ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
hadi04
يه چيزي بگم؟بگم؟ نه بگم؟
خدايي دنيز خيلي با نمكتره البته من عكس دختر دايي اصليه رو نميذارم اونوقت باعث ميشه ريا شه ولي در كل شانس بياري من دنيز رو از نزديك نبينم وگرنه به خدا ميخولمش
تنها
نخبه
قیافه دنیز و اداهاش واقعا خنده دار شده نزدیک گردنش رو که ماچ میکنی قلقلکش میاد چنان خنده میکنه با صدای بلند
اگه دنیز رو بخولی منم یاسی دختر دائی رو میخولم
میسی خاله شیدا چشاتون ناز میبینه
hadi04
وووی الهی من قلبونش برم جیگر باباییشه اکشال نداره من دنیز رو بخورم و نخورم میدونم که تو بالاخره یاسی رو میخوری به خاطر همین منم دنیز رو میخورم
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
ژنرال
شیرین تو اینجا چیکار میکنی؟ چرا انقدر میخندی؟
تو الان باید افسرده باشی!
هاچو هاچو
masod
نخبه
تو الان باید افسرده باشی!
افسردگی خیلی بده برا دشمنتون هم ارزو نکنید شکر منم خوبم
farzane
قلبونش بلم من این دنیز نانازی من خوردنیههههههههههههههههههههههههه
شیرین جونمممممممممممممممممممممممم عاشق دنیز خوشملو خوردنیتم خواهری جونم
ای جونمممممممممممممممم نگاهش کن مثل ماه میمونههههههههههههههه
حورا
ماشاله
ژنرال
ملیکا
نخبه
بزارید برم عکس جدید پیدا کنم ازش کلی لباسای جدید پوشوندم بهش ولی یادم میره عکس بگیرم از لباسای نازش
هاچو هاچو
بندری
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
farzane
ای جانممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
قلبونش بلمممممممممممممممممممممم شیرین جونم چقدر این دنیز خاله نانازی و خوردنی شده جونمممممممممممممممممممممممم عزیزمممممممممممممممممم
نگاهش کن مثل ناه شده
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییی کلی ببوسش از طرف من توروخدا این خوردنی رو عاشقشمممممممممممممممممممممممممممم
هاچو هاچو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→