خیلی وقتمونو هدر دادیم که روکش درستو انتخاب کنیم که با فیزیولوژی معده و روده بخونه با خواص شیمیایی ماده ی فعالمون هم بخونه با اون یاروی مریضی هم که قرصو کوفت میکنه هم بخونه ولی نشد که نشد
یه بار یکی از فامیلامون که دختر بوده رفته لوازم التحریک قلم نی بخره فروشنده یه قلم میده بهش،ولی سر قلم خوب تراش نخرده بوده،این دختر هم میاد بگه آقا شما خودتون سرش میکنین (یعنی تراش میکنین) میگه آقا شما خودتون سرشو میکنین ؟
یه سری شب با خونواده از مهمونی میومدیم من پشت فرمون بودم بابامم سمت شاگرد جلو نشسته بود. داداشمو زنش با مامانم عقب بودن. نزدیک خونه یه چراغ قرمزه. نزدیک چراغ قرمز که رسیدیم دیدم یه دفعه رنگش زرد شد منم چون حوصله نداشتم گفتم عمرا که این چراغ قرمزو وایستم! بابامم گفت: تو غلط مُکُنی! حیثتمون جلو داداشو ماداشو زن داداشو اینا رفت!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
رفته بودم عروسی داداش یکی از دوستام...چندتا از بچه ها هم بودن،دور یه میز نشسته بودیم و یه مسخره بازی در میاوردیم و میخندیدیم میز جلومون 4 5 تا دختر سانتی مانتال هم نشسته بودن و تابلو بود که کم و بیش حواسشون به حرفای ما هم هست یه جا که میخواستم یه حرفی بزنم که مثبت هجده بود گفتم بابا اینا کی هستن،کلافه شدیم نمیشه حرف بزنیم؟ هنوز حرفم تو دهنم بود و میخواستم یه چیز بدتر بگم که یکی از دوستام واسه اینکه شدیدتر نشه سریع گفت خواهرای منن آقا منو میگی!!!!!100 تا رنگ عوض کردم گفتم مرد حسابی خب زودتر میگفتی،شاید تا الان همش چرت و پرت میگفتیم
نخبه
یه لحظه فکر کردم جای اون مریضه هستم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ما هم قرص درست میکنیم البته برای اسپکتروسکوپیچکاوک
میام بعدن سوتیهامو میگم من که تمام زندگیم پور بوده از سوتی
The one
The one
نه بابا کسی نمیخوره که اونا رو مگه از جونشون سیر شدن!! فقط واسه ی پیشرفت ما خنگولها میگن قرص بپزیم
وا ی من پایان نامم نصفش در مورد اسپکتروسکوپی بود پدرم در اومد
نخبه
میام بعدن سوتیهامو میگم من که تمام زندگیم پور بوده از سوتی
به به ترگل جون کم پیدائی دلم منم تنگ شده بود
منتظر سوتی های جالب شما هستیم
هاچو هاچو
The one
راستی من یه سوتی از مجی دارم خودش میاد تعریف میکنه
نخبه
سوتیهای بی حیاتی
levrone
بابامم گفت: تو غلط مُکُنی!
حیثتمون جلو داداشو ماداشو زن داداشو اینا رفت!
نخبه
مجی فعلا تو کفه خودت تعریف کن
carlos
چَن وَخ پیش (چند وقت پیش ) اشتباهی به جای سمنو حنا خوردم . رفیقم میگه حالت بده؟ میگم پـَـ نـَـ پـَـ تو روده ام حنا بندونه تو معده ام بله برون!
آها ببخشین این SMS بود . یه لحظه فکر کردم باید اس ام اس تعریف کنیم
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
فرو گذار که نمیکنم ولی برعکسشو چرا
ولی در کل آزمایشگاه هم عالمی داره برا خودش
اینو گفتم که شما هم روتون باز بشه
[
نمایش یا پنهان متن
b]من برم فعلا آخرنخبه
حتما عروسی هم یه جای دیگه بود
نخبه
حیثتمون جلو داداشو ماداشو زن داداشو اینا رفت!
carlos
حتما عروسی هم یه جای دیگه بود
آره تو کو......مم عروسی بــــــــــــــود
نخبه
اره جان خودت
خب سوتی ندادی یعنی خاطره خنده دار دو رو برت اتفاق نمیافته
نخبه
اره خبر داشتیم رو کارت عروسی نوشته بود مکان عروسی کجاست
بچه مثبت
یه سوتی از دوران کودکی یادمه از نوع خاک بر سری.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
SaMaN TaJ
رفته بودم عروسی داداش یکی از دوستام...چندتا از بچه ها هم بودن،دور یه میز نشسته بودیم و یه مسخره بازی در میاوردیم و میخندیدیم
میز جلومون 4 5 تا دختر سانتی مانتال هم نشسته بودن و تابلو بود که کم و بیش حواسشون به حرفای ما هم هست
یه جا که میخواستم یه حرفی بزنم که مثبت هجده بود
گفتم مرد حسابی خب زودتر میگفتی،شاید تا الان همش چرت و پرت میگفتیم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→