₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 33 34 35 36 37 38 39 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• EVANESCENCE

AZIZAMMMMMMMMMM nega che khanoomi shodevase khodesh :8: :6:
    che naz shode
    ye boose abdar roo lopashhh :11:

4 سپاس: نخبه، gilas، farzane، هاچو هاچو

• نخبه

[quote=maryamlondon1]..ولی من از روی حدس وتجربیات که دارم حدس میزنم بچه ای دوم شما دختر همین[/quote]
    [quote=maryamlondon1]..ولی من از روی حدس وتجربیات که دارم حدس میزنم بچه ای دوم شما دختر همین[/quoخ

خب مامان مریم تجربیاتتون رو به منم بگید منم یاد بگیرم از رو چی حدس زدین بچه دوم من میتونه دختر باشه قیافه ام که ندیدین پس از هیکلم حدس زدین از کجای هیکلم؟ بگید برام جالبه دوست دارم بدونم یاد بگیرم منم دکتر بازی در بیارم:4:
    تو نی نی سایت که اسمم دکیه:23:

3 سپاس: farzane، هاچو هاچو، maryamlondon1

• 3 سپاس: نخبه، farzane، maryamlondon1

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: farzane، هاچو هاچو، نخبه

• farzane

:93:

وااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام شیرین جونمممممممممممم :8: :6: :11:
    مدتی نبودم به خاطر درس و دانشگاه که حسابی سرم گرمشه ترمم شروع شده خواهری جونم آمدم امروز اول صفحه ی تو که دلم برای دنیز نانازیم یه ذره شده بود قربونش برم 1153 ای جانممممممممممممممممممممممممم کلی ذوق کردم دیدمش 1153
    چه عکس های خوشملی داره چه دنیز خوشگلی داریم چه اتاقی نازی مبارکه مامان و باباش و مبارکش باشه دنیز خوشکله خودمونه شیرین جونم کلی ببوسش دلم میخواد باز بغلش کنم و کلی باهاش بازی کنم
    اااااااااااااااااااااااااااا اون دوتا موش عاشق منم روو تختش گذاشتی :8: :6: :11:
    دلم خیلی براش تنگ شده بود شیرین جونم دلم برای دوتاتون تنگ شده الهی دوباره زودی ببینمش دنیز خاله رو فداش بشم 280 271 261 1153 361 786 273

وااااااااااااااااااااااااااااااای قربونش برم ای جانمممممممممممممممممممم :8: :6: :11:

786 786 786 786 786 786 786 786 786 786

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• farzane

:65: واااااااااااااااااااااااای دستای نازشو این دنیز نانازی خوردنی رو باید قورتش داد قربونش بشه خالش جانمممممممممممممممم دنیزمون علوس بشه بیاییم علوسیش که مثل ماه میشه 1153
    2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

:6: 3 روز نبودما...ببین چقدر بزرگ شده ماشالله :8:
    1 سپاس: farzane

• حورا

سلام دنیز خاله چطوره؟ :8:
    2 سپاس: هاچو هاچو، farzane

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه

خب مامان مریم تجربیاتتون رو به منم بگید منم یاد بگیرم از رو چی حدس زدین بچه دوم من میتونه دختر باشه قیافه ام که ندیدین پس از هیکلم حدس زدین از کجای هیکلم؟ بگید برام جالبه دوست دارم بدونم یاد بگیرم منم دکتر بازی در بیارم

نوچچچچچچچچچ 853 تجربیات گرانبهام به کسی نمیگم :92:
    نقل قول: jaj
    راست میگه بگید ما هم بدونیم
    تجربه خیلی چیز خوبیه من بعضی زن ها رو دیدم که قبل از سونوگرافی بهت میگن بچت پسره یا دختر خیلی واردن حتی زمان زایمان رو هم پیش بینی می کنن

چند وقت پیش دم در مدرسه احسان ایستاده بودم تا درب مدرسه را باز کنند واحسان تحویل معلم بدم .یک دوستی دارم اهل کشور سودان .خانم 7 ماه ابستن بود ..داشتیم درباره بچه ها حرف میزدیم من فضولیم گل کرد وبهش گفتم مبارک جنین دختره :4: . به من گفت که هر چه به پرستار التماس کردم جنس نوزاد بهم نگفتند .ازش پرسیدم بچه چندمی گفت بچه پنجمم چهار تا دختر دارم :2: از این حرفش خیلی نراحت شدم به خودم گفتم ای کاش بهش نمیگفتم ولی دیگه کار از کار گذشته بود بعد از دوهفته زایمان زود رس داشت ودخترش 8 ماه دنیا امد .تا الان هم بچه اش بیمارستان خدا را شکر بچه اش زنده مانده .. :2: یک خانم افعانی هم بود 3 دختر داشت چهارمی هم حامله بود .با یک سونگرافی ساده بهش گفتم این جنین پسره .باور نکرد به من گفت اگه پسر باشه یک هدیه پیش من داری .بعد از مدتی پسرش دنیا امد اینقدر خوشحال بود بعد از مدتی ادرس وشماره موبایلم از دوستم گرفته بود ..یک قوطی شکلات ویک دست گل برام اورد :4: اخه من شماره موبایلم به هرکس نمیدم :10: این هم تجربیات من اما شیرین جون بشنو وباور نکن همش دست خداوند تبارک وتعالی .اون که علم الغیب داره :1:

6 سپاس: نخبه، ژنرال، حورا، farzane، هاچو هاچو، بندری

• maryamlondon1

2 سپاس: farzane، هاچو هاچو

• دلشاد

نام علي : عدالت -- راه علي : سعادت -- عشق علي : شهادت -- ذكر علي : عبادت -- عيد علي : مبارك

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: نخبه، farzane، هاچو هاچو

• نخبه

دنیز و دختر دائیش سپیتا که یکماه و نیم از دنیز بزرگتره

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: ژنرال، farzane، garfild، gilas، هاچو هاچو، hadi04، تنها، بهونه، بچه مثبت، mz56mz، ملیکا، بندری

• ژنرال

maryamlondon1,
    مامان جان، چطوری جنسیت جنین رو تشخیص میدی؟
    چشمات اشعه ایکس ساطع میکنه؟ :4:

نقل قول: نخبه
    سپیتا

تا حالا این اسمو نشنیده بودم 453
    معنیش رو میدونی؟

5 سپاس: نخبه، farzane، gilas، هاچو هاچو، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    معنیش رو میدونی؟

از درباریان آستیاگ ماد
    به معنی سفیدترین و پاکترین

4 سپاس: farzane، gilas، ژنرال، هاچو هاچو

• نخبه

اولین مسافرت دنیز دیروز بود که رفتیم قم ولی طفلی بچه ام سرما خورد

دنیزو مامان

تصویر در دسترس نیست

دنیز و بابا

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: حورا، farzane، garfild، ژنرال، هاچو هاچو، بچه مثبت، hadi04، تنها، بهونه، mz56mz، ملیکا، gilas، بندری

• نخبه

2 تصویر این بخش در دسترس نیست
    13 سپاس: حورا، farzane، garfild، ژنرال، هاچو هاچو، بچه مثبت، hadi04، تنها، بهونه، mz56mz، ملیکا، gilas، بندری

• 3 سپاس: farzane، هاچو هاچو، نخبه

• 3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، farzane

• farzane

:8: :6: :11: ای جانممممممممممممممممممممممممممممم 1153
    الهییییییییییییییییییییییییی ببین دنیز نانازی خاله رو قلبونش بلم چه عکس های نانازی گرفته با مامان و باباش از اولین مسافرتش :65:
    خیلی مواظبش باش منم سرما خوردم شدید 1158
    خیلی سرماخوردگی بده کلی مواظبش باش شیرین جونم کلی هم از طرف من ببوسش این دنیز خانوم خاله رو 786 301 282 361

دلم خیلی براتون تنگ شده.............. 903 227

2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• هاچو هاچو

:4:دیروز با هم دسته جمعی رفته بودین زیارت؟ :4:

ای جووووونم :6: دنیز از برادرزادت خیلی خوردنی تره ماشالله :8:

نمایش یا پنهان متنزیارتتون قبول :48: ما رو که دعا نکردی؟ :4:

2 سپاس: نخبه، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: