تقدیم به یکتای عزیزم ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ ali41, مرسی عموی علی مهربونم خوبم خیلی با محبتی خیلی لطف داری خیلی برای شما دو تا گل خوب مهربون خوشحالم عروس داماد زیبا و بهترینه دنیا منم از خدا میخوام به همه ی آرزوهاتون برسین و همیشه شادو… |
&&& نمایش احساس با عکس &&& ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ نقل قول: دلشاد دیگـــر قاصـــدکـ ها... به دستـ ما نمیرســـند.... چون شرمـ دارند.... پیغــامـ چند نــفر را.. به یکـ مقصد ببرند!! نقل قول: دلشاد داستان زندگیم را برای آسمان تعریف کردم ... بغض … |
در و دافای شاسی بلند!!! ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ چقدر درازو بد هیکلو زشت چند تاشم فتوشاپی بود |
محرومیت دههادانشجو ممتازدختربعلت عدم پوشش مناسب ۱۵ اسفند ۱۳۹۰
|
نظر شما چیه؟!!! ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ واقعا خیلی خوب گفتی دیااکو جان واقعا موافقم و کاملا شک ندارم درسته چون خیلی دیدم و روز به روز آمار زیاد تری دارم میبینم به جز یه تعداد خیلی کم مردها که روز به روز شمار اونام داره میاد پایین … |
▃▅▆▇ به من بگو واااااای ▇▆▅▃ ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ▃▅▆▇ به من بگو واااااای ▇▆▅▃ |
&&& تصاویر کمتر دیده شده از ایرانیان &&& ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ مرسی دلشاد جان عالی بود ولی مهستی رو یاد آوری کردی برام خدابیامرزه |
اگه يكي دلش گرفته باشه .. ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ من فعلا خودمم صلاحیت گفتن ندارم |
❀ دلم برات تنگ شده ❀ ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ نقل قول: gilas gilas نمایش یا پنهان متن گیل گیلی جونم مهربوووووووووووووووونم |
عاشقانی از این دست ۱۵ اسفند ۱۳۹۰
|
حیوونا و حیوونکیا ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ مرسیییییییییییییییییییییی حورا جوووووووووووووونم نازی حیوومکی هارو مهربون خانم میسی میسی عزیزم |
منـــشور عشـــــق ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ گیلاسه عزیزم خیلی زیبا بود گیل گیلی جونم |
غاری با یک جنگل داخلی ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااای خیلی زیباااااااااااااااااا و خوشگل بودم عالی بود مرسی عزیزم |
احساسی جدید... ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ وااااااااااااای عالی بوووووووووووووود هیفا جوووووووووونم یکتای بی همتای مهربووووووووووووونم بازم تبریک میگم عاشقیتونو مباااااااااااااااااااارک باشهههههههههههه هیفا جونم عمو جونم عشقتون مبارک… |
ஜღ آه ای زندگی... ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ مرسی آرامش حووووووووووووووووووووونم عالی بود خیلی قشنگ بود خواهری مهربوووووووووووونم |
حمیرا جونم .... ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ خیلی زیبا بود داداشی عالی بووووووووووووووووووووووود آرسام عزیزم تاپیک هات همه محشرن |
°• ღ تو را دوست دارم ღ • ° ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ خیلی زیبا و دلنشین بود گیلاسی جونم نانازی خانوم عالی بود گیل گیلی عزیزم واااااااااااای چه همه چی عاشقانه و دلنشینه |
❀ دلم برات تنگ شده ❀ ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ نقل قول: gilas خوووب برگرد دیگه 242 دباش کردم الان برمیگرده الهی گیل گیلی جونم تو خودتو ناراخت نکن نانازی بزار منم دعواش کنم برگرد دیگه گیلاسی جونمو ناراحت کردی بسیار زیبا بود کوروشی خیلی قش… |
تقدیم به یکتای عزیزم ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ من چقدر دیر رسیدم ولی از خوشحالی ذوق مرگ شدم واااااااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام به روی ماه جفتتون عمو علی نازنین و مهربون و هیفای عزیزم عروس خانم گل و خوشگل زن عموی مهربون و نازن… |
تقديم به ماهي شيراز ... ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ وااااااااااااااای علوسیه مباااااااارک باشه مرسی عزیزم عالی بود کلی نانای کردم مبااااااااااااااااااارک باشههههههههههه ماهی جووووووووووووووونم خوشبخت بشن الهی عزیز دلم ماهی گل گلی ناناز |
|