₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• hadi04

نقل قول: نخبه
    دنیز و دختر دائیش سپیتا که یکماه و نیم از دنیز بزرگتره

يه چيزي بگم؟بگم؟ نه بگم؟
    خدايي دنيز خيلي با نمكتره البته من عكس دختر دايي اصليه رو نميذارم اونوقت باعث ميشه ريا شه ولي در كل شانس بياري من دنيز رو از نزديك نبينم وگرنه به خدا ميخولمش :11:

3 سپاس: نخبه، farzane، هاچو هاچو

• تنها

وای خدایا از حال رفتم چقد ناز شده 299
    786 786 786

3 سپاس: farzane، نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: hadi04
    خدايي دنيز خيلي با نمكتره البته من عكس دختر دايي اصليه رو نميذارم اونوقت باعث ميشه ريا شه ولي در كل شانس بياري من دنيز رو از نزديك نبينم وگرنه به خدا ميخولمش

قیافه دنیز و اداهاش واقعا خنده دار شده نزدیک گردنش رو که ماچ میکنی قلقلکش میاد چنان خنده میکنه با صدای بلند:23: یه فیلم ازش دارم بغل باباشه منم دارم دنیز رو میخندونم و ازش فیلم میگیرم یهو سرمو بلند کردم نگاه ارش کردم دیدم قیافه اون خنده دار تره به جای بچه اون داره ذوق میکنه و میخنده:23: کلا ارش سوژه ایه واسه خودش

اگه دنیز رو بخولی منم یاسی دختر دائی رو میخولم :11:

نقل قول: تنها
    وای خدایا از حال رفتم چقد ناز شده

میسی خاله شیدا چشاتون ناز میبینه :8:

1 سپاس: هاچو هاچو

• hadi04

اگه دنیز رو بخولی منم یاسی دختر دائی رو میخولم

وووی الهی من قلبونش برم جیگر باباییشه اکشال نداره من دنیز رو بخورم و نخورم میدونم که تو بالاخره یاسی رو میخوری به خاطر همین منم دنیز رو میخورم:4:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

دنیز تازگیا یاد گرفته پتو رو میکشه رو چشماش یا سرش بعد میخابه گاهی هم پیش بندش رو میکشه رو سرش و بلافاصله میخابه اینجا هم هنوز کامل نکشیده رو سرش چشماشو بسته که بخابه خیلی باحال و خنده دار میشه وقتی میخاد خودش رو بخابونه:23: من هیچ وقت سرش رو نکشیدم برای خوابیدن خودش کشف کرده بچه نخبه اس دیگه:4:
    تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: hadi04، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، mz56mz، farzane، حورا، ملیکا، gilas، بندری

• hadi04

نخبه,
    :95: ووووووووووووووووووووووووی خدا عاشقشم :11: ماشالا ماشالا موش موشیه موش موشی :11:

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، gilas

• ژنرال

نخبه,
    شیرین تو اینجا چیکار میکنی؟ چرا انقدر میخندی؟
    تو الان باید افسرده باشی! :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• هاچو هاچو

چه باحال! پتو رو میکشه رو سرش میخوابه!! :83: ای جان :6: ماشالله :24:
    1 سپاس: نخبه

• masod

سلام شیرین تر جان خوبی دختر گلت خوبه از طرف من یک بوسه جانانه ازش بکن من طی یک سری مشکلات کاری و زندگی نتوانستم دائم در محفل عشق شماها وارد شوم الان هم روز جمعه گفتم سری بزنم. دلم بات تنگ شده بود گفتم باهات یک چاق سلامتی کنم. قربانت .همیشه تمام بچه ها تورا دوست دارند. من که این طورم چون تو در یک کلمه هم یک عالمه به ما انرژی میدهی.تمام صحبت ها مثبت هست.
    2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    شیرین تو اینجا چیکار میکنی؟ چرا انقدر میخندی؟
    تو الان باید افسرده باشی!

افسردگی خیلی بده برا دشمنتون هم ارزو نکنید شکر منم خوبم :24:

نقل قول: masod
    سلام شیرین تر جان خوبی دختر گلت خوبه از طرف من یک بوسه جانانه ازش بکن من طی یک سری مشکلات کاری و زندگی نتوانستم دائم در محفل عشق شماها وارد شوم الان هم روز جمعه گفتم سری بزنم. دلم بات تنگ شده بود گفتم باهات یک چاق سلامتی کنم. قربانت .همیشه تمام بچه ها تورا دوست دارند. من که این طورم چون تو در یک کلمه هم یک عالمه به ما انرژی میدهی.تمام صحبت ها مثبت هست.
    به به ببین کی اینجاست مسعود طلا کجا بیدی نبیدی دلمون واسه تاپیکهات تنگ شده :23:

• farzane

ای جانمممممممممممممممممممممممممممم 1153
    قلبونش بلم من این دنیز نانازی من خوردنیههههههههههههههههههههههههه :8: :6: :11:

شیرین جونمممممممممممممممممممممممم عاشق دنیز خوشملو خوردنیتم خواهری جونم 786 1153

ای جونمممممممممممممممم نگاهش کن مثل ماه میمونههههههههههههههه 361

318 318 318 318 318 318 318 318 318 318

3 سپاس: حورا، نخبه، هاچو هاچو

• حورا

من هیچ وقت سرش رو نکشیدم برای خوابیدن خودش کشف کرده بچه نخبه اس دیگه:4:

ماشاله :8:

• ژنرال

افسردگی خیلی بده برا دشمنتون هم ارزو نکنید شکر منم خوبم
    الان این چیزا کلاس داره :4:

• ملیکا

نی نیت خیلی خواستنیه شیرین جون :6: دوستش دارم ببوسش :11:

• نخبه

از اول محرم میریم حسینیه که متعلق به اقوام شوهره بچههای بقیه ونگ میزنن اما دریغ از یک صدا از دنیز خوشگل من فقط میخنده و بازی میکنه بس که خانومه دخترم تازگیها متوجه شدم موقع خواب که پستونکش رو میزارم دهنش با دستاش انگشتمو میگیره و نگه میداره بعد چشاشو میبنده که بخابه:4: قربونش برم اونقدر قیافش مهربونه اون لحظه عین فرشتهه ها می مونه این حرکت رو ولی باباش از همون اول یادش داد موقعی که میخاست بخابونه میزاشت کنارش دستشو میگرفت تو دستاش و صورتش رو میچسبوند به صورت دنیز با محبت کنار هم میخابیدن حالا بچم تا دستشو میگیری و نوازشش میکنی چشاش بسته میشه :8: عاشقشممممممممممممممممممممممممممم بس که خانومه

بزارید برم عکس جدید پیدا کنم ازش کلی لباسای جدید پوشوندم بهش ولی یادم میره عکس بگیرم از لباسای نازش

4 سپاس: gilas، هاچو هاچو، farzane، بچه مثبت

• هاچو هاچو

دنیز,
    :8: ای جووووووووووووونم :24:

• بندری

ماشا الله دنيز عمو چقدر بزرگ تر و بامزه تر شده . خدا برا خودت باباش و همه عمو ها و خاله ها و دايي ها ي بوف بوفيش حفظش كنه :1:

• نخبه

این عکسو الان گرفتم از دنیز خوشمل مامان
    تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: farzane، هاچو هاچو، mz56mz، بچه مثبت، garfild، بهونه، ژنرال، ملیکا، gilas، بندری، hadi04، حورا، تنها، Cyrus66

• farzane

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :8: :6: :11:

ای جانممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 1153

قلبونش بلمممممممممممممممممممممم شیرین جونم چقدر این دنیز خاله نانازی و خوردنی شده جونمممممممممممممممممممممممم عزیزمممممممممممممممممم :65:

نگاهش کن مثل ناه شده :90:

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییی کلی ببوسش از طرف من توروخدا این خوردنی رو عاشقشمممممممممممممممممممممممممممم 1153

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، حورا

• هاچو هاچو

:90: ووووی ...نگاش کن :8: :65: جورابشو ببین :83: ماشالله :24:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: