ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@@ سوتی های با حال و خنده دار خودتون رو اینجا تعریف کنید@@
gilas
فکر کن
خوب مگه بده همه چیز میدونه
نخبه
The one
gilas
به قول معروف همساده برای این موقع ها خوبه دیگه باید به دردت برسه
The one
levrone
بارک الله بلقیس جان! بارک الله!
ببین اون وسط اینا به چی فکر میکردن که با شنیدن کلمه چیزش از خنده رو قالی پهن شدن!
mz56mz
اوه ببخشيد يه لحظه غيرتى شدم كه به املاكمون ميخنديد
The one
کاکو به سند داراش نمی خندیم که به اون همسایه ی بی همه چیز می خندیم.. الان که حرف سند شد دارم فکر می کنم یهو اگه کسی بخواد سند بذاره یکیو از زندان بیاره بیرون چی میشه!!
gilas
دلیل تورم هم مشخص شد همه بی همه چیز که میشن اینطوری میشه
ببین اون وسط اینا به چی فکر میکردن که با شنیدن کلمه چیزش از خنده رو قالی پهن شدن!
ای وای صاحابش اومد
شما اینجا چکار میکنی ندیدمت
عمو
نمایش یا پنهان متن
وای خاک وچوک چه خاطره خاک بر سری گفتماmz56mz
دوستان سند دار لطفا يه كپى از سندتون اينجا بزاريد
خدايا توبه اين اخر شبى ما رو هم فرستادن تو حيات
The one
نه به این میگن قهقرای مدرن
gilas
عمو قبول نیست باید مهر کپی برابر اصل خوده باشه اونم رسمی
The one
خدايا توبه اين اخر شبى ما رو هم فرستادن تو حيات
خو شاید یکی خواسته نصف شبی به همسایه ی محتاجش کمک کنه اصل از کجا بیاره همینکه از تو خواستگاری براش اسکن می کنن می فرستن خودش کلیه
نخبه
د نکنید اینکارا رو امثال من رومون باز میشه هیچی نمیدونیم
gilas
باشه فقط به خاطر چشم و گوش بسته تو
The one
ها منم هیچی نمیدونم تا اینجاش که فقط در مورد امانت و یه سر ی کارها ی اداری بود
maryamlondon1
فدات شم الهی
چرا ما خودمون خانواده اقای سوتی هستیم
هستم
یک خاطره دیگه خیلی کوچلو هم براتون تعریف میکنم .. روزهای شنبه تو قلب لندن ..تو منطقه چرچ استریت نزدیگ اجور رود بازار شنبه باز ه میشه .پارگینگ هم رایگان میشه ..وخرید از انجا خیلی مناسبه ..من بیشتر شنبه ها میرم انجا هم روحیه ام عوض میشه وهم احسان میبرم هاید پارک انجا بازی کنه...خلاصه شوهرم هم انجا کار میکرد ..صبر کردم تا اون با خودم بیارم خانه ..اخه شوهرم همیشه ماشینش به نزدیکترین خط اتوبوس پارک میکنه وبا اتوبوس سر کار میره اگر با ماشین بره باید تاظهر سر کار برسه ولی چون اتوبوس خط ویژه داره وزودتر از ماشین شخصی میرسه با اتوبوس میره ..خلاصه . امد وحرکت کردم به طرف خانه نزدیک یک مترو استیشن رسیدیم وچراغ قرمز شد.. پشت چراغ قرمز ایستادم درست روبروی مترو استیشن ایستاده بودم داشتم داخل مترو را تماشا میکردم ..دیدم یک زن خوشکل شیک
The one
نخبه
ای مامان مریم زرنگ
نخبه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→