₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 35 36

@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

16191 بازدید، 710 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

یکی از خواهران ارش گرافیک میخونه یه بار که خونشون بودم دیدم با قیافه پرسشگر اومد طرفم و گفت امروز یکی بهم زنگ زد و یه کار سفارش داد گفتم خب چی؟
    گفت گویا ارایشگر بود و گفت برای سالنش یه تابلو میخاد به نظرت چی جالبه که تکراری هم نباشه یکم ایده رد و بدل کردیم و بعد گفت اخه میدونی چیه نمیدونم اذیتم کرد یا نه ولی گفت تابلو رو چون ممکنه از اماکن یا اتحادیه گیر بدن به عکسش یه جورایی سعی کن خیلی طرحت باز یا غیر اخلاقی نباشه یعنی تابلو نباشه ولی گیرا هم باشه یه جورایی س. ک .س مخفی:23: فکر کن نمیدونم این جمله رو از کجا گیر اورده بودن :23:
    این بنده خدا هم همش میگفت نمیدونم کسیه اذیتم میکنه یا واقعا سفارش داده گفت حتی بهم شماره هم داد و گفت فردا تماس میگیره واسه همین شکم کمتر شده
    خلاصه گفتم خب تا فردا صبر کن میفهمیم ..
    عصری دختر خاله هاش اومدن خونشون این داستان رو واسه اونا داشت تعریف میکرد که خواهر کوچیکش اومد سمت من یواشکی نشست کنارم و گفت بهش نگیا کار ما بود گوشی رو دادیم دست یکی از دوستای دختر خاله خواستیم مصی رو اذیت کنیم :23: منم خندیدم و گفتم باشه حواسم هست
    خلاصه اونا هم کم نمیاوردن هر کی واسه خودش یه ایده میداد منم از همه بدتر چرت و پرت میگفتم این وسط ایده های خنده دار بیشتر از جدیاش بود:23:بعد از اینکه یه طرح به تصویب رسید یهو همه زدن زیر خنده که بنده خدا سر کارت گذاشتیم کار ما بود:4: جو گیر شدی فکر کردی کار سفارش گرفتی:23: بیچاره یهو سرخ و سفید شد گفت بیشعورا منو دست میندازین ولی شماره که مال شماها نبود که دختر خاله تعریف کرد که گوشی دوستشون بوده و خواستن سر به سرش بزارن چون میدونستن دنبال کاره:23:

• نخبه

نقل قول: The one
    بعد که همین دوستهای مسخرم شنیده بودن یکیشون برگشت گفت بعضیها دو تا دوتا شوهر میکنن بعضیها هیچی گیرشون نمیاد :23:

میگم به دوستان مجردم بگم برن دانشگاه کرج درس بخونن شفا میده نه ببخشید بخت باز میکنه:23:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    بو بهشون خورده بوده گیج و منگ شده بودن

:23:

جریان دومی هم تا وسط داستان که خوندم پی به اخرش بردم

خب الان چه واکنشی باید نشون بدم ؟آهان آفرین :10:

تو کلا عاشق ادمای اینجوری میشی؟

آره عشقم عینکه :23:

نمایش یا پنهان متننه گلو خب ببین من کلا از آدمهای خاکی و بی ادعا خیلی خوشم میاد. :24: همیشه از آدمها ی متکبر و جوگیر و مغرور و لافزن و پر ادعا بدم اومده... :4:

نمایش یا پنهان متنالبته همه چی استثنا داره :23:

• The one

نقل قول: نخبه
    میگم به دوستان مجردم بگم برن دانشگاه کرج درس بخونن شفا میده نه ببخشید بخت باز میکنه

دانشکده نه دانشگاه وابسته به دانشگاه تهران بود :86:

آره اتفاقا یه سری قشنگ میگفتن که واسه شوهر کردن اومدن :23: کنکورشون شونکور بوده :23: اخی یادش به خیر گریم گرفت :79:

• نخبه

دانشکده نه دانشگاه وابسته به دانشگاه تهران بود

یعنی اگر اون دانشکده نشد دانشگاه تهران جواب میده بخته باز میشه لامصب:23:

• The one

من همیشه خاکی هستم گاهی وقتها که آب میریزه رو شُلی میشم

:23: چی میشی؟ شله زرد؟ :23: پس نباید هیچوقت زیر بارون همو ببینیم :10:

خب البته درسته چون همیشه دو قطب غیر هم نام همدیگه رو جذب میکنن

:23: من که اسمم هیفاس خدا اونروزو نیاره که بخوام با یه هیفای قطبی علوس بشم :23: خدایا آخرو عاقبتمو به خیر کن :48:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    این شکلکه رو که می بینم یاد شیرین می افتم... :23: ببینید :25: قیافه اش و فرم عینکش عین شیرینه

پرو عمت این شکلیه :94: حالا خوبه خودتم عینکی هستی :25:

آره عشقم عینکه :23:

تازشم من عشق هیفا جونم :8:

• The one

تازشم من عشق هیفا جونم

فدات بشم اجی خوشگلم :8: :6:

• نخبه

من همیشه خاکی هستم :9: گاهی وقتها که آب میریزه رو شُلی میشم :23:

راست میگه خیلی خاکیه:23: بارونم که میاد گِل میشه:23:

• The one

یعنی اگر اون دانشکده نشد دانشگاه تهران جواب میده بخته باز میشه لامصب

آره چمنهاش م خیلی مساعدن برای گره زدن فقط باید روزی باشه که ناهار بوفه قورمه سبزی نباشه :23:

• Kishe Mehr

وای همگی یکجا کمپلت بترکید ناموسا به قول کاکو هادی :23:

من برم خیلی درس دارم.. اصلا قرار نبود امروز بیام سایت 351

• The one

راستی عقشت عینکه یا عاشق ادمهای عینکی هستی؟

بستگی به ادمش داره اگه شیلینم باشه عاشق آدمهای عینکیم اگه شله زرد باشه میرم زیر بارون :9:

نمایش یا پنهان متنعینکشو میشورم که چسبونکی نشه :23:

یعنی میخوای بگی خودت خاکی نیستی؟

وا خودمم هستم که میگم نباید زیر بارون باشم دیگه :4:

هیفا گفت من عشقم عینکه نه اینکه عاشق ادمای عینکی هستم

ببین خواستی ازم اعتراف بگیری بعد خودت خرابش کردی دیگه به من سننه یعنی بهم ربطی نداره :23:

• نخبه

آره چمنهاش م خیلی مساعدن برای گره زدن فقط باید روزی باشه که ناهار بوفه قورمه سبزی نباشه :23:

:23: وای گفتی چمن و گره زدن باز من یاد یه خاطره افتادم

یه سال سیزده به در رفته بودیم یه باغی که نزدیکشم چند تا مزرعه گندم بود فکر میکنم
    بعد از نهار با خواهرم قدم میزدیم و صحبت میکردیم بعد نزدیک مزرعه که شدیم نشستیم لای گندمها و همین جور که حرف میزدیم من به خنده گفتم بیا سبزه گره بزنیم و به مسخره میگفتم میگن بخت باز میکنه ..:23: اون موقع من سنی نداشتم داشتیم مسخره بازی در میاوردیم و فکر کنم نصف بیشتر مزرعه رو گره زدیم:23: بعد همینجور که میخندیدیم دیدیم از دور یه پسره داره میاد طرف ما 314 247 گفتم وایییییییییییییییی الان پسره میاد از اینجا رد بشه میبینه ابرومون میره بدو همه رو باز کن:23: خلاصه به سه شماره همه رو باز کردیم مثل بچه ادم نشستیم سر جامون:23: فکر کنم باز کردن اون سبزه ها باعث شد من دیر علوس بشم:23:

• The one

خلاصه به سه شماره همه رو باز کردیم مثل بچه ادم نشستیم سر جامون

:23: وای چه سخت !! ولی خوب شد بازشون کردید اونوقت شاید قسمتتون همون رهگذر میشد :23: :11:

• Kishe Mehr

گفتم وایییییییییییییییی الان پسره میاد از اینجا رد بشه

بیچاره اون پسره بخت تو بوده که میخواسته بازش کنه خودت نخواستیش :23:

• نخبه

من عینک رو واسه تفنن میزنم :74:

اون عینکت رو در بیار :52: این چند تاست؟

حالا چرا بدت اومد؟ :4: ولی عمه ام این شکلی نیست :4:

من از عینک خوشم میاد .. با اینکه لنز هم دارم ولی ترجیح میدم عینک بزنم شماره چشمم یکه طوری نیست اگه عینک نزنم 452

بستگی به ادمش داره اگه شیلینم باشه عاشق آدمهای عینکیم اگه شله زرد باشه میرم زیر بارون :9:

میسی هیفا جونم اون شله زرد رو ولش کن بره زیر بارون گل بشه 301

• نخبه

وای چه سخت !! ولی خوب شد بازشون کردید اونوقت شاید قسمتتون همون رهگذر میشد

بیشتر ترسیدیم پسره کله پا بشه با مخ بیاد رو زمین .. به جرم تله گذاری بیان ببرنمون:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: