₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13

بدون عکس

بدویین بیاین تو این تاپیکه احساس‌های زیبا را به زبان بیاورید!

7019 بازدید، 254 پست، نویسنده: mojde

• mz56mz

hadi04,
    اين وقت شب خاله جون خوابه فردا بياد ببينه چى بهمون ميگه ، كاكو تو كه نيستى من و شيرين بايد جواب گو باشيم والووووووو با اين ليواناشون :10:

5 سپاس: Holtek، mojde، نخبه، gilas، Kishe Mehr

• Holtek

امروز دلواپسم شديد ، آخه صبح زود اومدم پست هاي بالا رو خوندم و ديدم خانم كريوليليس هم تو سايت نيست :bahone:
    5 سپاس: mojde، نخبه، gilas، mz56mz، Kishe Mehr

• ماهی

5 سپاس: mojde، نخبه، gilas، mz56mz، Kishe Mehr

• mojde

نقل قول: mz56mz
    يه ليوان براى خاله جون هم بزاريد

نقل قول: hadi04
    خاله جون قربونتم حیرونتم آی خاله بلا گردونتم آتیش سر قلیونتم خاله حرفامو گوش کن گرامافونو خاموش کن کلا الان تاپیک ته قهقرا سیتی داره واس خودش میره قناری یه لیوان هم به سلامتی خاله مژده

سلاملکم لیوانو رد کنین بیاد که حال مال ندارم :4:

5 سپاس: نخبه، gilas، ماهی، mz56mz، Kishe Mehr

• gilas

از صبح که بابا میگه یه حالیم نگو لیوان برام کنار نزاشته بودن اینجوری شدم :4:

امروز کلا خوشحال میزنم :bahone:

5 سپاس: نخبه، mojde، ماهی، mz56mz، Kishe Mehr

• ماهی

درعجبم 451
    از مدرسه زنگ زدند.قلبم از ترس افتاد کف پام و برگشت سر جاش.فکر کردم براش اتفاقی افتاده..بعدش ناظم می گه پسرتون بی انضباط شده :89: بازم قلبم افتاد کف پام..فکر کردم با بچه ها دعوا کرده یا یه کار بدی کرده..می پرسم چی شده..میگه موهاش بلنده :28: قلبم رفت سر جاش..ناظم گفت هر چی بهش می گیم میگه ما داریم می ریم :4: بعدش اضافه کرد که تکالیفش رو درست انجام نمیده. :37: گفتم کجا مشکل داشته .گفت درس حرفه باید توی کارگاه با چوب نمی دونم چی چی درست می کرده و نکرده..خب خجالت کشیدم و گفتم حتما رسیدگی می کنم.خودمو آماده کرده بودم برای ... 315 که خودش زنگ زد..گفتم تا شنبه که با معلم حرفه صحبت می کنم حق استفاده از کامپیوتر و.. نداری :43: کم مونده بود آسمونو به زمین بدوزه :4: خلاصه بعد از تماس با معلم حرفه ایشون اظهار داشتند که کار عملیش حرف نداره و هیچ مشکل خاصی نبوده فقط هفته ی پیش یه کاری رو باید می کرده که نکرده و سه سوته این هفته توی کارگاه انجام داده :4:
    و من الان در عجبم از مدیر و ناظم مدرسه که فقط به خاطر بلندی موی پسرم این همه انگ بهش بستند :14:

8 سپاس: gilas، نخبه، mz56mz، zrnznn، هاچو هاچو، Kishe Mehr، mojde، تنها

• نخبه

نقل قول: ماهی
    و من الان در عجبم از مدیر و ناظم مدرسه که فقط به خاطر بلندی موی پسرم این همه انگ بهش بستند

مگه هنوزم گیر میدن؟ والا اینجا که عینهون عروس و دوماد میرن مدرسه :4:
    چند وقت یش خونه مادرم دیدم دختر خاله ام که اول راهنمایی بید سیبیلا رو چه صفایی داده میگم مگه مدرسه چیزی بهتون نمیگن میگه نه ..اون یکی دختر دائیم دوم دبیرستانه میخاست بره مش صورتی لای موهاش در بیاره..شگفتااااااااااااااااا مدارس جدید چه حالی میدن به بچه ها اون وقت ما بیچاره ها عینهون کوزت میرفتیم مدرسه

5 سپاس: gilas، mz56mz، Kishe Mehr، ماهی، mojde

• zrnznn

نقل قول: zrnznn
    حالم وخیمه خیلی خرابه.... خیلی

حالم خیلی خوبه...دیشب استرس امروزو داشتم که خدا رو شکر امروز عالییییییییی بود :48:

.
    .
    .
    نقل قول: نخبه
    نه بابا رفیق دکی رضای خودمونه دیشب هم با اق رضا تنها بودن تو سایت

وای خدا مردم از خنده...مخصوصاً از قسمت دوم جمله :23:منم دیشب هواسم بهشون بود...ولی گفتم بزار خوش باشن :4:

5 سپاس: Kishe Mehr، نخبه، ماهی، mojde، gilas

• هاچو هاچو

اوه یه لیوانم واسه مهدی یره بیار که دلخور نشه از دستت

نقل قول: hadi04
    مهدی یره یه پارچ براش میارم با لیوان کارش نمیشه

:4: مرسی از شیرین یره :4:
    آرسام حاضری؟؟لیوانو بیارم؟؟ :4:

نمایش یا پنهان متناگه گفتی کجا داری میری؟؟ :15:

4 سپاس: نخبه، ماهی، mojde، gilas

• Kishe Mehr

کاکو مشغول ذمبه 403 زمبه 403 ضمبه 403 ظمبه 403 دمبه 451 هستی اگر سهم منو نذاری کنار... به بچه ها میگم پاسپورت شیرازیتو دی اکتیو کنند و به شیراز ممنون الورودت بکنند :15:
    لطفا سهم منو پلمپ بکن پست کن بده پست پیشناز 403 پیشباز 403 نیشباز 403 ریشباز 403
    بیارتش شیراز :4:

4 سپاس: ماهی، mojde، gilas، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

کاکو مشغول ذمبه 403 زمبه 403 ضمبه 403 ظمبه 403 دمبه 451 هستی اگر سهم منو نذاری کنار... به بچه ها میگم پاسپورت شیرازیتو دی اکتیو کنند و به شیراز ممنون الورودت بکنند :15:
    لطفا سهم منو پلمپ بکن پست کن بده پست پیشناز 403 پیشباز 403 نیشباز 403 ریشباز 403
    بیارتش شیراز :4:

6 سپاس: نخبه، mojde، mz56mz، gilas، ژنرال، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو مشغول ذمبه زمبه ضمبه ظمبه دمبه هستی اگر سهم منو نذاری کنار... به بچه ها میگم پاسپورت شیرازیتو دی اکتیو کنند و به شیراز ممنون الورودت بکنند
    لطفا سهم منو پلمپ بکن پست کن بده پست پیشناز پیشباز نیشباز ریشباز
    بیارتش شیراز

برا این بنده خدا حتما یه دکتر سوغاتی بیار :23:

5 سپاس: Kishe Mehr، mojde، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

لوطفن دوکتوروش یک خانوم جوان باشه :9:
    5 سپاس: نخبه، mojde، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    لوطفن دوکتوروش یک خانوم جوان باشه

خانوما رو قراره برا دیاکو بیاره :83: :19:

5 سپاس: Kishe Mehr، mojde، mz56mz، gilas، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

من تورک شیرازی ام، تورک گزوینی که نیستم :9: دکتر مرد رو به همشهری های ژنرال محسن معرفی کنید :66:
    6 سپاس: نخبه، mojde، mz56mz، gilas، ژنرال، هاچو هاچو

• ماهی

در حال حاضر آدرنالین خونم از دست این بچه دوباره رفته بالا :83:
    دیروز گفت پول ..گفتم برو از تو کیفم بردار...بی انصاف لخت کرده کیفمو :4: سوار تاکسی شدم داشتم.هر چی کیفمو زیر و رو کردم دریغ از یه 50 تومنی :83: داشتم سکته می کردم :23: خودمو آماده کرده بودم راست و حسینی واقعیتو بهش بگم و بگم که برو نزدیک یه عابر بانک..قبل از اینکه حرفی بزنم گفت : خانوم من نذر دارم دشت اول از مسافر پول نمی گیرم451 به جون خودم خیلی تعجب کردم...به این می گن مومن واقعی..نذرش قبول ایشالا :4: اگر واقعا پول توی کیفم بود بیشتر هم بهش می دادم و می گفتم این کرایه نیست..اسمشو بذار نذری :1: چون واقعا منو تحت تاثیر قرار داد.با این مخارج سخت زندگی و سختی کارش بازم خیلی کارش قشنگ بود :3:
    نمایش یا پنهان متن

مگه هنوزم گیر میدن؟ والا اینجا که عینهون عروس و دوماد میرن مدرسه

مدارس غیر انتفاعی آزاد ترند.پسرم تیزهوشان میره مدرسه و همه شون بچه حزب اللهی و.. هستند.معلما و کادرش هم همه پارتی دار و از موقعیتشون خیلی می ترسند.اتفاقا توی موبایلم یه سری عکس از محوطه مدرسشون گرفتم که اگر به هر دلیلی بعد از رفتنم احساس پشیمونی کردم :4: عکسا رو نگاه کنم و دیگه پشیمون نشم.اسمش تیزهوشانه ولی مثل حوزه علمیه می مونه :28: یه کمی هم مثل سرباز خونه ست.کلا در همه ی موارد به بچه های بیچاره خیلی سخت می گیرند.یه بار معلم پرورشیشون صدام کرد و گفت می خوام بدونم پسرتون چه هنری بلده؟ خب منم توی ذهنم از کلمه هنر برداشتی غیر از موسیقی و نقاشی و .... نداشتم.صاف گفتم گیتار میزنه :83: دیدم یه خرده من و من کرد و گفت خب غیر از گیتار دیگه اهل چی هست؟ گفتم والا بازیهای کامپیوتری هم خیلی وارده.توی سایتهایی که بازی می کنه معمولا در سطح ایران جزو نفرات اول تا پنجم هست..گفت خب..دیگه چی؟ گفتم رباتیک هم کار می کرد قبلا که به لطف مدرسه ی تیزهوشان اینقدر وقت بچه رو می گیرند که دیگه فرصت نداره... :10: خلاصه دیدم راضی نمیشه :4: خودش شروع کرد به صحبت کردن و اینکه مثلا چند تاسوره قران حفظه؟ یا مثلا نهج البلاغه چی؟ :bahone: تازه فهمیدم منظورش چیه..خلاصه کنم... صاف و صادقانه گفتم والا کلا درس حفظ کردنش اصلا خوب نیست.من باتاریخ و جغرافیا ش هم مشکل دارم... :83:

عینهون کوزت میرفتیم مدرسه

:23: هیچ وقت اون قیافه مدیر دبیرستانم رو یادم نمیره :17: فکر می کنم عزرائیل بخواد بیاد جونمو بگیره به اون شکل میاد :83:

6 سپاس: mojde، mz56mz، نخبه، gilas، ژنرال، هاچو هاچو

• mojde

نخبه,

مدرسه مبینا اینا ولی انقدر هم آزاد نیست سیبیل برداشتنو چیزی نمیگن ولی مو و ابرو ترور میکنن خانوادرو

4 سپاس: نخبه، gilas، mz56mz، ژنرال

• mz56mz

حالمان خوب است :28:
    4 سپاس: نخبه، gilas، mojde، ژنرال

• تنها

حرصم دراومده....کاش میشد تو اینجور مواقع آدم یه جوری خودشو تخلیه کنه :21:
    5 سپاس: نخبه، gilas، mz56mz، mojde، ژنرال

• نخبه

نقل قول: ماهی
    مدارس غیر انتفاعی آزاد ترند

غیر انتفاعی نیستن نمونه مردمی میرن

4 سپاس: gilas، mz56mz، mojde، ماهی