ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
نخبه
چی چیو نخاستمش
بابا بنده خدا مسیرش جای دیگه بود منتها چون ما از دور میدیدیمش گفتیم یا خدا نکنه میخاد بیاد اینوری و سبزه های نازنین گره زده شده رو باز کردیم .. تازه بعدش یه فحشی تو دلمون به پسره دادیم که پرو گره هامون رو خراب کرد اینهمه زحمت کشیدیم
ژنرال
ماشالا بچه ها همه معدن سوتی هستن
دیگه خودت که میدونی گروه ما خیلی کارش درست بود
من سوتی خاصی ندادم والا
فقط یه بار خیلی سال پیش از این، توی شیراز شب کنار یه پارکی توی ماشین با پسر عموم خوابیده بودیم.
نصفه شب گلاب به روتون شدیداً نیاز به wc پیدا کردم و حشتناک . . .
فوری دویدم تو پارک دیدم دسشویی مردونه درش قفله
رفتم داخل و زندگی شیرین شد
گُل ماجرا اینجاست:
اینم که سوتی نبود
یه خاطره رنگی بود
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خب نوار رو میبردی میزاشتی تو ضبط ماشین تا صبح گوش میدادین حالشو میبردین
ژنرال
نوار مال زمان جوونیای شماس؛ اون موقع سی-دی بود
نخبه
maryamlondon1
ماهی
روز سختی داشتم.قول داده بودم بیام سوتی امروزو بگم.اما به جون خودم نمی تونم
باشه فردا می گم
نخبه
سر کاریه
حورا
یکی از دوستان پدرم برای بار اول اومده بودن منزل ما. وتازه حاجی شده بود ن .موقع رفتن متوجه پنجرهای شد که روبروی پله ها توی پاگرد بود . که پاش لیز خورد و برای اینکه موقع سقوط از پله ها سرش به دیوار روبرو نخوره همینطور لیز میخورد از کمر به سمت عقب خم میشد
مامانم هم ترسیده بود هم با یه حالتی گفت وااااااا محمد آقا چرا تک چرخ میزنین؟
Kishe Mehr
نخبه
مامانم هم ترسیده بود هم با یه حالتی گفت وااااااا محمد آقا چرا تک چرخ میزنین؟
اصلا چه معنی داره حاجی به پنجره نگاه کنه؟ پشت پنجره کدوم همسایه رو دیده بود؟ ای حاجی ناقلا
gilas
اون که ببببببببببببببلللللللللللللللللللللللللللللللللههههههههههههههههههه
آقا یه خاطره از دانشگاه
البته سوتی من نسیت اما باحاله
ترم آخر سر یکی از امتحانات نمیدونم چه درسی بود
تو کلاسی که ما بودیم 7-8 نفر بیشتر نبود ( آمیرزا همیشه جاش ردیف پشت سر من بود
قبل پخش کردن برگها یکی از بچه ها به مناسبت نامزدیش با یکی از پسرای ترم بالای شیرینی آورده بود داشت پخش میکرد اونم خامه ای خلاصه شیرینی پخش شد و برگ هارو دادن و شروع کردیم تقلب و جواب دادن
استاد اومد که ببینه کسی سوالی داره یا نه
استادمون هم رئیس گروه آموزشی بود و استاد چند تا از درسای تخصصی
اومد تو کلاس و بچه ها سوالات و پرسیدن و رفت از در که داشت میرفت بیرون دیدیم ای وای
حالا بیشتر کلاس هم دختر بودم روشون نمیشد حرفی بزنن از این ور هم همه دارن میترکن از خنده مراقبه هم مرده بود از خنده
حالا چی بود استاد رفته بود رو یکی از این صندلی خالیا نشته بود پیش بچه ها اونا هم شیرینی رو نخورده بودن گذاشته بودن او اون صندلی
دیگه اینقدر با خندیدیم و پچ پچ کردیم فهمید خبری یکی از بچه های ردیف جلو هم بهش گفت
نخبه
gilas
ندیده بود اگر دیده بود که مرض نداشت خودشو سوژه کنه
قلندر
از اولی که تاپیکو زدی همه سوتی هارو خوندم همشون به نوع خودشون و گویندشون جالب بودن امادر مورد خودم باید بگم کل زنگیم یه جورای یا سوتیه یا اصل خندس
حالا سعی میکنم یکی یکی بیادبیارمو بگم
نخبه
میگم چه جوری با چه ملاکی این اساتید رو انتخاب میکنن؟
نخبه
اسمت رو هر روز میدیدم اون پایین تاپیک
حالا سعی میکنم یکی یکی بیادبیارمو بگم
منتظریم.. سوتی های خود را تعریف کنید تا بهم بخندیم . یادتان باشد با هم نخندین فقط بهم بخندین
اونایی که سوتی بیشتری تعریف کردن که یکیش خودم باشم بسی شجاع میباشن و شادی شما دوستان مهمتره براشون
هنوز یادم نرفته به بهترین و خنده دار ترین سوتی بوفی زر هدیه میدم
همچنان منتظر سوتیهای ضایع شما هستیم
gilas
نه بابا ابن بنده خدا خیلی حالیش بود اما نگاش میکردی میگفتیم واقعا این استاده یا سرکاریه
منگل می خوای استاد تجارت الکترونیک
نخبه
منگل می خوای استاد تجارت الکترونیک
استاد زبان تخصصی ما یه منگل به تمام معنا بود هم قیافش هم کاراش و هم درس دادنش.. به طرز وحشتناکی احمق بود حرف که میزد من هی میزدم به پیشونیم که واییییییییی این عقب مونده چی میگه واسه خودش اخه کی خدا اینو خلق کرد که وقت نکرد یکم بهش برسه تکمیل بشه
حورا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→