₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 35 36

@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@

16191 بازدید، 710 پست، نویسنده: نخبه

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    آخه خیلی خونسرد رفتم پارش کردم بعد گفتم خدایا پس این چسبش کو؟ بعدش فهمیدم چه گندی زدم

2تای خسته نباشید :23: :23:

• hadi04

جدیدترین سوتی که دادم توی بیمارستان بود چند تا از دوستام اومده بودن پیشم منو ببینن خانومهاشون هم باهاشون بودن خلاصه یه بنده خدایی از کارگرهای بیمارستان اومد یه سطل رو ببره بیرون به خانوم یکی از بچه ها گفت که بره کنار و خلاصه یه چند تا حرف دیگه هم زد که خانوم همکارم متوجه نشده بود چی میگه چون با لهجه همین اطراف حرف میزد و این بنده خدا هم تبریزی بود درست متوجه نشده بود دوستم هم هر کاری کرد که توضیح بده نوع حرف زدنشون رو نتونست درست منظورش رو بفهمونه منم گفتم خوب ببینید اینا توی حرف زدنشون به جای او میگن ای به جای ای میگن او مثلا مثلا مثلا حالا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چه مثالی بزنم یه دفعه دیدم تلویزیون داره شبکه آموزش رو نشون میده بدون اینکه فکر کنم گفتم مثلا همین شبکه آموزش رو میگن ... یه دفعه یادم اومد که چه گندی زدم دوستم هم چشاش داشت در میومد بنده خدا خانومش :23:
    وای خاک بر سرم نمی دونید چه حالی شده بودم میخواستم برم زیر تخت بیرون نیام :23:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    اسم که نگفتم :9: فقط گفتم من این اسمو گذاشتم و الا متداول نیست:23:

الان چه اسمایی متداوله؟ :4: :4: :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: hadi04
    یه دفعه یادم اومد که چه گندی زدم دوستم هم چشاش داشت در میومد بنده خدا خانومش

داداش باور کن من خنگ نیستم 453 ولی هر چی فکر کردم نفهمیدم سوتیت چی بوده :37: 806

• ژنرال

نقل قول: هاچو هاچو
    داداش باور کن من خنگ نیستم 453 ولی هر چی فکر کردم نفهمیدم سوتیت چی بوده :37: 806

کلمه آموزش، تبدیل شده به آمیزش!

لهجه اون طرفا اینجوریه وگرنه آرسام که سوتی نداده :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: میرزا

آهااااااا :23: ای وااااااااای :23:

• gilas

مثلا همین شبکه آموزش رو میگن ...

هَی وای من :23: :23: :23:

نمایش یا پنهان متنبیمارستان برای چی :17:

• نخبه

الان چه اسمایی متداوله؟

کوفت درد ورم .. این روزا اینا متداوله :94:
    بی حیات

نمایش یا پنهان متنیه خاطره بی حیاتی دیگه در این زمینه چند روز پیش دوستم داشت تعریف میکرد هم کلی خندیدم هم گفتم خاک بر سر مادرش:23: با اون ادب یاد دادانش.. نمیشه تعریف کنم خیلی بیحیاتیه

• نخبه

لهجه اون طرفا اینجوریه وگرنه آرسام که سوتی نداده

:23:

• هاچو هاچو

[/b]
    نقل قول: نخبه
    نمیشه تعریف کنم خیلی بیحیاتیه

دیگه همه میدونن وقتی شرین اینو میگه یعنی منتظره یه نفر ازش بخواد که تعریف کنه :4:
    نمایش یا پنهان متنچه عجب بالاخره به حرف من گوش دادی آوردیش تو بنرهای سفارشی :5:

• Mahboob

آقا یه خاطره خاک بر سری خودم بگم اونم جلو بابام 276
    نمایش یا پنهان متن
    بابای من اصلا اهل مسیج بازی نیست و هرازگاهی مسیج های دوستاش رو میخونه و من وقتی ایران بودم هی میرفتم سر موبایلش و جک هایی که دوست های اهل دلش واسش میفرستادن میخوندم میخندیم همشون با تربیتی بودن البته . خلاصه یه روز که هم مامان هم بابام نشسته بودم داشتم با موبایل بابام ور می رفتم 3 تا مسیج اومد . گفتم بابا مسیج داری گفت بخون ببین چیه گفتم اه جکه گوش کنید خلاصه محبوبه خانم شروع کرد به خوندن :
    به یه نفر می گن با کرست علی و عشق جمله بساز . اونم میگه وقتی بند کرست باز شد یا علی گفتیمو عشق آغاز شد ... حالا من کرست رو "که ره ست" میخوندم و اصلا حواسم نبود که منظور چیز بند خانوماست و داشتم اشتباه تلفظ می کردم 314 ... بعدش گفتم یعنی چی چه جک مسخره ای ... مسخره
    بعد یک آن دیدم بابام با لبخندی اساسی گفت محبوبه کرست بابا ( با تلفظ صحیح و ضمه بر روی ک ) و بعدش با مامانم ریسه رفتند از خنده اونم از قیافه من که دوزاریم نیفتاد...
    منو می گید اصلا دیگه حالمو نفهمیدم که با چه جوری این سوتی رو جمعش کنم بابام همین طور که داشت میخندید گفت پاشو برو چایی بیار نمی خواد مسیجای منو بخونی
    این بود سوتی افتضاح من :4:

1 سپاس: jaj

• hadi04

Mahboob,
    خسته نباشید خواهر اون خمیر دندون که اسمش کِرِسته :23:

• Mahboob

خسته نباشید خواهر اون خمیر دندون که اسمش کِرِسته

از بس مثبتم اصلا ذهنم منحرف نمیشه :9:

• hadi04

نقل قول: Mahboob
    از بس مثبتم اصلا ذهنم منحرف نمیشه

آره از تاپیک عکسهای خاک تو سریت پیدا بود :23:
    نمایش یا پنهان متنشوخی میکنم ناراحت نشیا تو بچی شهری همشهری شیرازیا همشون مثبت هستن منو نمیبینی چقدر مثبت هستم :5:

• aliiiiiii

وقتی بند کرست باز شد یا علی گفتیمو عشق آغاز شد ..

tikeye bahaliye
    yadam bashe badan azash estefade konam
    :4:

• Mahboob

hadi04,

کاکو هممون مثبتیم :5:

نقل قول: aliiiiiii

tikeye bahaliye
    yadam bashe badan azash estefade konam

سلااااااااامممممم داداش علی ...
    در ضمن با تلفظ من آره تیکه باحالیه :24:

• hadi04

کاکو هممون مثبتیم

ها کاکو هممون مثبتیم فقط بعضی ها مثل تو O+ هستن بعضی ها هم مثل من E+ :23:

• aliiiiiii

سلااااااااامممممم داداش علی ...

aleykomosalam va rahmatolahe va barakatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

در ضمن با تلفظ من آره تیکه باحالیه

در ضمن با تلفظ من آره تیکه باحالیه

na azizam
    shero kharab nakon
    bebin che gafiyeye nazi dare
    وقتی بند کرست باز شد

یا علی گفتیمو عشق آغاز شد ..

taze
    kheyli ba maniye

• ژنرال