4:
    اااااااااااااااااااااااااااااااا راستی تازه یادم افتاد من از مجی خواسته بودم یه عکس از خودش بزاره تو تاپیک صندلی داغ ایا گذاشت؟

زرشک :43: ندیدی مگه اون عسکو ؟ :37:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    ندیدی مگه اون عسکو ؟ :37:

احتمالا صفحه اخر بوده که من نبودم رفته بودم غیبت کبری و صغری بعد که برگشتم دیدم تاپیک رو بستن و برای مسابقه جانبی اماده شده

• ماهی

از طریق ماهواره پخشش کنیم

این یکی دردسرش کمتره فقط یه یکی یه گوشی سینوس 52 لازم میشه :83:
    ماشالله از الان تمرین داری برای فینال کاملا اماده ای

چه اشکالی داره.بزار پسرم و عروس گلم با سوتی های من بخندن و زندگیشون شاد شه :23:
    یاد یه جوک بی حیایی افتادم :23:
    حوصله ندارما ولی دارین از اون حال گرفتگی می آرینم بیرون :23:
    نمایش یا پنهان متنیه شب غضنفر با بچه هاش دور همی نشسته بودند یه دفعه غضنفر یه باد خیلی بزرگی میده :9: همه ی بچه هاش شروع می کنن به خنده و دل ریسه..غضنفر دستشو می بره سمت آسمون می گه خدایا این شادی رو هم از بچه های من نجیر :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: