₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 36

@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

16191 بازدید، 710 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    شیرین جان قرار نیست جایزه بهترین سوتی رو بدی؟ :10:

یه نگاه به هدیه هات بنداز متوجه میشی........ به دوازده نفر بوفی برنز هدیه دادم .. کسانی که بیش از دو سوتی تعریف کرده بودن به بقیه هم که مثبت دادیم
    نقل قول: Gabriel
    والا گابریل که نه سوتی ای نداده :4:

یه سوتی زمان میرزا بودن، رخ داد که کارلوس توضیح داد :4:

اره جون خودت اصلا این اسم گابریل خودش یه سوتیه بزرگه:4:

• ماهی

وای چه خاکی بر سرم شد:23: :23: :23: :23:
    میخواستم برم پیش رئیس.رئیس توی یه واحد روبروی واحدیه که من توشم.به محض اینکه رفتم تو،
    اون از دستشویی اومد بیرون.یه دفعه هول شدم گفتم: خسته نباشید :23: :23: :23: :23:
    از خجالت آب شدم..یکی نیست بگه برا چی خسته نباشه؟:23: :23: :23: :23:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: نخبه
    یه نگاه به هدیه هات بنداز متوجه میشی

منم الان دیدم.دستت درد نکنه شیرین عسلم :11:

• Kishe Mehr

ماهی,
    خسته نباشید :4: :23:

• ژنرال

ماهی,
    :95:

اره جون خودت اصلا این اسم گابریل خودش یه سوتیه بزرگه:4:

به نخبه نمیرسه :83:

804

• نخبه

به نخبه نمیرسه

گابریل :56: سوتی

نقل قول: ماهی
    اون از دستشویی اومد بیرون.یه دفعه هول شدم گفتم: خسته نباشی

مونده نباشی دخملم :23:

منم الان دیدم.دستت درد نکنه شیرین عسلم

خواهش میکنم دلم نیومد به یک نفر جایزه بوفی زر بدم این شد که تصمیم گرفتم هر کسی بیش از دو سوتی تعریف کرده جایزه بگیره.. امروز با ارش میرفتیم بیمارستان برای عیادت مادرش کل راه رو سوتیهای بچه ها رو براش تعریف کردم کلی خندید :4:

• بندری

اول سلام. خیلی خیلی بامزه بود سوتی های بچه ها . خیلی خوشمان آمد . مرسی از شیرین جون عزیز :46:
    یه سوتی هم از من بشنوید
    چند روز پیش مسافرت کرج پیش پدر خانومم اینا بودیم . پدر خانومم سخت مریض شده بود . منم اونو بردم بیمارستان کسری کرج تو اتاق بستری یه آقای دیگه هم بستری شده بود و آه و ناله زیادی می کرد . به من گفت بی زحمت همراه منو صدا کن بیاد منم رفتم به خانومی که همراش بود گفتیم بیاین شوهرتون کارتون داره دیدم زنه دیدم زنه دهنشو کج کرد و با تعجب رفت تو اتاق
    چند ثانیه بعد منم که برگشتم دیدم خانومه میگه چیه پسرم حالت چطوره . مامان اینقدر ناله نکن مامانی ناراحت میشه . حالا منو می گی مردم بودم از خنده با این گندی که زده بودم :4:

• بندری

چند سال پیش به همراه خانواده عمه ام رفتیم دریا البته شب بود . دریا رفتن بدون شنا که نمیشه برا همین هممون رفتیم و دل و به دریا زدیم . تو اون تاریکی شب دیدم عمه ام نشسته توی آب نزدیک ساحل منم محض شوخی یواش یواش از پشت سر رفتم پیشش و با دستام چشاشو گرفتم و حرفی نزدم و یه بوسه ازش گرفتم و یهو پریدم جلوش . چشتون روز بد نبینه نمی دونم کدوم بنده خدایی رو اشتباهی گرفته بودم با عمه ام و بوسش کردم . من دیگه تو اون لحظه مردم . ولی خداییش بنده خدا فهمید اشتباه کردم چیزی نگفت . یادش بخیر . عجب بوسه ای :83:

• نخبه

نقل قول: بندری
    من دیگه تو اون لحظه مردم . ولی خداییش بنده خدا فهمید اشتباه کردم چیزی نگفت . یادش بخیر . عجب بوسه ای :83:

راستش رو بگید اشتباه گرفتین یا .......... :56:

منم رفتم به خانومی که همراش بود گفتیم بیاین شوهرتون کارتون داره دیدم زنه دیدم زنه دهنشو کج کرد و با تعجب رفت تو اتاق
    چند ثانیه بعد منم که برگشتم دیدم خانومه میگه چیه پسرم حالت چطوره .

:23: عجب کاربران سوتی داریم ما :83:

• SaMaN TaJ

یه نگاه به هدیه هات بنداز متوجه میشی

دست گلتون درد نکنه فامیل عزیز :46: .......حالا خفن ترین سوتی مال کی بود؟ :4:

• هاچو هاچو

من دیگه تو اون لحظه مردم . ولی خداییش بنده خدا فهمید اشتباه کردم چیزی نگفت . یادش بخیر . عجب بوسه ای :83:

:23: وای چقدر ضایع :23:
    حالا یک سوتی هم من بگم :4:
    ترم پیش تو دانشگاه نشسته بودم داشتم نشریه انجمنمونو میفروختم که یک نفر اومد جلو شروع کرد به احوال پرسی و شوخی کردن :4: منم هر چی فکر کردم دیدم نمیشناسمش :37: یکدفعه دوزاریم افتاد که حتما منو با محمد اشتباه گرفته :4: خلاصه منم سر شوخی رو باز کردم باهاش مثلا یه بحثی پیش اومد بهش گفتم تو ماشالله شبیه آلن دولنگی :4: ازین شوخی های ناجور که توش تخصص دارم :86: باهاش کردم اونم دست و پاشو جمع کرد و رفت :4: فرداش محمد اومد خونه گفت مهدی دیروز استادمون مثل اینکه تو رو با من اشتباه گرفته :43: تازه فهمیدم اون یارو استادش بوده :23: وای خدا چه گندی زدم :68: :23:

یک سوتی دیگه هم که دقیقا همینطوری بود اتفاق افتاد :4:
    تو دانشگاه یکی اومد جلو سلامو احوال پرسی بدون اینکه مهلت بده شروع کرد به در2دل کردنو حرف زدن :5: بعد 5 دقیقه که صحبتاش تموم شد گفتم داداش شرمنده فکر میکنم منو با محمد اشتباه گرفتی :4: اونم بدون هیچ حرف اضافه ای خداحافظی کرد و رفت :83:

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    حالا خفن ترین سوتی مال کی بود؟

سوتی همه باحال بود نمیتونم بگم خفن ترین سوتی واسه کی بود..

یه سوتی یا یه خاطره هم من بگم
    یه دوستی داشتم اصلیشتون واسه ارومیه بود یه جائی به نام نقده فکر میکنم هر بار که زنگ میزدم خونشون و مادرش گوشی رو بر میداشت من موقع خداحافظی میگفتم سلام برسونید این میگفت علیک سلام... از اونجائی که سن و سال مادرش هم خیلی زیاد بود با خودم میگفتم نکنه اصلا متوجه حرفهای من نمیشه و یا اصلا نشنید من چی گفتم که در جوابم میگه علیک سلام
    چند باری این کار تکرار شد و هر بار من گفتم سلام برسونید ایشون گفتن علیک سلام
    یه بار داشتم به یکی دیگه از دوستام تعریف میکردم که بنده خدا مادر فلانی فکر کنم گوشاش داره سنگین میشه من اینجوری میگم اونم اونجوری جوابمو میده یهو دوستم خندید گفت دیونه اونا این مدلی هستن وقتی میگن عیلک سلام یعنی اینکه سلامت رو رسوندیم بیا بگیر اینم جواب سلامت از طرف فلانی که بهش سلام رسوندی:23: در واقع بنده خدا داشته جواب سلام طرفو به من میرسونده من فکر میکردم اون فکر میکنه من بهش سلام میکنم اونم میگه علیک سلام :9:
    هنوزم چند ماه یه باری که میبینمشون میگم سلام برسونید میگه علیک سلام من لبخند میزنم :4:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    ازین شوخی های ناجور که توش تخصص دارم :86: باهاش کردم اونم دست و پاشو جمع کرد و رفت :4: فرداش محمد اومد خونه گفت مهدی دیروز استادمون مثل اینکه تو رو با من اشتباه گرفته :43: تازه فهمیدم اون یارو استادش بوده :23: وای خدا چه گندی زدم :68: :23:

بی حیات ابرو داداشت رو هم بردی :94:

• ماهی

نخبه,
    یه سوتی روز جمعه دادم می خواستم بیام بنویسم.اما یه نفر الان خیلی حالمو گرفته توی مودش نیستم :2:
    آخه من چه خاکی تو سرم بریزم :62: :79:

• نخبه

یه سوتی روز جمعه دادم می خواستم بیام بنویسم.اما یه نفر الان خیلی حالمو گرفته توی مودش نیستم

اخ جون سوتیهای ماهی.. منم جمعه یه سوتی شنیدم .. بعدا میگم
    ان شا لله که حال و هوات زوده زود عوض بشه بیای برامون تعریف کنی دور همی بخندی

حالا بزارید یه سوتی از مادر شوهرم تعریف کنم که کلی بخندیم :4: همه مادر شوهر داراش بیان :23:

مادرشوهرم عین خودم خیلی شکموئه تا بگی قربون چشمای بادومیت میگه من بادوم میخام:23:
    از قضا روزی دو تا دخملش نشسته بودن و هی داشتن در مورد یه کاری ایده و نظر میدادن(برای کار گرافیکی) بعد یکی از خواهرا به اون یکی میگه من یه ایده دارم بهتر این کارو بکنیم و این حرفا این وسط مادر شوهر ما از اونجائی که بسی شکم پرسته فقط اسم ایده رو میشنوه و رو به دخترش میگه خب یکم از اون ایده ها بیار با هم بخوریم دیگه:23: دو دخترش بهم نگاه میکنن و حالا نخند کی بخند:23: میدونید چرا؟
    اخه ایده به زبان ترکی یعنی سنجد:23: مادر شوهر ما هم فکر کرده اینا هی میگن ایده دارم منظورشون سنجده:23:
    امان از دست این شکم:23:

• The one

هنوزم چند ماه یه باری که میبینمشون میگم سلام برسونید میگه علیک سلام من لبخند میزنم

یاد حرف زدن این اهل شام افتادم مثل فلسطین و سوریه اینا ... به جای خداحافظی میگن سلام علیکم ... منم تا بهشون عادت کنم روده بر میشدم از خنده :23:

سوتی مادر شوهرتم بامزه بود :83:

نمایش یا پنهان متناکس مادرشوهرم کاش شکمو بود ثروت پسرش کورش کرده الهی سنگ به قبرش بباره هر چند این دایناسور تا منو خاک نکنه هیچیش نمیشه :23:
    یه سوتی روز جمعه دادم می خواستم بیام بنویسم.اما یه نفر الان خیلی حالمو گرفته توی مودش نیستم
    آخه من چه خاکی تو سرم بریزم

ان شالله خیره ماهی جان :46:

هاچو هاچو,
    بندری,
    :23:

• ژنرال

:83:
    خدائیش این سوتیا خیلی تلخ و البته همزمان خیلی هم شیرینه :86:

نقل قول: هاچو هاچو
    تازه فهمیدم اون یارو استادش بوده

یعنی تشخیص ندادی طرف، استاد بوده؟ :4:

نخبه,
    ایده خوبی بود :4:

• نخبه

نقل قول: The one
    برعکس مادرشوهرم کاش شکمو بود ثروت پسرش کورش کرده الهی سنگ به قبرش بباره هر چند این دایناسور تا منو خاک نکنه هیچیش نمیشه

:23: اخه منم مادر شوهر اصلی ندارم این فرعیه مادر شوهرم وقتی اقامون کوشمولو بودن فوت کردن :20: این مادر شوهر هم بسی زحمت کش می باشند به قول ارش جاش واقعا تو بهشته.. ارش که خیلی دوسش داره و بهش احترام میزاره

سوتی مادر شوهرتم بامزه بود

سوتی که زیاد میده اینم دختراش برام تعریف کردن. نگذریم از سوتیهای داداش کوچکشون.. کلا بهش میگیم محمد سوتی:23: مثلا بهش میگی اینو خریدم به این قیمت میگه ااااااااا چه خوب چند:23:

• ماهی

اخ جون سوتیهای ماهی..

نمی دونستم سوتیهام به شهرت رسیدن :23: انگار توی مارکهای سوتی این مارک ماهیش مرغوبتره :23:
    حالا بزارید یه سوتی از مادر شوهرم تعریف کنم که کلی بخندیم

مادر شوهر اصولا یعنی سوتی :4:
    خودمم یه روز مادر شوهر میشما :23:
    ان شالله خیره ماهی جان :46:

نه...واقعا کلافه میشم یکتا جان. :2:

• نخبه

نخبه,
    ایده خوبی بود

از این به بعد هر وقت سنجد دیدین یاد سوتی مادر شوهر من می افتین.. مخصوصا عید :4: فقط یادتون باشه یکم برا مادر شوهر من بگیرین بخوره چشم بچش چپ نشه:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: