₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 75 76 77 78 79 80 81 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: hadi04
    اِوا سلام برسون
    برو بی بی سی رو ببین جان کری و ظریف کنار هم نشستن دارن گفتگو میکنن بی بی سی هم داره خودشو جر میده

اتفاقا گفتم که خط رو خط شده بود حرفای زنونه رو بردم سایت دیگه حالا خوبه حرف دیگه ای نمیزدیما :68:
    جان کری رو ولش بحثهای زنونه سایت بقلی بهتر تره :4:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

نقل قول: نخبه
    اتفاقا گفتم که خط رو خط شده بود حرفای زنونه رو بردم سایت دیگه حالا خوبه حرف دیگه ای نمیزدیما

خدا رحم کرد وگرنه کلی از سایزها لو میرفت :23:
    جان کری رو ولش بحثهای زنونه سایت بقلی بهتر تره

البته البته :4:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

تصویر در دسترس نیست
    14 سپاس: بچه مثبت، gilas، mz56mz، نغمه، jaj، بندری، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، تنها، هاچو هاچو، baron jon، حورا، مستانه

• بچه مثبت

ماشالا ماشالا
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

تصویر در دسترس نیست
    12 سپاس: gilas، mz56mz، نغمه، بچه مثبت، jaj، بندری، garfild، ♥Rose♥، تنها، هاچو هاچو، baron jon، مستانه

• نخبه

راستی این لباس صورتیه همونیه که مامان مریم فرستاده بود من فکر میکردم دنیز دو سالش بشه اندازشه بعد گفتم حالا بزار تنش کنم ببینم چه جوریاس وای تنش کردم داره بهش تنگ میشه بس که این بچه زود بزرگ شد.. اونقدر این لباس تو تنش خوشگل بود همه عاشقش شده بودن منم هی پز میدادم دوستم براش کادو فرستاده :4: :9:
    5 سپاس: بچه مثبت، jaj، بندری، zrnznn، ♥Rose♥

• mz56mz

جاااااانم ماشاءالله هزار ماشاءالله 1153 786 1153

• نغمه

اوخییییی دخملت خانمی شده برای خودش شیرین هزار ماشالا چه زود میگذره واقعا :65: خدایا شکرت :24:
    هدیه سادات هم دی ماه تولدشه ... :8:

4 سپاس: بچه مثبت، نخبه، بندری، jaj

• نخبه

نقل قول: نغمه
    اوخییییی دخملت خانمی شده برای خودش شیرین هزار ماشالا چه زود میگذره واقعا خدایا شکرت
    هدیه سادات هم دی ماه تولدشه ...

میسی میسی اره به عکسای قدیمیش که نگاه میکنم تازه میفهمم چقدر بزرگ شده..
    ای جونم تولد هدیه سادات و ایسان گلی هم نزدیکه ...
    دنیز از وقتی راه میره اونقدر بلا شده به شدت هم ناز و عشوه داره این دختر.. :8:
    چند وقتیه صدای سگ رو یاد گرفته اول صبح که پا میشه جای سلام هاپ هاپ میکنه :23: اهنگ حسنی هم براش میزارم تا میرسه به قسمت مرغه میگه قد قد قد :83: یعنی اونقدر لوس و با عشوه صدای مرغ در میاره که خود مرغه اینقدر عشوه نداره :23:
    خلاصه که چقدر بچه شیرینه ولی هر چی بزرگتر میشن وروجکتر میشن و دردسرشون هم زیاد.. مثلا همین وروجک اصلا نمیزاره من بیام پای کام بشینم فقط وقتی خابه میام.. کلا میگه بشین کنار من.. تو اتاق نرو اصلا :19:

نقل قول: mz56mz
    جاااااانم ماشاءالله هزار ماشاءالله

نقل قول: بچه مثبت
    ماشالا ماشالا

میسی عمو و دائی 282 271

4 سپاس: نغمه، بندری، jaj، ♥Rose♥

• بندری

خلاصه که چقدر بچه شیرینه ولی هر چی بزرگتر میشن وروجکتر میشن و دردسرشون هم زیاد.. مثلا همین وروجک اصلا نمیزاره من بیام پای کام بشینم فقط وقتی خابه میام.. کلا میگه بشین کنار من.. تو اتاق نرو اصلا

اي جان :8: چه ناز شده دخترمون

واقعا همينطوره كه ميگي . آيسان هم به مامانش ميگه نرو و فقط بشين پيشم .تازگيا هم مكافاتي داريم سر مدرسه رفتن ياسين كه تا مي خوايم بريم بيرون گريه مي كنه و خودشو به سليطه گري ميزنه ميگه منم مي خوام بيام . داستانايي داريم باهاش :4:

2 سپاس: نخبه، نغمه

• نخبه

نقل قول: بندری
    واقعا همينطوره كه ميگي . آيسان هم به مامانش ميگه نرو و فقط بشين پيشم .تازگيا هم مكافاتي داريم سر مدرسه رفتن ياسين كه تا مي خوايم بريم بيرون گريه مي كنه و خودشو به سليطه گري ميزنه ميگه منم مي خوام بيام . داستانايي داريم باهاش

خخخخخخخخخخ یکی تو این سایت پیداش شد منو درک کنه

2 سپاس: بندری، نغمه

• 1 سپاس: نخبه

• نخبه

بچه های شما دوتان طفلی ناهید خانوم چه میکنه من از اوردن رامیز کلا منصرف شدم اخه چه کاریه بوخودا
    2 سپاس: بندری، نغمه

• بندری

بچه های شما دوتان طفلی ناهید خانوم چه میکنه من از اوردن رامیز کلا منصرف شدم اخه چه کاریه بوخودا

حالا كه زوده ولي هر موقع كه بيارين ان شا الله همين مكافات ها رو دارين يادم رفت بگم آموزش و مشقاي ياسين هم هست . بنده خدا مامانشون خيلي اذيته :1: شيطونه ميگه برم يكي ديگه بيارم كمك دستش باشه :bahone:

• zrnznn

اونقدر این لباس تو تنش خوشگل بود همه عاشقش شده بودن منم هی پز میدادم دوستم براش کادو فرستاده

شیرین جون منم عاشقققققققققققق پُززززززز دادنم :9:
    .
    .
    .
    عزیزم: بوس فیییییییییشار بوس........از طرف من برای دنیز یادت نره :8:

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    شیرین جون منم عاشقققققققققققق پُززززززز دادنم
    .

اینو خوب اومدی خب علوس بشو یه نی نی خوشمل بیار بعد براش لباس خوشمل بفرستیم شما هی پز بده :23:

ببین چه مراحل سختی رو برای پز دادن باید سپری کنی :83:

1 سپاس: نغمه

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    عزیزم: بوس فیییییییییشار بوس........از طرف من برای دنیز یادت نره

امروز خعلی این کارو کردم 1153 786

• نخبه

نقل قول: jaj
    ان شا الله همیشه دردسر هاش و شیطونی هاش با خوشی و خنده و سلامتی باشه

اره بوخودا .. ان شالله
    وای مریضی بچه خعلی سخته
    طفلی دنیز وقتی مریض میشه و تب میکنه اونقده مظلوم میشه ادم جیگرش کباب میشه :20:

نقل قول: بندری
    حالا كه زوده ولي هر موقع كه بيارين ان شا الله همين مكافات ها رو دارين يادم رفت بگم آموزش و مشقاي ياسين هم هست . بنده خدا مامانشون خيلي اذيته شيطونه ميگه برم يكي ديگه بيارم كمك دستش باشه

عمو زودتر بیایین کرج من دنیز هم بزارم پیش زن دوم شما نگهش داره من و زن عمو ناهید بریم گردش :4:

3 سپاس: بندری، نغمه، jaj

• ♥Rose♥

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: