ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
maryamlondon1
hosseinhn82
سوتی من مربوط میشه به چند سال پیش ( دوران دانشجویی ) :
طبق معمول , صبح همراه با 3تا از دوستام به سر کلاس رفتم . ظهر گفتن که استاد نیومده و کلاس تشکیل نمیشه . ما هم چون بعد از اون بازم کلاس داشتیم و حال ام نداشتیم برگردیم خونه , با هم فکری همدیگه تصمیم گرفتیم که به طور شانسی بریم سر یه کلاس بشینیم . تا هم زمان بگذره و هم حوصله مون سر نره .
خلاصه اتفاقی یکی رو انتخاب کردیم و رفتیم سر کلاس
چشتون روز بد نبینه .
فوری فهمیدم باید مشکلی وجود داشته باشه
خلاصه استاد هم اومد ! استاد هم خانم بود
اول با تعجب بهمون نگاهی انداخت و با حالت خنده سری تکون داد
رفت پای تخته نوشت " جلسه سوم درس جمعیت و تنظیم خانواده "
از خجالت آب شدیم
گفت اش که کجا ؟ بودید حالا
کلاس منفجر شد
نخبه
خب می موندین کجا حالا
هاچو هاچو
hosseinhn82
باید فوری متواری میشدیم
ضایع که شدیم
هاچو هاچو
سوتی منظورته دیگه ؟
هاچو هاچو
چیزش مال خودشه ......
هاچو هاچو
hosseinhn82,
هاچو هاچو
gilas
میگم یه کارت خبرنگاری از بوفیلند شما بگیر برای این مواقع لازمت میشه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
لااقل یه اصطلاح بهتر میگفتی این خاک بر سری یه جوریه
کلا ادبیات رو نابود کردی با این اصطلاحاتت
نخبه
یه روز دوستم خونمون بود گاهی وقتا سالی یه بار مقداری اب معدنی مینوشیم اون روز این مرضش گرفت گفت اب معدنی دارید گفت دلم خاسته میاری گفتم اوکی یکم اوردیم ولی چون خیلی کم بود عمرن بر کسی کار ساز نبود
hadi04
حاضرم به سوراخ محقر ديااكو قسم بخورم كه آب معدني نبوده
hadi04
يادش بخير كلاس ادبيات فارسي بود
جلسه اول رفتيم سر كلاس و تموم ساعت كلاس استاد بدون وقفه درس داد و يادش رفت خودش رو معرفي كنه من آخر كلاس بلند شدم و گفتم ببخشيد استاد خودتون رو معرفي نميكنيد؟
اونم رفت پاي تابلو نوشت دوران چند دقيقه گذشت و من يه سوال برام پيش اومد و دستمو بلند كردم و با صداي بلند گفتم ببخشيد آقاي دَوَران يه دفعه ديدم رنگ استاده قرمز شد و گفت دَوَران چيه ديگه ؟آقاي عزيز دوران فهميدي دوران اين بود كه كلاس از خنده منفجر شد
بيچاره تا آخر ترم خيلي اذيتش كرديم يه بار هم داشت تنوينها رو درس ميداد
گفت تنوينها سه نوع هستن اَن، اِن و اُن و من رو صدا كرد و گفت براي اَن چند تا مثال بزنم
من هم شروع كردم به گفتن :
واقعا،ظاهرا،كاملا،نسبتا، ديگه هر چي به مغزم فشار آوردم چيزي يادم نيومد يه دفعه گفتم ناموسا
منم رفتم بيرون ديدم چند دقيقه بعد يكي از دوستام هم اومد بيرون گفتم تو ديگه چرا؟
ديدم از بس خنديده اشكاش داره جاري ميشه
گفت داشت جات رو درس ميداد منو بلند كرد گفت مثال بزن منم شروع كردم سبزيجات،ميوه جات ،ترشيجات يه دفعه گفتم اونجات استاد هم با فحش منو از كلاس بيرون كرد
نخبه
The one
تو آپارتمانت نصف نفرست نه یه نفره!! دقیقا به خودش رفتی!!
نخبه
اب معدنیهای اینجا اینجوریه دیگه
gilas
آقا تاپیک هواپیمایی سهیلا جون دیدم یاد یه خاطره افتادم
این آخری که رفته بودم مشهد ( جاتون خالی ) موقع برگشتن تو هواپیما یه 40 دقیقه به فرود مونده بود شام رو هم خورده بودیم با دوردونه گفتیم نانای گوش بدیم MP3 رو درآوردم یه گوشی خودم یه گوشی دردونه داشتیم برا خودمون نانای گوش میدادیم یکی از از مهماندارا آقا با کلی قیافه که فکر کرده بود چقدر خوشتیپو قیافه است اومد جلو ما گفت خاموشش کنید
یهو برگشتیم گفتیم چرااا این که ربطی به سیستم هواپیما نداره ؟ پسره همنجوری ماتش برده بود یه کم مِن مِن کرد بعد گفت : برای اینکه اینطوری حواستون پرت میشه باید حواستون به اطراف باشه اگه اتفاقی افتاد سریع متوجه بشین
منو دوردونه به زور جلو خندمون رو گرفته بودیم خوده پسره هم خندش گرفته بود
پسره دیگه تا آخر از سمت ما رد نمیشد بچه پرو
نخبه
مثلا اگه هواپیما خدائی نکرده سقوط کنه باید حواستون باشه اشهد رو بخونین یهو خواب از دنیا نرین که گناهش می افته گردن مهماندار
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→