ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
Kishe Mehr
پرسپولیس
با خواندن سوتی های شما خیلی خندیدم...البته من تنها دو سه صفحه ی اول رو خوندم و خوب به قولی خوشمان آمد.
ممنون شیرین خانم بابت این تاپیک.
موفق باشید.
Mahboob
ها ای که گفتی یعنی چه >
یعنی میخوای وگویی شما سوتی نودادی در طول سالیان زندگیت ها ؟ ها ؟
هاچو هاچو
ما تو تئاتر قبل از شروع تمرین اصلی معمولا تمرین بیان داریم که کلماتی که اغلب صدا دار هستند رو پشت سر هم میگیم تا آمادگی کلامی پیدا کنیم
یه روز یکی از رفیقای تئاترم(که انصافا حرفه ایه و آموزش هاشو با امین تارخ و آتیلا پسیانی دیده(چه کلاسی میذارم من
نخبه
یاد سال اول دانشگاه و استاد ریاضی افتادم وقتی میخاست کلمه یک و سه رو کنار هم بیاره بد میگفت .
نخبه
وای نه عمرن جلو پسرا تعریف نکنم ولی پریشب تو یه مهمونی واسه دخملا تعریف کردم کلی خندیدن
نخبه
دیگه دیر شده الان دیگه وقت زن گرفتن پسرس
هاچو هاچو
نخبه
نمایش یا پنهان متن
محبوبه سوتی جای مسعود طلا خالی کاش بود مطمئنا اون یه عالمی سوتی داشت واسه تعریف کردنKishe Mehr
Kishe Mehr
نخبه
واااااااااااااااااا مگه شما ریاضی دو نداشتین.. اتفاقا هیچ درسی پیش بهم نخورده بود
نخبه
منحرف هر چیزی رو نقل قول نمیکنن
Kishe Mehr
نخبه
یعنی وقتی اقایون حضور دارن نمیگم چون زشته.. اصلا کاری نکنین بگم همتون از خجالت تا یکسال اینده سایت پیداتون نشه
نخبه
مگه یه در پیش بهت بخوره اینقدر باعث سرافکندگیه که نگم
Kishe Mehr
نخبه
از ما گذشت
اره خیلی بد تر از این سوتیهایی که تا حالا تعریف کردن البته یکم شبیه سوتی محمد امینه
Kishe Mehr
نخبه
مثلا همون چیزایی که باعث شد ارش بپسنده
وای یعنی میشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→