₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36

@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

16191 بازدید، 710 پست، نویسنده: نخبه

• The one

يه پرس هوام به من بديد. دو اكسيژنه باشه كه سير شم :4:

• Life Dream

من الان يه سوتي دادم ولي يادم نمياد! :4:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    من الان يه سوتي دادم ولي يادم نمياد! :4:

من دیشب یه سوتی یادم افتاد تو یه تاپیکم نوشتم ولی یادم نمیاد تو کدوم تاپیک گفتم که سوتی تعریف میکنم 314

• The one

وأي من أمروز صبح يك سوتي وحشتناك دادمممم فكرنكنمم روم بشه تعريف كنم :23:

• نخبه

نقل قول: The one
    وأي من أمروز صبح يك سوتي وحشتناك دادمممم فكرنكنمم روم بشه تعريف كنم

سوتی از چه نوعی؟ بی حیاتی؟

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    وأي من أمروز صبح يك سوتي وحشتناك دادمممم فكرنكنمم روم بشه تعريف كنم :23:

منم فکر نکنم تو روت نشه تعریف کنی :23:

• The one

نمایش یا پنهان متنحالا چون اصرار ميكنيد باشه فقط چشاتونو درويش كنيد :18:

امروز صبح حالم فوق العاده خراب بود. تب داشتم و ...
    الان ما تعطيلات داريم منم خونه مأمانم أينام. اينجاهم قانون طوري هستش كه هر كي حق داره دكتر محله ي خودشوبره. حالا چون داشتم ميمردم زنك زدم به دكي مأمانم . گفتم توروخدا بهم يه دوايي بديدترجيحا آمپول بنسيلين باشه. اخه أين جا بدون نسخه نميدن. حالا اين منشيه كه باهام حرف ميزد خيلي عجله داشت وهي ميكفت نميشه منم هي التماس ميكردم. تا قبول كرد به شرطيكه زود بيامو وقتشونگيرم. بعد اين يوگوسلاويايي بود خيلي هم لهجه داشت. تا رسيدم كفت برو تو أتأق تا من. بيام دكترم وقت نداره خودم يه چيزي بت ميدم هي هم غر ميزد كه جرا داروخونه نرفتي منم ميكفتم خب نسخه ندا رم اين دوزاريش نميفتاد. خلاصه ديدم اخلاقش سگه زود رو تخت دراز كشيدم خودموواسه آمپول اماده كردم. ديدم يهو أومد و رفت ترسيدم فكركن با اون وضع دراز كشيده بودم كه يهو حس كردم يه كپسولي رو ..... فرو كرد وكفت تموم شد برو! كفتم امبول چي شد ؟ اين جي بود بهم دادي!! كفت من بهت كفتم هيچي نداريم ولي تو اصراركردي يه جي بدم بهت. منم فقط مسكن بيبي داشتم !!!! منوميگي ميخواستم بكشمش!!!! ديگه وقت نداشت رفتم خونه ولي خيلي زوداثركرد كلا تو تيوري ميدونستم دوا ازماتحت كه صرف بشه. زودها جذب ميشه ولي حس كردن كي بود مانند ديدن!!!! :9: :23:

• Life Dream

The one,
    وايي خدا نميري ابجي با اين خاطره تعريف كردنت، مردم از خنده!! اونم ماله بچه ها؟!! حالا يه پستونكم ميبردي با خودت! :23:

• The one

Life Dream,
    :23:
    ديوونه لابد فكر ميكرد كالسكمو بيرون پارك كردم :23:

• ژنرال

The one,
    سوتی شیافی نداشتیم که اونم شکر خدا شما اختراع کردی :83:

حالا الان حالت چطوره؟ :4:

• The one

Gabriel,
    اختراع نكردم كفش كردم أونم پأشنه بلند :23:
    حالم بده فردا بايد دوباره برم بيشش :23:

• ژنرال

The one,
    اره حتمن برو . . . :93:

سعی کن این دفعه یه سوتی ناجور تری بدی که تایپیک شیرین همچین داغِ داغ بشه :4:

• Mahboob

یک عدد سوتی دیشب من :4:
    تلویزیون فیلم یک شب در موزه 2 رو گذاشته بود و رسید به قسمتش که آدم کوچولو رو انداختن تو ساعت شنی تا هی شن بریزه رو سرش بمیره ... بعدش منم خیلی جدی گفتم "خب خودشو بکشه بیرون رو شن ها وایسه" :1: ... خواهرم هم یک نگاهی به من کرد و با صدای کش داری اسممو صدا کرد که : محبوبه یه کم فکر کن :43: ... البته منم سری به خودم اومدم و گفتم ها راستش شنه دیگه اگه بره روش بازم میره زیرش :4: و شلیک خنده خواهر و برادر و همه بلند شد و منم این شکلی 370

• نخبه

نقل قول: Gabriel
    سوتی شیافی نداشتیم که اونم شکر خدا شما اختراع کردی

شما خودت هنوز چیزی یادت نیومده؟

• carlos

Gabriel,
    گابریل یادته اون موقع ها که هنوز تغییر جنسیت نداده بودی و هنوز میرزا بودی! موقع چت اشتباهن اسمتو چی صدا زدم ؟:50:
    به من چه که حروف میم و کاف پیش همه ! 804
    :50:
    :4:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    اتفاقا یه سایت یپیدا کردم داخلش سوتی های خودشون میگن چندتاشو بذارم اینجا؟

منم خوندم نهایتش ده تا سوتی تعریف کردن که اونا هم یکی دو تاشون جالبن. انصافا سوتی بچه های سایت ما یه چیز دیگس.. جمیعا سوتی هستیم:23:
    کلمه سوتی رو که بنویسی و سرچ کنی اولین سایتی که نشون میده سایت ماست:23:بس که زیاد سوتی نوشتیم

• Mahboob

نقل قول: Kishe Mehr
    اتفاقا یه سایت یپیدا کردم داخلش سوتی های خودشون میگن چندتاشو بذارم اینجا؟

سایت یکی دیگه واسه چی خودمون لونش هستیم :4:

نقل قول: نخبه
    کلمه سوتی رو که بنویسی و سرچ کنی اولین سایتی که نشون میده سایت ماست

نمایش یا پنهان متنهمون طور که گفتی مسعود طلا اگه بود هم دیگه گلباران سوتی میشدیم از نوع خاک تو سری مثل آواتارش :23:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    شما خودت هنوز چیزی یادت نیومده؟

والا گابریل که نه سوتی ای نداده :4:

یه سوتی زمان میرزا بودن، رخ داد که کارلوس توضیح داد :4:

carlos,
    :50:

• SaMaN TaJ

شیرین جان قرار نیست جایزه بهترین سوتی رو بدی؟ :10:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: