ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
EVANESCENCE
che naz shode
ye boose abdar roo lopashhh
نخبه
[quote=maryamlondon1]..ولی من از روی حدس وتجربیات که دارم حدس میزنم بچه ای دوم شما دختر همین[/quoخ
خب مامان مریم تجربیاتتون رو به منم بگید منم یاد بگیرم از رو چی حدس زدین بچه دوم من میتونه دختر باشه قیافه ام که ندیدین پس از هیکلم حدس زدین از کجای هیکلم؟ بگید برام جالبه دوست دارم بدونم یاد بگیرم منم دکتر بازی در بیارم
تو نی نی سایت که اسمم دکیه
jaj
دلشاد
farzane
وااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام شیرین جونمممممممممممم
مدتی نبودم به خاطر درس و دانشگاه که حسابی سرم گرمشه ترمم شروع شده خواهری جونم آمدم امروز اول صفحه ی تو که دلم برای دنیز نانازیم یه ذره شده بود قربونش برم
چه عکس های خوشملی داره چه دنیز خوشگلی داریم چه اتاقی نازی مبارکه مامان و باباش و مبارکش باشه دنیز خوشکله خودمونه شیرین جونم کلی ببوسش دلم میخواد باز بغلش کنم و کلی باهاش بازی کنم
اااااااااااااااااااااااااااا اون دوتا موش عاشق منم روو تختش گذاشتی
دلم خیلی براش تنگ شده بود شیرین جونم دلم برای دوتاتون تنگ شده الهی دوباره زودی ببینمش دنیز خاله رو فداش بشم
وااااااااااااااااااااااااااااااای قربونش برم ای جانمممممممممممممممممممم
farzane
هاچو هاچو
حورا
maryamlondon1
خب مامان مریم تجربیاتتون رو به منم بگید منم یاد بگیرم از رو چی حدس زدین بچه دوم من میتونه دختر باشه قیافه ام که ندیدین پس از هیکلم حدس زدین از کجای هیکلم؟ بگید برام جالبه دوست دارم بدونم یاد بگیرم منم دکتر بازی در بیارم
نوچچچچچچچچچ
تجربه خیلی چیز خوبیه من بعضی زن ها رو دیدم که قبل از سونوگرافی بهت میگن بچت پسره یا دختر خیلی واردن حتی زمان زایمان رو هم پیش بینی می کنن
چند وقت پیش دم در مدرسه احسان ایستاده بودم تا درب مدرسه را باز کنند واحسان تحویل معلم بدم .یک دوستی دارم اهل کشور سودان .خانم 7 ماه ابستن بود ..داشتیم درباره بچه ها حرف میزدیم من فضولیم گل کرد وبهش گفتم مبارک جنین دختره
maryamlondon1
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
مامان جان، چطوری جنسیت جنین رو تشخیص میدی؟
چشمات اشعه ایکس ساطع میکنه؟
تا حالا این اسمو نشنیده بودم
معنیش رو میدونی؟
نخبه
از درباریان آستیاگ ماد
به معنی سفیدترین و پاکترین
نخبه
دنیزو مامان
▧ تصویر در دسترس نیست
دنیز و بابا
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
حورا
garfild
farzane
الهییییییییییییییییییییییییی ببین دنیز نانازی خاله رو قلبونش بلم چه عکس های نانازی گرفته با مامان و باباش از اولین مسافرتش
خیلی مواظبش باش منم سرما خوردم شدید
خیلی سرماخوردگی بده کلی مواظبش باش شیرین جونم کلی هم از طرف من ببوسش این دنیز خانوم خاله رو
دلم خیلی براتون تنگ شده..............
هاچو هاچو
ای جووووونم
نمایش یا پنهان متن
زیارتتون قبولآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→