ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
Kishe Mehr
نخبه
گفت گویا ارایشگر بود و گفت برای سالنش یه تابلو میخاد به نظرت چی جالبه که تکراری هم نباشه یکم ایده رد و بدل کردیم و بعد گفت اخه میدونی چیه نمیدونم اذیتم کرد یا نه ولی گفت تابلو رو چون ممکنه از اماکن یا اتحادیه گیر بدن به عکسش یه جورایی سعی کن خیلی طرحت باز یا غیر اخلاقی نباشه یعنی تابلو نباشه ولی گیرا هم باشه یه جورایی س. ک .س مخفی
این بنده خدا هم همش میگفت نمیدونم کسیه اذیتم میکنه یا واقعا سفارش داده گفت حتی بهم شماره هم داد و گفت فردا تماس میگیره واسه همین شکم کمتر شده
خلاصه گفتم خب تا فردا صبر کن میفهمیم ..
عصری دختر خاله هاش اومدن خونشون این داستان رو واسه اونا داشت تعریف میکرد که خواهر کوچیکش اومد سمت من یواشکی نشست کنارم و گفت بهش نگیا کار ما بود گوشی رو دادیم دست یکی از دوستای دختر خاله خواستیم مصی رو اذیت کنیم
خلاصه اونا هم کم نمیاوردن هر کی واسه خودش یه ایده میداد منم از همه بدتر چرت و پرت میگفتم این وسط ایده های خنده دار بیشتر از جدیاش بود
نخبه
میگم به دوستان مجردم بگم برن دانشگاه کرج درس بخونن شفا میده نه ببخشید بخت باز میکنه
The one
خب الان چه واکنشی باید نشون بدم ؟آهان آفرین
آره عشقم عینکه
نمایش یا پنهان متن
نه گلو خب ببین من کلا از آدمهای خاکی و بی ادعا خیلی خوشم میاد.نمایش یا پنهان متن
البته همه چی استثنا دارهKishe Mehr
The one
دانشکده نه دانشگاه وابسته به دانشگاه تهران بود
آره اتفاقا یه سری قشنگ میگفتن که واسه شوهر کردن اومدن
نخبه
یعنی اگر اون دانشکده نشد دانشگاه تهران جواب میده بخته باز میشه لامصب
The one
نخبه
پرو عمت این شکلیه
تازشم من عشق هیفا جونم
The one
فدات بشم اجی خوشگلم
نخبه
راست میگه خیلی خاکیه
The one
آره چمنهاش م خیلی مساعدن برای گره زدن فقط باید روزی باشه که ناهار بوفه قورمه سبزی نباشه
Kishe Mehr
Kishe Mehr
من برم خیلی درس دارم.. اصلا قرار نبود امروز بیام سایت
The one
بستگی به ادمش داره اگه شیلینم باشه عاشق آدمهای عینکیم اگه شله زرد باشه میرم زیر بارون
نمایش یا پنهان متن
عینکشو میشورم که چسبونکی نشهوا خودمم هستم که میگم نباید زیر بارون باشم دیگه
ببین خواستی ازم اعتراف بگیری بعد خودت خرابش کردی دیگه به من سننه یعنی بهم ربطی نداره
نخبه
:23: وای گفتی چمن و گره زدن باز من یاد یه خاطره افتادم
یه سال سیزده به در رفته بودیم یه باغی که نزدیکشم چند تا مزرعه گندم بود فکر میکنم
بعد از نهار با خواهرم قدم میزدیم و صحبت میکردیم بعد نزدیک مزرعه که شدیم نشستیم لای گندمها و همین جور که حرف میزدیم من به خنده گفتم بیا سبزه گره بزنیم و به مسخره میگفتم میگن بخت باز میکنه ..
The one
Kishe Mehr
بیچاره اون پسره بخت تو بوده که میخواسته بازش کنه خودت نخواستیش
نخبه
اون عینکت رو در بیار
من از عینک خوشم میاد .. با اینکه لنز هم دارم ولی ترجیح میدم عینک بزنم شماره چشمم یکه طوری نیست اگه عینک نزنم
میسی هیفا جونم اون شله زرد رو ولش کن بره زیر بارون گل بشه
نخبه
بیشتر ترسیدیم پسره کله پا بشه با مخ بیاد رو زمین .. به جرم تله گذاری بیان ببرنمون
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→